![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
извинявам се ако е имало такава тема...порових се малко и не намерих...все пак съм новичка...ако е имало моля да ми простите
![]() какво ви харесва във външността?какви качества трябва да притежава човек? пишете всичко за което се сетите и на което се радвате или ви дразни...ще ми бъде приятно да чета ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Тъй като съм женско ше давам за момче.Идеал нямам,но при никакви положения не искам този с който съм да е:нагъл,нахален,надут,простак,стиснат,тъп,кретен..и някакви подобни.Защото много момчета летят в облаците
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ May 6 2005, 07:19 AM) ...да не ми приказва колко симпатична мадама бил видял,защото аз съм адски ревнива,да ми обръща внимание,не по цял ден ,но поне малко,да не е двуличен,когато има нещо да ми казва да ми го казва направо и на мен... хахах...надушвам сватба:) такъв чове е голяма рядкост... ![]() колкото до това с ревността те подкепям на 10000%, аз сум мега ревнива...и мисля че такива приказки при сериозна връзка са проява на лош вкус.. ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Нека ги подрадя по приоритет:
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
хм...
![]() даи сероизно:) каквото и да е,...нещичко:) -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аре прибави и хубаво дупе и дет викаш верно да няма кур...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
![]() ![]() ![]() Определено няма такъв мъж, за съжаление ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Като гледам момичета досега само мен описвате
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък забелязах, че описват обще взето мен, като обясняват какъв не трябва да бъде. Аз чесно казано не понасям тъпи смотани патки, иначе с всичко друго, както казва Mort, може да се направи някакъв компромис. Ама мноо мразя тъпи жени...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
отправено и към двамата...добре де...ами ако е супер ревнива...или пък се заглежда по други мъже?или пък е супер егоистка...?
Морт - а външния вид не е ли важен? мога да ви кажа моето мнение...ДОСТА(не всички) но доста неща могат да се "изгладят" както казахте...а външния вид няма значение..(стига да не прилича на него достоино да влезе в ротен.сом) ![]() ![]() ![]() някои да не е съгласен? ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Както казва най- добрата ми приятелка момчетата са като кенефи - или са насрани или са заети.За мен няма идеално момче,но като ги строиш малко равнис всички влизат в правия път ( или изчезват
![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Цитат отправено и към двамата...добре де...ами ако е супер ревнива...или пък се заглежда по други мъже?или пък е супер егоистка...? Както казах за някои неща не съм склонен да правя компромис, но например както казваш, ако се заглежда по други мъже изобщо няма да ми е приятелка. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бидейки рак, съм безобразно ревнив. Мисля, че това отговаря на въпроса ти.
Колкото до външния вид, за мен има две категории: "I'd hit it" и "заеби". Ако е свясна и външно се вписва в първата категория няма проблем. А трябва да е доста грозна за да е във втората. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Глупостта на хората е, че се впечатляват от физически дадености и често на базата на тях тръгват да градят връзка с някой човек. Не че и аз не постъпвам така, но по-скоро гледам да не си създавам идеали за външност и по тях да преценявам хората.
Иначе мен погледа, начина на говорене, жестовете и подобни неща ме впечатляват доста повече от външността, защото почти всеки ден виждам достатъчно много красиви жени. П.С. Грам не харесвам изрусени жени ! -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Подкрепям 100%. Аз руси не харесвам по принцип. Но виж червенокоси и брюнетки
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Мдам, те просто са със стил. Русото е прекалено разпространено.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Попринцип в едно момче първо гледам очите.Ако не ми харесат почти не му обръщам внимание...дори цвета не ми прави впечатление, ами формата...падам си по момчета с дръпнати очи.Идеалното момче(ако съществува) е японец
![]() ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
А тъй. Ще те заопозная с един японец тогава
![]() Е каква таз ненавист към русите хора?Ако не са изрусени си е приемливо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(DrugarqLenin @ May 6 2005, 10:55 AM) А тъй. Ще те заопозная с един японец тогава ![]() Е каква таз ненавист към русите хора?Ако не са изрусени си е приемливо ![]() русите хора са ЛИГАВИИИ или поне не шпознавам свестен рус човек...животни...ше ме прощават блондините и блондинките попринцип съм добро дете ![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 10:58 AM) русите хора са ЛИГАВИИИ или поне не шпознавам свестен рус човек...животни...ше ме прощават блондините и блондинките попринцип съм добро дете ![]() Дълбоко се обидих хахах Но аз както винаги съм изключение ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Висооок - поне по-висок от мен.
