![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тов е една Испанска(по-скоро Баска) хардкор/пънк банда. Напоследък доста ги слушам. Някви яки такива....
Някой от вас случайно ако знае Искапнски да ми преведе няква информация за тях, защото аз нищо не разбирам. www.soziedadalkoholika.com П.С. Името на групата обаче го разбирам. Общество на алкохолици ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
hahahaha za syjalenie 5 godini go u4ih w gimnaziqta... kato imam wreme 6ti kaja
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Знам болката ти, брате. Аз съм учил Испански вече две години и мога само името на групата да си превяеда.
![]() La professora es una poutana! ![]() ![]() ![]() MP3: Piedra Conta Tijera Polvo En Los Ojos(тая песен има и клип, на сайта:D) Buenos Momentos -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
e az znam o6te nqkoi ne6to ...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
И аз съм учил испански 2 години засега и продължавам.. Начи и аз няма да мога да го преведа
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 4-December 04 Град: Sliven ... ili Sofia Потребител N: 684 ![]() |
tukmo tova go slu6ah suvsem naskoro. ne pomnq kak se kazva6e albuma no opredeleno ne mi napomnq na ni6to koeto sum slu6al predi. moje bi Zdob si Zdub ili Kultur Shock samo 4e na ispanski.
6te nau4a malko pove4e za taq grupi4ka i 6te spodelqm novinite:> -------------------- A Shattered Man That`s What I Am
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 07:42 PM |