![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
abe hora osven luci, istorika i men ima li nqkoi po vuzrasten ....lelelel. veski put kato 4ekna nqkoi profil vijdam 85, 87...88........aide bre starci- pokajete se
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
4e ima li lo6o
kolkoto po maluk tolkova po qko ...pone za sexualni izvra6teniq ahahaha:) ![]() Ps-za vuzrast po maluk ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
abe kakvi seksualni izvra6teniq- lele
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат ...85, 87...88... Изпуснала си мойта година. Това го приемам лично ![]() j/k ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
I AZ !!!..majtap be, prosto ne iskash da me slagash nared s de4urligata nalil
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eeeee stiga de, to4no ti ne go kazvai- ina4e ako be6e taka nqma6e da si lafim v isq-to,nali?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами... май сте малко
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
като каза ICQ...!!
намерих ти кандидати за ангажимента |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
He he to ti kade se vresh v starcite ne moga da razbera?
Ti ako si v tazi kategoria, napravo se vizhdam s patericata i kak mi se podava nekrologa ot dzhoba... No da si '76 si ima i predimstva de ... naprimer si slushal starata Metallica v godinite na izdavaneto i oshte...Venom, Sodom....mdam....trash-a v godinite na prohozhdaneto mu... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
hehe am tva mi hrumva 6tom nqkoi pita za vuzrast
![]() Talk TO The Hand kakto kazva bat arni v T 3 ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Не знам за другите ама мен не ме е срам да си кажа,че съм 1987 година.Минаха ми тия детски мераци да се правя на по-голяма-глупаво е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе верно около чернобил много метъли посещаващи мрежата се нароиха, като мен например..а всъщност аз съм позъор извинете.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@BELLA: По-полека, че ще уплашиш младите надежди, които и без т'ва се броят на пръстите на едната ръка на стар стругар!! Иначе тука има и по-възрастни фенове... Не знам обче ти кога си родена, че да те сватосам с някого... хехе. Съдейки по въпроса тука май повечето сме в категорията "дребни", от твоя гледна точка.
А Sw1tched може да го прекръстим на: Позьо... или Бозьо, за повече колорит! ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Be, ti mnogo burzash sqs svatosvaneto...
A kolko sa v kategoriyata "detska gradina"? -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Aug 4 2003, 12:06 PM) Не знам за другите ама мен не ме е срам да си кажа,че съм 1987 година.Минаха ми тия детски мераци да се правя на по-голяма-глупаво е. Същото е и при мен.... 87 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Aug 4 2003, 06:03 PM) @BELLA: По-полека, че ще уплашиш младите надежди, които и без т'ва се броят на пръстите на едната ръка на стар стругар!! Иначе тука има и по-възрастни фенове... Не знам обче ти кога си родена, че да те сватосам с някого... хехе. Съдейки по въпроса тука май повечето сме в категорията "дребни", от твоя гледна точка. А Sw1tched може да го прекръстим на: Позьо... или Бозьо, за повече колорит! ![]() Я "суцк мъ кок ъоу мотхерфуцкер" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
1972 Отивам да си купя бастун или патерици.
![]() Цитат naprimer si slushal starata Metallica v godinite na izdavaneto synchu само не ми казвай, че си слушал Metallica на 7-8 години. -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ханси къв бастун бе, отивай към моргата направо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Отивай на кални бани, да свикваш с почвата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bgm @ Aug 5 2003, 12:05 AM) Отивай на кални бани, да свикваш с почвата ![]() muhaha. stiga byzici sys starcite de ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Beelzebub @ Aug 4 2003, 06:03 PM) @BELLA: По-полека, че ще уплашиш младите надежди, които и без т'ва се броят на пръстите на едната ръка на стар стругар!! Иначе тука има и по-възрастни фенове... Не знам обче ти кога си родена, че да те сватосам с някого... хехе. Съдейки по въпроса тука май повечето сме в категорията "дребни", от твоя гледна точка. А Sw1tched може да го прекръстим на: Позьо... или Бозьо, за повече колорит! ![]() OOOOOO MOLQ TE NQMAM NUJDA OT SVATOSVANE- BOJE OPAZI SAMO TVA MI LIPSVA. hehe ne be ne sum tolkova stara- hahah i az sum o6te tvurde mlada i zelena- ama to tva e hubavo 6toto tepurva imam da se radvam na jivota- mmm 82 sum. a za bobi ne mislq ,4e ideite za prekrustvane mu podhojdat. toi si e sladur4e , a bozio hi4 ne mu podhojda |
|
|
![]()
Коментар
|
|
мда ама ако се хвана при тебе на работа другото ще подхожда не мислиш ли? ..мале трудно пиша а ако трябваше да говоря след този мил поуст..
