Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> LACRIMAS PROFUNDERE с нов албум
Warrior Of Ice
коментар May 21 2006, 09:35 PM
Коментар #1

Balance Guardian

Група: Админ
Коментари: 28394
Регистриран: 12-January 03
Град: София
Потребител N: 3

Немците LACRIMAS PROFUNDERE ще издадат седмия си албум - "Filthy Notes for Frozen Hearts", на 7-ми юли чрез Napalm Records. CD-то е продуцирано от John Fryer (H.I.M., PARADISE LOST, NINE INCH NAILS, DEPECHE MODE) и ще бъде предшествано от сингъла "Again It's Over" на 9-ти юни. Видеоклипа на песента "Again It's Over" можете да гледате тук.

--------------------
Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
Go to the top of the page

+Quote Post
Pyjamka
коментар May 21 2006, 10:00 PM
Коментар #2

ПринЦецка

Група: Приятели
Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

В интерес на истината, не бях чувала тази група, но не звучи толкова зле. Освен песента "Again It's Over", гледах клипа и на още една, имаше я на края на списъка. Не ми се видяха никак лоши, единствено малко монотонна е музиката и вокалите нямат разлика нито за части от секундата в целите песни, но какво пък! tongue.gif Не бих си купила новия им албум, но стават иначе.

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.

+Quote Post
`Xandria`
коментар May 21 2006, 10:13 PM
Коментар #3

Демон

Група: Потребители
Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

^Ти ме уби просто!Първо послушай поне малко неща на Lacrimas Profundere и после давай такива компетентни мнения.
Много хубава новина, последния Ave End беше много добър откъм звук, Schmid пак показа глас.С нетърпение чакам новия. smile.gif

+Quote Post
Pyjamka
коментар May 21 2006, 10:33 PM
Коментар #4

ПринЦецка

Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

За мен всичките ми мнения са компетентни. А това, че не съм слушала нищо друго на тази група, съм си го написала още в началото. То си е мой проблем. wink.gif Сори за офф-топика.

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.

+Quote Post
`Xandria`
коментар May 22 2006, 12:15 PM
Коментар #5

Демон

Група: Потребители
Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

^Така е, но се изненадах на оценката за вокалите, които нямали разлика, и то точно на тази група!
Но щом така мислиш, това си е твое мнение, преценено от няколко песни wink.gif , за ко ли се бъркам...(И аз съжалявам за офф топика) rolleyes.gif

+Quote Post
Slash
коментар May 22 2006, 08:34 PM
Коментар #6

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Искам дърпане за косите по бански, в кални бани... biggrin.gif box.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 19th July 2025 - 11:45 AM