Трябва да се грижи за външния си вид - спорт. Чувство за хумор разбира се. Умерен сърказъм - задължително. Грозни нормални мъже няма! До колко символа е обявата за запознанства? ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
![]() ![]() Този тип, на име Винсънт Гало, е идеалът за мъж на една приятелка. Яко е злобен, а ? ![]() А тя пък как не понася руси хора не е истина. Веднъж и показах тази снимка на Лейн Стейли ![]() и тя го нарече "ужасяващо рус човек" с което ме прати в 3та глуха ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eто мъже, плачете:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 08:16 AM) ами ако е супер ревнива...или пък се заглежда по други мъже?или пък е супер егоистка...? Оу, ти описваш мен. ![]() И с това се свиква, а и е готино да обсъждаш задника на някоя си с момчето, с което си. И да се чувства свободен да си хойка. Какво повече да иска един мъж. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Идеал относно външен вид нямам. Но пък се впечатлявам от разни нестандартни идеи, стига да не се прекалява. Музикалният вкус за мен също не е особено важен критерий... Една връзка не може да се гради само на базата на музика. Важно в случая е само да не ми се натрапват неща които не харесвам... Или да не се прекалява с майтапите за джангъра, който харесвам...
![]() Що се отнася до характера, то е съвсем субективно и не мисля, че може да се обясни с 2 думи... Просто с някои хора 'чувстваш', че ще се получи, с други - не... Моят проблем обикновено е, че съм твърде критичен, да не говорим за явния страх от обвързване, който понякога проявявам... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат какъв ви е идеала за момиче Два крака, две ръце, една глава, по възможност две очи... Всъщност се бъзикам. Намерих си идеалното момиче. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Да ме разбира ми е идеала. Да прави всичко с мен:) и така...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама прави ли ви впечатление, че мъжете изобщо не са толкова придирчиви, а жените да бил, рус, синеок, злобен и не знам ти къв още. Кво беше... жени съкс...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ May 6 2005, 02:21 PM) жени съкс... и слалоус... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Външност: красиво лице, липса на излишни килограми...е нямам предвид ходеща глава де..просто 'цици', 'гъз' и т.н. нямат значение за мнението ми (освен ако не се получава противоречие с т.2
![]() Характер: добро отношение, мозък (по възможност ![]() И разбира се, тъй като хората са си животни в крайна сметка, необходима е и биохимията - хормони, феромони, etc. правят чудеса. Edit: hi, asl pls, pic? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ May 6 2005, 08:27 AM) Бидейки рак, съм безобразно ревнив. Da,i az do bolka napravo. ![]() A za perfektniqt muj - Benicio Del Toro: ![]() ![]() Taka...tova e idealut za vun6nost (ne 4e nqkoe ot gadjetata mi prili4a na nego ![]() ![]() Da e vuzmojno nai-socialen, 4e mi pisna ot hora,koito ne moje da gi vidi6, osven ako ne im otide6 na kraka do vku6ti. Obi4am muje,koito se zanimavat s izkustvo,no zaduljitelno trqbva da sa dobri v svoqta oblast. Durja da otbeleja,4e subiratelen obraz na goreposo4enoto vse o6te ne mi e popadal,tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene ![]() ![]() ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
жена ми
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
ти нали нямаш жена бе
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 6 2005, 09:48 AM) Идеал относно външен вид нямам. Що се отнася до характера, то е съвсем субективно и не мисля, че може да се обясни с 2 думи... Просто с някои хора 'чувстваш', че ще се получи, с други - не... Моят проблем обикновено е, че съм твърде критичен, да не говорим за явния страх от обвързване, който понякога проявявам... ![]() хех... много ми е познато... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Идеала ми ли,ми не знам!Знам само че от 8 години живея с един и същи човек,пък ако го познавате може и да си изградите мнение за мен!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(ivomag @ May 6 2005, 04:15 PM) Идеала ми ли,ми не знам!Знам само че от 8 години живея с един и същи човек,пък ако го познавате може и да си изградите мнение за мен! Мъжка приказка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 6 2005, 02:02 AM) извинявам се ако е имало такава тема...порових се малко и не намерих...все пак съм новичка...ако е имало моля да ми простите:) http://www.teenproblem.net/forum/ P.S. Я, Murderdoll e била там - http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic...?t=9157&start=0 Какво унижение... -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Бих казала,че не ме интересува много външния вид на едно момче.....Но все пак да си е чистичко българче (с това да сме наясно
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ May 6 2005, 04:37 PM) ти нали нямаш жена бе Ем бившата ми жена... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene Аз бе от колко време ти разправям ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ubedila sum se, 4e ideala nqma da go namerq i 4e purvona4alnoto mnenie vinagi e gre6no...