Цитат mmm 82 sum леко бе не си ли на 20 само...82 никак не е малко! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
da be 6te stana na 21..... mi ne e malko , no ne e i mnogo- ami to4no na mqsto-hehe.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Цитат(Hansi @ Aug 4 2003, 09:45 PM) synchu само не ми казвай, че си слушал Metallica на 7-8 години. ч'кай ч'кай сега Hansi, луека полуека.... Не съм казал, че съм слушал Kill'Em All, когато е излязъл още, но да кажем че съм слушал ...And Justice For All година след излизането му ...ако ме не лъже паметта бях 6-7 клас, оттам нататък вече съм слушал всичко още в годината на излизането му. Мдам... /За сметка на това мога еретично да спомена, че всички албуми на Guns съм ги слушал още в годините на излизането им/ Дай белки патериците назаем бре, за кво са ти и бастун и патерици? ![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз слушах Issues на Korn като излезе...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vypros na vkus, dude....
/dobre che ne sym go slushal/ ![]() -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз тогава спрях да ги слушам
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 5 2003, 11:57 AM) Аз тогава спрях да ги слушам ![]() ........in nomine patris et filli et spiritus sancti........amen.... ![]() -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
hm.. az ve4e udurtqvam... pulnoleten stanah eheiii predi polovin godina...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
3-ti oktomwri 1988
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат Ханси къв бастун бе, отивай към моргата направо Цитат Отивай на кални бани, да свикваш с почвата ![]() Как не ви е срам така да се бъзикате със старите хора. ![]() ![]() Но нищо вие като сте били 1-2 клас аз бях на концерти на Sodom, Accept, Scorpions, Tankard и т.н. и то в София. ![]() А да не говорим, че слушам още от излизането им Ride the Lightning, Stay Hungry, Come out and Play, Balls to the Wall и т.н. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
За Scorpions мен лично много ме е яд, че не съм бил там ... Все пак не съм толкова малък, след 4 месеца ставам на 19, а това е една прилична възраст ... Сред най-добрите! Като одъртеете на по 50-60 ще ви се иска да сте на толкоз ама на ...
-------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Scorpions beshe izklyuchitelen koncert mdam...
-------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
RAPTOR kaza im go....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(RAPTOR @ Aug 5 2003, 04:17 PM) Като одъртеете на по 50-60 ще ви се иска да сте на толкоз ама на ... То защо си мислиш, че вас ще ви подмине. ![]() А иначе поне на мен концерта на Accept ми хареса най-много, една седмица след него още ме болеше вратът от куфеене. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
|
|
![]()
Коментар
|
|
mozhe....men personalno Udo i kompania ne me kefjat....vypros na vkus predpolagam...no koncerta na Metallica za smetka na tova beshe
![]() -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ne mojah da otida na Metallica...
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Не се подигравайте на старостта.
Тя е и ваше бъдеще. -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ooooo tva e ni6to ako znaete kakvo e po beliq svqttttt- sigurno znaete de. naprimer vuv vienna prosto ne mogat da ti stignat parite za da otide6 na vsi4ki gigove, koito iska6. te sa neprekusnato. ama i cenite sa edniiiiiiiii ujas i bezumi. mojem samo da se radvame, 4e tuk hodim za nqkakvi SME6NI pari na koncert. sega tam biletite sa po 47 euro- maiko milaaaaaaa, ama prejalih gi ve4e za ozzy i him na 24.9, no za smetka na tva udovolstvie me 4aka qko fotosinteza za dosta dulgoi vreme- shit, ama si struva
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
a tva za starostta, 4estno kazano vsqka vuzrast si ima predimstva. kolkoto si po star tolkova po blizo do sklerozata i bolkite v kostite, a kolkoto si po mlad tolkova po- malko angajimenti i PALUVANEEEE!!!!!!taka,4e 4ovek trqbva da se radvam na tova , koeto ima dokato e realnost , a ne da se seti sled 10 godini kakvo e mojel da pravi. celta mi be6e da razbera dali ima po-vuzrastni i razbrah...blagodarq za koeto
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Abe za znaene kak e ....znaem, za mozhene..... mozhem, ama iskame li da znaem kakvo e da mozhem?
