![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Кои три песни ви описват като личност?-наскоро ми зададоха този въпрос,и се затрудних да отговоря
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
![]() Защо не отговориш първо ти на въпроса си, защото и без това темата е доста... странна ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
за да разбера за другите кои са тези песни,критериите им,така може и да се досетя кои са тези 3 песни за мен,ето защо
Пък и какво и е странното на темата,само трябва да се мисли ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Сигурно ще е няк'ва луда смесица от hardcore, hip-hop и reggae примерно. Трябва да се помисли.
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Nov 12 2005, 01:46 PM) за да разбера за другите кои са тези песни,критериите им,така може и да се досетя кои са тези 3 песни за мен,ето защо Пък и какво и е странното на темата,само трябва да се мисли ![]() Аха, значи, задаваш въпроси, чиито отговор, дори ти не знаеш... освен това до тук никой не е отговорил, така че може би въпроса ти изобщо няма отговор ![]() Ах, моретооо хахахах Не, между другото, ако трябва аз да отговоря на този въпрос, колкото и да е странен бих казал Ten Seconds, Will To Win и Brave и трите на 'некадърният' Блейз Бейли (със собствената му група - Blaze). Пък, който знае за какво става дума ще ме разбере. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^ AZ ZNAM! BLAZE FOREVER!
Inak na wyprosa: SaXoN-Rough and Ready Iron Maiden-Age of Innocence Judas Priest-Better By You Better than Me Obektiwno poglednato moga oshte 50 da izbroq, no za tiq 3-te se setih wednaga... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Norther - Death Unlimited
Edguy - Nailed To The Wheel Dimmu Borgir - Progenies of The Great Apocalypse ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Nightwish - Wish I Had An Angel
Pink Floyd - High Hopes Nightwish - The Siren |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Sentenced - Dead Leaves Crematory - Tears Of Time Stratovarius - Season Of Change много са малко 3 песни за подобни класификации. Да бяха поне 30... -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(`Xandria` @ Nov 12 2005, 12:39 PM) Кои три песни ви описват като личност?-наскоро ми зададоха този въпрос,и се затрудних да отговоря ![]() Слушам много различни групи и въобще стилове музика, защото принципно съответстват на различни емоционални състояния. Едва ли бих могъл да въплътя всичките чувства и емоции, които бих изпитал, както и личността си в 3 песни. Зависи от момента всъщност. Сега се сещам само за една песен, която като съм я слушал и съм чел текста съм си мислил "Копелеееееееееее, тва съм аз, ебати!!!!!!" Става въпрос за Нatesphere и "Kicking Ahead", ако някой се интересува. Сега, за да не помислите, че се правя на ебати хейтъра, ще ви кажа примерно, че и "Still Dreaming" на 311 примерно също е имала подобно въздействие върху мен... Абе кур. П.С. АХАХХАХАХАХАХХААХ @ хората, които пишат, че песни на Nightwish ги описват!!!!!!! П.П.С RTFLMFAO @ Nightwish по принцип! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
1.Замунда Банана Бенд - Хичдане типука Това описва моето отношение към света... и изобщо цялата ми душевност.
![]() 2.Чувал Чувал - Твърде Съм Красив Това е моята личност... скромна и оду... одухотворена. 3.Черно Фередже - Бягат Конете Понякога ми се иска да избягам... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 12 2005, 01:23 PM) П.С. АХАХХАХАХАХАХХААХ @ хората, които пишат, че песни на Nightwish ги описват!!!!!!! П.П.С RTFLMFAO @ Nightwish по принцип! В крайна сметка, подразбираше се, че ще се обадиш във връзка с Nightwish. Обиковено, когато някой се държи високомерно или обидно, му пиша кратко вразумително съобщение с ироничен тон и завършвам с "Ха да си жив и здрав!", за да не ставам по-груб. След това забравям, че този човек съществува. Решил съм с теб да не постъпвам така. Не че би се засегнал, но дано оцениш причините. Аз слушам Nightwish. Представи си само, че въпреки това може и да не съм толкова тъп. Ти не ме познаваш. Хайде нека да си имаме уважението! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Е и? Браво, не си тъп. Това променя ли по някакъв начин мнението ми за Nightwish, или смехът, който предизвикват в мен? Не? Аре жив и здрав.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Наистина са много малко 3 песни-трябваше поне 6
