![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Здрасти на всички. Първо се извинявам, че толкова късно след като се регистрирах се престраших да напиша нещо.... но аз съм
си стеснителелн по природа(Хехе).Това е първият форум в който пиша толкова запалено в смисъл наистина ми пука за какво става дума и какво мислят другите за мнението ми.(Познавам толкова много готини хора от тук и.... поздрави на Гаргата ![]() ![]() Ами да много ми е гот ![]() За себе си мога да кажа много неща, но айде да е ставм досаден от началото... Но хайде пък защо не... казвам се Ивайло (Иво) интересувм се от музика (сетете се кава... въпреки, че точно "метала" не ми е страст но да има жица ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ами това е от мен....за сега (зловещ и смразяващ кръвта смях)* .Ако някой иска да научи нещо повече да пище ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Zdrastiiiiiiiiiiiiii...Dobre doshyl.....Brafu za Fentyzito....
![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошъл!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здрасти и добре дошъл, кажи на какви групи и стилове се кефиш. Иначе от фентъзито на кой се кланяш
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Здравей.
(: Ще се държим възпитано и няма да те нападаме щом си нов. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
kоя зодия си?
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Здравей .... Приятно прекарване
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Още един обречен човек. Ами, добре дошъл. На повечето тук нито им пука какво казват другите, нито за какво става въпрос, но както и да е. Не се вживявай много. Btw, как може на един човек със "зверско хоби" по RPG-та, да играе WoW, вместо Guild Wars?! А и явно играеш пиратска версия на WoW, така че ме съмнявам, че ще си купиш GW.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 31-May 05 Град: Shampoo Planet Потребител N: 820 ![]() |
Хммм колко съм щастлив, зверски се радвам че някой се интересува от мен
![]() Ами първо да Фентъзи Рулс ![]() хм... знаете на кой. Голям съм фен на Пратчет но имам още много от него да прочета. Други любими поредици са ми "Песен за Огън и Лед" на Джордж Р.Р.Мартин, "Колелото на Времето" (първите 4 ги обожавам а подследната така и не съм я прочел SPARK ) на Р. Джордън, ВСИЧКО на Реймънд Фийст: "Riftwar Saga" и всичките продължения. И Властелина ме кефи + "Хобит" но от Толкин само това("Силмарилион" СЪКС) е и "Roverandom" става ![]() Друг просто любим автор ми е Clive Barker, даже се пробвам да преведа една негова книга ![]() Колкото до музиката: Blink 182, Crowfish,Death By Stereo,Guano Apes,Koяn (старите неща),Mr. Bungle,MXPX,Pearl Jam,Rammstein,Rob Zombie,SlipKnot(пак старите неща),Soulfly,Static-X,System of a Down... И още: Hive,Ogonek&Cooh ,Panican Whyasker,Chillout Moods,The Chemical Brothers,Fatboy Slim, Moby,The Prodigy... и много по филмови OST си падам А да: Лъв съм ПП:Питайте ме за игри, моля питайте ме за игри ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат(Minitabandus @ Jun 10 2005, 05:11 PM) ПП:Питайте ме за игри, моля питайте ме за игри ! ![]() Питах те нещо, ама нищо не разбираш, така че какво да те питаме? ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
С музиката си зле и е много вероятно да получиш освиркване от много от потребителите, така че стискам ти палци. Иначе поздравления за Фийст, Пратчет, Джордан, а и ако не си чел Едингс, ти го препоръчвам - отново класика...