Gornoto da ne se chete ot sklonni kym razdvoenie na lichnostta, predizvikva neupravljaem izblik na estestveno vytreshno protivorechie mezhdu prakticheskoto zhelanie na razuma na pyrvoto az za poznanie i instinktivnia impuls na vtoroto az za destruktivno otnoshenie kym materialnoto bitie, vkratcem I- "Brejj kvo li znachi tva gornoto?", II - "Ae kvo mi puka, sa kato nabia keyboard-a v monitora taka ili inache she trebva se jadosvash za drugo ![]() taja sutrin nesho sym felosofski nastroen... she zema da pregledam Karlson otnovo -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
wow тва беше яко. Тепърва ще го разгадавам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I Am The Bloody Earth ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 5 2003, 10:08 AM) Аз слушах Issues на Korn като излезе... ![]() Преди теб съм - спомням си като излизаше Follow The Leader (който напук на всички смятам, че е добър албум ![]() А иначе - май е станало ясно от друга тема - 1982г. съм (роден ![]() -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами той вече беше излязал като ги прослушах. Issues го чаках даже...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
az po towa wreme sigurno sym slushal kwato boza izlezne na pazara
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 12-July 03 Потребител N: 196 ![]() |
Az sym nabor 81
Obache kato cinizym imam njakoe drugo stoletie otgore ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
kruv povru6tam
pari ne vru6tam ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(t0xIc @ Aug 7 2003, 11:54 AM) kruv povru6tam pari ne vru6tam ![]() a kakva e koncepciqta ti za tva izkazvane 6toto az ne vijdam ni6to ob6to s temata za vuzrasta |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(BELLA @ Aug 7 2003, 03:59 PM) Цитат(t0xIc @ Aug 7 2003, 11:54 AM) kruv povru6tam pari ne vru6tam ![]() a kakva e koncepciqta ti za tva izkazvane 6toto az ne vijdam ni6to ob6to s temata za vuzrasta ![]() -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Na 18 sum. Problem?!
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
гандалф- аз ли ? ами аз съм родена 82, тоест декември - в един прекрасен ден около коледа ще стана на 21
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 7 2003, 10:07 PM) гандалф- аз ли ? ами аз съм родена 82, тоест декември - в един прекрасен ден около коледа ще стана на 21 ![]() ![]() Udurtqva6... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
еи малкия
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 7 2003, 10:17 PM) еи малкия ![]() ![]() ![]() ![]() tststststststs... da ne me nabie6... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хехехехехех не мога да извършвам такива действия- злобната ми натура може да съчини далеч по хитри неща-
уф абе глупости пиша ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 7 2003, 10:20 PM) уф абе глупости пиша ![]() Mi... v realnost da. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
am .... nabor 84 i we4e 2rokursnik ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(brave_new_world @ Sep 8 2003, 01:20 AM) am .... nabor 84 i we4e 2rokursnik .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abe kretenizum da ima! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
BELLA: за парите за концерт в чужбина - не си права. Няколко пъти имах щастието да ходя зад граница да гледам любими банди, които никогя не биха дошли в България и билетът не е надхвърлял 24 Евро. А иначе относно дали си струва : Със сигурнаст не съжелявам за нито един цент!!!!!!!
