Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Nov 23 2005, 02:38 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28404 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Шведските пауър метъли SABATON ще влязат в студио на 2-ри януари, за да започнат работа по новия си албум. Той се очаква през пролетта от Black Lodge Records. Момчетата ще запишат всичко 11 парчета за наследника на тазгодишния "Primo Victoria". Обложката отново ще бъде нарисувана от Mattias Noren.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Nov 23 2005, 08:21 PM
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 |
Браво, чудесно, прекрасно, невероятно, йеее....
|
|
|
|
Nov 23 2005, 10:01 PM
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 |
Федър ми взе думите от устата
А споменали ли са каква ще е темата този път? Пак ли ще бъде такъв... и ще бъде ли с по-якичък саунд? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 9th November 2025 - 05:11 PM |