estestveno kato se zapoznavam s nqkoi purvo vijdam vun6nostta taka 4e bi bilo dobre da e privlekatelen, ne mnogo visok hehe i da ima hubava usmivka... kato harakter adski nepriqtno mi e da sedq sus sku4ni hora....taka 4e nqkoi koito hem da me razbira v truden moment i da moje da mi pomogne,hem da e i zabaven...i mnogo e vajno da izpitva su6toto kum men kakvoto i az kum nego,za6toto ako se polu4ava nesuotvetstvie rano ili kusno prekusvam vruzkata kato tqlo...opredeleno izli6nite kilogrami ne sa mi po vkusa... i tova e...ne e 4ak tolkova pritenciozno -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ May 6 2005, 04:55 PM) Цитат tui 4e ako nqkoi se identificira neka si kaje.Prustena ot mene Аз бе от колко време ти разправям ![]() ![]() ![]() Морт, тя ще ни купи пръстен!!! ![]() Искам бяло злато с ахат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
^Курва. аз те резервирах вече, ще ядеш бой.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deville @ May 6 2005, 06:02 PM) estestveno kato se zapoznavam s nqkoi purvo vijdam vun6nostta taka 4e bi bilo dobre da e privlekatelen, ne mnogo visok hehe i da ima hubava usmivka... kato harakter adski nepriqtno mi e da sedq sus sku4ni hora....taka 4e nqkoi koito hem da me razbira v truden moment i da moje da mi pomogne,hem da e i zabaven... B) Получи се, че си разменихме по някоя реклама ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Идеал ... нямам, няма идеални хора пък и едно е да си фантазираш, да си изграждаш свои си нагаждащ се образ, съвсем друго е да го откриеш - невъзможно, за това има толкова много самотни и разочаровани. Пълни глупости според мен.
Нямам идеал пак ще кажа, но за това пък имам две-три условия към човека, с който бих била ("бих била" ![]() За външността ми е достатъчно - хубави очи, хубава усмивка и хубави ръце. Характер ... пфф, независим, весел, интелигентен, разбиращ, щурак, луд за връзване, много важно е да ме подкрепя в безкрайните ми простотии .. това е общо взето. Е, к'во да не би да е трудно за намиране? А, пропуснах най-важното - да има недостатъци. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Еми...и аз не съм притенциозна!След като ще е мъж, да е мъж!А не като днешните "мъже", които като ги наречеш Мъж и се обиждат!!хаха(имах и такъф случей веднъж,ужас
![]() 1. Да не е с боядисана коса 2. Да не е прекалено слаб, ама не и много пълничък 3. Да е по-висок от мен, или колкото мен А сега вече и идеалното::::Да е с черна коса и сини очи,ама нейсе, мноу рядко има такифа хора ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Nightmare @ May 6 2005, 04:48 PM) Характер ... пфф, независим, весел, интелигентен, разбиращ, щурак, луд за връзване, много важно е да ме подкрепя в безкрайните ми простотии .. А, пропуснах най-важното - да има недостатъци. Е бъди спокойна,такива са почти всички тук в този форум!Но това май и сама си го видяла! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Това с идеалите е глупаво,защото обикновено е неосъществимо...Иначе има някои неща,които не мога да пренебрегна и това са-да мога да си говоря с него за всичко,да държи на мен и да ме оценява като човек,да имаме общи интереси,да е висок(е не колкото приятеля ми,но какво да се прави
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ех....мечтиии ![]() ![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ех... мечтии ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз си мислех че само аз си падам по кривокраки..