![]() По темата - роден съм 1979г. -------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами много зависи къде е концерта и кой свири. имам билет за концерта на ози и ХИМ който беше отменен от 24.9 за 1. 12 и цената му е 47 евро. много ясно, че си струва, но иска и много жертви- е освен ако човек няма бая кинти
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Ами и аз съм от онези малките..., ното и на нас ще ни дойде времето. '87 година съм
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат То има ли значение от годините, важното на колко си отвътре... Съгласен. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Така като гледам ЕГН-то си, започващо с 82 май съм от дъртите тук
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хе хе Inferno, дано наистина да не смяташ така, че мойто започва със 76...и по тази логика трябва вече некролога да ми се подава от джоба...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Inferno @ Sep 9 2003, 03:34 AM) Така като гледам ЕГН-то си, започващо с 82 май съм от дъртите тук ![]() еми много хубаво значи сме колеги ![]() ![]() а ние сме си в най-перфектната възраст-много млади, но същевременно вече те взимат по-насериозно от колкото ако си надъхан пубер. макар, че по възрастните около мен никога не са се държали с мен като с дете- прекалено съм сериозна от както се помня( това не значи че не се лигавя и не говорвя глупости - напротив, но тези неща са много малък процент от времето ми, в останалото съм прекалено сериозна и целеустремена, сигурно заради това имам много приятели които са на около 40 години- просто това с тези хора имам много повече какво да си кажа от колкото с останалите- тпва са хората с които имам общи интереси- като изключим музиката. такава комуникация неминуемо оказва силно влияние върху много неща |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 9 2003, 10:04 AM) но същевременно вече те взимат по-насериозно от колкото ако си надъхан пубер. и какво ще рече да си надъхан пубер??Щото аз имам наблюдения че хората ме взимат съвсем насериозно поне когато ме познават горе-долу |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Kvo mu e lo6oto da si "naduhan puber" (kakvoto i da zna4i tova..)? Godinite mejdu edikolko si i 18/19, t.e. kogato hodi6 na u4ili6te sa nai-qki i bezgrijni, posle po4va6 ba4kane, jivotut te zavurta i...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Sep 9 2003, 02:33 PM) Kvo mu e lo6oto da si "naduhan puber" (kakvoto i da zna4i tova..)? Godinite mejdu edikolko si i 18/19, t.e. kogato hodi6 na u4ili6te sa nai-qki i bezgrijni, posle po4va6 ba4kane, jivotut te zavurta i... хи4 не са безгрижни от тези години до голяма степен зависи що за човек ще станеш. Да не говорим че е време на много разочарования време на сблъсък с реалността.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Боби, що не драснеш един нео-метъл текст по случая...?
![]() ![]() Въпросните години са такива, каквито си ги направиш. И да, наистина тогава се определя що за човек ще станеш (не че и по-късно не можеш да търпиш развитие). -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 02:42 PM) хи4 не са безгрижни от тези години до голяма степен зависи що за човек ще станеш. Да не говорим че е време на много разочарования време на сблъсък с реалността.. Vui ama filosofski go kaza... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 10:45 AM) Цитат(BELLA @ Sep 9 2003, 10:04 AM) но същевременно вече те взимат по-насериозно от колкото ако си надъхан пубер. и какво ще рече да си надъхан пубер??Щото аз имам наблюдения че хората ме взимат съвсем насериозно поне когато ме познават горе-долу И аз щях да попитам същото, но ти вече си го сторил! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Sep 9 2003, 05:24 PM) Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 02:42 PM) хи4 не са безгрижни от тези години до голяма степен зависи що за човек ще станеш. Да не говорим че е време на много разочарования време на сблъсък с реалността.. Vui ama filosofski go kaza... ![]() ![]() пу! мразя да показвам истинската си същност пред хора които не са специално подбрани ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 9 2003, 02:51 PM) Боби, що не драснеш един нео-метъл текст по случая...? ![]() ![]() Въпросните години са такива, каквито си ги направиш. И да, наистина тогава се определя що за човек ще станеш (не че и по-късно не можеш да търпиш развитие). hahaha twa mi haresa. ami bobi zna4i towa,koeto sum napisala. pomisli malko i 6te razbere6 to4no kakvo imam predvid. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Не ви следя дислусията и само ще кажа:
14! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hahahahah zna4i li twa 4e az se 4islq kywm sredna wyzrast
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 9 2003, 11:03 PM) hahaha twa mi haresa. ami bobi zna4i towa,koeto sum napisala. pomisli malko i 6te razbere6 to4no kakvo imam predvid. Как да разбера егати, малко са тези които разбират женската (а)логика то си е изкуство |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Абе тоя форум на чат го обърнахте
