![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Mi az smqtam 4e normalno (no ako ne se prekalqva) ot vreme na vreme e zabavno
![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 24-September 03 Потребител N: 275 ![]() |
aa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
xeexxeexe
![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
bggg bggg taka taka bii si glavata az bqhtaka predi mesec az sea sam v 4ata 6tot nema ko da praq
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Metal forever
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ee da to tyi e qsno hahahahaha
![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Ще ви помоля да се въздържате от коментари от типа:
Цитат Metal forever и Цитат ee da to tyi e qsno тея приказки са за irc! Ако продължавате да измествате темата ще има сериозни мерки!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Oki 6tomgo priznava6 se radvamMETAL FOREVER and beer for all
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- krasotata 6te spasi sveta-koito zabravi tova e obre4en v adskata deistvitelnost na sivoto ni ejednevie
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Abbdat Ok sprqhme se
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Пълна загуба на време в "дълбоко мислено" висене пред екрана и гледане на простотиите на чатърите.Ама е като наркотик-аз съм доста пристрастена и скоро могат и "титлата" БОТ да ми дадат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
хора не е нужно да чатите в темата за чата...
Чата като цял е готин когато става дума за чат с познати хора или с такива с които от скоро си започнал да се запознаваш |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
M-16A2Rifle и fondunqa - тая тема я обърнахте на Irc
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(Inferno @ Sep 26 2003, 09:43 PM) M-16A2Rifle и fondunqa - тая тема я обърнахте на Irc ![]() Което недвусмислено показва значението на IRC за тях ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
B A N
A S F U C K -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
imam priqteli ot kyde li nee ... ako zema da im zwynq po telefoni ....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
e da taka spor nqma
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
mnogo polezno sredstwo za komunikaciq si e -byrzo i ewtino i osobeno ako iskash da se chuesh s poweche hora nawednyj kak inache mojesh da go naprawish?chata si e nujen..
samo che "gotinite" momichenca i razni jalki gyzari, koito wisqt samo za da si zadawat typite wyprosi kato "asl","kakwo si prawish,kote" i wsqka wtora replika im e "OK"..chakaiki nqkoe "gadje" da im klywne na kultowiq nick "svalqcha85" ili "sexy_girl14" primerno...e towa weche e gnusotiq - Smyrt za takwizi grajdani![slojete nqkoq ikonka s poweche nasilie] -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(black_coffin @ Oct 1 2003, 03:11 PM) mnogo polezno sredstwo za komunikaciq si e -byrzo i ewtino i osobeno ako iskash da se chuesh s poweche hora nawednyj kak inache mojesh da go naprawish?chata si e nujen.. samo che "gotinite" momichenca i razni jalki gyzari, koito wisqt samo za da si zadawat typite wyprosi kato "asl","kakwo si prawish,kote" i wsqka wtora replika im e "OK"..chakaiki nqkoe "gadje" da im klywne na kultowiq nick "svalqcha85" ili "sexy_girl14" primerno...e towa weche e gnusotiq - Smyrt za takwizi grajdani![slojete nqkoq ikonka s poweche nasilie] Ще сложа, само да изнамеря нещо по-яко! ![]() Аз определено съм на същото мнение! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Principno 4ata e gotin, za6toto moje6 da nameri6 pe4eni hora i da komentirate interesni temi... stiga da nameri6 podhodq6tite hora.
Pisnalo mi e ot zagoreli tipove, deto izpolzvat 4ata kato bjuro za zapoznanstva -po dqvolite tova ne e ideqta. Ako s nqkoi si dopadnete sled kat oste si lafili na nai-razli4ni temi - ok. Ama da vliza6 v 4ata samo s ideqta da zabiva6 gadjeta e tupo. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
nqkoq s poweche kryw...molq[za ikonkata imam w predwid]
-------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eto neshto takowa naprimer... -------------------- Fallen souls, die behind my steps
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
black_coffin, страхотни са! Откъде ги намираш?
