![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Nightwish са взели противоречивото решение де презаснемат видеото и презапишат песента Sleeping Sun към предстоящия Best - HIGHEST HOPES. Ето галерия с няколко снимки от клипа. Режисьор е известният Joern Heitmann, под чието ръководство са заснети следните клипове Rammstein: Keine Lust, Rammstein: Amerika, The Rasmus: No Fear. Това, което се вижда на снимките, показва че видеото ще е на средновековна тематика, по-точно рицарска...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да, прочетох го преди няколко дни. Готини снимки. И не мисля че е противоречиво... само дето на Sleeping Sun не подхождат рицарски работи, според мен. Една от любимите ми балади иначе...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Според мен тази идея е много глупава. Та какво му имаше на оригиналното видео?! Беше си доста добре заснето, освен това се покриваше с текста на песента.
Ся кви са тези рицари?! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Може би защото Таря на старото видео е по- пухкава, и това не се връзва със сегашния и имидж ????
![]() На мен стария клип ми харесва. И Таря ми харесва. Мразя псевдо-рицаро-геройски бутафории !!! - О боже - сега гледам снимките от "новото видео" - монтажа е МНОГО ЗЛЕ !!!!! Дано го оправят ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абе крайният резултат може и да не е зле, затова не бързам да давам мнение. Може клипа да е скапан, а да са направили песента още по-яка или обратното... а може и двете да са готини, ще поживеем ще видим.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Не, на оригиналното видео Таря не е чак толкова пухкавичка, е не изглежда и като чироз, както на Благослови Детето, ама все пак... Я вижте какво представлява на клипа на The Carpenter... направо е като слончето Нели
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами гледах го клипчето (от тук: тук трябваше да има линк, но установих, че нещо не бачка, защото мога да го отворя само чрез пощата си, ако някой държи да го гледа да каже ще се опитам по някъв начин да му го изпратя) благодаря на мацката от Дания, която ми го изпрати специално(не че ще го прочете де, ама е готина и това си е
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
цък
Ебати лигавия клип ще е. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
kyco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:56 PM |