![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Забелязах, че много ми се радвате на темите и реших да пусна още една. Какво трябва да стане, за да кажете: "Аз съм успял!"? Да имаш кола 50 пъти по-скъпа от годишният доход на средностатистическо българско семейство или да имаш богата духовна култура? А може би и двете? Ако не ви харесват въпросите, нещо ви дразни в тях, моля не ги критикувайте, а формулирайте ваши и съответно отговорете на тях. Интересно ми е с каква мисъл живее всеки от вас. С каква мисъл става и с каква ляга. Надявам се някой да прояви жалание да пише в тази тема.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да си имам семейство и да мога да го издържам и да си живеем нормално без прекалени финансови притеснения. Нищо повече - никакви коли, яхти, вили...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Да изкарам и ТАЗИ игра и да си купя шибания мотор най-накрая !!!!!
Да слушам на колони JMLabs Grand Utopia, захранвани от двойка моноусилватели на Mark Levinson, + CDplayer na Chord .... глупости са това... Успехът за мен ще е да се гордея с децата си, да си имам добра (може и хубава) жена и да успявам да издържам семейството си. Скромен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Da stana roadie na Iron Maiden, Judas Priest, SaXoN, Masterplan, Pink Cream 69 i tn
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да направя и постигна неща, които да ме карат да изпитвам задоволство и уважение към себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
да си имам семейството и няколкото приятели и да не се притеснявам че имам жълти стотинки в джоба.както обичам да казвам сред един изгрев на морето"какво му трябва на човек?тунквана вафла и кей!"
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Да постигна целите си, толкова добре, че усилията положени за осъществяването им да не са пропилени напразно. Да имам хубаво семейство и няколко деца... Да се гордея с постигнатото.
Дребните неща като собствен музикален магазин и огромен двор, в който да гледам животинки...след всичките ми успехи, мога да помисля и за това. ![]() Човек има толкова много представи за успеха... Важното е да сме здрави - всичко друго може да се постигне с много желание и упоритост. Оптимист. Винаги. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Имам чувството, че това някъде сме го обсъждали.
Да завърша 2-те си висши и да имам нещо в главата от наученото, с което да мога да си изкарвам хляба. Да направя успешна кариера и да се реализирам като специалист(баси колко ми ходи да говоря така:"). Да си намеря хубав мъж - умеро богат, приятен на вид, интелигентен, с чувство за хумор и добри обноски( да се фукам един вид) и да имаме 1,2 хубави, здрави и умни дечица. И някой друг добър приятел ще запълни картинката. Оптимист^2 :") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(```````` @ Sep 9 2005, 12:16 AM) Имам чувството, че това някъде сме го обсъждали. Ми... успех = мечти. ![]() Между другото, всички тук пишете за семейство, деца... май само аз съм 'заритал' за деца, в бъдещите ми творчески планове... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
^
Това е, щото творческите ти планове са още планове. При мен са професия и ежедневие. Затова е нормално аз да търся едни неща, ти - други !! _____ Edit: Но хубавите жени, пури и уиски си остават една вечна обединяваща тема ! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Da vlqza v konservatoriqta i da izlqza koncertira6t pianist ot tam.V momenta,v koito az iznesa koncert izvun Bulgariq (nezavisimo s peene ili sus svirene),na koito da ima pose6taemost 6te si kaja,4e sum postignala ne6to.Iskam da imam semeistvo,no ne iskam jivota mi da se iz4erpa s tova.
I drugi celi si imam,no putqt kum tqh mi se vijda malko neqsen...za sega. ![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Когато имам огромна кръчма с приличен оборот с който да си живея споконо(да си имам къща с ебати озвучението,огромен телевизор и др. такиа глупости и да мога да си ходя насам натам по концерти и мачове) и фабрика за тоалетна хартия
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Не очаквах някой изобщо да спомене за семейството и децата. Това е сериозна тема!
Аз - нормалното: семейство, деца и кариера. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Да намеря човек, който ме обича и обичам, който ме уважава и уважавам.
Да имам свободата да върша това, което ме прави щастлива. Никакви кариери не ме вълнуват. А пък за парите - колкото, за да водя спокоен и нормален живот. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ами успех е това като седна вечер пред телевизора да се чувствам удовлетворен от живота си дотук и да не съжалявам за нищо, което съм или не съм направил.
Иначе мечти всеки трябва да има, някой ще се сбъднат други не ... аз например искам да ида на островите Бора Бора, да ида на концерти на Manowar и Rhapsody и Maiden, да съм собственик на хубава кръчма от рода на Helloween (мир на праха му) ... ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RazorJack @ Sep 12 2005, 09:46 PM) аз например искам да ида на островите Бора Бора ![]() И аз, и аз! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И ето това, дами и господа, е упехът!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Mai da uspeq da zavur6a medicina/farmaciq i da izleze ne6to ot men ..da imam semeistvo i da nqmam finansovi zatrudneniq ... i da uspeq da vidq malko pove4e svqt ebati..
Edit: istinski uspeh bi bilo i da vleq malko mozuk v glavata na brat mi -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 13 2005, 08:30 AM) И ето това, дами и господа, е упехът! Естествено. Успех е да отидеш в чужбина, някъде на майната си, и да го боднеш на чужденка, пък била тя и Борка Борка. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
В този момент ми се струва че ще е успех да се освободя от апатията погълнала ми от прекалено много време. Също да намеря нещо към което да се стремя за да ми се стори че съм осмислил живота си.
А тези неща колко непостижими изглеждат в този момент.хаха |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
...когато мога да съм напълно доволна от себе си...тоест никога:)
не знам в какво се състои,...ами ако се окаже че не е това което сви мислите че искате? -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ми аз в близко време, да си завърша вишото, да изкарам магистратура, да изкарам и няколко сертификата и да почна по-готина работа.
Също така да ми стигат парите да си плащам самостоятелна квартира + СОТ, която да е близо до бачкането. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
и понеже си падам по кратките определения, които обикновенно отпадат след време - засега за мен"успял" означава да си "щастлив" - много трудно се постига, ако не и никога.
-------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Със съответната доза необходими вещества щастието се постига
![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
ами за дрогарят или дрогарката това си е небивал успех
според мен няма постоянен успех, нито пък вечно щастие... ако постигнеш всичките си цели ще си намериш други - по-нависоко -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мога да се сетя, кой го е казал това, но си е доста вярно:
"Ако смяташ, че всичко ти е наред, то ти не си наред" -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
Цитат(Slash @ Sep 9 2005, 12:30 AM) Между другото, всички тук пишете за семейство, деца... май само аз съм 'заритал' за деца, в бъдещите ми творчески планове... творчески планове... ![]() ![]() важното е да издържам поне до някаква степен бъдещото си семейство, да бъда уважавана от хората около мен....и определено ще се чувствам успяла ако на некролога ми пред името е изписано:...инж. ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
Цитат(aflame fairy) ще се чувствам успяла ако на некролога ми пред името е изписано:...инж. ![]() ![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Oct 13 2005, 02:02 AM) ![]() ![]() Напротив. В трибуквието може да има много щастие ( особено при мъжете). Примерно на некролога да пише: " С голям *** беше, с голям *** си умря! " ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:35 PM |