![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
задравеите от мен.На 23 ви каня в Пл в Гепи
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Цитат(stage @ Oct 16 2005, 01:39 PM) ина4е какво му правите ?! ![]() Амииии...какво да му правим, нищо не му правим... ![]() ![]() Здрасти и на теб. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(stage @ Oct 16 2005, 12:39 PM) ина4е какво му правите ?! ![]() Ям чушки. Задравей, майна. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
stage? от кълн ли си или от сноб?
аз съм там... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Здравей!
Включи се в темата "системни администратори=метъли" (или нещо от сорта..), ще ти е интересно сигурно. ![]() Добри преживявания във форума! ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
LOL @ Pyjamka... Нещо се обърка а?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Ноуп, аз съм сбъркана/объркана по начало.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Здравей! С голямо желание бих заповядала в Пловдив.. но по разбираеми причини няма да мога
![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Затичах се за Пловдив, но се спънах по пътя ... мерси иначе.
Добре си дошъл. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Oct 17 2005, 02:30 PM) Затичах се за Пловдив, но се спънах по пътя ... мерси иначе. Това ми хареса. ![]() И аз така... май има много камъни до Майнатаун. Иначе всички се блъскаме да ходим там... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(xskacorex @ Oct 16 2005, 01:38 PM) stage? от кълн ли си или от сноб? аз съм там... ot snob s1m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Всичко хубаво, но хайде да се постараеш вече да не пишеш на латиница, а?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(feather @ Oct 27 2005, 08:29 AM) Всичко хубаво, но хайде да се постараеш вече да не пишеш на латиница, а? ![]() vij na latinica po ma kefi pi4 но като си пиша с теб нямаш проблеми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щеше да е яко ако бях пич.
![]() Пише го в правилата на форума, пич, така че хич не ме интересува как те кефи, ясно? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Майни...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
не сме майни
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кажи ми откъде си родом, и ще ти кажа какъв алкохол пият в твоя край...
EDIT: И ако все пак, отговора е Майнатаун - ПГР (пловдивска гроздова ракия). Много блага, от опит казвам. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
роден съм в дън гори тилилейски
![]() Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Dec 29 2023, 12:01 PM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи ДГР. Наздраве!
Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Oct 28 2005, 07:18 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля че сега му е времето да благодаря на всички които ме приветстваха.
10х пипъл ![]() 10х Slash ![]() 10x feather ![]() ![]() 10x Nightmare ![]() 10x anonimna dx ![]() 10x Pyjamka ![]() 10x SepulTeraHead ![]() 10x xskacorex ![]() П.П. Скоро ще си кача снимката ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Алоха и от мен
|
|
![]()
Коментар
|
|
10x darga
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
С тоя спам тушира и Slash.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
има лични съобщения за такива злобни забележки като твоите.Ако има нещо да ми кажеш ми прати едно мсг лично.
п.п. расизма проблем ли ти на теб?Имам предвид за циганина -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аре не се прави на тъп, ако обичаш, а?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Той не се прави, повярвай ми...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
чакай малко де.Нали бях тъп или там какво като "некой неграмотен цигън".Аааа писъл съм с бил с гъза ми.Е баси гъза имам тогава.А за това къде пиша си има хора киото вече ме предупредиха.И отново ти казвам-тази тема не е за това.Проблем,въпрос или каквото там имаш до мен ми го изпрати лично а не се прави на много отворен пред всички
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи убер-супер-дупер личният коментар, че спамиш като изоглавен, съм длъжен да ти го дам чрез PM? Ти ебаваш ли се?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Дали?
Яки постове. Достигна се мечтата темата за представяне да стане две страници хах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ве и аз това си помислих туко що
![]() Друг е въпроса че голяма част са леко гадни спрямо мене ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
ебаси копеле негативното отношение се предизвиква по някакъв начин все пак не се оплаквай
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
негативното отношение се изразява в лични обиди и това не ми харесва
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отсега нататък ще изразявам негативното си отношение, възхвалявайки те......
![]() ........ Ти тъп ли си? Къде са личните обиди? Почна да се правиш на много наранен от това, че feather ти поправи няколко правописни грешки, аз пък ти намекнах, че е малоумно да защитаваш толкова пламенно правото си на тотална неграмотност пък. Нито съм те нарекъл циганин, нито съм расист, нито нищо такова....... което на всеки му е много ясно. И е много тъпо да се обиждаш от неща, които не са имали за цел да те обидят. А пък на мен ми е много тъпо да обяснявам очевидни неща. Сешсе? И още нещо - в тази теам ти казах, че спамиш в размери, които засенчват дори Slash. Това лично отношение ли е, или факт? Това нападка ли е, или факт? Как изведнъж фактите стават лично отношение? Хайде... още една подробна констатация на очевидното. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
фактите не отричам пич.Признавам си че съм сгрешил и това не го крия!Ако ми кажеш твоето определение за тъп ще ти кажа дали съм такъв
![]() ![]() ![]() ![]() Ама вие ме вземате прекалено на сериозно пичове ![]() ![]() п.п. Щом съм засенчил Slash чакам поздравления ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
ахахахах....леле това докато го 4етохаайайайа...смях ти казвам...зна4и здрасти държа да кажа,нищо 4е ве4е имаш 500 поста по4ти...и това4е спамиш пове4е от Слаш...ами кх кх...това си е 4ист комплимент бе 4овек:) +това аз тебе съм те виждала по разни снимки МАИ
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат +това аз тебе съм те виждала по разни снимки МАИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
е само "маи" не съм сигурна...4акаи пак да метна едно око:)
Shavo? (не ми се смеи много ако нищо не ти говори,ама убии ме приличате си) Този коментар е бил редактиран от Ro6ava GarGa на Jan 30 2006, 08:29 AM -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Shavo?
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
oka doka...на4и аз се бъркам...забрави 4е съм питала изобщо:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
чак пък толкова да си приличаме не вярвам (пък аз не съм го и виждал тоз Shavo? )
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(stage @ Nov 10 2005, 09:37 PM) п.п. Щом съм засенчил Slash чакам поздравления ![]() А така! Цели се във звездите, за да стигнеш поне средата на космоса! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здрасти,Стеидж!
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей InsArt+ure
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
![]() ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шегувам се "пич"
![]() ![]() ![]() Цитат И второто ми "т" е кръстче, не плюсче! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Бати темата
![]() Рових се днеска в стари снимки и глейте на ко попаднах: ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Много си ъндърграунд така, особено с тоз керемидено-цървен фон
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Да ве и аз това си помислих туко що ![]() Друг е въпроса че голяма част са леко гадни спрямо мене ![]() Това е щото всички те мразим, явно или тайно ![]() А тая па Гаргата.... сега се сетих. Що никога не изписваш "Й" в думите, където се предполага, че вирее най-добре? Чисто любопитство. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е щото всички те мразим, явно или тайно ![]() Гадни лицемери ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Здрасти..
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 05:27 PM |