![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Вече слушам за трети път новия албум на Theatre Of Tragedy и съм страшно приятно изненадан. След последните им няколко издания съвсем бях отписал тази група, която преди време ми беше страшно любима. Със Storm правят едно доста сполучливо завръщане към стария си готик метъл стил, макар че звучат по-леко. Вие как намирате албума, а и групата?
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ми аз имах време да го чуя само венъж, но стигна за да ми хареса много! Не крия, това ми е една от най-любимите групи от този сорт, и наистина се радвам за страхотния албум!!!
Nell Sigland се справя наистина отлично! Във всеки случай "Assembly" беше отвратителен, и се радвам, че вече звучат както трябва. Като за първо слушане, това. Албума ме очарова! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз също не очаквах нещо толкова добро от норвежците - не и след откровено ужасния, както каза Slash, "Assembly". Не само, че Nell пее чудесно; самата музика е много по-разнообразна и смислена. А е и по-метъл.
![]() Има още път да извървят Theatre Of Tragedy, докато си върнат трона на готик метъла, но "Storm" е сигурна крачка в правилната посока. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
И според мен Nell не отстъпва по нищо, но fav си ми остава албума от '96 въпреки че и тук има много хубави песни .. от вчера слушам Storm само
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Слушал съм само Velvet Darkness They Fear и сега тоя ми се струва по-зле. И доста по-различен. Пък и не съм съгласен, с определения от рода на: крале на готика и др. подобни... Ще изчакаме още 3 албума и може би ще чуем нещо добро.
П.П. предната вокалистка повече ме кефеше. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Feb 28 2006, 09:10 PM) Пък и не съм съгласен, с определения от рода на: крале на готика и др. подобни... То не им е лепнато, чуй "Aegis," примерно... ![]() Те наистина бяха на Трона, но малко размазаха положението с разни електро/индъстриъл/глупости. Но имат време и очевидно - идеи... А предната вокалистка си е име в музиката, но не забелязвам лоши елементи в новата такава... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Feb 28 2006, 09:10 PM) Ще изчакаме още 3 албума и може би ще чуем нещо добро. Да още десетина година изчакай за да можеш да си напраиш извод -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Feb 28 2006, 09:10 PM) Слушал съм само Velvet Darkness They Fear и сега тоя ми се струва по-зле. И доста по-различен. Пък и не съм съгласен, с определения от рода на: крале на готика и др. подобни... Защо се изказваш, след като не си запознат с творчеството на Theatre Of Tragedy? Напълно заслужаваха въпросната титла допреди няколко години. До 2000-та по-добра готик метъл банда просто нямаше! -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
не съм слушал Assembly....но Storm ми харесва повече от последното чуто -Musique '00
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 28-February 06 Потребител N: 1189 ![]() |
Някой знае ли дали мога да си дръпна албума от някъде?Навсякъде проверих ма няма,само в Арена не съм-мързи ме да се регистрирам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
И да искаш да се регистрираш просто така в Арена, няма да стане
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Rolf @ Feb 28 2006, 10:46 PM) Защо се изказваш, след като не си запознат с творчеството на Theatre Of Tragedy? Напълно заслужаваха въпросната титла допреди няколко години. До 2000-та по-добра готик метъл банда просто нямаше! Ако албумите "Mandylion" и "Nighttime Birds" на The Gathering ги броим за gothic metal - позволи ми да не се съглася с теб ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
не ги броим!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Много ме хвана Forever is the World! Звучат почти като едно време... Е, Nell не е Liv Kristine, но също пее прекрасно. Само дето са малко късички песните в албума, но и така ми харесват.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Приятно албумче са записали - в общи линии, стандартен съвременен готик метъл. Малко повече дълбочина няма да им е излишна, нито пък повече хитови парчета, ако трябва да идем в другата крайност. Все още не могат да се състезават със Sirenia за албум на годината, но иначе съм доволен.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Странен ми се стори на първо слушане, но пък балансиран. Има си някои по-стари препратки, но модерността наистина си казва думата. Нямаше да се оплача от повече парчета в духа на "Hide And Seek", но дори и така албумчето си е достойно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, албумът е приличен, но признавам, че малко се размина с очакванията ми. Засега не ме е хванал колкото Storm, нещо сякаш му липсва... Май лежат на стари лаври, но поне не се излагат.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 03:23 AM |