![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Немските пауър метъл ветерани BLIND GUARDIAN потвърдиха "A Twist in the Myth" като заглавие на новия си студиен албум, очакващ се през септември от Nuclear Blast Records. Обложката му можете да видите тук, а ето и заглавията на песните:
01. This Will Never End (5:07) 02. Otherland (5:14) 03. Turn the Page (4:16) 04. Fly (5:43) 05. Carry the Blessed Home (4:03) 06. Another Stranger Me (4:36) 07. Straight through the Mirror (5:48) 08. Lionheart (4:15) 09. Skalds and Shadows (3:13) 10. The Edge (4:27) 11. The New Order (4:49) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Заглавието е много хубаво. Имената на траковете не са много впечатляващи, но стават. Обложката е много зле. Този път никак не се е получила както трябва. Глупава е някак. Но пък има време-като се оплчат феновете, че е грозна, току я сменили.
Септември ще е интересен месец... -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Стига бе, какво й има на обложката... На мен ми харесва.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Обложката не е баш типична, но най-малкото художествено издържана!!!Дано цялостно албума се окаже по-хубав от показаното във Fly.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Аз пък като видя обложката и веднага я свързвам с тях.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
До края на този месец групата ще заснеме видеоклип по песента "Another Stranger Me".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Става интересно..
Имената на песните и мен нещо не ме грабват,но това рядко е от значение. Всъшност от значение си е,но не пречи името песента да стане добра. Обложката не мога да кажа дали ми харесва или не,докато не чуя албума. Въпроса е да му приляга на него. Лично на мен ми е грубо агресивна,....но имам слабост към дракони. Всияки обложки на подобни групи ми се струват някак си еднонасочени до един момент. оф. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Доста е добра обложката според мен.
бтв абе сума групи се изредиха да правят албуми по Властелина ... няма ли да се сети някой да направи албум по Heroes of might and magic ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:48 AM |