Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
7 страници V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ...за комшиите, как приемат вашата музика хората-под вас, над вас и до вас
conguestadors
коментар May 24 2006, 09:56 PM
Коментар #1

PAIN

Група: Потребители
Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Град: Пловдив
Потребител N: 1302

Преди малко пак имах проблем с комшииката от долу, заради силата и вида музика която слушам. Вие имате ли такива проблеми? Разкажете интересни истории за хората около вас (комшиитe) suicide.gif

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар May 24 2006, 10:05 PM
Коментар #2

Прослушващ метъл
**

Коментари: 95
Регистриран: 23-May 06
Град: Навсякъде и същевременно никъде...
Потребител N: 1357

Оооо... И на мен ми се случва често (даже всеки ден)...
Комшиите до нас измислят какви ли не названия на метъла - Блъскане по контейнер, Викове на давеща се мечка, Грухтене на настинали прасета и т.н.
Е аз решавам нещата с една бърза псувня и после те се обаждат в полицията и вече имам хиляди предупреждения!!!
Няма да се откажа, поне докато не чуя от тях да звучи Мейдън или Металика... (сигурна съм, че няма да стане скоро)...

--------------------
I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive...
To Save Me From Myself...

+Quote Post
deebo
коментар May 24 2006, 10:22 PM
Коментар #3

ДОЛЕН ЧАЛГАР

Коментари: 573
Регистриран: 17-March 06
Град: ПЛОВДИВ. BG
Потребител N: 1220

Като цяло, не съм имал проблем с комшийте. Не защото и те слушат метъл ( съседа под нас е бивш певец на " КАНАРИТЕ " biggrin.gif ), а защото можеби са добри хора. По някога не знам как издържат. Единствения проблем който съм имал, беше на уволнението ми. Тогава уредбата бучеше на "МАХ" до 3:00 ч. Беше понеделник срещу вторник и някой сметна че е крайно време да се обади по телефона и да заплаши че ако не се спре музиката, ще се вика полиция. Музиката не спря естествено evil.gif .... просто беше понамалена ДОСТА. Та това ми е единствения проблем със моите съседи.

--------------------

+Quote Post
MadHatter
коментар May 24 2006, 10:30 PM
Коментар #4

ghost of the sun

Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924

Аз имах един комшия при майка ми, дето все удряше по стените. Веднъж дори извика полиция! Но пича каза, че и той смята, че съседа е побъркан, ама все пак да го предупреждаваме и тн. И така спряхме всеки ден да му обръщаме изтривалката и да му сипваме спам в пощенската кутия, и той се очовечи.

<*:~The End~:*>

--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.

+Quote Post
Slash
коментар May 24 2006, 10:58 PM
Коментар #5

Сатана

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Ами когато човек живее в апартамент трябва да се съобразява малко или много... И не е до стила на музика - дали ще са жици, някакъв техно бийт или мазна чалга, все е дразнещо. Имайки предвид и панелните стени...

Аз лично се съобразявам с хората около мен, защото и те го правят. Но разнообразието е хубаво нещо. Наскоро към 2-3 сутринта от някой блок зазвуча Роб Халфорд... icon_headbang[1].gif
Подейства ми добре, макар веднага да се развика някой отвън и музиката секна. Едва ли обаче този някой би го направил, ако звучеше Ивана... Това противоречи донякъде с горното ми писание, но има логика. И все пак - селянията е друга тема.

+Quote Post
parabellum
коментар May 24 2006, 11:11 PM
Коментар #6

wizard of 40. Oz

Коментари: 621
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 965

Ми, имам проблеми, да. Ама не с музиката, а че пикая през балкона вечер и на съседите под мене им смърди като напече едно благо слънцето.
Btw, преди време като надувах разни музики, имаше един негър-съсед, дето се беше ядосал на мадафака и беше тръгнал да влиза у нас през стената с некво хилти.

--------------------
no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар May 24 2006, 11:42 PM
Коментар #7

Прослушващ метъл
**

О... Това със селянията е доста дълга тема!!!
Навсякъде я има!
И при нас като е чалга на никой не му пречи, ама пусне ли се нещо твърдо - КРАЙ!!!
Тук ми мирише на дискриминация...

--------------------

+Quote Post
`Xandria`
коментар May 25 2006, 07:02 AM
Коментар #8

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

Много лошо като си в апартамент, трябва наистина да се съобразяваш.Много ме е яд като се оплачат на родителите ми и после гледай какво става....Да дойдат да ме помолят,ама не,много са отворени,ама като ме няма.Веднъж една бабичка от входа беше твърдо убедена,че съм в някаква секта и тука горе се вихрят ритуали и жертвоприношения icon_headbang[1].gif ,само защото се чували някакви църковни напеви или нещо такова blackmetal.gif .
Вече всеки трябва да се съобразява със всеки,а и имаме 6 бебешока във входа и като ги гледам как ми се усмихват с по 2 зъбчета и как да увеличавам музика... wub.gif често...

+Quote Post
InsArtTure
коментар May 25 2006, 08:52 AM
Коментар #9

Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е

Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317

За равенство е трудно да се говори. На мен ми е добре де. Живея в къща, но пак не е толкова различно. ПОд нас има две семейства, а каквото и да звучи нищо не му пречи да звучи "чак" до другите къщи. В блоковете поне има панелки, тук няма нищо, целият квартал заехтява. Но някак сме свикнали, никой не увеличава музика много. Проблеми освен музиката обаче, колкото искаш-вражди, убийствени погледи, безмълвно разминаване и т.н. За приятели комшии не е проблем силната музика. Забелязал съм, че по нашите земи съседите са нещо като врагове. Виновни са ни за нещо и ние на тях...

--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith

+Quote Post
dambov
коментар May 25 2006, 09:33 AM
Коментар #10

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

от много време съм си нямал проблеми с комшиите заради музиката bowdown.gif щото реших понякога да съобразявам с комшиите от кооперацията макар че не се разбираме с тях поради много причини hmm.gif
обаче ся от половин година насам се появи един комшия който му става навик през почивните дни да ме буди с някви мазни чалги от които ми се разваля настроението за деня brickwall.gif suicide.gif puke.gif
и за това на мен ми се налага да овеличавам музика devilsmiley.gif за да не рискувам мозъкът ми да бъде промит от циганските ритми на Азис и Софи Маринова blink.gif
но иначе някакви по големи проблеми съм си нямам заради музиаката освен това че като по малък комшията отдолу отиваше и ми отвинтваше бушона censored2.gif censored2.gif censored2.gif
а пък бушоните на кооперациите като моята са на едно общо място

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
Wrath_Child
коментар May 25 2006, 10:38 AM
Коментар #11

THRASH Is Not Dead!

Коментари: 1163
Регистриран: 16-February 06
Град: София
Потребител N: 1168

Ха,преебано е така с общи бушони....преди као живеех в Младост 2,съседите под нас бяха абсолютно побъркани и твърдяха,че се вдига страшен шум само като стъпвам по пода,как да посмее човек да си усили музика при това положение! mad.gif Обаче пича от горния апартамент си слушкаше мирно и тихо Iron Маiden и аз намазвах от цялата работа.... smile.gif

--------------------

。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经”

+Quote Post
dambov
коментар May 25 2006, 11:08 AM
Коментар #12

Прогресиращ

Коментари: 651
Регистриран: 6-March 06
Потребител N: 1200

еми бил си късметли нат теб да живее метъл biggrin.gif

--------------------
I sold my soul for Heavy Metal

+Quote Post
Nightmare
коментар May 25 2006, 11:11 AM
Коментар #13

деградиращ

Коментари: 1265
Регистриран: 27-April 04
Град: Някъде из Варна
Потребител N: 467

Аз съм кротко човече и гледам да не преча на околните с каквото и да е. biggrin.gif
Не съм имала проблеми ... сигурно ги е страх да се оплачат, хаха.

