![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Вчера с едни приятели се заговорихме за предстоящите избори през ноември...и разбрахме че пак както винаги в нашата държава нищо не е наред.....В целия свят по време на избори има и ПРАЗНИ бюлетини за да може гласоподавател който иска да гласува, но не иска да дава гласа си за кандидатиралите се за президент...да напише името на човека коитосмята за подходящ...или просто да я остави празна.....
И така поради липса на празни бюлетини аз и доста мой познати които имаме право на глас ще напраВим следното 1. Задраскваме всички имена на бюлетината... 2. От долу пишем:Цонко Цонев - Президент ![]() Това е решение на проблема ми с гласуването....защото отказа на гласуване вреди повече от колкото гласуването по този начин...пук и все пак и ние си имаме мнение предлагам на тези които са решили да не гласуват да направят това... ![]() ПП: за непросветените.... (съмнявам се че има такива ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 198 Регистриран: 24-June 06 Потребител N: 1416 ![]() |
Някфи болни идеи.
Само за концертите ли ви е мерака...? -------------------- It's all the same
so dull, so plain I need the spark, the flame to drag me out of my insane, of my insane. Saatana vittu perkele |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Ауу, пропагандатори!!!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ъъъ...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахахах абе хора не го приемаите толкова на сериозно....да не мислите че ще хванат да го изберат.....аз просто така реших да направя.....не искам да давам гласа си за някой които ще си чеша топките 4 години пък и не искам да седя безучастно......просто споделям идеята си с вас
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз лично няма да гласувам, защото не съм в час. По-добре е да гласуваш за някой който го има в бюлетината.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Абе принципа е I LOVE MY FUCKING COUNTRY.. AND MY COUNTRY LOVES FUCKING ME |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Наясно съм колко е тъпо да не гласувам. Принципно съм твърдо против пропуска. Президентът обаче не ме късае особено. Избирането на някой ще предизвика хиляди интриги измежду партии и кандидати. При положение че не съм наясно с всичко което става в момента, гласът ми е излишен.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
:
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Asha'man ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 188 Регистриран: 13-July 06 Град: София Потребител N: 1454 ![]() |
Тъпо е да не се гласува. Така цялата идея отива по дяволите. Но я ми кажете как да гласувам, когато всички са един дол дренки? Сини, жълти, червении, пембени - едни и същи гадове, дето само гледат да си напълнят гушите... Къде е алтернативата?
Това до голяма степен не важи именно за президентските избори, но все пак... Според мен ни трябва промяна в строя... може би президентска република. Твърде вероятно е да се избере един свестен човек, но 240 - ами няма да стане. -------------------- Blade hails you...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Аз май-май ще пропусна тази година... абсолютно никъде няма кампания за информиране относно кандидатите. А на посоки не ми се стреля... вероятно ще подкрепя Първанов, ако не изникне някоя по-добра алтернатива.
Между другото, един от кандидатите го мернах скоро по ТВ... тоя пич ще ги доживее ли тия 4 години ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Плаче ми се като гледам какви глупости пишете тука.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Напиши някоя умнотия. Сподели акъл.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Той гледа от високо - не може, пък и по-умна мисъл и той надали ще измисли, ама друго си е да обобщи некомпетентно - журналистче какво искаш...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^^ Просто ми става болно когато някой на 18-19 години ми каже, "ще гласувам за Първанов/БСП/незнам си кво си". Кво д анаправя. Така ми идва от вътре и е по-силно от мен.