![]() Трябва да ги добавим към наличните емотикони... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 2 2003, 08:53 AM) black_coffin, страхотни са! Откъде ги намираш? ![]() Трябва да ги добавим към наличните емотикони... ми виж с десен бутон и пропъртийс - http://www.click-smilie.de/sammlung0903/waffen/ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мда... Тук трябва да се задейства Abbath, нали е админ. Садизмите си заслужават!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 2 2003, 02:17 PM) Мда... Тук трябва да се задейства Abbath, нали е админ. Садизмите си заслужават! ![]() я ма светни че не " чатнах " ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само админът може да добави допълнителни емотикони към вече наличните.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 4 2003, 12:45 PM) Само админът може да добави допълнителни емотикони към вече наличните. Мерси че ме светна да аз в момента ги гледам тез новите садизми ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Ta za irc..ne si struwa.....ako vednyj si po4nal i si imal 6tastieto da nameri6 dori edin svesten 4ovek i ti ostava za dylgo edin lo6 navik....horata deto ne sa po4vali sa si mnogo dobre....to mai ve4e ne e mnogo moderno...po malkite 6te jiveqt po pylnocenno...[myrze6e me da obry6tam na kirilica..izvinqvam se]
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
Цитат(```````` @ Nov 2 2003, 02:56 PM) Ta za irc..ne si struwa.....ako vednyj si po4nal i si imal 6tastieto da nameri6 dori edin svesten 4ovek i ti ostava za dylgo edin lo6 navik....horata deto ne sa po4vali sa si mnogo dobre....to mai ve4e ne e mnogo moderno...po malkite 6te jiveqt po pylnocenno...[myrze6e me da obry6tam na kirilica..izvinqvam se] ```````` , не знам какъв е този ник от тебе... и какво точно се опитваш да кажеш, но.... Това, което си писал е страшно, страшно погрешно, както и останалите мнения, които отричат IRC. Глупаво е да обвиняваме телефона за това, че имаме лични проблеми и като говорим по него се караме с хората, следкато е въпрос на личен избор дали да говориш с някого така, или наживо. Глупаво е да се твърди, че телевизорът отнема на хората много време, при положение, че те сами избират дали да гледат научно-образователни програми, или сапунени опери. Глуопаво е да се обвиняват компуютърните игри, че водят до пристрастяване, следкато всеки сам решава дали да виси пред PCто или да спортува по няколко часа на ден.... IRC с нищо не е виновно, че много хора, които не могат да се реализират навън, в реалността, го правят като се крият зад монитора и клавиатурата. А някои от тях не могат да реализират добрите си страни..... Ще ви разкажа една история. Историята за моето пребиваване в чата. Започнах да чатя преди три години и половина- четири, а може би и по-отдавна. По времето на първите интернет зали в моя град. Тогава в #metal бяхме не повече от 10-15 души.... В началото попадах безразборно и на свестни хора, и на не дотам готини... Имах късмета да срещна няколко души от моя град, които се превърнаха в постоянната ми компания. Запознах се и с техни приятели от цяла България... Като постепенно кръга се разширяваше и разширяваше... Но тук е важно да се отбележи, че аз не се запознавам със случайни хора с никове "sexy_matska", "Maq_{P}", "liubovnika", "iskam_te" и подобни (всички знаете за какво говоря), а само с лични познати на хора, които вече съм виждала наживо и които са ми станали настина приятели извън чата. По този начин съм успяла да избягвам случайните навлеци или такива, с които няма да си допаднем. За две-три години насъбрах толкова приятели, колкото не можех и да си представя, че мога да имам. И то само свестни хора! Зачестих пътуванията си из страната... и се оказа в един момент, че към който и град да тръгна, навсякъде имам мои хора... и то все от IRC, и все готини!!! Преди три години се запознах с едно момче на моите години. Започнахме да си пишем първоначално мейли, след това обикновени писма... Накрая се видяхме наживо и от тогава сме почти неразделни... Той ми е повече от приятел, повече от брат, повече от наи-близките ми хора, които съм имала преди него... След няколко дни ще станат точно три години откакто се познаваме... и по-голям празник за мен просто няма! Исках да разкажа всичко това, за да обясня по-лесно, че не IRC-то е виновно, а хората... и по-точно всеки от нас е персонално виновен за нещата, които му се случват в чата и извън него. С какви хора ще разговаряте, как ще ги намиратем как ще се отнасяте към тях и как ще преценяте на кой какво доверие да имате... е само въпрос на личен избор. Btw, да вметна, че в IRC съм водила много по-сериозни разговори, отколкото дори наживо... така че ... Писнало ми е от изказвания, че IRC води до пристрастяване, измества личния живот на хората и не помага за развитието на каквито и да е добри качества... -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Аре стига бе...вече има притенции и към ника ми.Да бе горе изобщо не съм се изразила като хората.Естествено че irc не е 'виновно'.Да не говорим колко е неправилен тоя израз...понеже нали се сещате че irc не е удошевен предмет за да има вина,а и не е отделна програма..щото не ми се броят вариациите й.