--------------------
This life it ain't for me
Your world it ain't for me

+Quote Post
scion_of_storm
коментар May 25 2006, 11:35 AM
Коментар #14

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

Ми аз си нямам проблеми,ама то съседите повечето са глухи,защото са на преклонна възраст вече devilsmiley.gif Е,понякога нашите се развикват или някой не толкова глух съсед тропа,ама това е рядко icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
Mort
коментар May 25 2006, 12:02 PM
Коментар #15

Witcher

Коментари: 4075
Регистриран: 8-October 03
Град: Sofia
Потребител N: 296

Ха аз пък имам друг проблем, аз и братовчед ми живеем един над друг и двамата слушаме метъл, а той има професионално озвучаване, ама родителите ни хич не понасят шумотевицата и пак ни се налага да се снишаваме.

--------------------
Място за реклама:

+Quote Post
RazorJack
коментар May 25 2006, 12:36 PM
Коментар #16

The Conqueror I Be

Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10

Имаме тука едни комшии дето всеки петък си правеха чалга купони. Моето озвучаване не е зле и им отвръщах ама те пък не им пукаше особено а аз не живея сам и не мога да надувам до късно. Та така една вечер тормозих ги с death до към 12 ама тея продължават аз търпях до към 2 и излязох газярен на терасата им метнах нещо по стъклото и като излязоха ги напсувах хубаво и те взеха че спряха музиката и оттогава не са правили купони devilsmiley.gif

--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.

+Quote Post
Wrath_Child
коментар May 25 2006, 12:59 PM
Коментар #17

THRASH Is Not Dead!

Много си зъл. devilsmiley.gif devil.gif
icon_headbang[1].gif

--------------------

+Quote Post
Blashyrkh
коментар May 25 2006, 04:59 PM
Коментар #18

Демон

Коментари: 2148
Регистриран: 14-December 04
Потребител N: 693

Не съм имал проблеми. Слушам на слушалки, главно заради нашите. А горе много рядко пускат музика, и то не само чалга, пък и тихо и до 12-1 часа.

Онзи ден са викали полиция, но не се брои, защото ми беше бала, и бях събрал целия квартал в гаража ми biggrin.gif. Изнесли колоните и надули Бобан Маркович bowdown.gif в 11 30... Както казах не се брои, защото ме нямаше.(не че ако бях щях да ги спирам де biggrin.gif)

+Quote Post
Thrashy
коментар May 25 2006, 06:28 PM
Коментар #19

Прослушващ метъл
**

Коментари: 81
Регистриран: 29-January 06
Град: Diskordia
Потребител N: 1133

аз имам най-странните съседи. живея на втория етаж и под мене се събират местните идиотки с потомството си и вече от години са свикнали като избеснея от крясъците им да дъни траш и дет метъл и вече въобще не им прави впечатление. което е по-лощо всъщност - никога не са ми правили забележка и дори винаги ме поздравяват като се засечеме laugh.gif въпреки че всички са чалгаджии. освен чичкото от шестия етаж дето пета година неуспешно се опитва да се научи да свири на бас китара и им пуска джудас icon_headbang[1].gif

--------------------
http://store3.data.bg/sataniclilit/rooney.gif

The prison system, inherently unjust and inhumane
Is the ultimate expression of injustice
and inhumanity in the society at large.
Those of us on the outside do not like
to think of wardens and guards as our surrogates, yet they are.
And they are intimately locked in a deadly embrace
with their human captives behind prison walls.
By extension, so are we.
The terrible double meaning is thus imparted
to the original question of human ethics
"Am I my brother's keeper?"

+Quote Post
Nickolleta
коментар May 25 2006, 08:37 PM
Коментар #20

Прослушващ метъл
**

Коментари: 154
Регистриран: 24-January 06
Град: Софийските небеса
Потребител N: 1124

Заради проблеми със съседите се наложи да спра да свиря на пиано crying.gif crying.gif crying.gif
имаше под нас семейство с малко дете, на което пречехме вечерно време с музиката на баща ми и моето свирене (аз тогава не бях още по музиката wink.gif )
но това беше малкият проблем - отгоре живееше една луда шефка на ресторант, прибираше се през нощта и спеше през деня blackmetal.gif и ми правеше редовно проблеми за пианото в най-нормално дневно време - сутрин в 10-11 mad.gif devil.gif
и така заради немузикални кръчмарки и семейство, което насъскваше детето си срещу "неномралните" съседи отгоре, аз не свиря вече от няколко години... suicide.gif sad.gif

+Quote Post
Svetyl
коментар May 25 2006, 10:44 PM
Коментар #21

Поетично бездушен

Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295

Отгоре, добра приятелка на майка ми. Отдолу един дядо дето почти винаги не си е у тях. Отляво, баба дето не може да се движи. Отдясно- глуха баба. Какви съседи smile.gif smile.gif smile.gif

--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.

+Quote Post
Vlad
коментар May 26 2006, 08:57 AM
Коментар #22

лайно

Коментари: 1536
Регистриран: 18-August 05
Град: софия
Потребител N: 904

По начало нашия блок е пълен с тъпи селтаци.Но аз нямам проблеми с тях заради музиката щото рядко усилвам много. По скоро имам проблеми с тях заради приятели които пикаят и повръщат през балкона,фърлят шишета и подобни неща unsure.gif Но пък полицията често идва да прекратява купончетата в блока което е супер дразнещо dry.gif Верно че хората дънят чалга на макс ама кво да се прави нека се кефат.

--------------------

+Quote Post
Vaskes
коментар May 26 2006, 11:28 AM
Коментар #23

Просветен

Коментари: 412
Регистриран: 21-January 05
Град: Dirty olde town of Sofia
Потребител N: 729

Над мен няма никой, до мен също. Живея в семейна къщо-кооперация и преди под нас бяха вуйчо ми и баба ми, та се съобразявах с тях и гледах много-много да не надувам. После се преместиха и сега долу живее един англичанин и жена му. Той е пич, а имат и малко дете и пак гледам да не ги притеснявам. То така и така всъщност в нас почти през цялото време има някой и слушам или на слушалки или не много силно. Като остана сам надувам повече, но не за дълго. Досега никой не се е оплаквал.

--------------------
To light a candle is to cast a shadow...

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар May 26 2006, 01:23 PM
Коментар #24

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

Ей, бате, готина тема!! blackmetal.gif blackmetal.gif
Значи при мене как е ситуацията: общо взето ако някой дъни музика, тва съм аз! blackmetal.gif Не съседите!
Но рядко пускам много силно... Направо ме е страх със мойта 5.1 система на половин мощност като е пода се тресе, та не пускам повече от 50 процента, че може стъклата да се пукнат лол icon_headbang[1].gif
А , освен тва, няма чалга в района, което бих казал, че е нещо СУПЕР готино. blackmetal.gif excl.gif

--------------------

+Quote Post
Chambers_Of_Bloo...
коментар May 26 2006, 01:23 PM
Коментар #25

Прослушващ метъл
**

Коментари: 57
Регистриран: 10-May 06
Потребител N: 1338

Засега съм в къща и нямам проблеми,но като се преместя ще трябва да се съобразявам!
Друг е въпроса,че вече няколко пъти ходейки в квартирата ми чувам непоносима чалга от съседния апартамент,та нищо чудно да изтрещя по някое време и да им върна топката с Димму Боргир разбира се sad.gif

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Wrath_Child
коментар May 26 2006, 01:34 PM
Коментар #26

THRASH Is Not Dead!

Аз пък тайно си желая оттук да прозвуци малко метлица....мъ няма откъде.... mad.gif

--------------------

+Quote Post
Rolf
коментар May 26 2006, 02:13 PM
Коментар #27

метъл

Коментари: 3123
Потребител N: 963

Над нас се помещават точно две семейства чалгари, но някак се спогаждаме. Преди няколко години беше истинско бойно поле... happy.gif

--------------------
We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool,
Vain glory be my wicked guide...