![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(rage`girl @ May 6 2005, 10:17 AM) Както казва най- добрата ми приятелка момчетата са като кенефи - или са насрани или са заети. Пък аз си мислех, че с момичетата е така... По темата - идеал нямам, това е нелепо, нещата опират преди всичко до самия човек. Иначе по принцип обожавам правата, черна (по възможност и дълга) коса, но това съвсем не е задължителен критерии. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Ами нямам точно изграден идеал, но от съществено значение е външният вид. Предпочитам чернокосите, но и сред другите има доста красиви, по-възможност по-слаби, закръглените не ми допадат... За характера... ами важно е да ме разбира, чувството за хумор да е на ниво, да можем да си се лигавим заедно, но когато трябва - да бъдем сериозни. За сега съм открил идеала си и съм доволен от живота
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
тези идеали... като в обяви за запознанства:
Цитат висок строен рус синеок (и т.н) търси подобна (и т.н.) за взаимни удоволствия и други подобни. пък всъщност играят други фактори:
![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(pi4 @ May 7 2005, 01:00 PM) дали някой е красив или пък не... съжалявам за мъжете, но обикновено жените избират семедарителя, не обратното. Ми то това е нормално. Всеки може да върши домакниска работа, но не всеки да осигурява жилище, топлина, ядене и всички условия за издържане на семейство с 3 деца, което е мечтата на повечето млади булки. Учил съм френси 4 години и за разлика от английския, в този език има два рода - мъжки и женски. Повечето от професиите ги има само в мъжки род. Това е, защо в миналото повечето професии са били упражнявани само от мъже, докато жените вършат в къщи домакинската работа. Сега вече не е така, защото има такива екстри, като перални, микровълнови фурни, прахосмукачки, детски градини и покъщната работа е силно намалена. Дори при някои момичета се получава обратното - те искат да водеща фигура, да правят всичко необходимо за издържане, а мъжа да го използват само за забавление. Тъй, че тези инстиктивни критерии леко закърняват. Все-повече се гледа на бъдещата изгода. Виж Филип Киркоров и Анна Пугачова. Или Драган Драганов и Лили Иванова -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Цитат Или Драган Драганов и Лили Иванова Те са наистина показателен пример...горкият Драго ![]() Според мен най-важното е хората да си паснат като характери, но, разбира се, като имам слабост към руси мъже със зелени очи , ![]() edit: eto takiva muje trqbva da ima v pove4e ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Абе идеали ги ама много.По някога е хубаво да се пребориш с някой характер.
Аз пак от всичко на света мразя момиче да пие. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Цитат(izginaame @ May 8 2005, 07:39 AM) Абе идеали ги ама много.По някога е хубаво да се пребориш с някой характер. Аз пак от всичко на света мразя момиче да пие. Може да пие, но с граница.... Най-грозната гледка е пияно момиче ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И пиян мъж не е особено красива гледка:blaah: ... Всъщност като се замисля предпочитам да пуши, отколкото да пие
А това, че толкова момичета пият без мярка, е много глупаво. -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Everblack @ May 8 2005, 11:09 AM) Може да пие, но с граница.... Най-грозната гледка е пияно момиче ![]() Само ако е приятелката ти, в противен случай с такива 'грозни гледки' можеш да си прекараш екстра ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Everblack @ May 8 2005, 10:09 AM) Цитат(izginaame @ May 8 2005, 07:39 AM) Абе идеали ги ама много.По някога е хубаво да се пребориш с някой характер. Аз пак от всичко на света мразя момиче да пие. Може да пие, но с граница.... Най-грозната гледка е пияно момиче ![]() да вметна за пълнота, че още по-грозно е пияна дърта дебелана, която псува, драйфа и раздава пестници. виждал съм какви ли не гледки, бррр, не знам дали да не ги спестя на по-чувствителните... хайде от мен да мине, все пак става дума за идеали, а не за антиидеали. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
тази тема я чета ли чета
е не! моля ви продължавайте забавно ми е наистина по-смешна тема не бях чела ся да не ме бийте с камъни ама си е пълен ташак честно ![]() п.п. сори не се стърпях инак дааааа идеала: ами ...тъмен, снажен , красив, чаровен, умен, интелигентен, с чувство за хумор... да продължавам ли SPARK -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(THERION @ May 8 2005, 06:08 PM) инак дааааа идеала: ами ...тъмен, снажен , красив, чаровен, умен, интелигентен, с чувство за хумор... да продължавам ли SPARK Каквикаш се казваше песа? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 8 2005, 09:32 PM) Цитат(THERION @ May 8 2005, 06:08 PM) инак дааааа идеала: ами ...тъмен, снажен , красив, чаровен, умен, интелигентен, с чувство за хумор... да продължавам ли SPARK Каквикаш се казваше песа? ![]() аслъ, Сашо!!! ама песа е женски ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Hehe pesa e nomer 1!!!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Наистина много смешна тема, защото никой не каза нищо изненадващо сякаш всички искат едно и също!
