![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
ТУК може да прочетете гледната точка на съпругът на Таря за уволнението й от групата. Самият факт, че южно-американецът отговаря на въпросите, а не Таря е многозначителен, но за желаещите има над 100 въпроса и съответно толкова отговора.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
слабо ме интересува
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Мен пък слабо ме интересува теб колко те интересува.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ебати тъпотиите. Повече ме интересува как е в леглото...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
В момента поне нямам сили да чета такова нещо.
Цялата история е прекално грозна. Не е нужно да става и лицемерна. Найтуиш се разделиха с Таря - факт. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Е, кво' да му чета на тоя педерас'?! Nightwish ще станат дори по-добри, защото Tuomas ще може да си твори спокойно музика, без да се съобразява с някаква чупещи стойки дрисла.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Nightwish ще станат дори по-добри, защото Tuomas ще може да си твори спокойно музика, без да се съобразява с някаква чупещи стойки дрисла. Споделям това мнение. Убеден съм, че ще успеят да намерят някоя хубава девойка с добри гласови данни, която ще се справя не по-зле от Tarja. -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Time will tell....
(btw това клише е е*аси глупостта) Не,може би си беше баш на мястото тази раздяла, просто стана по наистина грозен (да,това е думата) начин, от което ми е тъжно.. Сега може би групата, ще има какво повече да 'предложи', нещо 'ново'.... И колкото и тъпо да звучи, все пак ги чувствам някак 'омърсени'....обаче навън се изсипва такъв хубав дъжд.... И на мъжът и прекрасен,не виждам къде точно се меси в момента, но ми е все тая....вече.... -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
"Дрисла" или не,Таря има страхотни гласови данни
![]() Но пък може и без Taря да са по-добре,всички са много талантливи музиканти и за в бъдеще не вярвам да настъпи творческа смърт. Това,че мъжа и отговаря на въпросите говори много зле и дава отговор на много неща още преди да се прочете статията.А и не виждам какво толкова има да отговаря, не той е пял с групата толкова време, а и вече е минало всичко, чакаме нови неща, със или без ново попълнение. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
омфг, аз наистина ги прочетох! И то не съм фен... просто имам свободно време....
![]() Абе интересно е... сапунена опера, ама какво да се прави - трябва да се продават албуми, ДВД-та... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
За какво ми е да ги чета? Откакто изгониха Tarja и цялата история стана гадна като бира с водка, рядко посещавам техния сайт. Майната му на всичко! Не само, че няма да си намерят по-добра певица, ами не я и търсят. Някой видял ли е, що за чудо търси Tuomas? По това описание могат да вземат Кати или Азис. Ще видим тогава една дрисла. Каквато и кучка да е Таря, да я уволняваш е...толкова тъпо, че умът ми не го побира.
Не ща да знам, какво обяснява Марчело, а да видя и пипна новата певица и да чуя новия албум. Ако има такъв. И като се замислите, какъв фанатичен и умопобъркан фен на Nightwish бях!...или още съм? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Таря никак не е незаменима. И цялата работа верно стана убер тъпа.
Чакаме да чуем какво ще направят Nightwish и това е ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 363 Регистриран: 16-September 03 Град: Виена Потребител N: 264 ![]() |
Си ли... Щом не си разбрал, че Туомас е човека който е правил и ще прави музиката на тази група. Винаги съм знаел това. Каква е връзката? Рабира се, че Таря е заменима, макар и това да става доста трудно. Важно е, с какво ще я замениш. А в тази насока Nightwish не ми дават надежда поне засега. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st August 2025 - 10:27 PM |