+Quote Post
lelqLora
коментар May 26 2006, 10:23 PM
Коментар #28

Просветен

Коментари: 312
Регистриран: 29-August 05
Потребител N: 919

Аз проблеми или нямам никакви или от комшиите като забичи чалга.... лелееееееее! И почвам да имам проблеми, щото за да не чувам чалгата и аз надупвам яко жица, само дето мойте колони са толкова огромни, ще ако ги надупя на макс, прозорците почват да тракат. И по тая причина обикновено преебавам купона. И ония диванярите почват да блъскат по стената, да крещят през терасата и да не псуват и всичките там изпълнения. Само се чудя кога ще се излъжат да викнат полиция да ме озапти, че да им го хакна здравата изотзад за среднощните изпълнения.
Адски дразнещо е, защото аз се съобразявам винаги, а от другата страна - "напипай гооооо".

--------------------
balkan hardcore turbofolk

+Quote Post
stage
коментар May 27 2006, 02:57 AM
Коментар #29

In search for my Eloise...

Коментари: 3314
Регистриран: 16-October 05
Град: Планета тип 13
Потребител N: 977

Цитат(Nikola Bathory @ May 26 2006, 02:23 PM) *
Ей, бате, готина тема!! blackmetal.gif blackmetal.gif
Значи при мене как е ситуацията: общо взето ако някой дъни музика, тва съм аз! blackmetal.gif Не съседите!
Но рядко пускам много силно... Направо ме е страх със мойта 5.1 система на половин мощност като е пода се тресе, та не пускам повече от 50 процента, че може стъклата да се пукнат лол icon_headbang[1].gif
А , освен тва, няма чалга в района, което бих казал, че е нещо СУПЕР готино. blackmetal.gif excl.gif

5.1 Система + 50%=лайно smile.gif

Цитат
Адски дразнещо е, защото аз се съобразявам винаги, а от другата страна - "напипай гооооо"

БЛуахаха! wub.gif Горката, мила, сладка, невинна, добродушна Леля rolleyes.gif

Иначе съм принуден да се изолирам от околната простотия със слушалки, понеже над нас живее ченге пхахааа

--------------------

+Quote Post
conguestadors
коментар May 27 2006, 09:36 AM
Коментар #30

PAIN

Коментари: 1750
Регистриран: 21-April 06
Потребител N: 1302

Аз живях 20 години в блок, където домоуправителя беше ченге и жевееше под нас. Направо го побърквах с метал. С него сме стигали направо до бой заради музиката, когато се изнасяхме от там, той от радост ни помагаше с багажа. sp_ike.gif

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар May 27 2006, 02:09 PM
Коментар #31

Хър-мър

Коментари: 1862
Регистриран: 27-April 05
Град: БГ
Потребител N: 798

Живея в семейна двуетажна къща. Леля ми е чалгарка, ама стаите ни не са една над друга, така че няма проблеми. Ама имаме 2 РСта, и брат ми като надъни някакво техно на едното, а баща ми - чалга на другото, вече се чудя с какво да изляза насреща.
5.1 система? Че кво, и мойта е такава smile.gif И както не мога да слушам музика тихо, смятай за какво става дума.

--------------------
Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)

+Quote Post
lelqLora
коментар May 29 2006, 04:37 PM
Коментар #32

Просветен

Коментари: 312
Регистриран: 29-August 05
Потребител N: 919

Бе тфа с комшиите е страшна смрад. То само музиката да беше, пак добре... Като ти надънят някой кръшен гюбек посред нощите, просто отиваш и им отпорваш ушите. Ама не е това целта, нали! Обаче аз съм решила при следващо такова изпълнение да им се изтреса на сбирката, да се напия и да завладея музиката и да ги изгоня от собствения им купон. Е така.

--------------------
balkan hardcore turbofolk

+Quote Post
Revenant
коментар May 30 2006, 11:59 AM
Коментар #33

Cosmic Sailor

Коментари: 1451
Регистриран: 15-March 05
Град: Half Moon Cay, the Bahamas
Потребител N: 771

моя съсед пък слуша Пърпъл и Рейнбоу ....ма помалката му сестра го бие и пуска чалга ...така че не винаги доброто побеждава

--------------------

+Quote Post
Lady_of_Fire
коментар Jun 3 2006, 10:56 PM
Коментар #34

Непросветен
*

Коментари: 21
Регистриран: 9-December 04
Град: Sofia
Потребител N: 688

Моята съседка Фроска е с жълта книжка, и за едни коледни празници като я пуснаха и тя не се върна повече на 4ти км...Оттогава си имам мн голям проблем с нея. на тая нова година се бяхме събрали с приятели в нас, и още към 20.30ч най-кротичко си дивеем на Bodom , когато Фроска тръгна да разбива вратата, и бях принудена за нейно добро да викна патрулката, че ако бях отворила, метълчетата добре щяха да я понатупат, щото хич не са от дребните и трезвите drinks_drunk.gif
Иначе другите ми съседи са чалгари, как мислите че ме гледат?? "Скрийти са, ва, мйетъли, худйети си у вас, ва" whistle.gif
Кво да ви говоря изобщо, само ме кълнат по стълбите crying.gif

--------------------
YOU CAN'T LOSE WHAT YOU NEVER HAD

~Lady of Fire~

+Quote Post
F.E.A.R
коментар Jun 6 2006, 08:54 AM
Коментар #35

Прослушващ метъл
**

Коментари: 63
Регистриран: 14-February 06
Потребител N: 1161

БезПорно да живееш в блок с всякакви откачалки си е доста трудна задача, особено ако си падаш фен на силната музика. И при мен е така, ама скийте кво ми се случи точно преди 4 години:
Тогава тъкмо се намествахме в града и ми беше доста тъпо че средата ми е чужда. За да се почуствам удома си ми беше необходимо да облагородявам атмосферата с Maiden цели два дена. Накрая на комшията над нас му писна и ми се донася на вратата през нощта с думите:"Браточка, ти ли дъниш Maiden по цял де, бе? Аре да те вода на кръчма!".
По-добра реакция от това, здраве му кажи! drinks_drunk.gif

--------------------
"Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?"
IPB Image

+Quote Post
EVANESCENCE
коментар Jun 6 2006, 09:21 PM
Коментар #36

Непросветен
*

Коментари: 4
Регистриран: 27-May 06
Град: Кучка_та
Потребител N: 1368

Ми аз нямам проблеми.Аз си надувам музиката ама то тя е с толкова бас е чак един ден счупих прозореца и съседите казаха на нашите:

-Абе то детето не е искало да го счупи просто си слушаше музика и станало бездаиска!

Ами те нехаресват метаол ама ме траят щото после ще съжаляват ,че са ми викали:) rolleyes.gif laugh.gif metal.gif punk.gif

--------------------
[font=Trebuchet Ms][size=7][size=7]НиКоЙ нЕ уМиРа ДеВсТвЕн - ЖиВоТа ПрЕеБаВа вСиЧкИ!!! аКо ПаДнЕш ДуХоМ - нАпИй Се Та Да ПаДнеШ и ТяЛоМ!!!

Еванесънс за мен е номер 1 и ще си остане!
Evanescence are the best!!!
Amy Lee е най-пеканата женА!

+Quote Post
cunt
коментар Jun 6 2006, 09:36 PM
Коментар #37

Modify my water pistol, fill it with piss.

