![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() Котка: Име: Меги, Кънчо, Фери и т.н. Пол: първо беше женски, после мъжки, а сега е безполов ![]() Възраст: 1 година и 2 - 3 месеца Марка: неизвестна Разцветка: бяло-сива... с много козина... ето и снимки: Мацко1 Мацко2 Мацко3 <- тази май беше хубава! Мацко4 Мацко5 <- Препоръчвам тази Мацко6 <- и тази... Папагал: Име: Коко [както обикновено] feb Пол: неизвестен Възраст: 6 - 7 години [живее до 100+] Марка: Жако [Кралски] ... най-говорящата марка (!) Разцветка: сив с червена опащка... черен клюн [много остър] и черен кръгъл (!) език ![]() Имали сме много кучета, ама сега нямаме-първо един Доберман, после още един, после един Боксер, преди него едно улично ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от Abbath на Sep 6 2003, 04:21 PM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Имам:
Куче Име: Ozzy ![]() Пол: Мъжки Възраст: 9 месеца Марка: Немска овчарка Разцветка: Немскоовчарска... ![]() Риби Име: Рибите Пол: разни Възраст: 2-3 години Марка: Разни Разцветка: Разни, ахаххахах Аквариума ми е 130+ литра, тва ми беше едно от големите хобита като малък. ![]() П.С. Моля те разкарай ги тея огромни снимки. И от малките става ясно как ти изглежда котката. EDIT - направил си ги линкове. Браво ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
brat
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(t0xIc @ Sep 6 2003, 02:49 PM) brat Аjajajaja... как можах да забравя!? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
котарак- цяло име ПУлсатила- накратко и доста мръсно- пуси
![]() ![]() ![]() куче- леа- женско- истеричка. тва е на моя етаж иначе има още 2 котки , 2 кучета и 3 бели гъски ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, аз си имам само едно куче - двугодишен кокер шпаньол. По идея (на сестра ми) трябваше да се казва Рики, но в момента отговаря на Шаграт.
![]() По принцип не храня особена обич към животните, но кучето си го харесвам! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Якоооооо.... Ozzy, Шаграт
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Ами аз си имам слабост към котките. Едно време имах много, но след последната майка ми вече не иска и да чува. Беше много своеволна... и изяждаше всички краставици. Наложи се да я закаране на село и сега там си седи, въпреки че искам да си я взема. По порода сиамска. Някаква слабост имам към тази порода, мойе би ще е от сините очи. Иначе съм имала и куче и риби, хамстери гледах по едно време и гълъби дори. Но сега нямам нищо...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
хмм.. като бройка имам най-много хлебарки, по-любимите ми имат даже яйжа на гърба
![]() Имам котарак (сиамец доста надарен...направи 5 котенца)..викаме му как ни дойде -котъо например но по-яко е Ма4о ..щото се сдухва от други животинки били 3 пъти по-малки..(deadsoul искаш ли му снимка как се плези? ![]() хххааха кокер Шаграт предполагам има и същите умения, не би трябвало да е трудно да имитира Шаграт |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Всъщност е кръстен колкото на вокала на Dimmu, толкова и на орка от Властелина... Във всеки случай му подхожда, зла твар е.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 6 2003, 06:09 PM) куче- леа- женско- истеричка. тва е на моя етаж иначе има още 2 котки , 2 кучета и 3 бели гъски ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hah Леа я видях...да ти имам истеричката...не си виждала Бретан Кокер-а на баба ми... 2 котки-добре 2 кучета-става интересно, но с трите гъски интересно не е точната дума..представям си картинката... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ku4e koto mai samo ne osyznawa 4e e ku4e ...
malko sladko kotence w koja na ku4e ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Awe ne se oplakwaite imam 2 pomqra ima6ti se za kujeta ama sa mnoo ludi i pe4eni
![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hahahahaha
ne se oplakwam ... mnoo si obi4am zwera ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз обожавам котките, но майка ми нещо никога не е била склонна да гледа такова животно у дома. (Въпреки че и тя има слабост към тях!)
