|  Roadrunner United, The All-Star Sessions | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Roadrunner United, The All-Star Sessions | 
|  Oct 24 2005, 12:01 PM 
				 Коментар

| |
|  I Am The Bloody Earth     Група: Потребители Коментари: 515 Регистриран: 4-February 03 Потребител N: 25  | 
				Вижте само кой участва... дръпнете си го и си го изслушайте... Acey Slade (MURDERDOLLS, TRASHLIGHT VISION) - rhythm guitar Andols Herrick (ex-CHIMAIRA) - drums Andreas Kisser (SEPULTURA) - solo, acoustic guitar, wah wah guitar, harmony solo Andy La Rocque (KING DIAMOND) - trade-off solo Christian Olde Wolbers (FEAR FACTORY) - bass Cory Beaulieu (TRIVIUM) - lead and rhythm guitars Corey Taylor (SLIPKNOT, STONE SOUR) - vocals Cristian Machado (ILL NINO) - vocals Dani Filth (CRADLE OF FILTH) - vocals Dave Chavarri (ILL NINO) - drums Dave McClain (MACHINE HEAD, ex-SACRED REICH) - drums Dave Pybus (CRADLE OF FILTH) - bass Dez Fafara (DEVILDRIVER, ex-COAL CHAMBER) - vocals Dino Cazares (FEAR FACTORY) - rhythm guitar Glen Benton (DEICIDE) - vocals Howard Jones (KILLSWITCH ENGAGE) - vocals James Murphy (ex-TESTAMENT, DEATH, OBITUARY) - solo, intro solo James Root (SLIPKNOT) - solo, harmony guitar Jeff Waters (ANNIHILATOR) - solo Jesse David Leach (SEEMLESS, ex-KILLSWITCH ENGAGE) - vocals Joey Jordison (SLIPKNOT) - drums, bass Johnny Kelly (TYPE O NEGATIVE) - drums Jordan Whelan (STILL REMAINS) - rhythm guitar Josh Rand (STONE SOUR) - rhythm guitars Josh Silver (TYPE O NEGATIVE) - keyboards, backing vocals, samples Justin Hagberg (3 INCHES OF BLOOD) - rhythm guitars Keith Caputo (LIFE OF AGONY) - vocals, piano King Diamond (KING DIAMOND, MERCYFUL FATE) - vocals Kyle Thomas (ex-EXHORDER, FLOODGATE) - vocals Logan Mader (ex-MACHINE HEAD, SOULFLY) - melodic guitar harmonics Marcelo Dias (ex-SOULFLY) - bass Mark Hunter (CHIMAIRA) - vocals Matt Baumbach (ex-VISION OF DISORDER) - rhythm guitar Matt DeVries (CHIMAIRA) - rhythm guitar Matthew K. Heafy (TRIVIUM) - lead, rhythm and acoustic guitars, vocals Max Cavalera (SOULFLY, ex-SEPULTURA) - vocals Michale Graves (ex-MISFITS) - vocals Mikael Akerfeldt (OPETH) - vocals Mike D'Antonio (KILLSWITCH ENGAGE) - bass Mike Smith (SUFFOCATION) - drums Nadja Peulen (ex-COAL CHAMBER) - bass Paul Gray (SLIPKNOT) - bass Peter Steele (TYPE O NEGATIVE) - vocals, keyboards Rhys Fulber (FRONT LINE ASSEMBLY) - keyboards, programming Rob Barrett (CANNIBAL CORPSE, ex-MALEVOLENT CREATION) - rhythm guitar, trade-off solo Robert Flynn (MACHINE HEAD) - rhythm guitar, 3-part guitar harmonies, keyboards, vocals Roy Mayorga (ex-SOULFLY, MEDICATION) - drums Sean Malone (ex-CYNIC) - bass Steve DiGiorgio (TESTAMENT, SADUS) - fretless bass Steve Holt (36 CRAZYFISTS) - rhythm, acoustic and slide guitar Souren "Mike" Sarkisyan (SPINESHANK) - harmony guitar Tim Williams (BLOODSIMPLE, ex-VISION OF DISORDER) - vocals Tommy Niemeyer (GRUNTRUCK) - rhythm guitar П.П. Лично моето мнение е, че не е нещо особено стойностно откъм музика, но то можеше да се очаква ... компилациите обикновено стават такива. -------------------- Който пее (освен блекметъл) зло не мисли. | 
|  | |
|  Oct 24 2005, 12:04 PM 
				 Коментар

| |
|  WARLORD      Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976  | 
				Егати сбирщината! Много ми е интересно как ще звучи.

