![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Сега и аз да кажа какво слушам
![]() MEGADETH, SENTENCED, Iced Earth, Slayer, Children Of Bodom, Paradise Lost, Amorphis, In Flames, Testament, Edge Of Sanity, Darkseed, Rammstein, Pantera, Carcass, Raise Hell, Thyrfing и още има, но в момента за това се сещам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Много добър избор на групи. Бравус! Надявам се поне една малка част от тях да се харесат на детето ти и, когато порасне, да го видим и него член на форума.
![]() Още веднъж, welcome! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(Lucretia @ Oct 26 2005, 08:38 AM) MEGADETH, SENTENCED, Iced Earth, Slayer, Children Of Bodom, Paradise Lost, Amorphis, In Flames, Testament, Edge Of Sanity, Darkseed, Rammstein, Pantera, Carcass, Raise Hell, Thyrfing и още има, но в момента за това се сещам ![]() Приветствую! Все интересни неща. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 64 Регистриран: 3-September 05 Град: somewhere Потребител N: 921 ![]() |
Здрастеееее!!!! наистина много добри неща слушаш, поздравления!!!
-------------------- This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal. All this pain is an illusion |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Трябва да ме научиш на Megadeth. Макар да съм им слушал всичко, все не мога да усетя чара им, а със сигурност го имат...
Евала за Sentenced. Любимият ми техен албум е The Cold White Light май... Поздрав с Aika Multaa Muistot. Сега кажи - всичко на Iced Earth с The Mighty Matt Barlow и получаваш отличен... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 13-September 05 Град: Somewhere in the fucken hell Потребител N: 933 ![]() |
Привет и от мен и между другото и аз ги слушам Rammstein 3-4 песни.
-------------------- No fear,Marto is here
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Добре дошла! Групите, които си изредила са
![]() ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Здравей!
И еваларка за: Цитат(Lucretia @ Oct 26 2005, 06:38 AM) SENTENCED, Darkseed Добави и Evergrey и си златна. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
хм да... Evergrey:")) Напомни ми да си изтегля.
и Lucretia volum-то на max:")) ![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами здравей. Яко траш банди
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Оново да кажа добре дошла. Приятно писане по форумите. Слушаш хубави групи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
4estno kazano grupite sa prekaleno metalski za men
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 311 Регистриран: 22-August 05 Град: The Enchanted Lands Потребител N: 908 ![]() |
Добре дошла, Lucretia!
![]() Nie s teb se znaem ot edin drug forum... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Добре заварил, Aresius
![]() Мерси на всички за посрещането! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:45 AM |