Този коментар е бил редактиран от Warrior Of Ice на Aug 31 2006, 01:37 PM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
... Президента е само една пионка в България.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Аз пък ще гласувам, но за някой неизвестен
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
^^ Просто ми става болно когато някой на 18-19 години ми каже, "ще гласувам за Първанов/БСП/незнам си кво си". Кво д анаправя. Така ми идва от вътре и е по-силно от мен. Че кой е казал такова нещо?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
HAE HAE AEH EAH НИКАКВИ ЦОНКОВЦИ. |Y| |Y| |Y|
Пък и Sep е прав. Какво сте ми тръгнали да гласувате като първите невидели, все едно си имате представа коя партия кое крило е и въобще кой кандидат какъв е, но понеже имаме осемнадесет години - ще гласуваме за Цонко, дори и фантазирано! Искаме да видиме още метълски концерти. Жалки сте. На никой не му дреме за малоумните ви концерти. Това е република с конституция и трябва поне малко сериозност. Ако не знаете какво правите, просто не гласувайте. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Просто ми става болно когато някой на 18-19 години ми каже, "ще гласувам за Първанов/БСП/незнам си кво си". Кво д анаправя. Така ми идва от вътре и е по-силно от мен. Че кой е казал такова нещо?! Niilo например. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз няма да гласувам.Все едно кой ще изберат и без тва президента е само фигурка.И да не беше пак нямаше де.В тая тъпа държава с тоя скапан народ винаги ще си седим в лайната.ТВа е положението.И да гласувате и да не гласувете все едно.Има една приказка че ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
^^ Просто ми става болно когато някой на 18-19 години ми каже, "ще гласувам за Първанов/БСП/незнам си кво си". Кво д анаправя. Така ми идва от вътре и е по-силно от мен. Че кой е казал такова нещо?! Niilo например. ![]() На хората под 20 им е забранено да гласуват за Първанов, може би? Явно съм пропуснал некви промени в законодателството... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Просто ми става болно когато някой на 18-19 години ми каже, "ще гласувам за Първанов/БСП/незнам си кво си". Кво д анаправя. Така ми идва от вътре и е по-силно от мен. Ми и аз, както е тръгнало, ще гласувам за него, ама май не попадам в посочената категория. ![]() ![]() Десницата явно също не таи особено големи надежди за победа, след като излъчиха кандидат дето никога не бях чувал за него. Бушон някакъв. Но какво да се прави, големите Костов и Стоянов не могат да рискуват имиджа си. А за Беронов (или бъркам името?) малко PR кампания. Лошо няма. PS. А тия майтапи тип "Цонко - президент" дори не са ми смешни, като знам акъла на някои... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де, само тия ли ще са кандидатите? И въобще, кои са кандидатите?
|
|
![]()
Коментар
|
|
Май засега само Неделчо Беронов е официално издигнат кандидат. Обаче май не остава и много време до крайния срок за регистрацията в СИК, така че съвсем скоро трябва да са известни всичките.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аха, и аз така знам ама викам да питам пак... много слаба работа с тия кандидатури.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Вчера с едни приятели се заговорихме за предстоящите избори през ноември... Нека позная - напили сте се до безобразност и сте почнали да сваляте правителства ![]() Иначе по темата... как да гласувам за някой, та аз съм на 18 и нищо не разбирам от политика... ако тръгна да гласувам въобще вероятно ще се водя по мнението на родителите ми и на баба ми и дядо ми ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Май засега само Неделчо Беронов е официално издигнат кандидат. Обаче май не остава и много време до крайния срок за регистрацията в СИК, така че съвсем скоро трябва да са известни всичките. Ако не се лъжа вчера или онзи ден в "Тази сутрин" при Бареков на гости бе г-жа Топалова - кандидат за вицепрезидент от двойката ген.Петров-Топалова. Били подали заявление в ЦИК, в момента са в процес на събиране на нужния брой подписи, а след това официално ще издигнат кандидатурата си. ...Или нещо такова. Не слушах много внимателно предаването, но дочух, че една от точките им в предизборната кампания и цел след евентуалното им избиране е провеждане на национален референдум за американските бази в България. Ако мога да съдя по въпросите, които Бареков задаваше, излиза, че двамата - Топалова и въпросният ген. Петров (надявам се да не бъркам имената) - са с по-леви убеждения, но на самите избори твърдо ще се разграничат от какъвто и да е политически цвят. Това е всичко, което научих. Може би в интернет има повече информация за тях, не съм търсила. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Иначе по темата... как да гласувам за някой, та аз съм на 18 и нищо не разбирам от политика... ако тръгна да гласувам въобще вероятно ще се водя по мнението на родителите ми и на баба ми и дядо ми ![]() По мнението на другите? Другите да решават какво да правят с избора ти? Значи - you dont have a fuckin voice. let your opinion be heard, youve gotta make a choice, rock the vote or im gonna stick a fuckin knife through your eye, vote or die. ![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Е той казва, че не вдева от политика и за тва
![]() ![]() Да вметна, като стана на въпрос, че точно с такива "повлиавания" ама при по-дъртите (дето вече са изкуфели) се злоупотребява яко ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Изобщо защо трябва да гласуваш по каквото и да е влияние? Като нямаш позиция просто не изразяваш такава и толкова.Що всеки е тръгнал да гласува за някой си само и само щото има изори
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Taka e...и на тези избори ще гласуват само турците, циганите и пенсионерите
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Е те тука е разковничето....