--------------------  | 
|  | |
|  Oct 24 2005, 04:42 PM 
				 Коментар

| |
|  Undead      Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569  | 
				Не е кой знае какво, между другото.

-------------------- | 
|  | |
|  Oct 24 2005, 05:08 PM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | 
				Хич не звучи зле!    -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Oct 24 2005, 08:11 PM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Аз бях изненадан колко е сполучливо всъщност.

-------------------- | 
|  | |
|  Oct 24 2005, 09:58 PM 
				 Коментар

| |
|  Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е        Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317  | 
				Извинете невежеството ми, но какво е това и от къде се дърпа?    -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith | 
|  | |
|  Oct 24 2005, 10:34 PM 
				 Коментар

| |
|  :)        Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188  | 
				SepulTeraHead учудващо сполучлив е точно казано Инсарчър, в арената го има -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive | 
|  | |
|  Oct 31 2005, 10:34 PM 
				 Коментар

| |
|  Прогресиращ     Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408  | 
				izslu6ah go i  nqkoi pesni dosta mi haresaha,ama ne be6e na moq komp i ne pomnq koi to4no bqha ,predstoi da smukvam

-------------------- Wake up  | 
|  | |
|  Nov 1 2005, 10:29 AM 
				 Коментар

| |
|  Facepalmer           Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63  | 
				Песента с Peter Steelе(последната, "Enemy Of The State") тотално ми влезе под кожата.    Ебати доброто се е получило. -------------------- | 
|  | |
|  Nov 3 2005, 11:00 PM 
				 Коментар

| |
|  метъл        Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963  | 
				Интересен и доста амбициозен проект е това. Има някои велики песни, както и някои, които са си просто посредствени. Като цяло ми допада, хубава беше идеята за нещо подобно.

-------------------- We live to fight the hand of doom,  We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... | 
|  | |
|  Nov 10 2005, 07:59 PM 
				 Коментар

| |
|  Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е        Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317  | 
				Идея хубава, но неосъществена... Нищо хващащо.

-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith | 
|  | |
|  Nov 10 2005, 08:53 PM 
				 Коментар

| |
|  Witcher        Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296  | 
				По-би ме изкефило Nuclear Blast United   , твърде много любими групи там... -------------------- | 
|  | |
|  Nov 10 2005, 09:06 PM 
				 Коментар

| |
				^ Безценна информация, след която животът ми вече никога няма да бъде същият.

-------------------- | 
|  | |
|  Nov 10 2005, 09:51 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83  | 
				off-topic vokala na Trivium koito po princip uvajavam e po golqm geitak i ot nedorazumenieto na Linkin Park w klipa kym THE END -------------------- as time slips away the cage will rust life will go on as you fall to dust | 
|  | |
|  Dec 3 2005, 10:50 PM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050  | 
				Коя ви е любимата песен от албума? Повечето са на мнение, че най-добрата е THE END (вокалът на Trivium).

-------------------- | 
|  | |
|  Dec 4 2005, 12:13 PM 
				 Коментар

| |
				Independent (Voice Of The Voiceless), Annihilation By Teh Hads Of God и The Rich Мan   ![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  -------------------- | 
|  | |
|  Dec 4 2005, 02:12 PM 
				 Коментар

| |
|  Рицар на върховен дом Сянка           Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041  | 
				Аз тепърва ще си го свалям да видя кво се е получило    -------------------- | 
|  | |
|  Dec 6 2005, 02:31 PM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83  | Цитат(DisasterpriseR @ Dec 3 2005, 11:50 PM) Коя ви е любимата песен от албума? Повечето са на мнение, че най-добрата е THE END (вокалът на Trivium). не знам ...определено не е Ди Енд за мен ...особено ако гледаш и клипа май най ми харесва Ноу Мас Контрол напомни ми за първия албум на Ил Нино ...а има яки рифчета..  иначе още не съм го слушал като хората...много неща излизат дееба -------------------- as time slips away the cage will rust life will go on as you fall to dust | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 11:41 PM |