![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Американските пауър метъли JAG PANZER ще свирят в столичния клуб "Fans" на 8-ми ноември т.г. Цената на билетите ще е 17 лева, като бройката им ще бъде ограничена до 200. Организатор на събитието е SinBSin. На официалния сайт на бандата все още няма потвърждение.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Билети ще се продават в деня на концерта в заведението...така се чува. Не знам как ще се поберем там.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Сега се връщам от концерта - твърде силен! Унизително малко публика (нямаше и сто души), но за сметка на това качествена. Бандата се раздаде тотално, свириха около два часа. Особено Chris Broderick ми събра очите (и ушите) - този човек е ненормален!
![]() На сутринта смятам да кача един подробен репортаж на сайта... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Абсолютната лудница!
![]() Лично аз не бях присъствала на такова нещо - подобна група да гледам на няма и два метра от себе си. Тотално раздаване и много майсторство. Много земни са тия пичове - поздравиха всеки, снимаха се с всички, дадоха автографи. Свириха наистина 2 часа без малко - беше страхотно! ![]() Подгряващите българи Crossfire също не бяха никак лоши - има качества и в тези момчета. Радващо. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
200 човека във Fans?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, абсурдно е. И 150 не биха се побрали. Е, на концерта имаше близо половината от толкова...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:22 PM |