![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Тази тема която ще напиша донякъде се препокрива с последната ми тема във форума "Защо ни смятат за пропаднали?", но пак чрез нея може да се и разяснят многo подробности отностно старата тема.
Това което ми прави впечатление напоследък докато се разхождам по улиците, докато общувам с хората и т.н. е че напоследък започнаха да се появяват много момчета носещи женска мода.Така наречени момчета тип Азис.Какво точно имам предвид, ми напоследък се мотаят все повече изрусени момчета, дори освен косите си изрусват и кaтинарчетата.Носят розови тениски, прашки а най-фарпиращото е че си бръснат краката( е някой имат основание ако са спортисти)и на интереснотo е че обуват колкот ое възможно по-къси гащи или пък завиват крачолите на касите гащи само и само да си покажат как са ги обръснали.Особенно интересна е зимната им мода с онези касите якета с пухената качулка.Както и ботушите с извадените езици дето крачолите на панталоните се пахат вътре в тях. Всичко това е продиктувано от модата и се приема съвсем нормално от повечето хора в обществото.Със написването на тази тема неискам да обидя никой, просто искам да изкажа мнение , както искам и вие също да изкажете мнение за това нещо?Ако има някой засегнат нека, докаже ,че така е правилно да се облича6 i да докаже че е прав за себе си? -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Е, реално погладното кубинките през лятото е също толкова странно ..
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Да, ама не е гейско.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
На запад няма такава мода. Това е АДСКИ дразнещото. Някаква тукашна измислица е... На мен лично никак не ми допада-ама никак. Има универсални дрехи и няма нужда от подобни чучела. Има ти-шъртс, ризи, дънки и т.н все в класически вид. Новите им измерения не понасям.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Нямам нищо лично аз, нямам нищо лично
грозна дума педераст - хич не е прилично. Изобщо не ми пречат. Нека се обличат както си искат, не мога да разбера околните кфо ги бърка? Нека си бръснат краката - щом те самите са окей с тфа, защо не? За мен цялото това нещо е супер грозно, обаче кфа съм аз, за да ги съдя за облеклото им (за метросексуалните, примерно). Де да знам, някфо... странно. Окей, не ти харесват. Ама вече някфи драми, защото някъф пич не мисли, че розовото е гейско. Синьото лезбийско ли е?! Къде ви отиде метълската толерантност. (о.О) Бтв, една мацка разправяше, че в 24 часа пишело, че тази година кубинките ще са модерни. Честито! ![]() -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Модата винаги е имала чудесно чувство за хумор... за разлика от тези, които се водят по нея!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Впрочем, толерантността не е да си траеш. Това в по-интимни отношения е лицемерие, а на улицата е етика или непукизъм- в зависимост от случая. Така че тук е мястото, който не му харесва да се оплаче и да сподели възгледи.
Но да си толерантен е друго. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
И прилепналите блузки преди бяха женски, но сега си е признак на добър вкус да видиш мъж с прилепнала дреха. И чантите бяха дамски, но в момента е повече от нормално да видиш как мъж се разхожда по улицата с преметната чанта. Аз нося примерно, адски удобно е да си нося вътре личния телефон, служебния телефон, mp4 плеъра, портфейла и ключовете... вместо да ги слагам по джобовете всичките тия неща и да ходя като робокоп
![]() Всеки си има причина да ги носи тези работи. Ако му харесва - окей. А за бръснатите крака не виждам какъв чак толкоз е проблема... това си е личен избор. Все едно да кажеш, че обезкосмяването на интимните места е гейско. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
^абе я дай снимка на чантичката ти да прецениме доколко е гейска
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
