![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 10-May 06 Потребител N: 1338 ![]() |
На 24 год. съм,слушам много нещица но безспорни фаворити са ми Dimmu Borgir,обичам змии,кръв,мрака,кучето ми Арес/пит/..ми тва е засега друго не се сещам...
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
На 24 год. съм,слушам много нещица но безспорни фаворити са ми Dimmu Borgir,обичам змии,кръв,мрака,кучето ми Арес/пит/..ми тва е засега друго не се сещам... Gimmie H for Hi, gimmie H for... FUCKIN HOPELESS. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат 11. Не цитирайте поста над вашия. ![]() Здрасти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Добре дошла от мен. Надявам се да си прекараш добре.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Добре дошла и приятно прекарване!И на мен Dimmu са ми една от любимите групи
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Привет!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
здрасти и от мен
дано ти е приятно тук -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей! Добре дошла в обществото на форума, и приятно прекарване тук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здраво, и аз съм луд фен на Borgir, ама кажи все пак момиче ли си, момче ли? Ако си туй на снимката направо си дай номера
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 10-May 06 Потребител N: 1338 ![]() |
Ми все си мисля че съм женско:) И мда,съвсем аз съм си на снимката:)
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здравей! Много зловещо представяне!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Здравей,добре дошла и от мен!
![]() ![]() Змията е символ на трансформацията, живота, смъртта, прераждането и дъжда.Разкошно влечуго, гледам че ти е в интересите, имала ли си някога? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 12-April 06 Потребител N: 1285 ![]() |
Ха здрасти и ха наздраве.
-------------------- Heavy metal & шкембе чорба
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ззззззз....много зловещо представяне....и зловещ ник....и влечение към змиите....да не си била змия предния си живот!?
А, и Dimmu Borgir са страхотна група -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Велцоме и Наздраве!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здравей. Какво правиш на тази снимка бре
![]() Добре дошла-аз обичам да гледам змии. ПОне го правех преди. Нещо друго за теб? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре дошла!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей,добре дошла и от мен! ![]() ![]() Змията е символ на трансформацията, живота, смъртта, прераждането и дъжда.Разкошно влечуго, гледам че ти е в интересите, имала ли си някога? ![]() Засега не,но искренно се надявам в близко бъдеще да имам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошла!
сигурен съм, че ще си прекараш добре тук! от кой град си? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() Тва кур ли е до левия ти крак? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре дошла! сигурен съм, че ще си прекараш добре тук! от кой град си? От Сф ![]() ![]() Тва кур ли е до левия ти крак? Хахахахахахахаах как ти хрумна незнам,определено не е! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Здравей и от мен... Представянето ти няма грешка!
![]() -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Хахахахахахахаах как ти хрумна незнам,определено не е! ![]() ![]() Свикнал е до неговия да има хуй и за тва ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Здравей. Какво правиш на тази снимка бре ![]() Показва си прашките - толкова ли е сложно? ![]() Добре дошла. ![]() Федър,респект! ![]() Уелкъм, а какво ти е мнението за котките? -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
а за бикините?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А за мен?!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Федър,респект! ![]() Уелкъм, а какво ти е мнението за котките? Хм,котките...намират се 2 вкъщи които не са моя собственост де, та ги търпя някак,но не са ми любимци. Някак си не могат да те обичат както едно куче например и да са така предани,своенравни животни са си....в никакъв случай не ги мразя но и не мога да обичам котка така както си обичам кучето например. а за бикините? А ти защо питаш? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Какво си мисли кучето:
“Какво ли не правят за мен хората! Мият ме, хранят ме, галят ме…Сигурно са богове!” Какво си мисли котката: “Какво ли не правят за мен хората! Мият ме, хранят ме, галят ме…Сигурно съм бог!” ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
![]() Винаги съм искал такава врата за моята стая... ![]() Добре дошла. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз бих сложил в червено кръгче нещо друго... и коментарът щеше да е с нецензурирана насоченост
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^^ Май вратата не е основната идея на снимката ...