Коментари: 1652
Регистриран: 12-March 05
Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана.
Потребител N: 765

Със съседите проблеми няма зарад музиката, а поради факта че брата свири на ударни... хахах

+Quote Post
Ataegina
коментар Jun 8 2006, 02:09 PM
Коментар #38

XX

Коментари: 897
Регистриран: 4-December 03
Потребител N: 342

На нашите съседи им счупихме сватбените чаши и няколко други от кристални сервизи - дали метъла или паянтовия неметален блок не се знай...
нито викнаха полиция нито ни се разтропаха на вратата - само на сутринта дойдоха с кофичката с кристалните парчетии. Смешно ми е още ама колко зле ми стана тогаваа ах biggrin.gif
Аз хич не им се сърдя и на тия дето викат полиция - спинка им се, не ги кефи звук като от тъкачен цех smile.gif а на всичкото отгоре не са и поканени biggrin.gif

Хубаво е също така и да живееш в квартал в който все още се правят чести ремонти - танто за танто... Надувам си музика и само гледам да спазвам часовете от 2 до 4

--------------------
[color=orange]snishki v gryf

+Quote Post
Ivita
коментар Jun 9 2006, 10:29 PM
Коментар #39

Прослушващ метъл
**

Коментари: 117
Регистриран: 14-March 06
Град: Veliko Turnovo
Потребител N: 1213

Moite kom6ii bqha 2ma izkufeli starci s ednoobrazno ejednevie i az re6ih da im pomogna kato im pokaja kakvo e hubava muzika ta da ne umrat neuki. Suotvetno te razbraha de, oplakaha se na hazqite oba4e te mi kazaha da ne im obru6tam vnimanie. No nai zabavnoto be6e kogato az i sestra mi pusnem ednovremenno razli4na muzika - az metal, tq stari gradski. Sre6tata v koridora be6e izklu4itelno zabavna-metal variant na Lili Ivanova. Moga da si po4ina spokoina 4e sum nau4ila moite kom6ii na hubava muzika. icon_headbang[1].gif

--------------------
Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com

+Quote Post
onnellinen
коментар Jun 10 2006, 07:17 PM
Коментар #40

Хър-мър

Всъщност, сетих се, че беше станала една история с леля ми и по това време стаята ми беше над нейната. Та, един прекрасен следобед в събота, когато вкъщи искаха да спят, леля ми надънва мазна чалга, ама яко. Съответно никой не може да спи и нашите седнаха в хола, приказват си и по едно време ме викат : "Абе, я си пусни малко от твоите изгъзици, че леля ти ни бърка в здравето" (е не казаха точно това, но смисъла беше тоя). И аз като надъних Cradle... След малко чалата спря, а аз само намалих леко звука на системата и продължих да си слушам.

--------------------

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар Jun 10 2006, 07:33 PM
Коментар #41

Прослушващ метъл
**

Току-що претърпях поредния скандал от съседката... Абе, гадно е да живееш в такава близост до истеричка... Прескача оградата (явно не знае къде се намира вратата или как се борави с нея) и ми сочи някаква пушка към прозореца, и крещи ли крещи, а аз от звука на Мейдън гледам само как си отваря устата... Е, принудих се да намаля музиката, за да не получа някой куршум за мезе на бирата...
Ирония... А е само 20:30... Т'ва не е живот... no.gif

--------------------

+Quote Post
parabellum
коментар Jun 10 2006, 08:38 PM
Коментар #42

wizard of 40. Oz

Ami, moze da ne budete takiva tupatzi i da se suobraziavate kude ziveete, a ne da naduvate muzikite kato purvite nevideli seliani na svatba, ye? thumbdown.gif

--------------------

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар Jun 10 2006, 08:40 PM
Коментар #43

Прослушващ метъл
**

Поредният неповторим ум, решил да обижда и да дава съвети...

--------------------

+Quote Post
cunt
коментар Jun 10 2006, 08:46 PM
Коментар #44

Modify my water pistol, fill it with piss.

Коментари: 1652
Регистриран: 12-March 05
Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана.
Потребител N: 765

Истина си е, уви, че човек трябва се научи да се съобразява.

+Quote Post
Slash
коментар Jun 10 2006, 08:48 PM
Коментар #45

Сатана

Цитат(ffs @ Jun 10 2006, 08:38 PM) *
Ami, moze da ne budete takiva tupatzi i da se suobraziavate kude ziveete, a ne da naduvate muzikite kato purvite nevideli seliani na svatba, ye? thumbdown.gif

Така е. По принцип трябва малко да се мисли, преди да се вдига гирлотията... И пак по принцип - единственото по-тъпо нещо от това да се съобразяваш понякога е да не го правиш изобщо...

+Quote Post
parabellum
коментар Jun 10 2006, 08:57 PM
Коментар #46

wizard of 40. Oz

Цитат(Man Of Sorrow @ Jun 10 2006, 09:40 PM) *
Поредният неповторим ум, решил да обижда и да дава съвети...

Ne, prosto kato vi cheta prostotiite, imam chuvstvoto, che tia susedi sa vinovni, che ziveiat tam i narochno vi praviat mizerii. Vse edno, da sedish v edna tupla s narod i da si pusnesh silno muzikata i niakoi do tebe da ti kaze da ia namalish/spresh, poneze mu prechi i ti da se shokirash kak moze takova neshto. Ne e li maloumno, obiasnete prosto, zashtoto az ne moga da shvana kakuv e problemut. Tova sa zilishtni blokove or whatever, niama znachenie. Zashtoto e prosto drazneshto, zashtoto ziveiat hora, zashtoto triabva da se suobraziavate, zashtoto ne ste sami, zashtoto ne triabva da se durzite kato purvite zadnitzi ala "are-da-nadueme-muzikata-i-da-sme-guzari". Nauchete se, shtom se tolkova otpadnali. Az znam, che e gadno da ti duni nekuv susedski beat u vas tzel den i ne go pravia prosto, nito niakoi se oplakva ot mene. TOLKOVA LI E SLOZNO< MAMKA MU> AMA NE< TREBE DA SE NADUE IRON MAIDEN I DA SME MEGA SELTATZITE I NIKOI DA NE MOZE DA NI SPRE<
Ne sa vi vinovni shibanite susedi za nishto. Vie ste tupatzi, prosto, tova e.

--------------------

+Quote Post
stage
коментар Jun 10 2006, 09:05 PM
Коментар #47

Taka e ffs е прав...всъщност и аз щях да напиша нещо от сорта но ме мързеше да го напиша...
Ако ти не се съобразяваш с останалите хора и те няма да се съобразяват с теб!

--------------------

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар Jun 11 2006, 01:10 AM
Коментар #48

Прослушващ метъл
**

ОК, ама защо съседите, като надуват чалга никой не се оплаква? Някой си е набичил некви гнусотии, а аз да си седя и да ги слушам ли? Защо да се съобразявам с някой, който НИКОГА не се е съобразявал с мен??? И к'во оставя ги 2 дни да не слушам силно музика, а те почват с техните чалгии на МАХ... Е, много ясно, че няма да се съобразявам!

--------------------

+Quote Post
parabellum
коментар Jun 11 2006, 11:59 AM
Коментар #49

wizard of 40. Oz

Цитат(Man Of Sorrow @ Jun 11 2006, 02:10 AM) *
ОК, ама защо съседите, като надуват чалга никой не се оплаква? Някой си е набичил некви гнусотии, а аз да си седя и да ги слушам ли? Защо да се съобразявам с някой, който НИКОГА не се е съобразявал с мен??? И к'во оставя ги 2 дни да не слушам силно музика, а те почват с техните чалгии на МАХ... Е, много ясно, че няма да се съобразявам!

E, mnogo iasno, che si mega zle. Zashto, po diavolite, triabva i ti da se durzish kato idiot? Budi chovek i ne se druz kato inat. Zashto, po diavolite, triabva i ti da vurshish sushtoto? Ebasi naroda... poneze niakoi pravi neshto gadno, aide i nie shte pravime sushtoto gadno. Nikuv self-discipline, obrecheni hora prosto.

