![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Абе хора, помагайте. Искам да си купя кожено яке ама качествено. Знаете ле некво место дет ги праат. Ако да кажете.ПЛСССССССССССССССССССС
-------------------- When the sky is turning black, you fear the dawn
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Зависи откъде си пич, аз мога да ти кажа във Велико Търново, ако те устройва.....
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 25-May 06 Град: Blagoevgrad Потребител N: 1363 ![]() |
Кажи каде.
Your inner voice compels you, but you're all alone Thy secret sense lies still obscure within your shattered dreams, and all you can do is scream |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
човече ако искаш моога да те заведа при човек от софия които прави кожени дрехи по поръчка в София...аз и направих рокерия при него по поръчка която тежи 11 кг и прелича на рицарски дуспехи и не е мруднала вече 5та година
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
Сещам се за кой говориш...всички ходят при него..
Инак, от мен съвет...разходи се в подлеза на НДК...има едно място само с кожени якета, български, на всеки няколко месеца идват нови модели, ако случиш...ще си намериш. Аз уцелих перфектния момент и сега съм радостен да кажа, че имам най-могъщата рокерия, която съм сигурен ще свърши чудеса, ако падна с мотора (да ме пазят боговете). -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
човече ако искаш моога да те заведа при човек от софия които прави кожени дрехи по поръчка в София...аз и направих рокерия при него по поръчка която тежи 11 кг и прелича на рицарски дуспехи и не е мруднала вече 5та година И аз ти препоръчвам да направиш, което ти казва Ники. Знам ги аз неговите доспехи и са наистина много качествени. Там също има и много богат каталог, по който можеш да избираш - различни дизайни, различни 'тежести'... Mort също смята да поръчва оттам, а и знам за Ники, че планира още покупки ![]() -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
A аз ти препоръчвам вместо да си хвърляш парите за лайна, да си вземеш нещо стойностно
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
За мене рокерски дрехи са изтъркани светлосини дънки и едно ама най-обикновено кожено яке. Всичко останало е педерастия. Иначе stage е прав. За същите пари за които ще си купиш някое 246853 кг. яке с надпис на гърба "Хеви метъл, копелета!!!" можеш спокойно да се сдобиеш с едно хубаво кожено сако, например.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Да Михо, и не само за дрехи...примерно аз ще ги похарча за "музика"
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Хеви метъл, копеута
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
За мене рокерски дрехи са изтъркани светлосини дънки и едно ама най-обикновено кожено яке. Всичко останало е педерастия. Иначе stage е прав. За същите пари за които ще си купиш някое 246853 кг. яке с надпис на гърба "Хеви метъл, копелета!!!" можеш спокойно да се сдобиеш с едно хубаво кожено сако, например. Всеки си има някакви приоритети, така че... Аз също ще си взема едно хубаво удължено кожено сако и възможно най-тънките и леки кожени панталони, защото наистина едно яке като на Ники ми е твърде тежко. Но наистина човекът работи отлично трябва да му се признае, купешки толкова качествени кожени изделия няма да можете да си намерите - факт. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Пак ли има тук тринадесетгодишни wanna be рокери.
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
За същите пари за които ще си купиш някое 246853 кг. яке с надпис на гърба "Хеви метъл, копелета!!!" можеш спокойно да се сдобиеш с едно хубаво кожено сако, например. Точно това е идеята - там можеш да си поръчаш това, което на теб ще ти хареса. Никой не е казал, че е задължително да е рокерия... Цитат Всеки си има някакви приоритети Именно. -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Аз пък искам да знам откъде мога да си поръчам кожено палто/шлифер/балтон като на Нео от Матрицата аххаахахахахахах...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Истината е в обикновенното кожено яке!!!
![]() ![]() Максимално изчистено. Без никакви гънки шевове, капси, протектори, брони, скафандри и т.н. Зех си тая пролет. Българско до кръста за 220 лв. Една от великите дрехи които имам... Иначе и на шлифер съм навит, но ми идва прекалено тежко. Може би следващото. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имам дълго до коленете. Не е тежко - зависи от кожата.