все повече изрусени момчета,Носят розови тениски, прашки,обуват колкот ое възможно по-къси гащи или пък завиват крачолите на касите гащи само и само да си покажат как са ги обръснали.Особенно интересна е зимната им мода с онези касите якета с пухената качулка.Както и ботушите с извадените езици дето крачолите на панталоните се пахат вътре в тях. „Некъф ужас, некъф ат”,абсолютно гейско! ![]() Всеки има право да се бръсне където поиска, но пък останалото с изрусяването и тем подобни... Веднъж зимата имах възможност да седя до едно момче, с което ме запознаха, изрусено (напълно), точно с описаното зимно яке и ботуши, все едно че седях до жена. Може да звучи старомодно, но е така. Сега в наше време остана да не се различаваме и кое е мъжко, кое е женско... ![]() Нямам нищо против всеки, който реши да е така, просто моето лично мнение е, че на едно хубаво,младо момче не би му стояло както трябва. Въпрос на вкус. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
На запад няма такава мода. На запад нямало такава мода. Айде бе, че няма? Супер чудно ми, е дали по телевизията не си видял или си ходил по Европа и лично си направил такова заключение? Сигурно всичките производители на тези дрехи, са специално направени и доставени за България и населението й. Това да не ти е стоков базар Илиянци? Такава мода има навсякъде по центровете на Европа и не само. Всичките тези работи тръгнаха от известни лица - Дейвид Бекъм, например. Такива манекенчета като него почнаха тия екзотични прически и розови дрешки. И просто хората го копират, за да изглеждат и те cool, защото според тях, той е cool. С немци и с франзуци наскоро говорих за това и ми направиха разни забележки, че е било старомодно да се ходи, както аз съм ходил, и че в Париж и не знам си къде, всичките мъже били в розово. Това е просто факт и самите те го потвърждават. "Хомосексуализъм" има навсякъде. To Niilo, не разбрaхме, дали и в Спартакус е готино да се ходи? Снимки на Евгени носиш ли си в чантичката? -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Да то едно време се говореше и против камофлaжните панталони, но сега когато стана модерно всеки ги има.Просто повечето хора са лекомислени, влиaят се от всичко което им се предлага.Слушат това което всички слушат, обличат се така както всички се обличат,държат се таka както всички се държат, гледат това по тв което всички гледат.Дразнят се от излишното, но когато излишното натделее и стане МОДЕНО тогава се съгласяват с него.В тая държава всеки гледа да е накрак с модата и въпреки това България върви на зле.
-------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Впрочем, толерантността не е да си траеш. Това в по-интимни отношения е лицемерие, а на улицата е етика или непукизъм- в зависимост от случая. Така че тук е мястото, който не му харесва да се оплаче и да сподели възгледи. Но да си толерантен е друго. Е, айде да не се учим на сложни думички. Пък и "толерантност" не е такава. Човек не трябва да си трае, когато става въпрос за самия него. Когато твоята личност е под заплаха. В случая липсва толерантността към различния от теб. Ебати получава се огледално на картинката за пропадналите метъли. Обаче е супер смешно - мъж в розово директно да е гей??! Фък дъ уат?! Едно е да не ти харесва, никога да не слагаш подобни дрехи. Друго е да обиждаш. Не, че не съм го правила и аз, обаче съм сигурна, че знаеш какво е да те определят според дрехите ти. Иначе, споделям, че тук е мястото, но не трябва така крайно. В смисъл... оф, де да знам, оплетох се нещо. Влизам да се къпя. -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Добро ви утро...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Аз пък тея пичове, които ходят така си ги приемам за педали и това си е.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-August 06 Потребител N: 1525 ![]() |
Ми и аз не я разбирам тая мода. Не я намирам за естетична. Не бих се носил така.
