Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jun 1 2006, 08:05 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 |
Мухаха настъпи моя час...
Таа здравейте, мисля да ви поизмъча малко с мойта светла личност! Сега по същество за животното АЗ! Казвам се Александра, живуркам си щастливо (на моменти и не чак толкова щастливо ) в София! След точно 19 дни правя 18! С какво се занимавам - основно мързелуване, поглъщане на огромни по мащабите си количества бира (кога ше се надпиваме К'во слушам - обожавам Children of Bodom и Norther! Общо взето баси глупостите дет' изписах, спирам защото навярно ви отекчих до безкрай, а пък и Тигъра(разбирайте котарачката ми) ме атакува много яростно докато пиша! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:08 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
Добре дошла!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:15 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
Хелоу, Александра.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:17 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Адашка
-------------------- |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:18 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
Fortress of Tears блааах по тъпо име не можа да си избереш
-------------------- |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:19 PM
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28402 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 |
...понеже ot "stage" лъха тооолкова интелект...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:20 PM
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 |
Fortress of Tears блааах по тъпо име не можа да си избереш Indeed. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:21 PM
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 |
^^ми кво
-------------------- |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:33 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Добре дошла, надявам се да откриеш приятели които ще те научат как да куфееш без да рушиш.
Fortress of Tears блааах по тъпо име не можа да си избереш Пич, между теб и аватара ти, няма много разлика. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:34 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 |
добре дошла
хубави групи,малко импулсивен човек си ама иначе според описанието си,си симпатична и приатна приатно постване stage ко та бърка тебе с къв ник са другите ти гледай себе си щото и твойто не е кой знай кво -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:36 PM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
Айе да не се карате - моя ник е най-тъп.
Добър вечер иначе. Не срещам никакви допирни точки в музикален аспект хах но гледам някакво канжди за аватар... |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:38 PM
Коментар
|
|
Slash, я го разшифровай...
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:39 PM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:43 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
Велцоме
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:46 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
Опааа някой каза ли нещо за надпиване с бира?
Hail и от мен бтв. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:48 PM
Коментар
|
|
Опааа някой каза ли нещо за надпиване с бира? Усещам как във вторник дружно ще се направим на мотики... Niilo, после да не се сърдиш, ако на концерта се гледаме с премрежени погледи. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 08:52 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
Love Добре дошла! |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:57 PM
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 |
Опааа някой каза ли нещо за надпиване с бира? Усещам как във вторник дружно ще се направим на мотики... Niilo, после да не се сърдиш, ако на концерта се гледаме с премрежени погледи. Искам и аз да се напивам с вас. Къде... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 1 2006, 08:59 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
Jun 1 2006, 09:01 PM
Коментар
|
|
Искам и аз да се напивам с вас. Къде... 4 часа на пилоните на НДК. После (към 10) - дружно към О!Шипка, за да уважим Atephobia. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 09:02 PM
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 |
^^ Тц. Това е част от 50-те популярни канджита, които знам наизуст. Зрителна памет, мацко.
http://japanese.about.com/bl50kanji.htm |
|
|
|
Jun 1 2006, 09:09 PM
Коментар
|
|
|
^^ Тц. Това е част от 50-те популярни канджита, които знам наизуст. Зрителна памет, мацко. http://japanese.about.com/bl50kanji.htm Хубаво е така някви интересни думи да се запомнят и по-лесно, а не да учиш канджитата на някакви безумни глаголи, като взимам назаем, никак не забавни. Но ай стига офф топик /me is a bad suka |
|
|
|
Jun 1 2006, 09:19 PM
Коментар
|
|
Цитат Пич, между теб и аватара ти, няма много разлика. Мерси...и между теб и твоя аватар няма почти никаква разлика stage ко та бърка тебе с къв ник са другите ти гледай себе си щото и твойто не е кой знай кво Уга Буга...да няма ме биеш паххх Ама да се пишеш "крепост на сълзите" пах и да се правиш на интелигентна като си слагаш някви канджита-манджита за аватар...извинявай -------------------- |
|
|
|
Jun 1 2006, 09:23 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Добре дошла
Гледам, че готини групи слушаш, а ника ти идва от готина песничка на HIM -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Jun 1 2006, 09:54 PM
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 |
Александровци/Александри/Александрини... ftw
-------------------- meh.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 09:58 PM
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 |
... и Шашовци
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Jun 1 2006, 10:10 PM
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 |
Здрасти. Аз ще те науча да куфееш
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
|
Jun 1 2006, 10:36 PM
Коментар
|
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 31-May 06 Потребител N: 1376 |
Хихи мерси на всички за посрещането!
stage, мда виждам, че си изключително проницателен и на момента разкри подбудите, заради които съм с този ник и аватар! dambov, не съм малко ама направо доооста в повече импулсивна, но не смятам, че е нещо лошо... =) MadHatter, предполагам имаш предвид това, че по погрешка темата ми беше пусната два пъти....нет-а ми е виновен, днеска цял ден се ебава много злобно, но Warrior Of Ice овладя положението! Svetyl, помни какво си казал, аз няма да забравя! Начи за вторник е уговорено, ше пием бира и после ше ходим да гледаме Атефобците! Амм между другото кои от вас утре ще ходят на Apocalyptica! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jun 1 2006, 10:48 PM
Коментар
|
|
А да напишеш: "Slash, това-онова, ти си някъв бушидо пичага, чак оригамито ми се подрежда от твоите language skills n' stuff"...
|
|
|
|
Jun 1 2006, 10:58 PM
Коментар
|
|
|
Хах, Slash, съжалявам, дано не се чувстваш пренабрегнат!