![]() -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(Gandalf @ Sep 10 2003, 07:21 AM) Абе тоя форум на чат го обърнахте ![]() Има нещо вярно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 10 2003, 10:59 AM) Цитат(BELLA @ Sep 9 2003, 11:03 PM) hahaha twa mi haresa. ami bobi zna4i towa,koeto sum napisala. pomisli malko i 6te razbere6 to4no kakvo imam predvid. Как да разбера егати, малко са тези които разбират женската (а)логика то си е изкуство малко са мъжете които се опитват да го направятттттт!!!!!!!!!!!!!!!!! логиката е да се опиташ да проникнеш в мислите на някого и в неговите разбирания- нещо , което се отдава много повече на жените ![]() а-логика според кого???????? ти гледаш само от своята гледна точка и смяташ , че тя е вярната, не допускаш ли, че твоята логика може да е а-логика за някой друг. единственото, което умеят да правят мъжете относно вечния спор между мъже и жени за възможностите които притежават е да казват, че жените са а-логични, да обясняват как мъжете са най-добри във всичко и , че жените не стават за шофьори- това, което не правят е да доказват с поведението си това. в един момент се обръщат и ти заяват как живеем в свят на женска еменципация и колко подтискащо било това за мъжете ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 10 2003, 02:28 PM) малко са мъжете които се опитват да го направятттттт!!!!!!!!!!!!!!!!! логиката е да се опиташ да проникнеш в мислите на някого и в неговите разбирания- нещо , което се отдава много повече на жените ![]() Ами това за мъжете, че са малко малко са, които се опитват. Но пък, че жените са по-добри не съм съгласна... Зависи си от човека най-вече. Мъжете, жените... бла бла бла. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
виж аз съм за тотално равенсто и смятам, че въпросът е много глупав за спора между мъжете и жените. в сегашния си живот съм жена в другия може да съм мъж. това няма значение- важно е какъв потенциал носиш- но когато ми се обяснява , че жените имат а- логика не мога да си замълча
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат виж аз съм за тотално равенсто и смятам, че въпросът е много глупав за спора между мъжете и жените. Тогава не го повдигай... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахахахахахахахахахаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
А знаеш ли изобщо дали има други животи? Всъщност това за животите е може би още едно внушение, защото хората не могат да се премирят, че ще умрат и толкова game over..., всичко свършва. Май това беше съвсем друга тема, но ме наведе на тази мисъл и реших да я споделя
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 09:42 PM) Цитат(Peter @ Sep 9 2003, 05:24 PM) Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 02:42 PM) хи4 не са безгрижни от тези години до голяма степен зависи що за човек ще станеш. Да не говорим че е време на много разочарования време на сблъсък с реалността.. Vui ama filosofski go kaza... ![]() ![]() пу! мразя да показвам истинската си същност пред хора които не са специално подбрани ![]() ![]() ehehehhee ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат в сегашния си живот съм жена в другия може да съм мъж Някои не чакат цял живот за такива промени.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Sep 10 2003, 06:56 PM) А знаеш ли изобщо дали има други животи? Всъщност това за животите е може би още едно внушение, защото хората не могат да се премирят, че ще умрат и толкова game over..., всичко свършва. Май това беше съвсем друга тема, но ме наведе на тази мисъл и реших да я споделя ![]() ами прочети малко повече информация и ще разбереш, че има доказатества за това. чувала ли си за ТУЛКО- това е нещо което е типично за тибетския ламаизъм. когато умира ламата казва къде ще се роди и оставя няколко свой вещи който да разпознае детето което ще се роди . той казва място и време. неговите последователи отиват и намират детето- показват му се много предмети и то разпознава тези които е притежавало в миналия си живот. взимат го от родителите му като плащат за него в злато- колкото килограма тежи толкова злато получават.- такава е била традицията. това дете се взима и се обучава- то обикновенно цитира хиляди текстове , които е било научило в миналия си живот- свещени текстове на санскрит- които едно 4-5 годиншно дете нби могло да си измисли. освен това има нещо наречено регресия- връщането на човек под хипноза в предишни животи- това е опасно и се прави рядко, но в подкоровата памет, която не може да се достигне от човек в нормално състояние се съхранява неосъзната информация за предишните животи. има стотици описани случай как хора разказват невероятни подробности под хипноза- състояние , което не би могло да бъде симулирано- особенно когато ти включват апарати засичащи състоянието на мозъчните функций- на повечето от хората дали тагава информация се правят разследвания за това, което са казали и се оказва , че хората и фактите за които разказват са истински. аз знам по аналогичн начин коя съм била в миналия си живот и беше открито и потвърдено, че този човек е съществувал и с какво се е занимавал и прочие- твърде лична информация. просто намирам за много глупаво когато някой не е информиран относно дадени факти да отрича толкова лесно нещо, корто просто не познава. всичко е един кръговрат. няма нищо страшно в това да умреш и да се родиш от ново. важното е само едно да вървиш съзнателно към усъвършенстване на способностите си |
|
|
![]()
Коментар
|
|
любопитно....макар че подобни тематики по-скоро пораждат множество въпроси без отговор, отколкото отговори.....