Ха като искаш за игри кажи кое ти е любимото РПГ - моето е Planscape Torment... -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Drummer
![]() ![]() В случая с WoW и Guild Wars трябва да съм голям глупак за да не играя играта наистина мноого ми харесва, и за която съм платил маса пари, че даже съм предплатил за 2 месеца ![]() ![]() А, Mort за музиката какво да кажа.... ами това е положението, от Гаргата знам, че тук хората са готини и широкоскроени, и просто написах групите които обичам, но ако някой наистина ме "освирка" ще бъда много разочарован. Да и благодаря за подкрепата имаш една бира от мен ![]() ПП: Neverwinter Nights играта която има специално място в сърцето ми ![]() ППП:Отново съм много щастлив ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ъм, един съвет от мен. Това не е единствената тема, по която можеш да пишеш в този форум
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 10 2005, 06:55 PM) Още един обречен човек. Ами, добре дошъл. На повечето тук нито им пука какво казват другите, нито за какво става въпрос, но както и да е. Не се вживявай много. Винаги ми е било интересно, как най-глупавия се прави на най-мъдър тук. Dummer, един съвет от Слаш... прави разлика между остро и тъпо мнение. Твоите винаги са от вторите. Цитат И Властелина ме кефи + "Хобит" но от Толкин само това("Силмарилион" СЪКС) е и "Roverandom" става Е, айде сега. "Съкс" за Толкин не върви да споменаваш. А иначе и аз не съм очарован от музикалните ти вкусове, но няма да се правя на оригинален като правя забележки. Всеки може да слуша каквото си иска. От споменатите от теб групи Pearl Jam ги признавам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Feather ама естесвено, че не е единствената, но някак си ми харесва да съм център на вниманието .Разбира се, че ще отделя време и на други теми, просто живея за момента
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
през култовия въпрос на Фалио-то(за зодиите) та до това за "центъра на вниманието":ДА!ние лъвовете обичаме да сме център на вниманието
![]() колкото до Дръъъъъъъмъъъъъър:човече защо винаги нападаш всички? ![]() Морт Цитат с музиката си зле и ти би чул същото ако влезеш в др. форум примерно,не това е идеята,нали... ![]() ![]() пак пожелавам приятно изкарване в чууудесния форум ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Jun 10 2005, 07:38 PM) Винаги ми е било интересно, как най-глупавия се прави на най-мъдър тук. Dummer, един съвет от Слаш... прави разлика между остро и тъпо мнение. Твоите винаги са от вторите. Ето този, например. Нито на някой му дреме какво казва, нито го боли някой какви съвети дава, така че си го игнорирай спокойно. Та, Minitabandus, отговорът е ясен. Първо Gamer's Workshop смуче арабски задници. WoW също. Играя GW от има-няма 2 месеца и съм на мнение, че това е най-добрата игра от този жанр някога. Да не говорим, че е няколко пъти по-евтина от WoW, също и да не говорим, че навсякъде (gamespot, gamespy, gamershell) получи доста по-висока оценка от WoW. Хубаво, че си привърженик на Planescape-a и NWN. Сигурно също харесваш и Fallout, Arcanum, Baldurs Gate, KOTOR и т.н. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Minitabandus @ Jun 10 2005, 08:11 PM) Колкото до музиката: . . . . Rammstein Хехе, те тва е! Камиончето ми е и твое! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ Jun 10 2005, 10:49 PM) Цитат(Minitabandus @ Jun 10 2005, 08:11 PM) Колкото до музиката: . . . . Rammstein Хехе, те тва е! Камиончето ми е и твое! ![]() Hahahahhhhahahahahaha...Sasho,napravo me zastrelq!!! Ina4e zdrasti i ot men Ivo. ![]() Dobre do6ul! ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
С музиката доста се разминаваме, но фентъзито -
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Heh....Ферно не слушам такифа неща...ама успех на Петя....Дано да те запали по Камелот
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
От всичко на Пратчет аз най се кефя на вещиците
![]() ![]() А за Камелот споменавал ли съм че вокалът им е единственият, който може да пее без абсолютно никаква връзка с мелодията? ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ми то с желание става:)
![]() ![]() офтопик:RazorJack,ако това за вокалиста го кажеш пред мен ще те поканя на дуел!(и изобщо не се базикам! ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат офтопик:RazorJack,ако това за вокалиста го кажеш пред мен ще те поканя на дуел!(и изобщо не се базикам! аз също ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Всъщност казаното от Рейзър може да се приеме и като комплимент за прогресивността на бандата
![]() ![]() Иначе - добре дошъл на новия юзър ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
Цитат(Minitabandus @ Jun 10 2005, 07:11 PM) Crowfish ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Цитат(feather @ Jun 11 2005, 04:49 PM) Всъщност казаното от Рейзър може да се приеме и като комплимент за прогресивността на бандата ![]() ![]() Иначе - добре дошъл на новия юзър ![]() Ми даа, ето някой разбра ![]() Аз да съм казал че пее лошо? Пък тия кво се впрегнаха и на дуели скачат даже ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 11-June 05 Град: Палачинково Потребител N: 828 ![]() |
kvi sa tia dueli....Wild Wild West
![]() -------------------- ПИСУК!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ли така си мисля, или форума взе да изпростява с нови юзъри - мъже.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Слаш...еми на тебе ти е просто,ама аз се кефя...
са няма само вие да се кефите на приливните вълни от жени ебаси.. ![]() искам и аз голи снимки...и ще почна да си искам... ![]() това абсолютно в кръга на шегата...уверявам те че адски много бъркаш с тези изказвания...имам доказателства -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре. Аз започвам хорото. Тука бях на една годинка...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Здрасти и от мен!