![]() И все пак: Dark Tranquillity-Crimson winds-описва душевността ми Dark Tranquillity-Of Chaos And Eternal Night-описва настроението ми по принцип Dark Tranquillity-The Flaming Shades of Fall-отношението ми към природата и психологическото влияние на индустриализацията Още няколко и ще приема завършен вид-но темата не позволява. Ксандрия-предлагам ти да разшириш условието. Не е задължителнио темата да изглежда така както ти е бил зададен въпросът. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 12 2005, 07:12 PM) Е и? Браво, не си тъп. Това променя ли по някакъв начин мнението ми за Nightwish, или смехът, който предизвикват в мен? Не? Аре жив и здрав. Смехът, който предизвикват в теб, вероятно е равен на смеха, който ти предизвикваш у нас ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Cannibal Corpse - Entrails ripped from a virgin's cunt
Cannibal Corpse - Addicted to vaginal skin Cannibal Corpse - Fucked with a Knife Хе, хе - аз съм сериен убиец.... ![]() ![]() А сериозно - не мисля, че съществуват песни, които да те описват като личност. По скоро настроенията, които те обхващат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Nov 12 2005, 10:24 PM) Cannibal Corpse - Addicted to vaginal skin Емчи' това си е нещо нормално. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blashyrkh @ Nov 12 2005, 11:24 PM) Cannibal Corpse - Fucked with a Knife Явно за някои и това... ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(InsArt†ure @ Nov 12 2005, 08:03 PM) Наистина са много малко 3 песни-трябваше поне 6 ![]() И все пак: Dark Tranquillity-Crimson winds-описва душевността ми Dark Tranquillity-Of Chaos And Eternal Night-описва настроението ми по принцип Dark Tranquillity-The Flaming Shades of Fall-отношението ми към природата и психологическото влияние на индустриализацията Още няколко и ще приема завършен вид-но темата не позволява. Ксандрия-предлагам ти да разшириш условието. Не е задължителнио темата да изглежда така както ти е бил зададен въпросът. ![]() Иначе който сърце не му дава може и повече,но мисля,че песните са достатъчно,все пак не трябва да изразяват настроение,а личност. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
Stormlord - Age Of The Dragon
Dimmu Borgir - Raabjorn speiler draugheimens skodde Immortal - Mountains Of Might повече нямам какво да добавя, който ги е слушал знае какво представляват.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Май че го измислих ... само да отбележа - невероятно трудно е човек да говори сам за себе си и то в такива тесни рамки. Себепознанието е може би най-невъзможният и изискващ време процес. Не мисля, че който и да е от този форум, а и изобщо може да претендира, че познава себе си.
1. Изобщо не съм се и замисляла - Exodus - War Is My Sheppard, песента ми дава много и в нея откривам много. 2. Machine Head - Blood for Blood - за предаделствата, за неверните приятели, за разочарованието.. 3. Garbage - The World Is Not Enough - МОЯТА песен. 4. Sublime - What I Got, защото въпреки всичко съм позитивна личност, изпълнена с любов към хората и живота. ![]() ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
ManOwaR - The Power of thy Sword
ManOwaR - Mountains ManOwaR - Heart of Steel Незнам дали точно ме описват, но със сигурност ми дават енергия да продължа борбата. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
ManOwaR - Mountains - много добър текст м/у другото. Има нещо общо с това което чувствам като съм горе.
Да не си планинар? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Nov 13 2005, 01:46 PM) Да не си планинар? Ами не професионален ![]() В случая планината е използвана само като символ, както и почти всички песни на ManOwaR. Въпреки че има сума ти плоски и ограничени "разбирачи", които приемат съвсем буквално и повърхностно тези песни и си мислят, че са съвсем прости и безмислени. Смисълът всеки може да го открие за себе си - "None Can Teach You, It’s All Inside. Just Climb" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тука колко песнички човек може да си дава
![]() Slipknot-People=shit Кокоша глава-Един майски ден ![]() ![]() Мария Илиева,Дони...-Сектор Г ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Vlad @ Nov 13 2005, 02:41 PM) Мария Илиева,Дони...-Сектор Г ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Death - To Forgive Is To Suffer
Motorhead - I Am The Sword Manowar - Return Of The Warlord -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
katrina and the waves - walking on sunshine
letters to Cleo - I see Fairground attraction - perfect Eagle-eye Cherry - comatose 4 от първия път. Повече и без това няма. Много странно всичките са кротки песни. -------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrer @ Nov 12 2005, 08:14 PM) Цитат(SepulTeraHead @ Nov 12 2005, 07:12 PM) Е и? Браво, не си тъп. Това променя ли по някакъв начин мнението ми за Nightwish, или смехът, който предизвикват в мен? Не? Аре жив и здрав. Смехът, който предизвикват в теб, вероятно е равен на смеха, който ти предизвикваш у нас ![]() Смехът, който предизвиква у нас е много по-голям. ![]() ![]() Twisted Sister - S.M.F. Gerry & The Pacemakers - You'll Never Walk Alone RAGE - Sent by the Devil ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 04:00 PM |