Секи вика "е.ал съм го всички са ![]() ![]() Е, и аз нямам право да говоря щото самият 6-7 избори вече не гласувам ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
хах май стигнахте до първоначалното предназначение на темата......ето защо ще напиша ЦОНКО - ПРЕЗИДЕНТ
по отози начин не оставам безучастен...въпреки 4е всичко е решено много от одавна....а за малциствата е ясно че те ни управляват |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Цонко е уникален човек, но по добре е да си остане кмет, за да го запомним с най-хубавите неща които е правил.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Каварна е едно съвсем обикновено градче с един най-обикновен стадион, какъвто има във всеки един град. Не мога да разбера защо някои от вас имат убеждението, че, когато един човек върши една работа в една област на едно място добре, означава, че ще се справи с всички дела на света. С други думи, защо сте решили, аджеба, че Цонко, като е добър кмет, като е тру и като управлява долу-горе добре Каварна (може би жителите й ще бъдат най-компетентни по този въпрос), ще разбира и от управление на държава, на едномилионен град или не знам на какво си?! Вчера вечерта с баща ми засегнахме абсолютно същата тема, но по друг повод. Държавните дела са много по-сериозно и отговорно нещо от организирането на концерти. Ако не знаете, в модерните и цивилизовани държави, за да станат хората политици, за да могат да представят държавите си на постове като министър-председател или президент, учат. Науката се казва политология и дава възможност на завършилите магистърска специалност да работят в министерства и други такива управи. Това, че от нашите политици повечето не са завършили такова, не гледайте. При нас всичко е с надолу главата. Какво ще стане, ако Цонко стане президент? Каквото стана, когато Борисов стъпи на кметското място в София. Хората го харесваха, но не толкова заради делата му, колкото заради името, популярността и харизматичността, които носи. Дали са доволни, софианци ще кажат.
Спрете с тези тъпи мнения. По-голяма глупост от "Цонко - президент", е сигурно "Pyjamka - орнитолог". Няма да обяснявам защо. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
Аз не съм пълнолетна но ако бях определено не бих се спряла на Топалова -Петров като избор...
Топалова при Бареков: "-какви са плановете ви?" "-ами да спрем затварянето на АЕЦ хихик" "-ъъъ? в смисъл на 3 и 4 и блок?" "-ъъъъ да! хихик." "-ама то не може, глава енергетика е затворена" "-хихик може може" "-е КАК бе къзъм!?" '-е, ами аз не знам точно, питайте петров той знае" дори не си беше направила труда да прочете каква за госопода платформа са си изсмукали от нищото -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето тук можете да прочетете кои са кандидатите за президентските избори. Официално.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
eгати ще трябва да избираме пак най-малкото зло
Снощи случайно гледах Митъо Пищова на стани богат ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Нкрая ще вземе да спечели и някой като Пищова и тогава резила ще ни бъде пълен.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цонко е уникален човек, но по добре е да си остане кмет, за да го запомним с най-хубавите неща които е правил. Да! ама на София ![]() ![]() ![]() пък и не ми е за концертите....ако видите Каварна в какво е превърнал....личи си че е човек на място.... Според мен пък това, което е направил в Каварна, трябва да го правят всички останали кметове за градовете си. Сигурна съм, че и той хваща по нещо за себе си, ама когато има и за другите е по-добре май. Ето, харесват си го хората и ще гласуват пак за него. А за президент той самият не се е кандидатирал, ама не може ли пък да се пошегува човек. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Заради това е добре имащите право на глас да го употребят. Защото, ако не гласуват, нямат право да се оплакват след това.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