Иначе в момента гледам 3 костенурки. 2 червенобузи и една неизвестно каква... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 564 Регистриран: 30-July 03 Потребител N: 220 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 6 2003, 09:11 PM) Цитат(BELLA @ Sep 6 2003, 06:09 PM) куче- леа- женско- истеричка. тва е на моя етаж иначе има още 2 котки , 2 кучета и 3 бели гъски ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hah Леа я видях...да ти имам истеричката...не си виждала Бретан Кокер-а на баба ми... 2 котки-добре 2 кучета-става интересно, но с трите гъски интересно не е точната дума..представям си картинката... heheh ami всъщност общо кучетата в нас са 3, а гъските си имат дори вана вкопана в земята като езерце с вода, мен в началото тва ме дразнеше, ама нямаше как и се наложи да свикна. пъновете в квартала обикновено се чудят дали лебеди ли си или кво. от няколко години ни викат къщата с гъските. преди имаше и много красиви патета ама нещо им изпи кръвта и умряха. абе в нас е зоологическа градина, най- смешно е като двете женски котки скоро по4нат да раждат |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Sw1tched прати да видим какъв е дзвер
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Цитат По идея (на сестра ми) трябваше да се казва Рики, но в момента отговаря на Шаграт. Поздравления!!! ![]() аз гледам риби, много са, различни.иначе съм имала 3 котки-Джесика, Зоро и Педро, и 2 кучета-Лупи и Чарли...и папагали имах, но мнооого отдавна. -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(FuckMeJesus @ Sep 7 2003, 01:23 PM) иначе съм имала 3 котки-Джесика, Зоро и Педро Интересно ми е какво те накара да го кръстиш Зоро ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
ами беше дивак, освен това главата му беше бяла, а точно около очите имаше черно...но всъщност баща ми каза, че е грозен, затова трябвало да се казва така...общо взето всеки си има своя логика...
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат brat hahaha zabrawih 2 sestri ... mnoo golemi .... ![]() ![]() ![]() koga 6te swyr6i bolkataaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Sep 7 2003, 04:57 PM) Sw1tched прати да видим какъв е дзвер ![]() ![]() прати pm с адреса на пощата и ш'ти го пратя. Аз имам по-голям с 5 години брат...това е единственото с което е по-голям от мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе я му слижи снимката тук, че и ние да видим...
Това е моя -> ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
...жената...обаче е на 37-мо място след колорадския бръмбар ....
шегувам се ъв'корс и се надявам да не го види ![]() Иначе си имаме котка, тип персийска, абсолютно бяла. Аз специално и викам Тъпи...съкратено от Тъпи Глосъп, галено от Коткотъпи, нищо че е женска. Иначе е най-кротката, мързелива и добра котка на света ... -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() никви ефекти чесно..така излезна! ![]() земете тва плезене ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз на моя котарак му викам най-често Евнухи или кастрате е и Мачо разбира се ама то си е класика
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sw1tched много готин котарак си имаш... направо ти завиждам
![]() FuckMeJesus ами наистина си е така, всеки с неговата логика. На мен ми беше интересно, защото когато бяхме малки, комшийчетата ми викаха така... Но не мисля, че има нещо общо с тяхната логика ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 6 2003, 06:09 PM) котарак- цяло име ПУлсатила- накратко и доста мръсно- пуси ![]() ![]() ![]() куче- леа- женско- истеричка. тва е на моя етаж иначе има още 2 котки , 2 кучета и 3 бели гъски ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Първо беше Цезар, ![]() ![]() после му намерихме другарка - Нелина ![]() ![]() а после дойдоха и малките ... ![]() ---------------------- П.П. Някой да иска малки? ![]() -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ужассссссссс аз имам аракнофобия и като видя всякакви насекоми от този тип ми се гади.