Между другото днес като минах с една приятелка по Витошка, и тя ми обърна внимание на новата колекция на Теранова. Бях шокиран. Това което видях трябваше да мине за рок (рокерско) облекло, което, пак е на мода! Няма такъв кич, трудно е да се опише идете и вижте сами, ще останете смаяни. ![]() П.П. повечето ми познати смятат, че коланите с пирамидки са "чалга" облекло. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Тук надали смисъл има да се изписват различни неща от гореспоменатите. Много сте силни сте! пха
Само се чудя защо не мразите мен с момчешки ризи и панталони. Пак изглежда сексуалността ми "объркана". Някво смешно е просто. Няма ли на тоз свят по-интригуващи занимания от това да се възмущаваме вкупом на нещо си там? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^ Какво нередно намираш в тези влюбени гълъбчета
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Гълъбчета
![]() Олигофренчета викам аз ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Бе всеки има правото да носи каквото си поиска и да бъде какъвто си пожелае... извън темата, имам един много добър приятел, който е гей... и е страхотно точен пич. Какво ми пука, че спи с мъже вместо с жени.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Внимавай само добрите ти отношения към него да не станат.. топли
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://www.ninjapirate.com/images/lesbians.jpg Туше! ![]() Иначе по темата... Никой не ми пречи, докато не започне да ми пречи. Всекидневно игнорирам мнозинството хора около мен. Това е достатъчно... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
Това наистина е гадно, но колкото и странно да звучи описаните момчета се причисляват себе си като PLAYBOY
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 24 Регистриран: 23-August 06 Потребител N: 1525 ![]() |
Btw, като стана дума за обезкосмяване, разказаха ми за един пич от Люлин, който се обръснал подмишниците и си татуирал косми!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Мдааа, изрусен. На кичури, разбира се. Нашарената с блондор косица с прилична дължина от няколко пръста и пригладена на няколко посоки в модна прическа със стилизиращи продукти отдалече привлича погледа. Няколко непослушни кичурчета галят челото и стигат до бутиковите очила. Големи, лъскави, модел "бъбрек", с преливащи цветове. Направо сензация! За съжаление оформените и внимателно почистени сутринта вежди са скрити от същите тези очила. Изрусено катинарче огражда нежните покрити с дискретен глос устни, които се разтягат в чаровна усмивка. Палаво проблясва обичка-камъче на дясното ухо, а подобна - над очилата. На врата - татуировка луна със заспала физиономия. И достойно ланче. Свежа плътно прилепнала тениска с качулка очертава тялото му. На розови и бели хоризонтални райета. Пайети описват "Energy". А ръцете - гладки и нежни, с характерна чупка при движение. Безупречен маникюр - идеално изпилени и полирани нокти. С безцветен лак, само лек нюанс. Чантичка за през кръста с ципче подмята в ръка, като му писне, я закача на рамото. Къси бели панталонки до под дупето. Със закачливи нашивки и цветни петна.
Погледът се плъзга по набити, гладки и с отблясък на слънцето крака. Нито косъмче, нито петънце. Завършват с летни черни боксьорски ботушки. Разхлабени връзки и език се подмятат при вървеж. Походката е като усмивката - отваряща, приветлива, забелязваща се. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъъ
-------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Абе важното е любоффф да има
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Мдааа, изрусен. На кичури, разбира се.... *** ![]() Зла си ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Ники забравяш кутията Carellia slims и "Абе бижууууууууу, на мене ми е през путката за тоа"...
Всъщост крайно време и беше на тази държавица за една сексуална революция ама нащо леко заприлича на гей-парад и някак си не ми се ще да трябва да си деля бикините с благоверния си съпруг. И блузките. И полите. Уф, розовко- розовко, пайетки-пайетки, ако искат и слиповете на главите да си носят, но за Бога не се ИЗГЕЙЧВАЙТЕ. Не ме разбирайте погрешно аз Педали не мразя. Но гейчетата са друга порода. Някой да ги светне че са трансвестити преди да е станало късно. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мда, най-тъпото е, че 99% от мъжете които ходят по гореописания начин никак не са гейове.
А и е хубаво да се прави разлика между гей и женствен мъж. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Хехе .. женствен мъж ? Гейовете какви са ?
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Мда, най-тъпото е, че 99% от мъжете които ходят по гореописания начин никак не са гейове. А и е хубаво да се прави разлика между гей и женствен мъж. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мъжете ги е страх от обратни. Затова всякак се стремят да заклеймят когото могат или каквото могат. Видят някой женствен на улицата и бързат да го нарекат гей да не би другите мъже в компанията да решат, че нашия е много толерантен към подобни работи.
Смешка сме мъжете. Сакън, някой да не те помисли за обратен. Това най-лесно се опровергава и то не като не носиш фешън облекло, а като не си лягаш с мъже. Туй то. Що го правиме сложно? -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пак те подкрепям
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Верно че повечето ни е шубе от педеруги, се едно че ни налетат на секи ъгъл. Всеки ги отбягва, гледа с презрение и насмешка! В повечето случаи сме предубедени и лесно обиждаме такива хора. Правим това повече с оглед да предпазим самите себе си от такива "пороци" и най-вече случайно да не се сближим, се едно са чума или болест. Мисля че има и гейове и педераси и бая разлика между тях.