--------------------

+Quote Post
F.E.A.R
коментар Jun 11 2006, 11:09 PM
Коментар #50

Прослушващ метъл
**

Коментари: 63
Регистриран: 14-February 06
Потребител N: 1161

Цитат
"Vie ste tupatzi, prosto, tova e."

Направо си се изака на морала...

--------------------
"Шшш, демби..
..да ти се намира огънче?"
IPB Image

+Quote Post
RazorJack
коментар Jun 12 2006, 12:57 AM
Коментар #51

The Conqueror I Be

Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10

абре ffs я вземи се научи да пишеш на кирилица първо. Наистина ли мислиш че някой ще си прави труда да ти чете писанията като ги пишеш така thumbdown.gif

--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.

+Quote Post
Pyjamka
коментар Jun 12 2006, 04:50 PM
Коментар #52

ПринЦецка

Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962

Аз не мога да кажа дали има недоволни от слушането ми на музика. Засега никой не се е оплакал, но е факт, че и аз рядко слушам с надути до край тонколони. Дразнещо е обаче, когато някой си надува музиката без изобщо да се съобразява с това. Ето една лиро-епична притча за басовете, децибелите и още нещо. (Извадка от около преди седмица.)
Настаняват ме в стая 336, за момента казват, че ще бъда сама. Към 17:30 в хотела идват знанменитите групи лингвисти от Варна и София (всички до един са пичове, поклон! bowdown.gif ), след което разпределят и тях по стаи. Под мен в 234 се настаняват две супер точни момчета (с едното се познавах от миналата година, а с другото се запознах сега) и за голямо щастие (или нещастие?...) - слушащи метъл. Егати купона, ще си кажете! Да, ама не. Това бяха 7 невероятни дни, в които непрестанно се чуваше силна музика от долния етаж. Вярно, че си е яко да си носиш навсякъде с теб любимия джангър, но това думкане (защото от моята стая не се чуваше всичко ясно, а само тупа-лупа) бе непрестанно. Аз правих забележки един, два пъти, след това ми стана неудобно. Единствено, когато се пускаха баладки wub.gif , беше яко (може би защото в тях няма толкова думкане и се чуваше по-голямата част от музиката).
Така че не си мислете, че усилването на музиката може да е неприятно, само ако тя е чалга. Силната музика може да е неприятна даже ако е най-върховното произведение на света! Иначе с групите от Варна и София си изкарахме яко. Както казах, те всичките са много печени (и девойки, и младежи)! Ама само заради единия метъл, няма на черното бяло да казвам.

--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.

+Quote Post
onnellinen
коментар Jun 17 2006, 11:41 AM
Коментар #53

Хър-мър

Цитат(ffs @ Jun 11 2006, 12:59 PM) *
Цитат(Man Of Sorrow @ Jun 11 2006, 02:10 AM) *

E, mnogo iasno, che si mega zle. Zashto, po diavolite, triabva i ti da se durzish kato idiot? Budi chovek i ne se druz kato inat. Zashto, po diavolite, triabva i ti da vurshish sushtoto? Ebasi naroda... poneze niakoi pravi neshto gadno, aide i nie shte pravime sushtoto gadno. Nikuv self-discipline, obrecheni hora prosto.

Добре де, защо да не си усиля музика в 8 вечерта, при положение, че обичам да слушам силно? А и щом някой край мен прави през ден купони и до малките часове звучи някаква мазна чалга, не виждам нищо лошо. Ще се съобразявам, когато другите се съобразяват с мен. Дотогава ще си надувам музиката колкото си искам, и то не защото правя напук на някого, а защото така ми харесва. Да се съобразиш поне за мен значи да ограничиш това, което ти харесва, защото пречиш на другите. А да не се съобразяваш не означава, че правиш напук на някого, който не се съобразява с теб, както ти го изкарваш.
И благоволи да не ни наричаш тъпаци. Тая тема е за разказване на случки, никой не е казал нищо лошо, а изведнъж се появяваш ти и започваш да се правиш на най-точния пич във форума и да ни даваш акъл. Мерси много, ама не пуша!

--------------------

+Quote Post
parabellum
коментар Jun 17 2006, 11:58 AM
Коментар #54

wizard of 40. Oz

Цитат(onnellinen @ Jun 17 2006, 12:41 PM) *
И благоволи да не ни наричаш тъпаци. Тая тема е за разказване на случки, никой не е казал нищо лошо, а изведнъж се появяваш ти и започваш да се правиш на най-точния пич във форума и да ни даваш акъл. Мерси много, ама не пуша!

heh, аз съм се появявал тука преди доста време. Не, че съм виновен за нещо, ама вярно някои хора трябва да мислят преди всеки пост. capisce
Секи ден е любов и малко завист към мен от некои кухи лейки... пара ра ра ра ра раааа.

--------------------

+Quote Post
stage
коментар Jun 17 2006, 02:47 PM
Коментар #55

^но сшит!

--------------------

+Quote Post
Girl_from_Hell
коментар Jun 22 2006, 08:56 PM
Коментар #56

Непросветен
*

Коментари: 36
Регистриран: 22-June 06
Потребител N: 1409

Аз водя война с комшиите над нас и под нас- с тоя под нас той надува чалга аз метъл и е лудница! Не можем да се гледаме ако се засечем на входа. А над нас живее една пача и само да усия и тя да си я в тях се започва едно тропане и разни викове да се намали музиката ама аз се правя че не я чувам tongue.gif

--------------------
I don't need your forgiveness
I don't need your hate
I don't need your acceptance
So what should I do?

+Quote Post
`Xandria`
коментар Jun 22 2006, 09:18 PM
Коментар #57

Демон

Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009

^ blackmetal.gif Правиш много трю blackmetal.gif

+Quote Post
Ol' Skull
коментар Jun 22 2006, 09:25 PM
Коментар #58

Просветен

Коментари: 436
Регистриран: 27-August 04
Потребител N: 599

Мене ми се струва, някой познати надуват музиката, надявайки се, готиния пиян метъл на улицата да чуе и да се качи да ги чука. Иначе съседите ми са тъпаци.

--------------------
Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)

+Quote Post
Nirvana_Girl
коментар Jun 24 2006, 04:27 PM
Коментар #59

Прослушващ метъл
**

Коментари: 50
Регистриран: 23-June 06
Потребител N: 1413

В интерес на истината нямам проблеми със съседите си, дори ж много от случайте се кефят като се разпея. Макар и да нямам навика да спазвам часа им за следобеден сън и да не се съобразявам много с това дали метъла им харесва и дали ваобще пенсионерските им глави могат да го понесат, не получавам оплаквания:))
Друг е вапроса дали аз издържам .... имам един ама ужасен съсед на долния етаж с мощна уредба и див чалгаджия, който прави максималното да ми отрови живота, но и на него няма да се дам:))...
icon_headbang[1].gif

--------------------
And Nothing Else Matters

+Quote Post
bloodytears
коментар Jun 24 2006, 05:18 PM
Коментар #60

Прослушващ метъл
**

Регистриран: 24-June 06
Град: pazardjik
Потребител N: 1417

zdraveite na vsichki tuka koito se pomeshtavat

--------------------
just like the moon does
we rise'n'shine'fall
over you
that I rise'n'shine'n'crawl
victims aren't we all!

+Quote Post
onnellinen
коментар Jun 24 2006, 07:06 PM
Коментар #61

Хър-мър

Цитат(Ol' Skull @ Jun 22 2006, 10:25 PM) *
Мене ми се струва, някой познати надуват музиката, надявайки се, готиния пиян метъл на улицата да чуе и да се качи да ги чука.

А, ей това е истината. Имам комшия, който се носи като метъл точно по тая причина laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Man Of Sorrow
коментар Jun 24 2006, 07:14 PM
Коментар #62

Прослушващ метъл
**

Don't be a loser...

