![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
ми значи
Evergrey - Monday Morning Apocalypse е албума, нов е, запечатан за 13 лв http://wizard.bg/main.php?page=shop&se...le&mid=3585 и сингъл на Evergrey , също е нов за 5 лв (не е запечатан все пак са се разписвали ![]() http://wizard.bg/main.php?page=shop&se...le&mid=4255 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
А защо си ги продаваш, не те ли кефят, все пак са оригинални? Нямам пари в момента иначе с удоволствие бих те отървал от тях.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 332 Регистриран: 2-June 03 Потребител N: 131 ![]() |
ми групата не я слушам, не ме кефи, но просто ги имам и верно не ми трябват, мога да те изчакам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз взимам Мъндей Морнинг. Нещо ще се срещнем ли или как?
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аргххх - 2 дни по-рано да беше дошло това съобщение и щях да ти ги грабна без да се замисля
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
InsArtTure купи албума, сингълът все още се продава
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 28-July 06 Град: вътре Потребител N: 1481 ![]() |
аз купувам само кажи кога каде как що нещо скупе ирк нещо за вруска се разберем
-------------------- The night awaits
The act of confidence The kiss of Judas |
|
|
![]()
Коментар
|
|
като не си от София и малко кофти става.
Аре вее никой ли не иска тоя сингъл хах -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Все още ли не си намерил купувач
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Аз бих купил сингъла ама не съм от София и става много сложно....
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:17 AM |