Определено останах очудена, не очаквах, че някой тук ще знае за какво иде реч на аватара ми ама не трябваше да ме разкриваш така мазно! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jun 1 2006, 11:36 PM
Коментар
|
|
Slash, я го разшифровай... Ха, че що аз да обирам пешкира, Сашке (как ти викат на галено, м?). Мазно разкриване, чушки. То си е записано бяло на синьо кой е виновника... И за наказание трябва да му стовариш holy thunders + целия гротеск на едно момичешко подсъзнание!!! |
|
|
|
Jun 2 2006, 06:46 AM
Коментар
|
|
Мишо, от теб не съм го очаквал...!
|
|
|
|
Jun 2 2006, 07:10 AM
Коментар
|
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 |
Здрасти и от мен. Много странно представяне, но сякаш ми хареса. Кога ще пием бири?
|
|
|
|
Jun 2 2006, 07:44 AM
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 |
Хм,на колко бири беше,докато си пишеше представянето?Не че нещо,аз в момента съм на 5.И между другото да вметна,че йероглифа на аватара ти по произход е китайски-тва че японците са крали писмеността си от китайците е отделна тема.
-------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Jun 2 2006, 10:20 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 |
ба... множите се като зайци
-------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
|
Jun 2 2006, 12:07 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
Jun 2 2006, 01:25 PM
Коментар
|
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 |
|
|
|
|
Jun 2 2006, 01:29 PM
Коментар
|
|
С това нейно косище и да внимава човек, пак няма начин да не забърше нещо...
|
|
|
|
Jun 2 2006, 02:56 PM
Коментар
|
|
stage, мда виждам, че си изключително проницателен и на момента разкри подбудите, заради които съм с този ник и аватар! Твоя пък аватар ме навява на мисълта, че имаш много общо с въпросната животинка помещаваща се на него, а и с тези си изказвания го засвидетелства! Колкото до ника ми Wolfheart е прав/а(прощавай ме, не ти знам пола все още ), има такава песничка на ХИМ, но не главно заради нея съм си го избрала, причината е достатъчно лична за да не искам да я споделям! Ми аз затова съм си го сложил това аватарче Между другото само се шегувах за ника ти А Wolfheart си мечтае да е лезбиийка -------------------- |
|
|
|
Jun 2 2006, 03:49 PM
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 |
Колкото до ника ми Wolfheart е прав/а(прощавай ме, не ти знам пола все още Виж профила и ще се сетиш. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Jun 2 2006, 05:56 PM
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 |
А....
добре дошла. ъ да. хубави групи си споменала. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
|
Jun 3 2006, 06:20 PM
Коментар
|
|
|
TerminalFrost, когато кажеш, винаги съм на линия с малки изключения!
Ferril, ами всъщност на нито една не бях, не знам и аз от къде ми хрумна да пиша тия работи в представянето ми, абе мани... `Xandria`, задобрявам....вчера на концерта нищо не счупих и никои не осакатих! Горда съм от себе си! stage, добре че не беше на концерта, щото бях твърдо решена да те напляскам! Warrior Of Ice , честно казано не завиждам на младежите и девойките, които бяха снощи около мен, баси куфеенето му ударих, все на някой съм извадила очите, може пък и да не съм, никои не се оплака за мое щастие! =) А RazorJack, само да ми паднеш във вторник ше видиш ти! К'во си говорихме снощи, а ти к'во направи! Където те видя там ще ти е смъртта! Обаче концерта беше размазващ от всякъде, няма нещо, което да не ме боли сега, но си заслужаваше! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jun 3 2006, 09:10 PM
Коментар
|
|
Е ся ... наполовина -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Jun 4 2006, 07:58 PM
Коментар
|
|
Където те видя там ще ти е смъртта! Брех, какви са тия некрофилски намеци Повечето момичета-некрофилки така и не разбраха, че човек жив много по-лесно може да го вдигне. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Jun 8 2006, 07:55 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 |
Хой Хой аз не съм те приветствала йет
Привет!!! ох отдъхнах си...съвестта ми е чиста -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
|
Jun 11 2006, 12:45 PM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 |
Здрасти и от моя милост!
Иначе бирата хубаво нещо, ама внимавай с биреното коремче Твоето описание на куфеене повече ми мяза на пого, така че лошо няма (само дето мебелите не бива да участват) Приятно постване във форума!!! А да - още нещо: страхотни групи! Браво! |
|
|
|
Jun 13 2006, 02:30 PM
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 |
Здрасти!!!!!!!!!!!
-------------------- |
|
|
|
Jun 19 2006, 06:24 PM
Коментар
|
|
|
Здравейте, здравейте и на вас!