--------------------

+Quote Post
antimental
коментар Jun 25 2006, 12:13 AM
Коментар #63

Непросветен
*

Коментари: 27
Регистриран: 19-March 06
Потребител N: 1226

все още нямам (пък и никога не съм имала) проблеми с тях по простата причина, че колонките ми са сравнително лайняни.

като си купя някои хубави... някога, пак няма да се водят епични битки по съседски, защото няма с кой. по-точно има, но в преклонна възраст или просто не си стоят вкъщи.

повече ме притеснява какво чувстват щом започна да пея. не че пея лошо ph34r.gif , но се съмнявам да оценяват таланта ми. щот са смотани.

--------------------
Saatana Vittu Perkele Hate Crew

+Quote Post
bloodytears
коментар Jun 25 2006, 10:26 AM
Коментар #64

Прослушващ метъл
**

оффф тея комшии
мн нервни хора поне моите ни мога да ги трая ама и те мен nea.gif ма те са си виновни кат не могат да ме траят ко праат още срещу нас
добре поне че не живея в блок понякога си мисля че непрекъснато кавги ще има blink.gif
ама аз съм си добре те ко ме интересат да се опраат кой как може yes.gif

--------------------
just like the moon does
we rise'n'shine'fall
over you
victims aren't we all!

+Quote Post
parabellum
коментар Jun 25 2006, 10:41 AM
Коментар #65

wizard of 40. Oz

Цитат(Man Of Sorrow @ Jun 24 2006, 08:14 PM) *
Don't be a loser...

Btw, това майка ти ли е на снимката? Shes hot, id fuck her brains out.

--------------------

+Quote Post
Voodoo_girl
коментар Jun 25 2006, 11:05 AM
Коментар #66

Просветен

Коментари: 297
Регистриран: 7-June 05
Град: Бургас
Потребител N: 824

Ами тъй като живея на гъза на географията и съседите ми са предимно над 50 години и като вземем предвид факта, че живея сама в четириетажна къща, мога свободно да заявя, че не се оплаквам от съседите и те от мен де. openwidehug.gif Затова си дъня каквото и когато си поискам. metal.gif Имаше само един неприятен случай преди време с някакви работници. симпатяги очевидно. Прибирам се изморена вкъщи и какво да чуя. Най-мазни кИчеци се чуват отвън. Естествено трябваше да се направи нещо. Реших за да не стресирам много хората ще надъня само малко Bloodbath. Гърмяха колоните 20 минутки и колегите спряха албума си "Чака-рака хит калекшЪн". Отидох до белият дом, и за мое голямо очудване когато се върнах (в стаята ми) отново слушам, че отвън се лее мазна чалга. Тогава разбрах, че със добро нищо няма да стане. Реших да запозная новодошлите симпатяги с понятието грайндкор и дет метъл. Та пуснах им малко Cannibal corpse, exhumed, Fuck..i'm Dead, six feet under. И я, О Чудо след два часа усилени борби все пак победих.

--------------------

+Quote Post
bloodytears
коментар Jun 25 2006, 11:09 AM
Коментар #67

Прослушващ метъл
**

е тва ще са е била яката борба искаше ми се да те видя как ги оборваш wink.gif
е мазна чалга като изклучим факта че около наш'та къща има супер мн блокове и добре че поне една част от тях не слушат музика или поне толкова тихо че даже не се усеща присъстжието им че иначе ще се мрееееее evil.gif абе тука се трае
горе долу е в рамките на нормалното

--------------------
just like the moon does
we rise'n'shine'fall
over you
victims aren't we all!

+Quote Post
Boot
коментар Jun 25 2006, 11:15 AM
Коментар #68

Прослушващ метъл
**

Коментари: 198
Потребител N: 1416

Когато със сестра ми бяхме малки съседите над нас бяха в разцвета на тинейджърските си сили. 3 момчета, неуморно слушащи, известните по това време, чалга и поп хитове. И винаги си избираха прекрасното време от 9 вечерта до 2 през нощта. Естествено, двете със сестра ми възроптахме и през вечер господин Тати ходеше най-учтиво да ги моли да намалят. И те го правеха.
Когато аз пораснах ме подгони параноята, че вече застаряващите ми съседи от горния етаж ще правят проблем. Но всъщност не стана така. Нито един път, през целия ми земен път вкъщи не е идвал човек с оплаквания от музика. Нито когато аз си дъня Бодъм, примерно, нито когато сестра ми дъни Бехемот и вкарва оперни вокали (!!!), нито когато брат ми си дъни миксовете от денс хитчета ( censored2.gif ). Под нас е мазето, мишките купонясват сигурно. На една май й хареса и взе, че се нанесе вкъщи, но биде изгонена бързо. От горе се опитват да ме конкурират с.... фифти сент и некфи подобни, но не се давам. От страни имат лаещо куче и нямат право на глас. Кеф. smile.gif

--------------------
It's all the same
so dull, so plain
I need the spark, the flame
to drag me out of my insane, of my insane.

Saatana vittu perkele

+Quote Post
bloodytears
коментар Jun 25 2006, 11:20 AM
Коментар #69

Прослушващ метъл
**

абе теб да те кефи музиката пък другите ко ти пука
дреме ти на тебе да не казвам къде...
ти си прайщ купона
ами тва е достатъчно wink.gif punk.gif

--------------------
just like the moon does
we rise'n'shine'fall
over you
victims aren't we all!

+Quote Post
sepulturatr
коментар Jun 27 2006, 02:14 PM
Коментар #70

Think I'm Just Happy...

Коментари: 1368
Регистриран: 19-January 06
Потребител N: 1121

А ,бати темата.Еми саседа ми отдолу всеки ден идва да ми вика че съм му плашел бебето абе сякфи такива.А как ме приема самото общество вече е много труден въпрос .....Много зле и подозрително blackmetal.gif

--------------------

+Quote Post
SkiNHeaD
коментар Jul 3 2006, 01:40 PM
Коментар #71

Прослушващ метъл
**

Коментари: 75
Регистриран: 3-July 06
Потребител N: 1428

моите съседи са на повече от 60 и не чуват много хубаво пък и съм имал проблеми с полицията и спазвам някакви часове

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Jul 3 2006, 02:06 PM
Коментар #72

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

Цитат(Lady_of_Fire @ Jun 3 2006, 08:56 PM) *
Моята съседка Фроска е с жълта книжка, и за едни коледни празници като я пуснаха и тя не се върна повече на 4ти км...Оттогава си имам мн голям проблем с нея. на тая нова година се бяхме събрали с приятели в нас, и още към 20.30ч най-кротичко си дивеем на Bodom , когато Фроска тръгна да разбива вратата, и бях принудена за нейно добро да викна патрулката, че ако бях отворила, метълчетата добре щяха да я понатупат, щото хич не са от дребните и трезвите drinks_drunk.gif
Иначе другите ми съседи са чалгари, как мислите че ме гледат?? "Скрийти са, ва, мйетъли, худйети си у вас, ва" whistle.gif
Кво да ви говоря изобщо, само ме кълнат по стълбите crying.gif

Ебати, в кой квартал е тва? ohmy.gif

--------------------

+Quote Post
SkiNHeaD
коментар Jul 3 2006, 03:33 PM
Коментар #73

Прослушващ метъл
**

избухлярство признавам ви ...>!!!! devil.gif

+Quote Post
King_of_Beer
коментар Jul 3 2006, 10:31 PM
Коментар #74

Прослушващ метъл
**

Коментари: 188
Регистриран: 30-December 05
Потребител N: 1099

сутринта едни селяни ме събудиха с некви мазни гюбеци,но аз им отвърнах с Tankard и веднага дофърчаха секви селяни от долните етажи да ми правят проблеми мамичката им да Е*А

--------------------
IPB Image

+Quote Post
parabellum
коментар Jul 3 2006, 10:40 PM
Коментар #75

wizard of 40. Oz

Хах, това пък да отвръщаш в "битката" с някакъв друг beat е недостъпно зле. Мене, ако някой ме тормози, направо си отивам на въпросната врата със стика ми за хокей и си звънкам любезно. Когато съм помолил - са спрели, понеже разни дечица надуват, когато си не требе, heheh. poor bastards.