само не разбрах защо си сложил цитат с това, което бях написала????? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(BELLA @ Sep 9 2003, 10:07 AM) само не разбрах защо си сложил цитат с това, което бях написала????? Харесаха ми имената на животинките ... ![]() -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(deadsoul @ Sep 8 2003, 07:41 PM) Sw1tched много готин котарак си имаш... направо ти завиждам ![]() оо да като пропусне факта че "маркира" навсякъде и че не ме оставя да спя и че хапе някои гости(хмм..кой да поканя от форума ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
eeeeeeee sq snimka na moq izwerg nema slagam .... golqm pomqr e
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
И аз имам котки.
Майка (малко е млада за майка, ама...) + 3 малки - 2 женски и едно момче. Имам и брат. Сега е на 20. Учи в Лион, ФР. право - 3 курс ще е. Propusnah da spomena... REX - kucheto na sqsedite - s kogoto si govorim na frenski. -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Sep 9 2003, 08:47 AM) оо да като пропусне факта че "маркира" навсякъде и че не ме оставя да спя и че хапе някои гости(хмм..кой да поканя от форума ![]() Бих пробвала каква захапка има, но съм надалечко... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Mi az imam ruska hratka kazva se baro
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Имам 2 кучета (майка и дъщеря). Пудо-болонки са.
Казват се Джеси и Вики. А имаше и едно куче Вальо във вход 'В'. Порода куче-човек ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Кучета 2 броя-кучки на мен се метнали:)Доберман Фрида и монипинчер Ая.Последното ми го купиха,когато исках морско свинче-сега не смея нищо да искам,защото 2 ми стигат!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
Еми аз имам една ку4ка(не ми се щеше да го казвам така брутално но така е думата все пак
![]() пълното и име е:Лейди Астра Бюти Олд Конрой ![]() ![]() Голямо сладурче е хихик ![]() Сега ако ви кажа каква и е породата 100 на 100 повечето от вас няма да го знаят но айде от мен да мине се пак ще го кажа:Ерделтериер ![]() Ами какво още..а да това ми е второто куче предишното беше Старфордшир териер казва се Кора,но като взе да си показва бойният нрав и леля ми пожела да я земе и ние си зехме сладката Астра (така беше супер защото ние не можехме да отглеждаме такова зверче а и сега винаги мога да си видя Коричка хаха) ![]() Еми от мен май това е аиде чао ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Моята котка е сямска и е мъжка.Казва се Ihsahn(
![]() ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Arthas @ Oct 4 2003, 02:38 PM) Моята котка е сямска и е мъжка.Казва се Ihsahn( ![]() ![]() Siamska ..... tc nai kovarnite kotki mena brat4e edni moi priqtel q ima6e i se mi se oplakva6e i az zaeh 4e se prestra6ih i hvarlih ot 7 etaj nema be padna na krakata si daje i nokat ne si s4upi a pak ritnici kolko e otnasqla ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Така...значи в къщи освен сестрата и родителите си имам куче
порода: тигров боксер години: 2 и 5 месеца пол: женско име: Атила (колкото и мъжко да ви звучи) рождена дата: 27 май(май) ![]() месторазждане: град Варна(аз съм от Русе) цвят: тигров очи: кафеви опашка: срязана уши: и те и това е на дълго..... Преди това съм имала една пудело-болонка - Майкъл се казва6е, след което френски булдог - Ласи(сестрата го измисли) и сега тоя цвер Имала съм 2 папагала (неговорящи), рибки (разни..предимно молинези и хелери..малко гупи за цвят).....това в апартамента... Иначе съм имала три котки, две от които сиямки и в момента на село се развъждат зайци.Без да броим козичката,кокошките,а и мъжкото куче на село,което се оказа женско( и от Шаро стана на Шарка)( е то умря преди години).И май това е.... ![]() byez -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sw1tched, имаш конкуренция в лицето на моята котка:
Прикачени файлове
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Ako ne se broqt po-malkite bratq ili sestri.Nqmam nikvo jivotno.T.e. imah hamster ama umrq edna sotri ot bqsno govedo se be6e preobrazil na zamryznala topka kozina
-------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Az puk imam kotka SIAMSKA. Koqto mai e metalka 6toto kato i pusna naprimer 4alga ili rap po6turqva i po4va da se bie sas mene. A we golqm zver.