Всъщност за мен всеки има право да се чувства всякакъв стига да не пречи на останалите. А колкото до обратните за мен това не е влечение, а просто някакъв вид психично разтройство или... и аз незнам, но не е абсолютно нормално и естествено. Те дори няма как физически да се привличат. Доказани са естествените влечения на мъжкият хормон към женският и обратното. При гейовете няма как да се получи такова естествено влечение. Тоест, мисля си, че това се получава повече в резултат на някакво объркване в хормоните, което пък би трябвало да е болест или някакви психически последствия от нея. Мисля си: да се правят на гейове и да се ласкаят непрекъснато е едно, ама да се ш..ат, баткоо... мамка им извратеняшка ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За сега хомосексуализма е приет като генна мутация... и далеч не е психическо отклонение
![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе, егати елегентното извинение
![]() ![]() Мисля, че генна мутация... не стаа ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Пещерняци!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^хаха, верно за тва не съм гледал толкова - обикновенно е обратното
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Ужас, всеки ден виждам по няколко такива. За мен тия неща са си "гейски", независимо дали собственикът им притежава съответната сексуална ориентация.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Да бе, егати елегентното извинение ![]() ![]() Мисля, че генна мутация... не стаа ![]() От къде тази агресия към геовете бе бате, остави хората да се обичат на спокойствие, че знаеш ли, след годна две може и ти да генно-мутираш. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
А и е хубаво да се прави разлика между гей и женствен мъж. Посочения по-горе тип облекло и външен вид (въобще - за каквото става въпрос в темата) определено не показва собственика си като човек с влечение към същия пол. факт е, че такива дрешки и такава прекомерна суета се наблюдават масово при мъже с най-нормална сексуална ориентация. и, както каза някой, даже се имат за плейбои. много такива съм виждала с гадженца под ръка. и то какви гадженца! мадами и половина. (няма да засягам въпроса те какви вкусове имат и в главите какво имат) факт е, че такива МЪЖЕ се имат за поддържани и все повече жени харесват такива. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() струва ми се, че мъжът не може и не трябва да бъде по-суетен от жената и не той трябва да се прави на красив. къде останаха женските работи? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мислех, че 3-часовата "поддръжка" е в приоритет на женският пол
![]() Ненам истински (по природа) мъж да кисне час пред огледалото, час в банята и час с бръснач в ръка ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
факт е, че такива МЪЖЕ се имат за поддържани и все повече жени харесват такива. Жените са тъпи и не знаят какво да харесват, нито какво искат. so pitiful. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Уууу и кое е правилно да се харесва?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Мислех, че 3-часовата "поддръжка" е в приоритет на женският пол ![]() Ненам истински (по природа) мъж да кисне час пред огледалото, час в банята и час с бръснач в ръка ![]() И на жените не е. Кой ви излъга бе? Мрач, и аз ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^Мъжете ги е страх от обратни. Затова всякак се стремят да заклеймят когото могат или каквото могат. Видят някой женствен на улицата и бързат да го нарекат гей да не би другите мъже в компанията да решат, че нашия е много толерантен към подобни работи. Личен опит предполагам? ![]() ![]() Цитат Тва е бахти гадното ![]() Eй туй е туше -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
А защо вместо да се пишат тотално безумия в тая тема, не оползотворите времето с един изтощаващо задоволителен секс
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^С кого?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
виж ми аватара... така гледам по принцип.... и те питам..защо се предлагаш така!??!?! ти си само моя!
-------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
А защо вместо да се пишат тотално безумия в тая тема, не оползотворите времето с един изтощаващо задоволителен секс ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що не е в розовко?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Не е фешън така вече
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^
![]() Toва не е ли по-подходящо? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НИнам ама го раздадохме яко Off topic
![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ E по темата сме
|
|
![]()
Коментар
|
|
А Койота пък е гати а-сексуалния типаж просто, като гледам Кау и Чикън ми се доебава милиард пъти повече отколкото при гледката на кльощавия му кафяв глутенус максимус...Айде моля ви се да си подбираме Лозунгите!
