![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
Въпроса е кой град е най-зле по отношение на метъла? А и ограничете се в основните..
аз гласувам за Чалгас. няя по-зле от тва място ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ +1 Не знам дали един град можеше да се определи като по-метъл от друг
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Пловдив е най-зле заради Niilo-чалгаря.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Няма най-зле, няма и най-добре. Всъщност може би Търново е най-добре...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Тука стана по-по-най
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Виж сега:
София, аз съм в София - ![]() Пловдив, Niilo e в Пловдив - тррррррр-так-так-трррррр-так -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
За цифри или проценти говорим ... или за руда?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 3-April 06 Град: Burgas Потребител N: 1266 ![]() |
искате критерии... примерно.. критерий номер едно е свърталищата.. има ли свърталища за гадовете ще има гадове.. треа да виреят някъде.. да обменят идеи и виждания.. информацията за разни групи да се знаят колко са и колко са силни.. да се любат да се развъждат..
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Няма най-зле, няма и най-добре. Всъщност може би Търново е най-добре... Аз пък на френски знам само, че "шнапс" не е на френски а е на немски и означава "ракия"! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
искате критерии... примерно.. критерий номер едно е свърталищата.. има ли свърталища за гадовете ще има гадове.. треа да виреят някъде.. да обменят идеи и виждания.. информацията за разни групи да се знаят колко са и колко са силни.. да се любат да се развъждат.. ![]() ![]() То и аз се смея бе!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Засега Асеновград.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Искам статистика от агенция "Сова 5" на самоопределилите се като метъли във всички градове, заедно с имената и ЕГН-тата, брой на регистрираните им свърталища, обем на обменената информация за разни групи между тях и броя полови актове, както и прираста с който се развъждат - тогава може да си помисля и да си кажа мнението
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 51 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1129 ![]() |
Грешна ти е представата за това как се създава статистика.Нищо лично де,просто държах да отбележа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хайде сега, всички да се разпишем в поредната малоумна тема, на поредния нов, малоумен потребител.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Цитат Хайде сега, всички да се разпишем в поредната малоумна тема, на поредния нов, малоумен потребител +1.Стига бе хора,ясно е че не може да се определи кой град бил най-не метъл и най-метъл. Цитат искате критерии... примерно.. критерий номер едно е свърталищата.. има ли свърталища за гадовете ще има гадове.. треа да виреят някъде.. да обменят идеи и виждания.. информацията за разни групи да се знаят колко са и колко са силни.. да се любат да се развъждат.. .. второто важно нещо е колко често има някоя групичка било то и от едва свързващи тон депресирани младежи.. и колко хора отиват да ги чуят или да им се посмеят.. А това така и не го разбрах О.о ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Грешна ти е представата за това как се създава статистика.Нищо лично де,просто държах да отбележа. Незнам на кой точно му е грешна представата и незнам защо не можете да схващате очевидната ирония. ![]() искате критерии... примерно.. критерий номер едно е свърталищата.. има ли свърталища за гадовете ще има гадове.. треа да виреят някъде.. да обменят идеи и виждания.. информацията за разни групи да се знаят колко са и колко са силни.. да се любат да се развъждат
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
искате критерии... примерно.. критерий номер едно е свърталищата.. има ли свърталища за гадовете ще има гадове.. треа да виреят някъде.. да обменят идеи и виждания.. информацията за разни групи да се знаят колко са и колко са силни.. да се любат да се развъждат.. ![]() ![]() То и аз се смея бе!! Искам статистика от агенция "Сова 5" на самоопределилите се като метъли във всички градове, заедно с имената и ЕГН-тата, брой на регистрираните им свърталища, обем на обменената информация за разни групи между тях и броя полови актове, както и прираста с който се развъждат - тогава може да си помисля и да си кажа мнението ![]() Хайде сега, всички да се разпишем в поредната малоумна тема, на поредния нов, малоумен потребител. ае всички сте ибахти навъсените лелки.. дайте да говорим за групи дето само "иронични" кретени слушат тогава.. като не ви харесва темата не пишете ве великани на метъла.. хахахахахаха.. аз слушам "истински" метъл и толкова мн разбирам че снобясвам.. "а сега отивам да ми издухат бретона вие тук си давайте тъпите мнения на тъпи постове на тъпи нови юзъри".. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама ти да не се изнерви нещо?
|
|
![]()
Коментар
|
|
хааххахаха не.. макар че ми писна от метъли снобари.. смешно е просто... демони жрици магьосници.. глууупости
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
хааххахаха не.. макар че ми писна от метъли снобари.. смешно е просто... демони жрици магьосници.. глууупости Ти преглеждал ли си се скоро? Тука верно взеха да се завъждат снобари.... Като горецитирания. Това за жриците ме хвърли в музиката ![]() Ае и аз се разписах тука, ся отиам да си прая магийките ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
метъли снобари... демони жрици магьосници.. WhoTF... ![]() Teмата е тъпа...Пловдив...Ниило +1 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Фактите са си факти - в Пловдив изглежда е най-тъпо, заради Ниило естествено. Изглежда трябва да го завържем в някой чувал и да ви го доставим на центъро на София, па вие после се опрвавяйте с него, да видите хубаво ли е да живееш в чалга град!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, явно поне имаме град победител
![]() Метъли снобари, демони и жрици, магьосници... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 2-September 05 Потребител N: 920 ![]() |
Ми доколкото сам обикалял , най-много метали сам виждал в Монтана, а най- много чалга кат чели се слуша в Сандански, Петрич.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 6-April 06 Град: у наЗЕ Потребител N: 1275 ![]() |
аз бих казала че Козлодуй е най зле в това отношение
метълите в града се броим на пръстите на едната ръка дори макар че в последната една седмица може би забелязвам особен прогрес вървях си по улицата и една кола мина покрай мен и познайте какво се чуваше не чалга а истински здрав разтърсващ МЕТЪЛ!!!! това просто ме фрапира ![]() -------------------- Съпротивата е ИЗЛИШНА!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи да пратим Niilo на командировка в крайдунавския ядрено-енергиен град, за да се нормализира положението. Мноо метъли станахте...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Там май са най - тежките метали ...че и обогатени идват... внос от Русия
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бахти обсебените хора, вие сте ненормални...