PS: A i o6te mnogo jivotni ama ne moga da gi prebroq kolko sa za6toto sa mnogo a i ne6to iz4eznaha kato gi nahranih(s otrova za hlebarki), gorkite hlebarki premestiha se v nqkoi drug apartament. ![]() ![]() ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 25-December 03 Потребител N: 353 ![]() |
Цитат(Arthas @ Oct 4 2003, 02:38 PM) Моята котка е сямска и е мъжка.Казва се Ihsahn( ![]() ![]() Are da 4iftosame kotkite si a? 6toto moita e jenska a i nqma lo6o da imam v nas o6te zverove(takmo 6te mi pazqt ka6tata ![]() ![]() ![]() EDIT: 4etvarti etaj za edna kotka e malko. Vijdal sam kotka da pada ot 8-mi etaj, ta daje be6e uspqla i da izbqga dokato q potarsime. -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
Samo4e kak moje SCORPIONS da sa metal izpalniteli??? A i nai dobrite sa AC(grumotevica)DC Counter Strike is still alive. He will never die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(```````` @ Nov 2 2003, 07:12 PM) пол: женско име: Атила (колкото и мъжко да ви звучи) Носят се слухове,че легендарният хунски вожд Атила всъщност е бил жена:)Така,че и за женско животно става Сиамки рулз-и аз имах една -Чарита(от един котарак пак сиамец Чарли,който се преби когато бях на 3 годинки) ама тя сега е при баба ми и дядо ми понеже като по-малка ми откриха алергия към котки.Да е вече на 12-13 години ама си е голямо говедо.Яде само най-качествената и скъпа котешка храна Уискас(и то не обикновената ами тая със сьомга и тем подбни гъзарийки) и когато се ядоса пикае по дрехите.Е за това и аз имам известна вина понеже я затварях в гардероба като малка. Иначе сега имам 2 Infernal bithces(така вкъщи кучките ставаме 4:) 10 годишен кафяв доберман Фрида(от Фриц-друго доберманче,което умря само на 9 месеца-не ни върви на мъжко) и 3 годишен минипинчер Ая-голяма гадина.Понякога се чудя как така толкова малко животно може да причинява толкова големи вреди.Имаме я заради майка ми,защото когато поисках морско свинче тя толкова се влюби в "кученцето",когато го видя в магазина,че не можа да не го вземе...Сега ще съжалява! Това е снимка на Фриди-пинчерът не е особено фотогеничен... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 1-February 04 Потребител N: 382 ![]() |
Az pak si imah ribi - okolo 15 (a v na4aloto bqha 4-5), vse gupi 6toto drugite mnogo - mnogo ne izdarjaha. Za jalost i otanalite ne gi spoletq po-dobra u4ast sled kato predi okolo godina akvariuma (40l) se beshe spukal prez no6ta, slu4aino li ne znam, i kato stanah polovinata hol be6e mokar, a gorkite tvari odavna ne di6aha. Ot togava sam bez doma6en lubimets, ne 4e mnogo gi obi4ah teq ribi, ama maika mi ne bi ponesla ni6to po-golqmo vky6ti, pak i ribite bqha tihi4ki i ne se skubeha mnogo
![]() -------------------- Tempora mutantur et nos mutamur in illis
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
_SiegfrieD_ are da napravim edin duel Tvoita siamska kotka i dobermana ti VS. RAZQREN SIAMSKI ZVERRR!!!!
A? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пинчерът си е доста по-опасен от добермана...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mi dobre pin4era. Ama da ne nekoi pin4er ninja.