^Ами не е точно така, защото всеки има право на избор, но може да избира само между това, което му се предлага. Ако ми предложат за обяд развален домат, развален банан и нещо, което не съм виждала и не знам даже, дали не е отровно...мисля че по-добре да си стоя гладна.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Има правота в думите ти, но и другаде е въпросът: все някой трябва да бъде избран; все някой трябва да заеме президентския пост. Съмнявам се в закона за провеждане на изборите да има нещо като "издигане на съвсем нови кандидати при нулев вот". А и вотът няма да е нула по никакъв начин. Най-малкото, че всеки от кандидатите отива и гласува за себе си. Той знае, че е вмирисан банан и малко хора ще го изберат, но въпреки всичко гласува за себе си (ако трябва да използвам твоето сравнение). А и тези хора не се явяват току-така на изборите. Двойката Росен Николов - Митьо Пищова се е нуждаела от няколко хиляди подписа, за да може да подаде своите документи в ЦИК. Поддръжници все се намират; стадото все успява да излъчи главатар - може да е най-неподходящият, но е избран; може стадото да е подкупено, но е избрало някого. Не можем да си позволим лукса разваления домат да се червенее 5 години на върха на държавата. А начинът да му попречим е само един.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Моята лична логика е (ще използвам пак същия пример), че ако днес взема банана, утре домата, вдругиден пак ще ми предлагат гнилоч. А ако отказвам няколко дена, може пък и да се замислят, че явно нещо не е наред.
![]() Друг е въпросът, дали няма да съм умряла от глад, докато се усетят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ако не знаете, в модерните и цивилизовани държави, за да станат хората политици, за да могат да представят държавите си на постове като министър-председател или президент, учат. Науката се казва политология и дава възможност на завършилите магистърска специалност да работят в министерства и други такива управи. Мдам, учат как да казват много и нищо съществено. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
HAE HAE AEH EAH НИКАКВИ ЦОНКОВЦИ. |Y| |Y| |Y| Пък и Sep е прав. Какво сте ми тръгнали да гласувате като първите невидели, все едно си имате представа коя партия кое крило е и въобще кой кандидат какъв е, но понеже имаме осемнадесет години - ще гласуваме за Цонко, дори и фантазирано! Искаме да видиме още метълски концерти. Жалки сте. На никой не му дреме за малоумните ви концерти. Това е република с конституция и трябва поне малко сериозност. Ако не знаете какво правите, просто не гласувайте. Ей, умният, ти като много знаеш, я ми отговори, какво ще стане, ако ми попаднеш в ръцете ![]() Taka e...и на тези избори ще гласуват само турците, циганите и пенсионерите ![]() е, точно заради това, трябва да се гласува, защото после никой няма да ни е виновен, че гореизброените определят какво да става в България -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
абе народе, няма да говоря за президенти, ама никой ли от вас не знае, или се правите, че не знаете как се организират концертите в Краварна?
С помощта на Жокер медия, ако някой не знае за какво става дума, да отиде на улица Крум Попов, срещу мараята и да им види офиса, само мутри висят в него - за всеки що годе расъждават човек и опитващ се да види истината е ясно, че Цонко е в близки отношения с тях и през община Краврна и най-вече през концертите се препират сума ти и пари. В крайна сметка мен много не ме боли, нали идват бандите, и преди да почнете да ме плюете и да защитавате Цонко, помислете малско над следният факт. На феста Траш тил дет - имаше пряко сили 2 000 човека, при цена на билета от 15 лева това са 30 000 лева или да го кажем 15 000 евро и малко отгоре. Да приемем че българските банди не са взимали пари за свиренето - сметнете само за техника, озвучаване и наем на стадиона (не знам дали се плаща) колко пари са отишли, сега сметнете билетите за самлет на пичовете от Напалм, Дистръкшън и Мистик Съркъл, както и на хората, които са били с тях...сметнете и хонорарите на бандите, без да съм убеден в думите си, предполагам, че в най-лошият случай музикантите от гореспоменатите банди взимат минимум между 500 и 1000 евро на калпак + покритие на всички останали разходи. Сметнете малко пари отпреди феста за реклама итн...ми аз мисля, че тия 15 000 евро от билетите отдавна ги профукахме... Не искам да кажа нищо лошо за Цонко, но зад повечето успеи концерти там не стои само той но и много пари, които доста смърдят, хубавото е, че кмета е решил да ги дава за рок музика, а не за чалга. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
И това по-дяволите е форум за метал музика, така че махни тази чернилка от подписа си, защото дразниш хората. Не мога да повярвам, че го каза. -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Ако беше бял, пак щях да кажа маймуна, тук не става въпрос за расисзъм а за това че този смешник, доколкото съм запознат е ряпър (рапър)
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 23-May 06 Град: Навсякъде и същевременно никъде... Потребител N: 1357 ![]() |
Волен Сидеров Циганите на сапун и само Волен...