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Да се разпиша.
София е най-метълският град, защото има най-много метъли,заведения,шопове(в смисъл магазини) и т.н. Най-лошият трябва да е този, развит най-слабо икономически и социално. Ето ви едно сериозно мнение. Толкова ли е трудно? ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Добрич е най-метълския град,но в отрицателния смисъл...някой още живеят в 80-те години там
![]() Иначе е ясно ,че е София...най-много парцали има в столицата ![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 18-February 06 Град: 9-я кръг на Ада Потребител N: 1170 ![]() |
Най-лошият трябва да е този, развит най-слабо икономически и социално. Ето ви едно сериозно мнение. Толкова ли е трудно? ![]() Моя град определено е в тази група... за Гоце Делчев стаа въпрос... може би доста от вас не са го чували... но няма значение! То дори и град не мое се нарече тва ... селяния!!! Само гробищата ни са хубави... добре, че са ми наблизо! А за метъли ... паднала е бомба! -------------------- APO PANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Абе.... тва за гробищата кво трябваше да значи?
Ебати, още ли има хора, за които метъл=черни дрехи+вериги+обърнат кръст+диви ревове+всякакви сатанистки изгъзици? Не, това не е истина ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Позьорка!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Който не слави името на Сейтън чакали ще му гризят дроба, нали знаете?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
За Гоце Делчев сме чували. Даже познаваме метъли от там. А иначе как няма да свързваме гробища с метъл. С какво друго? С домати
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 18-February 06 Град: 9-я кръг на Ада Потребител N: 1170 ![]() |
Който не слави името на Сейтън чакали ще му гризят дроба, нали знаете? В тва отношение цигарите и алкохола вършат повече раута! А иначе нямам нищо против чакалите ![]() -------------------- APO PANTOZ KAKODAIMONOZ!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
аз бих казала че Козлодуй е най зле в това отношение метълите в града се броим на пръстите на едната ръка дори макар че в последната една седмица може би забелязвам особен прогрес вървях си по улицата и една кола мина покрай мен и познайте какво се чуваше не чалга а истински здрав разтърсващ МЕТЪЛ!!!! това просто ме фрапира ![]() я .. ти си от Козлодуй ? а по темата .. доста е относително .. във всеки град си има хора които слушат метъл, но за брой хора и развитие в тази насока ще да е София .. тъй като там най-много хора има .. а в проценти едва ли някой ще тръгне да прави подобна безмислена статистика .. -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Незнам, кой е най-метълския град, но знам, кой е най-метълския кмет -този на Каварна! Евала, толкова групи изпокани!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Еми и аз ще дам скромно мнение...
Най-метълски би трябвало да е София,макар че и у наше село-Златица(т'ва вече не сте го чували) след като започнахме традицията всеки петък да има метъл парти(представяте ли си в дискотеката на ромския лидер),доста от по-малките,а и по-големите се развиват добре... И метъл партито продължава и хората си се събират и общо взето единственото хубаво нещо тук е това!!! ![]() А, забравих да кажа,че най-антиметъл град според мен е Панагюрище! От опит знам,че няма живот там!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
темата нещо не ме кефи ама карай
начи през погледа на всеки всичко е различно там някой беше писал че Пловдив и Асеновград са най зле еми не е така в Асеновград съм бил там има само метъли пънкове и малко рапари. Що се отнася до пловдив аз съм от там и мога да ви кажа че въпреки многото чалгари има и много метъли. -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Не съм чел темата, но както и да е:
"Метълски град", какви са тия глупости? Такова понятие няма. Не знам колко увреден мозък трябва да е човек, за да почне да разграничава градовете на по-метълски или не. Пич или какъвто си там, това има точно никакъв смисъл. И как пък разбра, че например един град не е по-метълски от друг? Понеже не виждаш хора с черни ризници на гърдите, садо-мазо атрибути по ръцете и коса, в която да се спъват хората от другия тротоар? Дори и да има такива, каква гаранция, че тия не са някакви пози, дето друга група, освен "ЧовекОВойна" не знаят? Ми, аз въобще не се обличам така и това хич не ме прави по-малък фен на метъла. Хиляди пъти сме го говорили това тука. Ебаси, още малко и ще тръгнат теми от сорта на: "По-метълска опаковка на тампони." Нищо лично, ама get a life. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^такива теми имаше
![]() Бахти днеска съм много ![]() ![]() &^ Ми според броя на метулите в града спрямо всички останали да речем, така може да има най-чалга град, най-класически град, най-пънк град и т.н. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
темата нещо не ме кефи ама карай начи през погледа на всеки всичко е различно там някой беше писал че Пловдив и Асеновград са най зле еми не е така в Асеновград съм бил там има само метъли пънкове и малко рапари. Що се отнася до пловдив аз съм от там и мога да ви кажа че въпреки многото чалгари има и много метъли. Още през Тошово време Пловдив си беше наи-свободния град и имаше наи-много метъл-хипи-пънк движения. Абе по принцип това е град на краиности, тук са наи-много етнически групи- евреи, арменци, цигани и тн...наи-много чалга, но според мен и наи-много метъл. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^дам чалга+метъл...много си прав
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
еми така си е тука е бъкано с всякви хора от всякви движения и раси
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 01:19 AM |