Искам обачи да споделя една мерзост за която мъжете трябва да отмъстят..натъкнах се на слипове с надпис "живей за мига!"... -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^не съм сигурен, че основната цел на картинката е да ти се доебе ..
|
|
![]()
Коментар
|
|
^+1
^^Спести ни анализа на това сладко-винаги-прецакано същество койота? Чудно, че ти се "доебава" при гледката на Кау енд Чикън, на мен ми се повръща, почти от всеки епизод. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Беше сравнение....както и да е аз пък Cow&Chicken ги харесвам, но за моето чувство за естетика хубаво или нищо
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мен пък ми се доебава от порно *сбъркан*
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво порно ..те са ного и най-различни видове...ама само не казвай Shemale
|
|
![]()
Коментар
|
|
Негърки лесбийки!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А колко черни? Цинкаво-черно или като кафе с мляко...ся да се доизясним да не стават грешки
ох напълних си клавиатурата с диня -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми да не са чак синьо-черни, а кафевички, за да им са ясно подчертани розовите устнички...
Ицо, затвори тая тема докато е още рано. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахахахаха ебаси яката дискусия се заформя, той Ицо затова сигурно не затваря темата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Свежо! И стига с тия негърки.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
РАСИСТ! Защо ги дискриминираш?! Аз ко съм на една негърка лесбийка честно ви казвам ще си тегля ножа...и ако бях гейче с афинитет към розови хванелки също...то не е живот тва тяхното...расист до расиста...ужасни сте
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-якото порно е с natural grande boobs
![]() И никви тройки! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
ЦИЦИ!
[/Sep] -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^+1
Иначе тая тема поне има някакъв смисъл поне. Тая мода е ебати гейската. С нетърпение чакам да поотмине, защото понякога едвам се сдържам да не се разхиля на улицата. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^По-добре от момиче с брада на улицата ..
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
|
|
![]()
Коментар
|
|
Що бе и аз искам - е така като ходжа да си имам козя брада , да си я поглаждам мъдро и кат ми се допие кафе да я топя в гореща вода...практична раута
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
значи има си термин - fashion victim - отнася се за хора, които изглеждатат смешно, само и само да са облечени по последната мода...
това от своя страна не означава, че розовото и русото са педалско или нещо подобно... по тая логика, дългите коси са също педалски, нали? аз съм бил с дълга коса доста време, и да не смее някой да ми каже, че е по-удобно от това да си с къса...освен това добре помня как с другите метали обсъждахме кой как си поддържа коссата, с какъв шампоан, мажехме я с хума и разни други простотии...това на какво мяза, на педерастия, на метросексуланост или на суетност? да не говорим, че през 80-те и дори началото на 90-те за всеки метал беше въпрос на чест да носят ластични дънки - демек клинче - те това за какво е = щото са педали, щото искат да си покажат хубавите крачка или щото са фешън виктимс? да припомням ли на всички тук, че Роб е педал? Така че като плюете по педалите си мислете за Роб...бтв на някой снимки Роб и Азис си приличат адски много...кой от кого ли е гледал или това си е заради педерастлъка? И откога бръсненто на крака се превърна в нещо педалско...преди така говореха и за бръсненето и на мишниците, ама сега си е нещо съвсем нормално, даже е гадно, някой кат си дигне ръката и да му видиш магданоза.... и като за край я вижте тия две снимки на изетсни метал банди...по вашта логика те би трябвало да се ебах ги в мрусните педеруги...айде сега всички дето писаха за къси якенца и райета и тесни блузки да почнат да виказт за двете бенади - ПЕДАЛИ, ПЕДАЛИ! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
хъх.
хъх. Всъщност когато ги видя ни най-малко ги визмам за гей. По-скоро се замислям за около 10-те ми съученички,които виждайки ги почват да разправят колко е бил сладък и т.н. Въпроса е какво търсиш.. Не ми пречат момчетата, не ми харесват, смешни са ми, но какво от това? Мнозинство са. Е и? Защо взимате нещо толкова малко за толкова велико? Преди някакво време в работата, седя си аз на компютъра и идва едно точно такова момченце... поздравява нали,и започва да ми обяснява какъв стикер на телевизия планета искал за колата и дали можело да стане... най-любезно го пратих при колежката, а после в близкия един час ми беше особено забавно като се сетех. Пък има едно автомобилче (ще излъжа какво,ама е мъничко),което понякога срещам из улиците и на задното стъкло пише Nightwish. ![]() Кой на каквото избира да се радва/дразни.... ![]() п.с.: ей сега забелязвам какви неща са изписани... поне се обичайте безопасно!(пък да има и с кого...) -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
да не е mini cooper автомобилчето :ивългрин: "космо заповед нзсикоя"
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
По скоро туй:
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди някакво време в работата, седя си аз на компютъра и идва едно точно такова момченце... поздравява нали,и започва да ми обяснява какъв стикер на телевизия планета искал за колата и дали можело да стане... най-любезно го пратих при колежката, а после в близкия един час ми беше особено забавно като се сетех. Кое му е забавното? -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Аз при такива разкази обикновено си представям как се е развила ситуацията и какви са били мислите на въпросния "смешник".
