![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
тук е теста...стана ми интересно че е доста реален
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
zzZzzzZ
You interpret sex as being Hot ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат Interpretations below:
Chapter I. Priorities in your life: pride family money love career Chapter II. You would describe your own personality as being power You would describe your partner's personality as being grace You would describe your enemy's personality as being bad You interpret sex as being good You would describe your own life as being dream Chapter III. milena will never forget you. You consider vankata as your real friend. You really love bat venko. Your soul-mate is probably ralitca. You will always remember michail1 for the rest of your life. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Slash + Бат Венко = В.Н.Л.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 23 2005, 04:51 PM) Slash + Бат Венко = В.Н.Л. ![]() С него гледам всеки важен мач на ЦСКА, с тонове бира. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати тъпия тест. Сега излиза, че съм някво тъпо гордо копеле, щото сложих тигъра най-отгоре(просто защото другите са тъпи тревопасни)????
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
не е тъп теста...ти ги подреждаш по логика...както и аз:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Monkey = Career, щото се катери по клоните към върха. Аз пък го слагам най-отдолу, защото е гадно гнусно животно. Да, този тест наистина разкри същността ми както никой друг досега!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 23 2005, 05:51 PM) Monkey = Career, щото се катери по клоните към върха. Маймуната всъщност е пари ... все тая. И аз ги мразя. ![]() Тестът наистина не е правдоподобен. Примерно за плъховете - писах, че ме кефят ... и к'во - излиза, че харесвам враговете си? Няма никакъв смисъл ... То и глупостта, която аз пуснах хич не е вярна, ама айде - да има. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Interpretations below:
Chapter I. Priorities in your life: pride family love money career Chapter II. You would describe your own personality as being stupid You would describe your partner's personality as being nice You would describe your enemy's personality as being cute You interpret sex as being awful You would describe your own life as being beautiful Chapter III. Alex will never forget you. You consider Sunny as your real friend. You really love Petia. Your soul-mate is probably Mimi. You will always remember `sestrata` for the rest of your life. Дебилно е Жалко че и то казва че съм гей. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Знам го тоq тест, още в гимназията са ми го прилагали. Безцелно е според мен. Аз не мога да свържа човек с цвят!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Sep 23 2005, 11:02 PM) Знам го тоq тест, още в гимназията са ми го прилагали. Безцелно е според мен. Аз не мога да свържа човек с цвят! Same. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Този тест всъщност е измислен от Далай Лама
![]() И аз не смятам, че е много реален, но въпросът със свързването на цветове с хора ми хареса, защото аз още преди това понякога свързвах различни неща с цветове. Хора, дни от седмицата и т.н. Това, че се свързва тигъра с гордостта също ми хареса, защото тигърът ми е едно от любимите животни го поставих на първо място (всъщност съм правил теста няколко пъти и мисля, че май съм поставял и коня на първо място), а гордостта е едно от качествата, които ценя (гордостта, не горделивостта и надменността). Асоциациите с другите животни обаче въобще не ги одобрявам Кон - семейство ![]() Овца - любов ![]() Между другото, срещал съм два варианта на теста и в единия вместо маймуна беше дадено свиня. -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vaskes @ Sep 24 2005, 04:42 PM) Овца - любов ![]() ХЕхе, кой не е играл Sven ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Chapter I.
Priorities in your life: pride love family career Chapter II. You would describe your own personality as being cool You would describe your partner's personality as being ugly You would describe your enemy's personality as being awful You interpret sex as being ok You would describe your own life as being mystic Chapter III. Stanislava will never forget you. You consider Tereza as your real friend. You really love Vankata. Your soul-mate is probably Polq. You will always remember 6tur4o for the rest of your life. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 899 ![]() |
Ето ви един по-як тест: http://www.holymoly.co.uk/personality.html
-------------------- Straight xXx Edge is for losers - like you and me
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 24 2005, 06:45 PM) Цитат(Vaskes @ Sep 24 2005, 04:42 PM) Овца - любов ![]() ХЕхе, кой не е играл Sven ![]() Хехе, играл съм, ама тя любовта на Свен е такава ![]() ![]() ![]() Пък и аз го подозирам, че не е овца, а вълк в овча кожа ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
You really love az.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 293 Регистриран: 27-April 05 Град: Варна Потребител N: 797 ![]() |
Interpretations below:
Chapter I. Priorities in your life: pride family money love career Chapter II. You would describe your own personality as being friend You would describe your partner's personality as being predator You would describe your enemy's personality as being smell You interpret sex as being hot You would describe your own life as being endless Chapter III. vess will never forget you. You consider maria as your real friend. You really love pigeon. Your soul-mate is probably tony. You will always remember milena for the rest of your life. Fuck, ебати верните неща first time ever! -------------------- All I see is killing
Another day, another vendetta There is so much suffering Another day, another vendetta All you can do is stay close to what is true to you Stay close to what is true to you. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 27 Регистриран: 8-October 05 Град: Plovdiv Потребител N: 966 ![]() |
testa be6e dosta veren....dobar izbor
![]() http://www.purescore.com/ 6te vi zainterisova ![]() ![]() ![]() dosta e perverzni4ak ![]() -------------------- There's so many different worlds
So many different suns And we have just one world But we live in different ones |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
е на мъжета въпросите са по-яки...не е 4естно....бтв 29%
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Ники,скивай по-надолу
![]() Interpretations below: Chapter I. Priorities in your life: pride love family career money Chapter II. You would describe your own personality as being loyal You would describe your partner's personality as being perfect,independent and sensible You would describe your enemy's personality as being awful and nasty You interpret sex as being good You would describe your own life as being beautiful nature wonder Chapter III. Velina will never forget you. You consider Nikoleta as your real friend. You really love Branimir. Your soul-mate is probably Ivo. You will always remember Mirena for the rest of your life. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
47%
Btw като изкараш 0% е велико ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Interpretations below:
Chapter I. Priorities in your life: pride family money career love Chapter II. You would describe your own personality as being god You would describe your partner's personality as being generous You would describe your enemy's personality as being nasty You interpret sex as being energy and fury You would describe your own life as being almost endless Chapter III. All my colleagues in work will never forget you. You consider Winnie The Pooh as your real friend. You really love Baba Qga. Your soul-mate is probably The Hostess. You will always remember The Boss for the rest of your life. ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
ихааа...
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Oct 11 2005, 05:02 PM) ихааа... ![]() ![]() Е какво... само на половина е. И както 'казва' една Гарга... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
toa test naceli 90% ot ne6tata
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
lud will never forget you.
You consider Dragunoff as your real friend. You really love friends. -------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:13 PM |