![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Zdraveite, vsu6nost neznam kak to4no da se predstavq 6toto sum pristrastna no 6te probvam. Izvinite me za latinicata no v momenta nqmam kirilica. Namiram se v Uk, Wales. Tuk sum ot sedmica, trudno mi e da kaja ot kude sum to4no za6toto sum jivqla na mn mesta (kakvo li vi interesuva de).
Kakto mojete da predpolojite sum fenka na po-tvurdata mizika - Grave digger, Hammerfall, Helloween, Crematory, Edguy, Manowar... Obojavam da risuvam i to po-to4no po drehi, sama sum si napravila dosta originalni ne6ta i ne samo za sebe si. Obojavam motorite, po-specialno 4opurite, hodeneto po subori i ne samo tam, kumpingi. Obojavam da putuvam s motor, e vse o6te ne moga da kaeam no nqkoi den i tova 6te stane. Mnogo se kefq na tattoo, samata az imam 2 (po moi dizain suotvetno) i ne mislq da spra do tuk. Mnogo obi4am da 4eta knigi osobenno za Vtorata svetovna ili istori4eski. Obi4am da pi6a i poeziq i eseta, no napoleduk nqmam muza. Ponqkoga imam dosta izvrateno vuobrajenie, ama nqma ni6to de to ne mi pre4i a mi pomaga. Malko idealistka si padam, s hipi vuzgledi za sveta. Mi tova sum si az-trudna za risuvane! -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Идеалистка?
![]() Добре дошла. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Интересни неща имаш около теб, както и хобита. Ще трябва да се похвалиш поне с едно нещо скоро
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Kakto mojete da predpolojite sum fenka na po-tvurdata mizika - Grave digger, Hammerfall, Helloween, Crematory, Edguy, Manowar... Привет! ![]() Точно тези групи хич не са толкоз "tvurdi", ![]() Иначе и аз много обичам да чета за Втората световна война!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Здрасти, има ли много метъли в Уелс ??...а яки замъци ??? ....обичам замъци ...и бира
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей! Интересно представяне, от очевидно интересен човек. Приятно писане във форума. Не съм бил в Уелс, бях в Англия, Западен Йоркшир... Ужасно ми липсва понякога, но това май важи за всички, които са били там някога.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Все нови и интересни хора! Здрасти!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Mersi, mersi. V Wels sum ot 1 sedmica i neznam za zamucite oba4e tova koeto vidqh e neveroqtno. Idealistka do mozuka na kostite si. A otnosno tvurdosta, vseki sam si q opredelq.
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 30-April 06 Град: Някъде в мрака... Потребител N: 1322 ![]() |
Здравей и от мен...
Струваш ми се интересна личност и се надявам в последствие да науча повече за теб и да се запозная с творчеството ти... Приятно прекарване във форума!!! -------------------- Твоят Рай е моят АД...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
определено си интересен човек от който може да се възприеме много
приатно постване -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Obojavam da risuvam Mnogo obi4am da 4eta knigi osobenno istori4eski. hipi vuzgledi za sveta. Mi tova sum si az-trudna za risuvane! хееей, как сиии? ![]() ![]() ![]() -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Дали ще прозвучи банално ако кажа че ми допада представянето ти...?
Ами, както и да е - допада ми... Привет и от мен... -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошла тук.
Творец,а?Някой път можеш да покажеш дреха, върху която си рисувала.Сигурно е хубаво така да си преправяш някои дрешки, имайки предвид адския кич и шарения, които продават по магазините. Приятно постване ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Прекрасно представяне!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Мързи ме да чета дълги постове на латиница.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Zdraveite otnovo na vsi4ki, koito go murzi da 4ete ne sum go bila po glavata da go pravi. Nqkoi den 6te napravq malko snimki i 6te vi pozabavlqvam, nadqvam se. Prekrasno e da si pravi6 sam drehite pone e garanciq za unikalnost. Ne 4e puk tova e garanciq za ka4estvo de.
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Здравей!
