![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
.................Абе кво можеш да разкажеш за Hardcore live? Който бил там, бил!
Страшно яко беше! След няколко дни - снимки, зависи от S-O-D.... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
И мен ми се идваше много, не толкова за Integrity, колкото за самите бг групи. За жалост никой не се нави, а сам на концерт е адски тъпо
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Basi qkoto be6e!!! Snimah se posle s Dwid (s cifroviq fotohaparad na edin poznat), zeh si aftografi ot si4ki, lafihme si. Basi zemnite pi4ove, true D.I.Y. Hardcore!!! 26 par4eta, okolo 4as i polovina, vsi4ki kazah 4e takuv koncert ne sa imali ot mnogo vreme. Na6te grupi su6to bqha na otli4no nivo kakto vinagi. Sega 4akam S-O-D da mi izvadi snimkite deto peq s Dwid "Rise" ![]() P.S.: Edna maaaalka zabelejka kum publikata: na momenti be6e dosta stati4na i zaspala... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Е и аз не ходих, но като ви слушам е било , наистина е БИЛО
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
kato se govori za koncerti da kaja 4e na 1-vi oktomvri pak 6te ima hardcore koncert pak s 4ujdestranni grupi(ne tolkova izvesti kato Integrity de),mqstoto ne se znae samo datata i 4e predi tva na 21 septemvri sa v Plovdiv
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Peter @ Sep 17 2003, 06:44 PM) Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Basi qkoto be6e!!! Snimah se posle s Dwid (s cifroviq fotohaparad na edin poznat), zeh si aftografi ot si4ki, lafihme si. Basi zemnite pi4ove, true D.I.Y. Hardcore!!! 26 par4eta, okolo 4as i polovina, vsi4ki kazah 4e takuv koncert ne sa imali ot mnogo vreme. Na6te grupi su6to bqha na otli4no nivo kakto vinagi. Sega 4akam S-O-D da mi izvadi snimkite deto peq s Dwid "Rise" ![]() P.S.: Edna maaaalka zabelejka kum publikata: na momenti be6e dosta stati4na i zaspala... YYYeeeeaaaahhhh Значи това наистина си бил ти! Гледах Музинки по ММ и там пуснаха интервюто с групата + кадри от концерта, видях един тип който пееше с вокала и който адски приличаше на теб. Явно наистина съм познал. Със зелена тениска ли беше?!?! или нещо подобно SPARK -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Abbath @ Sep 18 2003, 07:37 AM) YYYeeeeaaaahhhh Значи това наистина си бил ти! Гледах Музинки по ММ и там пуснаха интервюто с групата + кадри от концерта, видях един тип който пееше с вокала и който адски приличаше на теб. Явно наистина съм познал. Със зелена тениска ли беше?!?! или нещо подобно SPARK Nqkva sinjo-zlena be6e teniskata, qvno sum bil az... Trqbvda da gledam Frakturata, sigurno 6te dadat 4ast ot koncerta. S-O-D a koi sa 4ujdestrannite grupi? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
zna4i v unitedandstrong.net vidqx ednata grupa:
Antimaniax (Graz, Austria) za drugata neznam -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(S-O-D @ Sep 17 2003, 11:26 PM) kato se govori za koncerti da kaja 4e na 1-vi oktomvri pak 6te ima hardcore koncert pak s 4ujdestranni grupi(ne tolkova izvesti kato Integrity de),mqstoto ne se znae samo datata i 4e predi tva na 21 septemvri sa v Plovdiv 21?!?! neznam dali nedelq e 21vi, ama togava sym na hardcore/punk kobcert s mnogo grupi. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Кво става с снимките бе S-O-D???
Цитат P.S.: Edna maaaalka zabelejka kum publikata: na momenti be6e dosta stati4na i zaspala... Ами сори, ама знаеш ли как ме болеше гърба!?!?!? ![]() Чак на бисовете влезнах и побеснях ![]() ![]() ![]() Другото е че сценичното поведение на Integrity беше класи над това на родните групи и ми беше яко и само да ги гледам... Ако гледате концерта може и мене да нернете. С фанелката на Napalm Death съм... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Tuko 6to edin poznat mi prati po mail-a snimkata mi s Dwid...
Samo da znaeh kak da q ka4a da q vidite... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Ми Пешо, прати ми я на мейла и аз ще я постна някъде.....тука де
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
OK. Ama purvo trqbva da q edit-na malko, 4e e 900 KB
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм излезнал никъде
![]() Иначе на тая снимка яко се смях, тоя как ти пипа задника: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
a we neznam dali mi go pita
ne sa proqveni vsi4ki snimki imai purpenie -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Наистина е много откачено... пипа ти го май..., ама и тоя някакъв много зле е излязъл
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, почервеняли са му очите от възбуда. Хахаххахахаха!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам дали му са червени или изобщо няма очи защото аз изобщо не му ги виждам само две бяло-червеникави петна май са там
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Hwanali sa go da "burka w burkana s med" i zatowa e izliazal takuw uplashen.HEHEHE.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
S-O-D kude me mene be? nali u6 me be6e snimal kak peq s Dwid... Aide da se razberem ne6to da se vidim da mi dade6 lentata, 4e da si izvadq i az snimkite.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Peter,spoko we man vij 4e sum pisal 4e ne sa proqveni vsi4ki snimki.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 5-October 13 Потребител N: 4405 ![]() |
тва е страшна банда, уж трябва да са изобретателите на металкора барабар с още неколко други, ама е шейсе хиляди пъти по-яко тва от секакъв металкор
и ви поздравявам с парцала им: INTEGRITY - DARKNESS |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:35 AM |