![]() ![]() ![]() -------------------- A we ne sam metal ama i ne mrazq metala!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми само ще ти кажа,че се нахвърля върху 30 килограмов доберман.а самият той тежи 3...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
a moqta kotka e luda
predi da si ima kotenca beshe mnogo zla, a sega poludqva kogato zapochna da peq vuv visokite chestoti... zapochva da mquka i neprekusnato murka - znam, che murkaneto e mnogo priqtno, no taka me drazni ponqkoga... kotki rulz -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз ОБОЖАВАМ котки!
Само че наще не ми дадоха да си взема и от около 8 години имам костенурки. много са яки и те ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Аз обичам животните
![]() До сега съм имала (в къщи): -папагали(общо 3- първо 2, след това остана 1 и й взехме дружка) ![]() -риби- най-различни и прекалено многобройни ![]() -катерици- 2 броя, но за малко -котки- пак няколко на брой и по пол ![]() ![]() ![]() -костенурки-2-3но пак за малко ![]() - куче-много е готина и много ме обича... ![]() ![]() -хамстери- но те бяха при леля ми и майче не се брои ![]() ![]() Ще ми се да си имам игуана, но ми се ще... ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Hah puk az imam dva tupi papagala deto otgovarqt na imeto HRANA.Izkliu4itelno zaribitelno e da sidi6 i da im vika6 ei sq 6ta izqm,Hranaaa i te da ti se hilqt napu6eno otsre6ta
![]() A da imam i ribi , koito basi ludite mnojat se sus skorostta na svetlinata ne smogvam da gi hvurlqm si4kite v kazan4eto -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 123 Регистриран: 6-February 04 Потребител N: 390 ![]() |
аз имам едно марско свинче - то всъщност не е много морско, не е свинче - вече е СВИНЯ!. Като го взех беше малко едно такова, сега някъв гигант
![]() -------------------- Feel the hatred pulsing through your veins, feel the mutilating power which ensnares your brain, feel the desire to kill...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 70 Регистриран: 21-March 04 Град: София Потребител N: 435 ![]() |
Аз си имам кокер-шпаниол. Казва се Трифон понеже се роди по време на Световното в Щатите и беше рижав, кривокрак и с увиснали очи (да ви напомня на някого?)
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Liquid @ Feb 28 2004, 05:45 AM) аз имам едно марско свинче - то всъщност не е много морско, не е свинче - вече е СВИНЯ!. Като го взех беше малко едно такова, сега някъв гигант ![]() Много го храниш-ще умориш животинката ![]() BTW то и аз исках морско свинче,но ми взеха пинчер....Сега не искам нищо,че ще ми вземат и трето куче ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
_siegfried_ twa e MNOO grubo s taq snimka
![]() sq kato ne sym u nas do moito pes i kat mi e my4no za ku4enceto mi ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 25-January 04 Град: София Потребител N: 376 ![]() |
Аз имам котарак на име Ленин.
И женска, с Надежда. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
na mene edna 4-5 pyti po malka snimka mi q otrqzaha a twa ku4e ... basi anarhiqta :/
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Име: Ерос
Пол: Мъжки...май. Възраст: 11 месеца. Марка: Персиец. Разцветка: Черен с малко кафяво. Готиното при него е, че 23 часа спи, 1-яде и играе. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
ХАй ви пак та аз си имам кученце
та: Име:Лъки порода:Руско гонче цвят:кафяво цвят очи:кафяви пол:мъжко размножаване:нямал е кадидатки мен се опита като бях на 10 Отлочителни белези:Хубави вежди има и кадифени ушички,има цицки и две топки(въй колко невевроятно) Име:Хлебарка вид:хлебарка пол:неуточнен все още :отличителни белези:мърда се ![]() весело най-много за кучето се грижа |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Apr 2 2005, 08:52 AM) има цицки и две топки(въй колко невевроятно) Ех, и аз искам така... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат има цицки и две топки(въй колко невевроятно) /me прави тежка въздишка.... Невероятно е, наистина. Колкото и още по-невероятно да ти звучи, мъжкият пол сред кучетата има ташаци и гърди/зърна, както мъжете, но това ще го учиш догодина в 4-ти клас. -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Моя домашен любимец се зове Киро шофьора на тир и Киро манекена(имаше го изписано това по чиновете в старото ми даскало и незапознатите го смятаха за реална личност) Де факто полът на животинчето не е съвсем точно определен, но сме приели че е младеж
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
ам имам си хамстери, в момента са 7.... (оказаха се мъжки и женски и създадоха поколение), 2 морски свинчета и куче
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Имам черна персийска котка, на 8 години.
