![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
За съжаление концертите с участието на The Hurt Process се отлагат, поради лични проблеми на групата. По всяка вероятност такива ще има скоро в България - информация за тях ще бъде обявена, когато всичко е договорено.
Концертът в Русе ще се състои без участието на The Hurt Process, относно концертите във Варна и София още няма яснота, но до няколко дни ще бъде обявено дали ще се състоят и с кои групи. RE-ACT & YEARS OF PAIN present [b]23.11.2005 (сряда) София, клуб “О! Шипка” J'M'EN FOUS (experimental chaos punk) (Switzerland) +EMPTY FACE (sofia punk rock) start: 22,30 / entrance: 4 leva На 23-ти Ноември в Софийския клуб “О!Шипка” ще гостува Швейцарската група Jmenfous - самите те определят стила си като "странна смесица от пънк, джаз, метъл и какво ли още не..." - бегла представа какво означава това може да добиете като изтеглите и чуете парчетата от техния сайт: http://www.jmenfous.ch.vu От българска страна на този концерт ще се представи младата Софийска мелодик-пънк банда Empty Face, която вече е добре позната на местните пънк-рок маняци. инфо: http://hc-spirit.hit.bg/ http://www.reactmusic.net/ Този коментар е бил редактиран от falio` на Nov 13 2005, 11:52 AM |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
във Варна е възможно у4астие да земат и Another Day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
съжалявам 4е пускам нов пост но мина време а и то и без тва само аз си пиша, та така:
Another Day окончателно ще земат участие заедно с Crowfish и The Hurt Process във Варна. цени за отделните концерти: Русе - 4 лв. Варна - 5 лв. София - 7 лв. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(falio` @ Oct 26 2005, 11:14 PM) 3. Декември (Събота) – Варна The Hurt Process + Crowfish, Another Day Начало 20.00 Вход: 5 лв. Клуб: “Зона 51” ![]() Кога ли обаче варненци ще се похвалим с клуб с по-големи възможности от Зона 51. Само като си помисля колко претъпкано става и как едва се побират ... да кажем 60 човека /даже по-малко/, направо ми се отщява да ходя. Ама какво да се прави ... Another Day, Crowfish, няма как. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат самите те определят стила си като "странна смесица от пънк, джаз, метъл и какво ли още не..." Айде бе, джаз ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
The Hurt Process :bi4am gi: обаче О!Шипка и малки дечица не се съвместяват ебаси. трябва да се поплаче по тоз случай (в душата си съм емо!)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
04.12.2005 (неделя) София, клуб “О! Шипка”
MINDOWN (emocore) ![]() start: 22,30 / entrance: 7 leva -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
7?!wow...ноогу бе:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
emo = комерс = факт
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
...= who gives a fuck?
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
e как сме се уредили пак хаха ...
ще ги видим -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Ro6ava GarGa @ Nov 8 2005, 06:47 PM) 7?!wow...ноогу бе:) аз не за 7лв а за групата ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
супер са групите е.
Mindown откога ги 4акам да дойдат тука. Много добра група. готов е плаката за концертите в Русе и Варна: ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
xexe щом казваш
![]() EDIT:какво им харесваш толкова ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми слушах ги преди пи4ка си лелина като бях в Пловдив ноември миналата година и много ме впе4атлиха кви добри музиканти са. виртуози!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(falio` @ Nov 9 2005, 12:49 PM) Ми слушах ги преди пи4ка си лелина като бях в Пловдив ноември миналата година и много ме впе4атлиха кви добри музиканти са. виртуози! ![]() ![]() axaxaxaxaaaaxaa ![]() скъса ме брато ![]() както и да е.Ти си знаеш, няма да се задявам повече -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ти да не си от групата?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слава богу не
![]() а ти? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за съжаление не
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
за кво на плакатите пише читалище иван вазов като уж трябва да е в Захари Стоянов,където по принцип се правят концертите на Spot
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
stage, абе кой си ти всъщност - иво?
що не ги харесваш mindown, бе. ного яко свирят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(xskacorex @ Nov 10 2005, 09:35 PM) stage, абе кой си ти всъщност - иво? що не ги харесваш mindown, бе. ного яко свирят. ![]() az s1m stoqn ![]() ![]() abe tuka stavaha edni 6turotii, bqha me za4esali edno qko ![]() sviri li sme s mindown o6te kato bqh s1s snuff. brat ot tam gi znam.Mallko si praveh gargara s tqh poneje poznavam basista im dosta dobre-vs16tnost i toi trqbva da me znae. Vs16tnost qko svirqt, dobri muzikanti sa ama svirqt ujasno ednoobrazno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
знам кой си, бе. в смисъл - знам кой е стоян.
иначе майндаун сега са с нов басист. този от smallman. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аххххммпффф и пак не мъ кефът
![]() ![]() едит:вокалист-китарист де сори за грешката -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За съжаление концертите с участието на The Hurt Process се отлагат, поради лични проблеми на групата. По всяка вероятност такива ще има скоро в България - информация за тях ще бъде обявена, когато всичко е договорено.
Концертът в Русе ще се състои без участието на The Hurt Process, относно концертите във Варна и София още няма яснота, но до няколко дни ще бъде обявено дали ще се състоят и с кои групи. гейско! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Гейско, гейско, та към педалско отива ... или в превод - преебаха ни.
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() TheOtherSide.dir.bg ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 950 Регистриран: 14-July 03 Град: София Потребител N: 198 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ето на това ЩЕ се ходи!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() най-якият концерт в живота ми. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е за кво става дума просто.... Аз в такова пого не бях влизал. Максимално съм разглобен. Велик концерт!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
4овек кво говориш бахти и концерта. аз още не мога да повярвам, такава атмосфера просто никъде няма. невероятен концерт определено!
п.с. Blashyrkh. ти гледам 4е пишеш 4есто за хардкор концерти нали 4е ходиш. да не си един висо4ък с брада и вързана обикновено коса? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
относно турнето на The Hurt Process, което се отлага за неопределено време, на 4ти декември в О!Шипка ще свирят сръбските стрийт пънк/ой групи Saht и Jedna Proba. От местна страна ще се изявят вече добре познатите Т.В.У. и C4.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 08:23 AM |