-------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 167 Регистриран: 27-March 06 Град: София Потребител N: 1242 ![]() |
За мене рокерски дрехи са изтъркани светлосини дънки и едно ама най-обикновено кожено яке. Всичко останало е педерастия. Иначе stage е прав. За същите пари за които ще си купиш някое 246853 кг. яке с надпис на гърба "Хеви метъл, копелета!!!" можеш спокойно да се сдобиеш с едно хубаво кожено сако, например. Слаш-ко, отново си най-компетентен...за пореден път, моята бележка бе непрочетена от никой...рокерия ще рече носия на рокер - качи сe с обикновенното си якенце на коня и да те видим с какво ще остане от теб след някоя грешка - тежкото и дебело яке е изискване. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Абе ти изобщо къде намери в моето мнение коментар за твоята рокерия. Писах на момчето което пусна темата. А съдейки по поста му - не мисля че го чака Harley в гаража.
И знам колко е важно тежкото яке за един мощен мотор. Аз също се интересувам от мотори. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Аз пък искам да знам откъде мога да си поръчам кожено палто/шлифер/балтон като на Нео от Матрицата аххаахахахахахах... Той там изобщо не носи кожено палто ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе ти изобщо къде намери в моето мнение коментар за твоята рокерия. Писах на момчето което пусна темата. А съдейки по поста му - не мисля че го чака Harley в гаража. И знам колко е важно тежкото яке за един мощен мотор. Аз също се интересувам от мотори. Принципно де, а ти отде знаеш, че онзи също не го чака нещо такова? Тъй или инак, това си е въпрос на вкус и мнение, ако ще и стоманена броня да повлече. А, за моторите, мой и да намерим обща приказка - това е добре. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ше кажете ли каде се намира тоя човек дет ги прави и да ми кажете горе-долу цената на едно кожено яке, а пък за рокерия може да купя по късно.
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, за моторите, мой и да намерим обща приказка - това е добре. Разбира се. Не знам ти какви предпочиташ, но аз откакто се качих на Harley-Davidson FXSTC Softail миналото лято във Варна, изключих от съзнанието си всякакви други мотори. ![]() Живот и здраве ще разгледам на живо магазина на Харли в Питсбърг. Иначе редовно получавам брошури и снимки с нови модели оттам. Винаги съм харесвал най-много Softail... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
^^ Т'ва не се ли води шлифер? Дето някви типове ходят голи в него и като мине някоя яка путка почват да си клатят пишката в лицето и?
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ако е от вълна или нещо от тоя род му се вика балтон, а това е точно такова. Ако е от нещо леко и синтетично е шлифер...Ако е от кожа, му се казва кожено еди кво си..Нещо от тоя род.
Анализ на дрехи... ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето на това сетре имам мерак: <image skipped> Mort си направи такова при шивач. Намираше се точно до площад Славейков, ако още съществува. Между Граф Игнатиев и Стефан Караджа, по Д. Игнатий (продължението на Солунска), от дясната ти страна, ако вържиш посока Народния Театър. -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси за информацията.Като ми остане повече време непременно че отида.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тези указания по-горе бяха за шивача, а не за този с кожените дрехи - да не се объркаш.
За кожените трябва Ники да каже, аз не го знам къде е... -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, за моторите, мой и да намерим обща приказка - това е добре. Разбира се. Не знам ти какви предпочиташ, но аз откакто се качих на Harley-Davidson FXSTC Softail миналото лято във Варна, изключих от съзнанието си всякакви други мотори. ![]() Живот и здраве ще разгледам на живо магазина на Харли в Питсбърг. Иначе редовно получавам брошури и снимки с нови модели оттам. Винаги съм харесвал най-много Softail... Разбира се - само чопъри - Хром И Шум! Пластмасовите не ме влечат. За Harley - a, труден за каране е, пък и е много скъп. Има време, може би един ден ще се обърна към тях, засега си карам Yamaha Virago и ми е много добре. Ще мине време и ще видим. Инак видях снимки от събора в Гърция, там е бил и последния Harley - модел-а не го знам, но чух цената... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 29-December 06 Потребител N: 1756 ![]() |
Аз съм човекът ,приятелчета-0895413009 , 029343044 -Борис. Рокерски , кожени,черни- якета по поръчка-женски-200-230лв. мъжки-220-240лв. Ако са по-големи и сложни до 250лв . Панталони-150лв (с капси и връзки)-165...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 11:20 PM |