![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 20-November 04 Потребител N: 668 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Съсипахме Византийската империя
Съсипахме Османската империя Съсипахме Съветския съюз сега остава да съсипем и ЕС -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
В тоя контекст бих се жертвал да станем 52-рия щат !!!! Да ги видя колко ще издържат !!!
![]() ______ Edit: Пак интересна статия от бай Добри (брао, пич, къртиш !!!!) ![]() http://www.komentari.com/web/modules.php?n...cle&sid=419 и едно е-списание с интересни анти-американски статии (има над какво да се замисли човек) ![]() http://radr.net/ZBG/main.php -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Е... чакай първо да си намерят 51-и
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Имат го... Израел.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
По-скоро САЩ са седмият окръг....
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат ЕС пред криза на демокрацията Добро утро. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Абе еби му и политиката, гледахте ли новините? Някви пенсионери се сбили в няква градинка щото обсъждали политиката и не постигнали съгласие и ся са в болницата със чупени кокали ...
![]() Пък по темата ... притрябвал ни е тоя евр(оп)ейски съюз ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Без да обиждаме евреите
![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:07 AM |