Хахах, Voice_Of_Glass, права си, куфеенето ми определено има много общо с погото! Баси кефа, довечера чуквам 18! Ебаси тъпото на антибиотици съм, са как ше се размажа?! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jun 19 2006, 07:24 PM
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 |
???E..хвърляш се от някоя много яка сграда и се размазваш...Жалко, че после няма да можеш да разкажеш
|
|
|
|
Jun 19 2006, 07:41 PM
Коментар
|
|
|
Мани бъзика ама верно може да се метна от някъде и да осъществя поне този вид размазване! Баси ташака да не може да си полееш рожденния ден! Депресирах се!
Добре де преувеличавам малко ама си е кофти! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jun 19 2006, 08:45 PM
Коментар
|
|
Ем, че кофти кофти, ама пък можеш да разправяш как си умряла от кеф на рождения си ден (без буквални смисли повече) без да си се напила..../Тук стрейтеджърите сигурно ликуват/...
|
|
|
|
Jun 19 2006, 08:53 PM
Коментар
|
|
А ето кой ще черпи следващата среща
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
|
Jun 20 2006, 12:34 AM
Коментар
|
|
|
Хаха, Мишо, хиена такава!
-------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jul 12 2006, 10:45 AM
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 |
-------------------- |
|
|
|
Jul 14 2006, 05:10 AM
Коментар
|
|
|
Амиии здрасти.....и си чакам пикчъра да знаеш, не ми е ясно, защо се дрънкам, но здраве да е!
Пфф, абе то е станало 6:00 часа сутринта, време е да си лягам май, тази нощ съвсем го окъсних! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jul 18 2006, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
PS: Броите ме и мен при бирите |
|
|
|
Jul 18 2006, 06:50 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 316 Регистриран: 28-June 05 Град: София Потребител N: 851 |
Евала и от мен адашке!
|
|
|
|
Jul 18 2006, 07:52 PM
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 |
Здрасти
|
|
|
|
Jul 20 2006, 04:37 PM
Коментар
|
|
|
Здравейте!
Dragontear, тааа кога викаш ще пиеш бира с нас, т.е. с мен и младежите /току виж и някоя друга престрашила се девойка/ от форума?! Пъ.Съ. Аз сега като си попрегледах идиотската тема забелязах, че съм пропуснала да спомена, че слушам готик и нещо групички да изредя, но по стечения на обстоятелствата, а именно мързел в голяма наличност, и сега няма да го сторя! Пъ.Съ. 2 Абре, нещо много ми се ходи напоследък в Шипката, айде да заформим нещо, а? Ицо, Владо, Сашо, Мишо, Киро и всички други знайни и незнайни форумци, какво ще кажете?! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jul 20 2006, 05:24 PM
Коментар
|
|
^няма как....ще заформим
Задължително -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Jul 20 2006, 07:10 PM
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 |
Здравейте! Dragontear, тааа кога викаш ще пиеш бира с нас, т.е. с мен и младежите /току виж и някоя друга престрашила се девойка/ от форума?! Drugite devoiki ot foruma ve4e sa zadomili se mladi jeni. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
|
Jul 20 2006, 07:28 PM
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 |
В неделя бчака ли Шипката-аз само тогава съм свободен.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
|
Jul 20 2006, 07:53 PM
Коментар
|
|
|
^Ами бачка...би трябвало....абе работи!
Айдеее, къде са другите момци, да си кажат и те тежката дума! \m/ Dark Tranquillity - Lost to apathy \m/ -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jul 20 2006, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 |
|
|
|
|
Jul 21 2006, 12:23 AM
Коментар
|
|
Адрес 4000
|
|
|
|
Jul 21 2006, 09:30 AM
Коментар
|
|
Хмм, аз свършвам към 5 или 6, така че Шипката ме урежда всеки един ден. Пък и ми е близо. Когато някой иска. Само за Михо ми е кофти, че трябва да тръгне в ранни зори за да се присъедини към 6, 7
|
|
|
|
Jul 21 2006, 06:51 PM
Коментар
|
|
\m/ Dark Tranquillity - Lost to apathy \m/ А така те искам хе хе аз съм Винаги готов щом става въпрос за бира и прекрасни девойки..... Най-вече заради второто -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
|
Jul 21 2006, 09:27 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
Jul 22 2006, 07:58 AM
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 |
Е, аре бе, толкова ли сте лесни бе?
Чак и от бирата ще се откажете само и само за да 'намажете дудука'. -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 22 2006, 09:00 AM
Коментар
|
|
Всичко изисква жертви но не чак такива де
|
|
|
|
Jul 22 2006, 02:18 PM
Коментар
|
|
|
Е, аре бе, толкова ли сте лесни бе? Чак и от бирата ще се откажете само и само за да 'намажете дудука'. Така, сега оставете на страна това колко съм прекрасна Еее, аман от несериозни хора! -------------------- ![]() Saatana Vittu Perkele Hate Crew ![]() |
|
|
|
Jul 22 2006, 06:09 PM
Коментар
|
|
Ай сиктир...точно пък ти да го кажеш
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 28th October 2025 - 08:44 AM |