|
|
![]()
Коментар
|
|
uuuuuuuu... 6te zamul4a.................................
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз сигурно съм бил някой пън в предишния живот...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 17 2003, 11:51 AM) Аз сигурно съм бил някой пън в предишния живот... сега ако всеки реши да търси миналия му АЗ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(BELLA @ Sep 11 2003, 12:28 PM) ами прочети малко повече информация и ще разбереш, че има доказатества за това Не всичко което и писано е истина. Няма научни доказателства за преражданията. Всеки обаче може да вярва в каквото си иска. На мен самия ми се иска да вярвам в това нещо и дори съм по-склонен да вярвам че можеби е истина но за това научни доказателства наистина няма. -------------------- The Road goes ever on and on
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Gandalf @ Sep 17 2003, 01:34 PM) Цитат(BELLA @ Sep 11 2003, 12:28 PM) ами прочети малко повече информация и ще разбереш, че има доказатества за това Не всичко което и писано е истина. Няма научни доказателства за преражданията. Всеки обаче може да вярва в каквото си иска. На мен самия ми се иска да вярвам в това нещо и дори съм по-склонен да вярвам че можеби е истина но за това научни доказателства наистина няма. ако ги има тези доказателства то не се знае дали не са илюзия, дали пък не е измама или причината за резултата няма нищо общо с прераждания ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Интересно ми е дА видя кой тук е най-голям и кой най-малък.Ама няма да си кажете:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 17 2003, 05:55 PM) Интересно ми е дА видя кой тук е най-голям и кой най-малък.Ама няма да си кажете:) хмм..верно ама няма да е лесно да разберем.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всеки има избор да вярва в каквото си иска. Няма нищо в това, защото целта е да се поддържа вътрешната вяра на съответния индивид. И мен преди ме интересуваха предишни животи и съм чела много неща. Дори на една позната се случиха такива странни неща с три годишният и син. Отговори на някой въпроси и търсенето на още хиляди... Понякога няколко хипотези не могат да управдаят нещата, защото никой не е сигурен, дали това не е илюзия, заблуда, внушение.
И въпреки това нека всеки вярва в това, което си полажелае... Аз например до скоро носех един камък, който имаше дупка по средата и носеше много ценни неща в себе си (не спомени и т.н.), но за другите беше просто камъка с дупката ![]() Аз предлагам да се върнем на старата тема за годините... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
бе така е нека си вярват но помните ли учението на сократ??съмнявайте се във всичко!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 25-January 04 Потребител N: 377 ![]() |
1984
kato knigata na djordj oruel:)))) -------------------- TELL YOUR PEOPLE HOW WE DIE!!!
WE DON'T NEED TO MULTIPLY!!! WE DON'T NEED TO NULIFY!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 17 2003, 06:11 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Sep 17 2003, 05:55 PM) Интересно ми е дА видя кой тук е най-голям и кой най-малък.Ама няма да си кажете:) хмм..верно ама няма да е лесно да разберем.. Аз вече видях, че има и по-малки и се чувствам като някой oldschool ветеран, който може спокойно да ебава новаците. Че не знаят на кой са песни като Roots Bloody Roots и Sabbath Bloody Sabbath(това беше удивително наистина! Поне Roots е ебати "комерсиалния хит", който не вчрвах че има човек който да не знае на кой е!) ...Ама има и по-големи... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Az sym 88 ama na mislene sym 78 (izkazah se)
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:09 AM |