Как е времето в Англия? Вали ли? ![]() Добре дошла във форума! Определено звучиш като атрактивна личност! ![]() Какво точно рисуваш върху дрехи - абстрактни неща или по-реалистични? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Zdrasti, povqrvai mi az sum atraktivna:))))))
Mi vremeto tuk e tipt4no Welsko ne spira da vali izob6to. Nai-veroqtno potopa e zapo4nal imenno ot tuk. Kakvo risuvam li? Mi kakvoto mi du6a saka,vupros na muza i nastroenie. POve4eto sa jivotni-orli,vulci, razni plamaci i takiva ne6ta ob6to vzeto. -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Da vi se pohvalq, bqh na Nacionalniq Welski moto subor. Znam 4e tuk ne e moto forom, no stava vupros za men, nali taka. Be6e qko nqkoi denmoje i da pusna malko snim4ici.I samoto grad4e kudeto be6e subora e mn priqtno. E,az bqh za malko no pak si be6e trupka. Da ostavim fakta 4e mi otne 3 4asa za da se dobera do tam i 2 za obratniq put. Osven motorite koito bqha neveroqtni ima6e i ne6to kato pazar na koito moje6 da nameri6 neveroqtnine6ta-kato aksesoari i drehiimam predvid - gothic,metal, koji i kakvo li o6te ne. E, razbira se trqbva da si vzeme6 1 me6ka s £. Za sega e tova.
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Здрасте, ..
И аз веднъж си рисувах на една тениска. Малко го размазах,ама мен си ми харесва. Обичаш ли черепи? А вампири? А вампирски черепи? Е късмет с намирането на музи.. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mi Zdrasti,
obi4am 4erepi 6to da ne gi obi4am, osobenno obojavam sobstveniq si ![]() E, moqt ne e vampirski ama znae li se, moje i da stane nqkoi den - togava 6te obi4am i vampirskite. -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Хау, бяла сестро. Добре дошла и наздраве
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ve4e ne sum v Wales, premestih se v Northamton, England. Tuk opredeleno ima mn stranni horica,imam predvid metali i razni takiva, puk kolko mnogo motordjii ima nemoga da vi opi6a. Nali znaete 4e nie sme si nai-umni4ki i zatova mi se struvat edni izrodeni takiva,tupi4ki,ama nqma ni6to, edni bludkavi sa
![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 14-February 06 Потребител N: 1161 ![]() |
Привет девойко от Уелс!
Ако видиш шерифа на Нортхемптън да му метнеш мноо здраве от Робин от Локсли, той си знае ![]() Викаш дебилковци са тамошните моторджий, що ли не се очудвам! Кога ще видим рисунките? -------------------- "Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
mi nqkoi den i tova 6te se slu4i
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Хубави са ти работите, но това най-много.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ami tova ne sa vsi4ki oba4e nqmam snimki na drugite, poslednoto koeto zavur6ih sno6tie mnqkonqkoi den 6te vi go pratq, radvam se 4e vi haresvat.
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето нещо ново от мен, малко повече снимки, не с перфектно качество ама ще ме извините надявам се.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/eagleiva/my_photos -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Хубави рисунки и снимки. Какво пише на кракът ти?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря! На крака ми пише: Until then I will be strong and i will fight for all that is real.
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Until then I will be strong and i will fight for all that is real. АААА, КУЛТ ! ...All who stand in my way will die by steel !... ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Здрасти
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравейте и от мен отново на всички
![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Привет и от мен..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Hail, Sister Of Metal !
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравейте, братя и сестри.
Напоследък ме е обхванала силна творческа треска, започнала съм да рисувам един велик проект, по цял ден това правя и се чувствам много уморена-ама си заслужава де. Като го свърша ще ви удостоя с честа ![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Хай
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
хеиз и от мен
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето и нещо абсолютно горещо:
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/eagleiva/...jpg&.src=ph -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
интересна концепция
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Труден въпрос. Просто 1 приятел(състезател) искаше да му нарисувам мотора и ми даде няколко снимки и на мен ми хрумна да използвам повече от една,след това трябваше да измисля някакъв интериор и ето как стана работата. Въпрос на въображение. Ако се замисля за асоциацията с високите скорости може и да намеря връзка, но иначе е до въображението ми.
www.art-utopia.com |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 01:28 AM |