--------------------

+Quote Post
Jord
коментар Jul 4 2006, 12:47 AM
Коментар #76

Непросветен
*

Коментари: 47
Регистриран: 24-May 06
Потребител N: 1359

Една хубава сутрин в 4:00 часа сутринта ме събуди една не толкова хубава музика...
Съседите с доста мощната си уредба, подчертавам мощна я бяха надули почти на FULL.Някви техно ориенталски парчета...
Точно си викам ей ся ви Е*ах мам*та - мислех да им пусна малко Immortal или Mayhem и да ги пратя с чалгията си в...
И тъкмо тръгвам да пускам музиката и виждам сирените на патрулката.Разминах се с куките...
Аз куки не бих викнал, на "музика" бих отвърнал с музика icon_headbang[1].gif

--------------------
..::.. No Comment ..::..

+Quote Post
Slash
коментар Jul 4 2006, 12:59 AM
Коментар #77

Сатана

Цитат(Jord @ Jul 4 2006, 12:47 AM) *
Съседите с доста мощната си уредба, подчертавам мощна я бяха надули почти на FULL.Някви техно ориенталски парчета...

Поздрав: Karunesh - Arabian Heights

+Quote Post
SkiNHeaD
коментар Jul 4 2006, 10:09 AM
Коментар #78

Прослушващ метъл
**

явно съседите не ги кефи толкоз Six Feet Under и извикаха полиция баща ми ми прибра усилвателя на тавана за 1 месец аз изпаднах в депресия после още като го смъкнах изгоря после ремонт .... някакви дъртаци тука пречел съм им беше към 5 аз не усилвам от 2 до 4 и пак проблеми ми праят devil.gif

+Quote Post
Jord
коментар Jul 4 2006, 10:27 AM
Коментар #79

Непросветен
*

Регистриран: 24-May 06
Потребител N: 1359

Цитат("Slash")
Поздрав: Karunesh - Arabian Heights

Ебавай са ти, ебавай са wink.gif
Като те събудят някоя сутрин с въпросните "парчета" друга песен ще пееш! biggrin.gif

--------------------
..::.. No Comment ..::..

+Quote Post
SkiNHeaD
коментар Jul 4 2006, 10:33 AM
Коментар #80

Прослушващ метъл
**

Джорд явНо не е особенно приятно рано сутрин...

+Quote Post
Demiurg
коментар Jul 5 2006, 12:09 PM
Коментар #81

Прогресиращ

Коментари: 562
Регистриран: 23-April 04
Потребител N: 461

Аз пък нямам проблеми с комшиите, благодарение на следните дреболии:
- колоните ми са на шпайкове (и затова пода не вибрира от колоните, и по панела не се предава онова боботене, познато от купоните);
- на пода имам килим, а в стаята - достатъчно мека мебел, за да обират кънтежа;
- не слушам прекалено силно, щото ми се товарят ушите, а кривенето при претоварване (на абсолютно всички купони, на които съм бил) вече ме дразни.

Това е решението от моя страна. А от страна на комшиите - просто обясних на малката комшиика, че като си държи колоните директно на секцията (уредбта и е от т.нар. "комбайни", дето приличат на космически кораб), от тях се разтреперва и дървенията и излъчва цялата секция. Ама изкарва замазано боботене, а не звук. Едни гумени крачета от кварталната железария - и звука й светна !!! smile.gif

Да повторя - съседите ги дразни не музиката (като чист звук), а боботенето и бумтенето ! Малко акустика е нужна и няма проблеми !!! smile.gif

--------------------

+Quote Post
Arq
коментар Jul 5 2006, 08:48 PM
Коментар #82

空の叫び 真夜中の

Коментари: 1128
Регистриран: 2-January 06
Град: под слънцето(на сянка) София!
Потребител N: 1102

блях! съседи! тея срещу мен имат телескоп и ве4ер ме гледат като се въртя из мойта стая,тези отдолу пък слу6ат силно 4алга и някви други лиготий ,а аз им връ6там с Dimmu Borgir ili Metallica към 3 и половина през ноща,но не сме имали проблеми с тях(те са семеиство с двама сина единият от които е с меки китки)
Абе напаст голяма е когато в 6 сутринта те събудят с репликата"к'во ста'а ком'шо" и яко влачене на чехли... а имаше един забавен случей когато си отворих прозореца миналото лято към 3 през ноща чух колко се обичат съседите ми отсреща(в буквален смисъл hump.gif skull.gif )
Забавна работа...
THE END (for now)

--------------------

+Quote Post
onnellinen
коментар Jul 6 2006, 07:07 PM
Коментар #83

Хър-мър

Цитат(Demiurg @ Jul 5 2006, 01:09 PM) *
- и звука й светна !!! smile.gif

И пак не ми е ясно, как лампа може да усилва звука - Zdravko Peev

Ех, спомени laugh.gif

--------------------

+Quote Post
sepulturatr
коментар Jul 6 2006, 09:38 PM
Коментар #84

Think I'm Just Happy...

Коментари: 1368
Регистриран: 19-January 06
Потребител N: 1121

Цитат(King_of_Beer @ Jul 3 2006, 11:31 PM) *
сутринта едни селяни ме събудиха с некви мазни гюбеци,но аз им отвърнах с Tankard и веднага дофърчаха секви селяни от долните етажи да ми правят проблеми мамичката им да Е*А

През ден ми се случва dry.gif

--------------------

+Quote Post
Aglarana
коментар Jul 6 2006, 09:54 PM
Коментар #85

Истинска измамница

Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795

На мен за сега единствено полицията ми е правила проблем->заради комшии разбира се. Ама то верно си беше 4 сутринта и то в делник.Та други проблеми някакви по-сериозни не. Пича до моя апартамент свири на гайда по цял ден(хич не ми пречи), аз си пускам Guardian и като гледам също не му пречи.И така.

--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.

+Quote Post
TerminalFrost
коментар Jul 7 2006, 08:08 AM
Коментар #86

Метъл

Коментари: 1106
Регистриран: 28-April 06
Потребител N: 1315

Скоро не съм имал проблеми със съседите заради силна музика, защото от известно време не ми понася да слушам силно - надува ми се главата.

Имам много лош навик да свиря силно, и тогава понякога съседите чукат на стената, но явно им харесва, защото това става много рядко - вероятно когато детето им спи. Все пак, обаче, гледам да не прекалявам.

+Quote Post
varador
коментар Jul 20 2006, 05:07 PM
Коментар #87

Непросветен
*

Регистриран: 25-May 06
Град: Blagoevgrad
Потребител N: 1363

Тея нишо не могат да чуят така че неам проблеми. icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

--------------------
When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone
Thy secret sense lies still obscure within your
shattered dreams,
and all you can do is scream

+Quote Post
Nothing to No On...
коментар Aug 10 2006, 09:11 PM
Коментар #88

Просветен

Коментари: 314
Регистриран: 4-August 06
Град: софия
Потребител N: 1490

квото и да ми кажат не ми дреме! е гледам да се съобразявам малко повече всъщност,че едната е адвокатка и .... мноо зла! просто не пускам тая "диващина" преди 8 (щото спя) и след 10 (щото пък майками се праи на интересна) а през останалото време ... до Дупка !!!!
този месец съседите обаче си починаха малко от мене щото ми беше на поправка ДВД-то annoyed.gif амаа от утрееееее ...... ке дивея якооо! brickwall.gif

--------------------
Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 10 2006, 09:22 PM
Коментар #89

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

То е редно да не си пречим едни на други на живота, сещате се. Случвало ми се е да отговоря на някоя чалга посреднощ със Spultura, ама това е по-скоро за да не чувам аз какво слушат те. Обикновено се сещат да спрат след 1 песен. Иначе въобще не слушам музика силно у нас. Едно време като имаше някви купони - да. Ама напоследък въобще не. Като съм сам пък ептем.