Да irc e сигурно прекрасно място и сигурно си мислите,че аз не връзвам светстни разговори..та затова не му разбирам смисъла. За сведение..намерила съм приятели там..от моя град, от България...дори и от други страни...опитала съм и да се влюбя в човек от чата..Той беше от друг град..и 8 месеца нямаше как да се видим,....но си звъняхме,писахме...накрая се и видяхме, няколко пъти....и в краина сметка - нищо.Аз не исках нищо ...... Това, което исках да обясня горе,а не написах поради Бог знае какви причини...е че щом веднъж започнеш с irc и намериш приятели...си мислиш,че те са наистина част от живота ти и няма как да живееш бяз тях.Е ето тук е проблема!Защо да можем да се скараме с някои от 'реалните' си приятели и дори да прекъснем връзка с тях...докато тези от irc са незаменими. И едните и другите са ни приятели, нали Мyrtviqt_zvqr!? Не казвам,че ти конкретно го правиш...но това подсъзнателно се залага у хората.....дори и да него признават.И аиде без лични забележки -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Лилав като Смъртта ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 94 Регистриран: 5-October 03 Град: Велико Търново Потребител N: 288 ![]() |
```````` , нямам намерение да те нападам... а още по-малко да споря за глупости. Чудих се на ника ти поради простата причина, че това е комбинация от симвили, които няма нито как да се прочетат, нито дават каквато и да е минимална информация за интереси, възгледи, мислене... или каквото и да е друго. Наи-малкото, няма как да се обърна към теб, когато искам да ти кажа нещо, освен да ползвам Copy-Paste.... което пък ми е малко неприятно... Но да кажем, че аз греша в случая и нямам право да питам за неща, които не ми влизат в работата. Извинявай. Така по-добре ли се чувствстваш?
Колкото до приятелите от IRC, много си права. Те влизат в живота ти както всеки обикновен познат, с който се срещнеш на улицата. Разлика няма. Да зарежеш старите си приятели заради нови и недоказани е неразумно при всички обстоятелства- независимо дали говорим за нови познанства f2f или в IRC. Така че аз отново смятам, че е изцяло въпрос на личен избор кое общуване е приоритетно и всеки от нас може да прави грешки колкото в реалността, толкова и иначе. Продължавам да поддържам старата си теза за хубавите страни на чата- най малкото поради удобствата да не плащаш огромни сметки, когато искаш да разговарчш с някого на далечно разстояние. ![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Аз за какво мислите влизам само с мъжки никове?Просто ми е писнало от простите "свалячи",които са едно 80 % и ти се накачулват като мухи на мед да те канят на срещи.Но има хора,които така си търсят гаджета-често срещано явление.Пък мъжките никове си имат и друго предимство-аз например съм от малко по-устатите и "буйнички" в чата(което не е много често срещано явление при момичетата) и си влизам , и си псувам на воля и най-много "Педераст!" да ми кажат ,при което си умирам от кеф
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Myrtviqt_zvqr.... и аз нямам голям избор как да те наричам..понеже не се познаваме... и може би подходих грубо преди.Надявам се да ме извиниш и ти и останалите..просто съм болна..имах температура и виждах сичко през криво огледало. А по отношение на ничка ми наистина не искам нищо да изразява..за да не допускам повърхностни хора до себе си.Ако някои го интересува човека зад 'маската', достатъчно е просто да ме заговори...Аз не отблъсквам никого. Съгласявам се с всичко до тук... и слагам край на хапливите забележки...
![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]()
Коментар
|
|
```````` , радвам се, че най-накрая сме на едно мнение
![]() -------------------- †...set me as a seal upon thine heart, as a seal upon thine arm...†
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е краино време беше
![]() ![]() -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:09 AM |