![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
На сайта на MACHINE HEAD, в медийната секция има качено кратко видео превю на материала от предстоящия шести студиен албум на бандата. Кадри от репетиционната на групата, плюс кратки интервюта, в които обясняват неща около албума. Можете да го гледате от тук. Очаква се MACHINE HEAD да влезнат в студио в средата на август, за да запишат наследника на "Through The Ashes Of Empires". Продуцент ще бъде Robb Flynn, като ще му помага Mark Keaton. С миксирането ще се заеме Colin Richardson. Албумът се очаква на пазара в началото на 2007-ма година, издаван от Roadrunner Records.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Браво. Надявам се тавата да е добра..................
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
![]() Аз за лоши тави на MACHINE HEAD, не се сещам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз пък се сещам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Ако новия е като "Through The Ashes Of Empires" ще си го купя дори на CD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
По някакви ужасни причини имам лошо предчувствие за този албум. Дано, ес южуал, да бъркам! Но го чакам с много нетърпение..
-------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28397 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Няма начин да се издънят, според мен. В много силен състав са, набрали са достатъчно инерция с великия предходен запис, а и работиха по новия достатъчно време.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Като заговорих ме за MACHINE HEAD.
Спомнете си 11 декември 2005, зала "Фестивална". Разцепване. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Струва ми се, че ще е нещо като предния, обаче без по-слабите моменти като "Left Unfinished" и "Bite The Bullet", които си бяха нещо като остатък от нео-метълския период. А и това видео, което сега са пуснали. Това дето отначало дават Dave как свири е някво бързо трашърско, кардани някви... "Halo" - някви яки бавни рифове с характерните за бандата хармонии.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Bite The Bullet си е яка, според мене. Иначе другото си е така.
На мене ми се щеше новият да мяза на Burn My Eyes... или малко не чак толкова мелодично, u know. Цитат Спомнете си 11 декември 2005, зала "Фестивална". 2004-та. God Forbid ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th September 2025 - 11:52 PM |