Прмерно: "Копеле, говорих с някаква металка... От ония черните, бе, дето куфеят и викат *неразбираем рев*. А така, точно. Та и разправям за стикера на "Планетата" и онаа ти казвам ме гледаше 'се едно...". ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^ахахаххахаххахха
![]() А не,аз си гледах нормално, той гледаше кретенски. Просто не успя да изпъкне яко някак си, а май това май му беше идеята. И все пак като си плаща ще си поръчва каквото иска, и аз (или колежката,или които и да е) ще го изпълнява. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Toчния термин за тези хора е мета-сексуални
![]() Това ми попадна по някво предаване днеска, та реших да го споделя като инфо. ЛИЧНИЯ МИ КОМЕНТАР: просто цензурен начин да се нарекат педеругите и женкарите. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Хубаво е, че това се случва в България. Хората имат право да ходят по какъвто си начин искат. Смейте им се ако това ще ви накара да се чувствате по-добре или пък "отмъстени"
![]() Кофти страната на нещата е това, че такива мъже понякога изглеждат по-добре поддържани от жените. Гладко епилирани, добре оформени крака са само част от 'достойнствата' им... Една жена трябва да се побърка от тренировки, за да придобие стегнато дупе... ммм и ще си изгуби циците нейде по пътя ![]() stage тоя заек е от jazzjackrabbit ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, за съжаление и аз не успях да намеря Spaz...но на сайта има сякви други изродщини
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Те не са педали. Те не са гейове. На тях вече им се викало метросексуални. За тях розовото е новото черно. Те са нова порода нещо си. Те се имят за яки пичЕве. И целта в живота им е всеки ден, всеки час да правят фйешън стейтмънт. Хубавото е че поне се къпят и миришат хубаво. Лошото е, че на повечето розовото не им отива и изглеждат като модернистичен вариант на едновремешния циганин-годежар с евфтина, но за това пък шарена ризка от пясъчна коприна. На къде отива света... ц ц ц.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Те не са педали. Те не са гейове. На тях вече им се викало метросексуални. За тях розовото е новото черно. Те са нова порода нещо си. Те се имят за яки пичЕве. И целта в живота им е всеки ден, всеки час да правят фйешън стейтмънт. Хубавото е че поне се къпят и миришат хубаво. Лошото е, че на повечето розовото не им отива и изглеждат като модернистичен вариант на едновремешния циганин-годежар с евфтина, но за това пък шарена ризка от пясъчна коприна. На къде отива света... ц ц ц. Добре казано, ама половината термини не разбрах, да се е.. в главата селска ![]() ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз съм Дендрофил (Е*ъ дървета
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Горките дървета, не стига,че ги режът, ами вече ги и оправят... Накъде върви света...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^А лубриканти използваш ли??
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поздрав със unknown artist - Джуджето дендрофил
а само ако знаеш колко широк е небосклона от фетиши нямаше да се ограничаваш - аз си харесах един фетиш отнасящ се до размацкване на паяци по стените \m/ у нас ше е безспирен оргазъм просто Само аз ли имам такива наблюдения или и женските дрехи се изгейчиха, да не кажа изтравестулиха - едни пайетки гледам едни зрънца чудеса ужас. -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
MadHatterАко знаех кво означава лубриканти с удоволствие
![]() Като млад налитах на нещо по живо - КОЗИЧКИИИИИИИИИИИИИИИИИ П.С.Сега и те не пускат ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какви неуки младежи има наоколо
![]() Стига съм се оливала ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не овлажнители, а смазки!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това ме подсеща за един як лаф: "Божее защо боже, защо сложи пи.ките на жените а не на дърветата"
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:10 PM |