![]() -------------------- I Only Dream In Black And White...
I Only Dream 'Cause I Am Alive... I Only Dream In Black And White... To Save Me From Myself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Ако беше бял, пак щях да кажа маймуна, тук не става въпрос за расисзъм а за това че този смешник, доколкото съм запознат е ряпър (рапър) Не знам за чий се нервиш, след като го боли оная работа какво ти е мнението точно за него. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Някаква ирония ли долових в поста ти?
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
мисля че трябва да се гласува. Живеем в супер скапана държава и аз не искам Гоце за втори мандат
този човек е лицемер -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Че Гошко е лицемер - така е!Има и още много недостатъци, но те настрана.Ама кой от сегашните политици не е такъв?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
така е но например Жоро назначи Филчев за посланник което е голям срам. Винаги ще име политици, просто трябва да намерим подходящите хора!
![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
^Че Гошко е лицемер - така е!Има и още много недостатъци, но те настрана.Ама кой от сегашните политици не е такъв? ![]() ![]() Първанов и Сидеров с популистиките си изказвания си изграждат образ на най-близо до народа кандидати. Не виждам кой би могъл да се добере до балотаж освен тях двамата. Имаме един кандидат на ОДС, който едва не се е разпаднал и мнимият флагман на демократичната идея в България Георги Марков, агент на ДС. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
МАРТИН ПЕТРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!11111
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, умният, ти като много знаеш, я ми отговори, какво ще стане, ако ми попаднеш в ръцете ![]() get
a life . -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Taka e...и на тези избори ще гласуват само турците, циганите и пенсионерите ![]() е, точно заради това, трябва да се гласува, защото после никой няма да ни е виновен, че гореизброените определят какво да става в България Бях ироничен метални братко ![]() Цитат ряпър Според мен това е човек, който яде ряпи ахах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти ..... как може въобще да ги слагаш един до друг в един пост?????????////. дмжкльцнбйбднсць
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Радвам се само на изборите защото ще почиваме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Аз се радвам по същата причина, защото в понеделник имам 12 часа в училище.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^В профилирана паралелка(Изобразително изкуство) съм.Този ден имам 7 часа изобразително.Ама миналият път имахме 14 часа.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
14 часа да рисуваш свастики сигурно писва.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
14 часа да рисуваш свастики сигурно писва. От време на време драскам и 14 и 88 или някой други антични знаци ![]() ![]() Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф... Ами че как иначе?! ![]() ![]() Неслучайно прякора ми е Фюрера, ей! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бас ловя, че като пораснеш ще гласуваш за Болен Лидеров
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НЕ!
![]() ![]() Ако трябва сега да гласувам - или няма да го направя, или ще отида и ще пусна невалидна бюлетина! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф ... Рисунките му всъщност не са лоши, но пък не твърдя че разбирам от рисуване. Мисля че основно природни пейзажи е рисувал, така че какво лошо. Плюс това негов е дизайна на една от най-известните коли в света - Костенурката Фолксваген. Според мен Пикасовите работи са като автомобилни катастрофи на секви марки коли ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Той в миналото много е хвалел комунизма Не беше ли главен редактор на вестник "Демокрация" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че е и тръгнал по стъпките на младия художник Адолф ... Рисунките му всъщност не са лоши, но пък не твърдя че разбирам от рисуване. Мисля че основно природни пейзажи е рисувал, така че какво лошо. Плюс това негов е дизайна на една от най-известните коли в света - Костенурката Фолксваген. Освен природа е рисувал и сгради, но те всичките са пейзажи.А сред най-добрите му идеи. които не са много известни, са "народният автомобил" и аутобанът. Той в миналото много е хвалел комунизма Не беше ли главен редактор на вестник "Демокрация"Именно! А "Комунизмът е най-добрият фашизъм" е негов бисер. ![]() И се извинявам на модераторите ако съм нарушил някое правило! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 3-September 06 Град: Pyce Потребител N: 1546 ![]() |
Аз лично ще гласувам за Волен. Не че е направил нещо, не че прави нещо, не че ще направи нещо, а просто ще му гледаме сеира, защото той друго и не може да направи.