Браво за фентъзито и игрите. ![]() п.с. "колелото" съкс -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(rage`girl @ Jun 12 2005, 12:05 PM) п.с. "колелото" съкс Главно напоследък. До шестата книга е доста качествена поредицата... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Jun 12 2005, 11:08 AM) Цитат(rage`girl @ Jun 12 2005, 12:05 PM) п.с. "колелото" съкс Главно напоследък. До шестата книга е доста качествена поредицата... Добре...съгласявам се..ама нека бъдят до четвъртата. ![]() -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 11 2005, 08:01 PM) Аз ли така си мисля, или форума взе да изпростява с нови юзъри - мъже. ![]() ![]() п.п. привет и от мен -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 11 2005, 08:22 PM) Добре. Аз започвам хорото. Тука бях на една годинка... Бе като гледам за една годинка не си израстнал кой знае колко,но си мисля,че с времето може да си увиснал още! ![]() ![]() А аре и едно здрасти и от мен на новодошлия! -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Цитат(Slash @ Jun 11 2005, 08:01 PM) Аз ли така си мисля, или форума взе да изпростява с нови юзъри - мъже. ![]() Slash e revnivkata na foruma...6te mu svikne6. ![]() Dobre do6ul! -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колкото и да ме цитирате, словата ми са факт!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 11-June 05 Град: Палачинково Потребител N: 828 ![]() |
gospod-bog.hit.bg - личната ми страница, има ме и като малък и като голям, и с мама даже!
-------------------- ПИСУК!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Skacore @ Jun 13 2005, 12:57 PM) gospod-bog.hit.bg - личната ми страница, има ме и като малък и като голям, и с мама даже! Are you there God? It's me, Jesus. Gay. ![]() P.S. JESUS WAS A SNAIL! -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Drummer @ Jun 13 2005, 04:10 PM) P.S. JESUS WAS A SNAIL! And a rat... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
а после метълите не били сатанисти..или поне атеист
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Zdrawei, zdrawei
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Clive Barker mnogo dobre e.. ![]() ![]() - System of a down, Static-x, Moby, Rammstein, Blink 182, Crowfish... hihiiih nawitak ![]() ![]() Dobre do6yl i do 4a6ka... ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
аз може ли да се обадя?поздравления...разкри таината самоличност...
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Jun 22 2005, 11:54 PM) аз може ли да се обадя?поздравления...разкри таината самоличност... ![]() Satan? ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
здравей, не се оставяй на гейовете да ти се навалят! приятно прекарване!
![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
вегетарианец ли си?
..бъди веган! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Jun 24 2005, 11:39 PM) вегетарианец ли си? ..бъди веган! ![]() Днеска много яки пържоли ядох. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
боби, това не е конкретно към теб.., но...
..замисляли ли сте се някога, че пържолата, която ядете може да е била по-красива и по-умна от вас? и замисляли ли сте се, че и тя е дишала, хранела се е и е имала майка? ама както и да е, нема да обсъждаме вегетарианството тука. чудничко ми е дали въпросния човечец е вегетарианец. като му гледам подписа.. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
не е...
![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(xskacorex @ Jun 26 2005, 12:54 AM) ..замисляли ли сте се някога, че пържолата, която ядете може да е била по-красива и по-умна от вас? и замисляли ли сте се, че и тя е дишала, хранела се е и е имала майка? ![]() ![]() ![]() Ако толкова обичате природата, подчинете се на нейните закони. Едни животни изяждат други животни, може и да не е справедливо за горкото прасенце, но със справедливост като тази щяхме да изпасем земята и да измрем ![]() http://sidwell.edu/us/science/vlb7/dissect...0top%20open.jpg yummy |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Jun 26 2005, 07:43 AM) Цитат(xskacorex @ Jun 26 2005, 12:54 AM) ..замисляли ли сте се някога, че пържолата, която ядете може да е била по-красива и по-умна от вас? и замисляли ли сте се, че и тя е дишала, хранела се е и е имала майка? ![]() ![]() ![]() Ако толкова обичате природата, подчинете се на нейните закони. Едни животни изяждат други животни, може и да не е справедливо за горкото прасенце, но със справедливост като тази щяхме да изпасем земята и да измрем ![]() http://sidwell.edu/us/science/vlb7/dissect...0top%20open.jpg yummy да не си ученик на маркиз дьо сад? направо 1:1 го цитираш. брех! -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Jun 26 2005, 11:18 AM) да не си ученик на маркиз дьо сад? направо 1:1 го цитираш. брех! Не знам за кого говориш даже ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(xskacorex @ Jun 25 2005, 11:54 PM) ..замисляли ли сте се някога, че пържолата, която ядете може да е била по-красива и по-умна от вас? и замисляли ли сте се, че и тя е дишала, хранела се е и е имала майка? На света има два вида животни... тези които изяждат другите, и тези които биват изяждани. Ти от кои си? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
говорите глупости!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jun 26 2005, 02:27 PM) Вземам да се притеснявам за теб, в какви сайтове киснеш... Туше! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 10:36 AM |