![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Повече от впечатлен съм. Не съм слушал предишния, но това е уникално. Тежест, мелодия и изобщо музика. Много музикантски запис, много техничен, многопластов, много зарибяващ, много метълски и много корски едновременно.
Общо взето - много професионализъм. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Нямах възможност да го слушам много пъти, но това, което чух, ме зарадва! Дебютът беше доволно силен, но не може да се сравнява с The Price Of Existence. Много изпипана творба са направили сега...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Изтеглих го преди около седмица. Изслушах го веднъж и до сега не се е събудило в мен желание пак да го сторя. По-различен от Hate, Malice, Revenge, който ми допадна много. Може би за това няква резервираност.
Трябва да се слуша отново хах |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Егати, никой ли друг няма интерес да послуша тоя албум
![]() Кой не слуша Периш е гей( и жена да е) ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
ХЕ ХЕ
![]() В момента го свлям. Надявам се след 30-40 минути да чуя целия албум. ![]() Това което го има в http://www.myspace.com/allshallperish , определено ми хареса! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Даа! Чух целия албум и мога да кажа, че след новия на HEAVEN SHALL BURN, това ми хареса адси много. Тези неща са ми фаворитите за тази седмица ... та дори и за по-натам в близко бъдеще.
Пускам си го пак ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^^ Как никой бе?
Само да се мерне по магазините мисля да се сдобия с него на оригинал!! ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Едва вчера намерих време да го чуя по-обстойно. Смазваща творба! Такива неща й трябват на сцената...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 08:53 AM |