АЗ като чета гледам, че мен никой няма да ме вземе-не се вписвам в нито един идеал досега...ужас ![]() А пък иначе моят идеал...абе нищо неестествено! И аз търся същите неща, които търсите и вие. Не бих бил обаче с глупава жена! Това просто не мога да си го позволя!(по-глупава от мен имам предвид) -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е то се знае,че идеални хора няма,така че споко!Виждал съм такива физиономий,а са си намерили някои или някоя!Така че InsArt†ure,ако си нямаш половинка то спокоино може да си търсиш!Няма да останеш сам! SPARK
-------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Не аз си имам половинка и туй ми дава надежда
![]() Не бе не съм толкова зле,ама като четох какви неща искат тук жените и гледам,че повечето ги нямам(особено във външния вид ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 9 2005, 10:08 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. Напълно съгласна....признавам си...размерът има значение ![]() -------------------- All I see is killing
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 04:29 PM) Наистина много смешна тема, защото никой не каза нищо изненадващо сякаш всички искат едно и също! АЗ като чета гледам, че мен никой няма да ме вземе-не се вписвам в нито един идеал досега...ужас ![]() А пък иначе моят идеал...абе нищо неестествено! И аз търся същите неща, които търсите и вие. Не бих бил обаче с глупава жена! Това просто не мога да си го позволя!(по-глупава от мен имам предвид) Всъщност има не малка възможност по-тъпи жени от теб да няма... -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
за да няма недоразумения, предлагам да се въведе и следните точки в представянето:
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ May 9 2005, 09:06 PM) за да няма недоразумения, предлагам да се въведе и следните точки в представянето:
става !!! аз се цаня ![]() п.п. изпростях ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 279 Регистриран: 13-October 04 Град: София Потребител N: 633 ![]() |
Цитат(Slash @ May 9 2005, 08:08 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. Аз си признавам. ![]() -------------------- I can see but there's nobody there
I can hear but there's so much I fear ***************** You have new love and It looks good on you I have never wished you dead, yet. You can now have all the things I could never give to you Look out the window "c`est moi"... Tell me that past times won't die... Tell me that old lies are alive Love that expired too long time ago Kills me, it thrills me... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ May 6 2005, 10:50 AM) Глупостта на хората е, че се впечатляват от физически дадености и често на базата на тях тръгват да градят връзка с някой човек. Не че и аз не постъпвам така, но по-скоро гледам да не си създавам идеали за външност и по тях да преценявам хората. ами....признавам си,впечатлявам от външния вид...,НО както казах стига хората да не бягат по улиците с писъци всичко е ОК...много важен е характера и отношението...не само към мен...към приятелите ми...примерно много се дразня на хора с предрасъдъци от какъвто и да е характер!:) Beelzebub,колкото до това дали чуватваш дали ще стане или не това е въпрос на късмет(до колкото разбрах ти имаш такъв... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
бе няма нужда от думи, скийте за к'во иде реч:)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 12:11 PM) Beelzebub,колкото до това дали чуватваш дали ще стане или не това е въпрос на късмет(до колкото разбрах ти имаш такъв... ![]() Дали имам късмет точно в тая насока е спорен въпрос, но при мене шестото чувство е много развито (което никак не ми помага, когато не видя навреме някой бордюр/стълб ![]() Както и да е... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Питър Пан...аз-
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 9 2005, 10:08 PM) Цитат(InsArt†ure @ May 9 2005, 09:41 PM) като четох какви неща искат тук жените Всъщност тези неща за високи мъже със сини очи са глупости. Всяка жена иска само едно нещо от три букви, но не смее да си го признае. Ооо... ![]() Сеп, моята интуиция СЪКС...това е проверено,никога не попадам на подходящия човек аз...никога...а те бягат,бягат... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
К'во и ***-а ли трябва да е рус със сини очи ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ May 10 2005, 04:48 PM) К'во и *** ли трябва да е рус със сини очи ... ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вместо просто да иползваш url-a от профила й. Тц тц.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Съвет към всички - използвайте услугите на този сайт когато се налага постването на огромни снимки. feather Слушам и изпълнявам ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Объркана съм...това не беше ли затворена тема?
![]() ...идеала ми си е все същия...Карлсон(...които живее на покрива)! ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(stage @ Dec 14 2005, 03:37 PM) Цитат Съвет към всички - използвайте услугите на този сайт когато се налага постването на огромни снимки. feather Слушам и изпълнявам ![]() ![]() Не си от най-умните. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Излишно беше да констатираш факт, добре известен на всички ни.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Dec 14 2005, 10:43 PM) Не си от най-умните. И какво от това? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
каква косаааааааааааа...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(`Xandria` @ Dec 15 2005, 05:01 PM) Да не те разочаровам, но е женен е за Лив Кристин. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 82 Регистриран: 9-December 05 Потребител N: 1070 ![]() |
Не може да се отрече, че кучката подбира ; )
-------------------- Pale colors paint the picture of mankinds usurped hallucination
You dreamt but alas you were dead. A faded bruised clone of the imitation that was copied centuries ago There is no wailing and no grief and there are not enough tears in the sky to mourn the fall of man, not enough strength to raise our heads and say farewell... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
![]() май вече казах за него... ![]() -------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 06:23 AM |