-------------------- Pyjamka is a sex goddess!
Оставих: Детството в миналото! Младостта в университета! Старостта в бъдещето! Живота в мечтите! Водката в хладилника! Е, КЪДЕ СЪМ АЗ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^Дай боже по-малко хора да гласуват, като тебе
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Днес нали за това си говорихме. Казах ти, че е глупаво да гласуваш за него! Държавата ни може да е корумпирана, измамна и да не заслужава уважението ти, но поне има собствена чест, достойнство и суверенитет, които ще бъдат тотално заличени, ако този палячо заеме президентския пост.
P.S. И го разкарай това чучело най-сетне. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз лично ще гласувам за Волен. Не че е направил нещо, не че прави нещо, не че ще направи нещо, а просто ще му гледаме сеира, защото той друго и не може да направи. Междувременно докато му гледаме сеира ще се върнем 100 години назад и ни евросъюзи ни нищо хубаво не ни очаква. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Много забавно, ама Дарт Вейдър и IYI?
![]() ![]() ![]() ^Е то не че ЕС е добро нещо! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
^Викаш всеки може да е президент ?
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
БНС са тъпаци
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Ахам!
![]() ![]() ^Това го приемам като лична обида! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Отворих сайта... да видя какво се е променило след последната ми визита (преди година сигурно).
Иии... попадам на това. Alt+F4, директно. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Миро нищо лично.Просто си изказвам мнението.Нали преди време за тях политика беше мръсна дума.После се опитаха да подкрепят едно подобие на партия.Са пак бойкотират изборите.Пък съм им виждал колите паркирани пред някво сборно пунктче на СДС,което просро не знам как да го тълкувам.Не съм навътре в тия неща обаче ми стана мноо интересно.
Обаче на последък любимата ми тяхна проява е надписа на всяка втора стена Обичам BG.Защо БГ е на латински не знам.Просто е някво мноо хитро.Пък дори и тва драскане на ляво и на дясно е достатъчно малоумно.Нали за некъв ред се борят пък усвинват навсякъде. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Вече има политическо движение "Гвардия", което е към БНС.За Волен много сбъркаха, като не се разровиха из архивите първо.Това че някой е написал "обичам БГ" не означава непременно че е от БНС.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е само те слагат IYI на всяка дума
|
|
![]()
Коментар
|
|
За Волен много сбъркаха, като не се разровиха из архивите първо. Ти това вярваш ли го? БНС да не са набор 1990+? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде бе, с БНС съм си имал вземане-даване покрай работата ми - едни приятни момчета с бръснати глави са...
Чиста беше работата само на Движение "Гергьовден" ![]() -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Туко що пуснах гласа си. Препоръчвам ви и вие да направите това, вместо да оправдавате апатията си със заучени фрази като "няма з акого" и подобни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Няма за кого.
![]() -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Турчин
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Туко що пуснах гласа си. Препоръчвам ви и вие да направите това, вместо да оправдавате апатията си със заучени фрази като "няма з акого" и подобни. Подкрепям. -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Heh, честно изказано -- няма да гласувам, защото ми е точно през кура в съвсем този момент.
-------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Вече верно нема за кога.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито, Пъравнов и Сидеров на балотаж...
40-на процента избирателна активност... 60 на сто от хората в тая държава са ебати телетата, честно! -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Мууууу
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Горката ни държава. Сеща се за нас само по време на избори.
-------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:46 PM |