--------------------

+Quote Post
_sk8mastR_
коментар Aug 11 2006, 01:59 AM
Коментар #90

Прослушващ метъл
**

Коментари: 182
Регистриран: 1-February 06
Потребител N: 1139

Мога да се похваля със съседи за чудо и приказ smile.gif Тези които са си вкъщи, когато и аз и следователно няма начин да не чуят, че дъня нещо, са метъли, нищо че са на по 50 и си имат двама женени сина, които често са им нагости с внуците... Нямат нищо против да надувам AC/DC, Slayer, Sepultura, Sodom, Anthraх и подобни smile.gif Но все пак гледам да не увеличавам толкова много Cannibal, Napalm Death, Nile, Six Feet и т.н.

--------------------
Zerg or die!

+Quote Post
_sk8mastR_
коментар Aug 11 2006, 01:59 AM
Коментар #91

Прослушващ метъл
**

Мога да се похваля със съседи за чудо и приказ smile.gif Тези които са си вкъщи, когато и аз и следователно няма начин да не чуят, че дъня нещо, са метъли, нищо че са на по 50 и си имат двама женени сина, които често са им нагости с внуците... Нямат нищо против да надувам AC/DC, Slayer, Sepultura, Sodom, Anthraх и подобни smile.gif Но все пак гледам да не увеличавам толкова много Cannibal, Napalm Death, Nile, Six Feet и т.н.

--------------------
Zerg or die!

+Quote Post
Dragontear
коментар Aug 11 2006, 02:22 AM
Коментар #92

Антихрист

Коментари: 3615
Регистриран: 13-March 06
Потребител N: 1211

хахаха готина теми4ка...ами аз почти съм си превърнал апартамента в студио....или репетиционна защото доста сме свирили у нас...и то не тихо..... до момента съседи не са се оплакали...и няма и да го направят...е все пак о6те не съм вкарвал барабани у нас....ама май и няма да го направя защото на мен ще ми стане малко в повече.....за6тото те вървят в комплект с малоумен барабанист happy.gif sp_ike.gif
а веднъж пък си слушам аз музика така доста прелично силно devilsmiley.gif и се звъни гледам съседката от долу ( не е от онея изкуфелите баби...младичка е wub.gif ).... и си викам."еее са ще има скандали" ...отварям и тя вика..."извинявай ......мога ли да те попитам какво слушаш.......че ме изкефи?"

Дай боже всекиму такива съседи!!!

+Quote Post
_sk8mastR_
коментар Aug 11 2006, 03:28 AM
Коментар #93

Прослушващ метъл
**

Цитат(Dragontear @ Aug 11 2006, 03:22 AM) *
а веднъж пък си слушам аз музика така доста прелично силно devilsmiley.gif и се звъни гледам съседката от долу ( не е от онея изкуфелите баби...младичка е wub.gif ).... и си викам."еее са ще има скандали" ...отварям и тя вика..."извинявай ......мога ли да те попитам какво слушаш.......че ме изкефи?"

Дай боже всекиму такива съседи!!!
Като каза за репетиционните, над нашата живеят разни млади чалгарски семейства и често викаха ченгетата преди да звукоизолираме като хората. Сега таванът в е половин метър по-надолу, също и стените по-навътре. Единствените метъли в целия блок [тя е мазетата на жилищен блок - о, ужас!] са колегите, които са на квартира няколко етажа по-нагоре no.gif Пълен ужас е като се събираме в почивките вън да подишаме и се изсипят бабите, които далеч не са като твоята съседка и почнат да наливат акъл...

--------------------
Zerg or die!

+Quote Post
Danny47
коментар Aug 11 2006, 10:44 AM
Коментар #94

Сценичен безработник!

Коментари: 671
Регистриран: 18-July 06
Потребител N: 1463

Аз пък мн рядко пускам силна музика (само като чуя някоя песен, която ме размазва), но за сметка на това от 7 години горе долу свиря на барабани laugh.gif . Досега само веднъж са идвали да ме помолят от 4ти етаж (аз съм на 8ми) ако може да не свиря, че им спяло бебето smile.gif.

--------------------

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 11 2006, 07:30 PM
Коментар #95

Метъл

Коментари: 1161
Регистриран: 25-July 06
Потребител N: 1475

^Все пак е от 4-тия devilsmiley.gif

В тая битка правилото е само едно:
Колкото повече ватове - Толкова повече жици devil.gif

No mercy for the neighbours! laugh.gif

--------------------
''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine

+Quote Post
Wrath_Child
коментар Aug 11 2006, 11:50 PM
Коментар #96

THRASH Is Not Dead!

Цитат(KingSlayer @ Aug 10 2006, 09:44 PM) *
Aaa нема начин да немате интрига със съседите си по отношение на музиката. Тия шибани панелки с по 3 инча кухи бетонови стени, пропускат сичко мамка му smile.gif Нема да говорим за звуците сутрин по кенефите, дето с тях от 1-вия до последният етаж към 8.30-9.00 мога цял нов стил в музиката да сътворя – ще да е някъф Power-Trash. devilsmiley.gif Сега да говорим за истинската музика. Всъщност музикалните стилове и враждата които те пораждат сред обитателите на тия хич-нестиснати покрити пространства.
Кажете, дразнили ви музиката която съседа бичи и реагирате ли подобаващо на това.
Аз лично си разреших проблема с малко повече скатани парички използвайки ги пълноценно, купувайки оръжие за околосъседско унищожаване или едни 600-ин ватовки колонки и издържащ на сътресения ресивър. Оххо до вчера бичещият ми гнусна чалга съсед от лево определено е разплел вече поне 30 чифта смръдляви чорапета от яд. Изпадам в изтеричен кеф само като си помисля как си бичи главата в стената на 8-мата песньовка на Razor. Ааааа тая бременната циганка отдолу или ще пометне или ще си имаме първият роден циганин-метал! Имаме си турчуля от горе и само им чувам "Машала-шкането" между песните.- Дано не са с кюрдски произход обаче, че ше трябва да шиткам едната колона и да се запасявам с ятаган.

Fuck off съседите!

devil.gif

RAZOOOR ! bowdown.gif wub.gif

След месец се местя в нов апартамент и все още не си познавам съседите...

--------------------

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 12 2006, 10:51 AM
Коментар #97

Метъл

^Важното е още първата седмица да им строшиш кахърите и да покажеш Who's the BOSS devilsmiley.gif
Препоръчвам ти да започнеш с нещо на Destruction да видат, че не се шегуваш biggrin.gif

--------------------
''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 12 2006, 10:59 AM
Коментар #98

Facepalmer

Като си толквоа надъхан, що не ги изколиш направо, ами се мъчиш с музика?

--------------------

+Quote Post
KingSlayer
коментар Aug 12 2006, 11:02 AM
Коментар #99

Метъл

^За собствено удоволствие, естествено laugh.gif
Агониата трябва да е продължителна и мене-удовлетворяваща laugh.gif laugh.gif

--------------------
Dave Mustaine

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Aug 12 2006, 11:03 AM
Коментар #100

Facepalmer

А как ще се почустващ, ако те нарека прост? Аз съм удовлетворен. Ти?

--------------------

+Quote Post

7 страници V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 03:35 PM