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Първо помислих татуировката за водно конче, а то било змия, увита около меч, супер.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз бях убеден, че е буквата S. Satyricon, примерно...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Винаги съм искал такава врата за моята стая... ![]() Добре дошла. Ми занасяш снимката при некой дърводелец?! ![]() Първо помислих татуировката за водно конче, а то било змия, увита около меч, супер. ![]() то сега като се загледах в снимката верно там баш на това прилича ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Хахахахахахахаах как ти хрумна незнам,определено не е! ![]() ![]() Свикнал е до неговия да има хуй и за тва ![]() Ти като немаш хуй между краката трай. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Хмммм тая снимка ми е позната
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
то сега като се загледах в снимката верно там баш на това прилича ![]() подай някаква клоузъп пикчър, защото съм любопитна. ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ето:
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cool.
А коя от двете снимки е реална? В смисъл огледални са ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
тая дето е само с татуса без другите добавки
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Здравей.........
P.S. Яко тату |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Хехе, добавки ...
Не ми е и минавало през акъла, че татуса въврви в комплект с прашките. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Привет!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 67 Регистриран: 22-February 06 Потребител N: 1177 ![]() |
Какво ти е мнението за организираните битки с кучета?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това нещо трябва да се забрани и спре!!!
![]() ![]() ![]() Има един простак на селото ми дето му плащат некви да ги гледа,обучава и води на битки..е тоя и такива като него ако можех бих ги убила,нема такава малоумна жестокост просто -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Защо ли си мисля, че ще последва въпрос: "Как би го убила, с какво, и би ли се гаврила с трупа му след това?"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бавно,мъчително,вързан някъде без ядене и вода поне 3 дена,като трябва да ходи да се рита най-редовно през тва време,после трябва да бъде хвърлен на същите тези кучета...сигурно много ще му се "израдват"
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 29-May 06 Потребител N: 1374 ![]() |
Дай още снимчици да видим.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 22-October 06 Град: Sofia Village, Center Of The Universe Потребител N: 1635 ![]() |
Тази на снимката с татуса на змията , един приятел каза, че я видял на околовръстното при другите черни каки.
![]() -------------------- ۩ Iň Ņõmiňę PáŤŗįŞ ęŤ ƒįŁŁįį ęŤ ŞpįřįŤūŞ ŞáņćŤį ۩
Свиря солото на Nothing Else Matters : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...6cd43bc47b65626 Свиря Excalibur на Grave Digger : http://fox.friends.bg/index.php?navPage=vi...96298f85bd3541e |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Това нещо трябва да се забрани и спре!!! ![]() ![]() ![]() Има един простак на селото ми дето му плащат некви да ги гледа,обучава и води на битки..е тоя и такива като него ако можех бих ги убила,нема такава малоумна жестокост просто Тук ще си позволя да изкажа и моето мнение по въпроса. Преди и аз мислех като теб, но след като се поразрових из нета и след като говорих с няколко човека, които гледат питбули, за да се бият, не мисля точно така. Шефа на магазина, в който работех лятото гледа питбули и покрай него имах възможността и аз да гледам. Не от тези питбули, които са познати на всички, а специална бойна порода. След като няколко кученца израснаха пред мен мога да кажа, че сама осъзнах, че те са създадени за бой. На тях това им е в кръвта, те като видят животно мислят само как да го захапят и да го убият по-бързо. Родени са убийци. И умират убийци. Или убити убийци... в почти всички случаи. А защо хората ги гледат и тренират? Ами и да не ги тренират, кучетата пак ще се бият едно с друго. Защо да не ги? Това е вид спорт. Нима има треньор, който не е горд, ако някой негов ученик постигне някаква победа? Няма значение дали е тренирал хора или животни. По същата логика трябва да мразите и треньорите на боксьорите примерно. Залаганията при боевете с кучета са като при залаганията за всеки друг спорт... лично съм присъствала на няколко такива мача и не мога да кажа, че има нещо нередно. Природата отрежда мястото на всеки. Както казах малко по-горе, въпросните питбули са родени за това. Те не могат да правят друго... дори за кучета пазачи не стават. А и още повече, че никога не оставят едното куче да убие другото. После се възстановяват и... понякога се бият пак. Ако не ги пуснат пак да се бият, ги дават да пазят някой строителен обект. И това е - аз гледам на нещата просто като спорт... Затова и не трябва да се смята за жестокост от страна на хората, и не трябва да се подхожда предубедено, както правят повечето хора. -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 05:55 PM |