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 358 Регистриран: 14-June 09 Потребител N: 3454 ![]() |
Аз имам коте на 6 месеца, безпородно!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Котарак. Май е бенгалски тигър. Много боен, наскоро окастрен и вече е без мъдки. Боксира се с всичко, вкл. с баща ми.
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Гладна тарантулка, дето ме мрази
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Mачка - някаква странна кръстоска, селско алпийска ангорка дългокосместа. Спи по цял ден и я мързи да се прозява, отваря си устата на половина. В следващия си живот искам да съм котка.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Две неконтролеруеми хлапета, които не подлежат на дресировка.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Изяж ги
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 2-November 09 Потребител N: 3613 ![]() |
КУЧЕ: НИКО ХЪСКИ НА 5 ГОДИНИ МЪЖКИ. ПАПАГАЛ: МАЙКИ ПОЛ НЕИЗВЕСТЕН ГОВОРЯЩ КРАЛСКО ЖАКО ОТ НАЙ ПРИКАЗВАЩИТЕ СИВ С ЧЕРВЕНА ОПАШКА
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() epic thread resurrection |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
^ Деба и котката.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Хъски- Нео
![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
Какво е сладкооо!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-July 09 Град: Varna/Veliko Tyrnovo Потребител N: 3499 ![]() |
Тринити:
![]() Ииии Пери ![]() ![]() ![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
Я забыла, что значит страх С диким ветром наравне Я свободна! Наяву, а не во сне. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 17-July 11 Град: Добрич Потребител N: 4127 ![]() |
А Тринити що е толкова нацупондрен?
![]() -------------------- Не всичко, което има бузи е лице!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Куче. Женска е, на 3 месеца. Породата е Каракачанска овчарка. Така и не можах да й направя хубава снимка, защото не стои и секунда на 1 място.
![]() ![]() ![]() -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тринити изглежда толкова сърдита само на тази снимка, тук е преди да я вземем. Обикновено изглежда сякаш се смее.
![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Хъски ли е?
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 165 Регистриран: 24-December 10 Град: Варна Потребител N: 3999 ![]() |
![]() -------------------- Ще си представям как се гушкам в теб, като червейче в мърша... Гърчейки се, за да се навра все по-навътре и по-навътре - на топло в прегръдката на изгниващата плът!!
Ще бъда земята под краката ти, за да знам в какво се спъваш... Ще бъда въздуха, който вдишваш, за да знам с какво тровиш дробовете си... Ще бъда водата, която преглъщаш тежко, за да знам защо се давиш... Ще бъда птица в небесата, за да знам какво ти сере на главата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хъски ли е? Да, всъщност са две - мъжко - Нео и женско - Тринити ![]() ^Много е сладко пинчерчето ![]() -------------------- Я свободна! Словно птица в небесах
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
^ Хъскито..
![]() А, за да не е съвсем пуст поста, ще представя моят демон. Втората снимка е доказателство, че може да бъде и миловидна. :Д ![]() ![]() -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Черна котка, бял котарак.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А тва е Блъди.
![]() Вълчето е на 5 месеца без 4 дни. Демек от днес (: ![]() ![]() Тук на 1 месец; ![]() Тук на 2; ![]() Тук на 3; ![]() Tyk на 4; С бира хваната от мунспел. ;д ![]() Tва е стриатайпс; ![]() Муринусче; ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смити;
![]() ![]() Геникулатка; ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 02:34 PM |