Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Last Sunrise, дайте своето мненийце :)
Pyjamka
коментар Nov 17 2005, 09:56 AM
Коментар #1

ПринЦецка

Група: Приятели
Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

На сайта на metal-world вече са качени двете песни на тази млада и обещаваща, по мое мнение, група, родом от В. Търново. Моля, ако не ви затруднява, изтеглете "Just Another Fallen Dream" и "Phoenix Flight" и споделете какво мислите за тях. От групата специално ме помолиха да направя тази тема, защото се интересуват как се възприемат песните им от хората, какви препоръки им дават останалите и т.н. Нали разбирате, ако тези две песни се харесат, Last Sunrise ще бъдат спонсорирани за записването на още свои парчета. Та, очаквам (респективно очакваме) коментарите ви. smile.gif

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.
Go to the top of the page

+Quote Post
InsArtTure
коментар Nov 17 2005, 11:34 AM
Коментар #2

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Група: Потребители
Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

На мен ми харесаха. Типично българско звучене.

-Звукът никак не е лош за български условия.
-Вокалистът е хубаво да вложи малко повече емоция и хъс.
-С малко напън ще станат абсолютен прогресив.
-Солата наистина си заслужават
-"страшно оригинални" заглавия и текстове rolleyes.gif

Успех!

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
RazorJack
коментар Nov 17 2005, 12:55 PM
Коментар #3

The Conqueror I Be

Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10

Доста добре е бих казал. biggrin.gif

Да започнем с градивната критика smile.gif

Това което не ми хареса особено е че музиката е като правена със frooty loops biggrin.gif Изсвирват първата мелодийка 4 пъти по абсолютно идентичен начин, после втората мелодийка 4 пъти пак абсолютно еднакво, после третата ... бих препоръчал да се опитат да поразнообразят малко и с всяко изсвирване да променят по нещо biggrin.gif Някво прекалено стерилно е.

Също може би ще е добре ако вокала не излиза толкова на преден план като в Phoenix Fligh. В другата е перфектно biggrin.gif

Иначе лично на мен по би ми харесало и вокала да е по-дрезгав ама предполагам че не е такава идеята, това си е въпрос на вкус.

И какво ми хареса:

Ами качеството наистина е доста добро като за българските условия че и не само.
Личи си че са вложили доста при това добри идеи в музиката, а и хъс и старание.
гореспоменатите мелодийки и солата са оригинални и добре замислени, че и добре изсвирени.
biggrin.gif

Та в общи линии ме кефят. Бих отишъл да ги слушам на живо. icon_headbang[1].gif

--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.

+Quote Post
`Xandria`
коментар Nov 17 2005, 08:18 PM
Коментар #4

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

ето и едно некомпетентно,но все пак мнение(т.е. моето) tongue.gif
Oт това,което чух,показват завидни умения и радват слушателското ухо.Личи си,че са пълни с идеи(особено в Just Another Fallen Dream).На мен лично чистото пеене ми хареса. happy.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 11:29 PM