![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Distorment и Eufobia ще забият на 1-ви Ноември в столичния клуб "О! Шипка". Началото на концерта е 22:15ч, а входът струва 3 лева.
![]() Distorment продължават да работят върху записите на новото си демо, което би трябвало да е факт до края на Ноември. 3-те парчета ще са качени за свободно сваляне на официалния сайт на групата. Eufobia пък са почти готови с дебютния си албум, озаглавен "Cup Of Mud". Албумът е записан в студио PSI и е мастериран от Андро от Hyperborea. "Cup Of Mud" ще бъде издаден от Distributor Of Pain и Independent Musical Scene Of Bourgas. На сайта на бандата са качени 2 песни от него. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
ще трябва да се уважи!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Ще се уважи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
EUFOBIA е много яка банда! DISTORMENT също!!! Успех!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Пак видях разлепени постерчета.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Дам, Another Conscience Trial се казва "Дългата"
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
вчера в пловдив видях един тип със едно към едно тениската на вальо. тая с кени. даже типчето приличаше на вальо, но беше по-красив
![]() цунки валка -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Този тип и аз го знам, забелязал съм го.
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Благодаря на всички, които дойдоха!
![]() Радвам се как се получи ![]() Благодаря и на Еуфобия, които макар че не бяха репетирали от доста време се справиха доста добре! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
![]() ![]() Чак днес разбрах за това ! Да се е** у червената шапчица ! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Demiurg @ Nov 2 2005, 12:52 PM) ![]() ![]() Чак днес разбрах за това ! Да се е** у червената шапчица ! ![]() Епа ке дойдеш следващия път ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Баси якия концерт. Баси яката вечер...нощ...сутрин...ден...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Яко извратени снимки ............... извъртени.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:53 AM |