![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Тъй... гледам всеки тука си пуска темичка и викам айде и аз да не съм назад... (барабар Петко с мъжете дет се вика
![]() ![]() Та по същество - казвам се Славена, на почти 20 години съм /видях няколко представяния тука и всички бяха по малки от мен ![]() ![]() ![]() ![]() Друго не знам какво да кажа... ако някой иска да знае нещо, може да се чувства свободен да пита за каквото и да е ![]() Слушам най-вече блек метъл, но като съм на кеф слушам и дет, дуум и гор /е те тва не знам дали така се пише на кирилица ![]() Айде... това засега, и наздраве ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Добре дошла!
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мда, тука всички сме млади като външност, но завидно мъдри... хм... отвътре.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
АААА не аз съм дърт...но пък съм запазен
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Здравей чадо. Кажи най-любимата си група и най-любимия си сладолед (щоколад, ванилия и т.н.)?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
АААА не аз съм дърт...но пък съм запазен ![]() ![]() Еми... само едно мога да кажа - заповядай ![]() Здравей чадо. Кажи най-любимата си група и най-любимия си сладолед (щоколад, ванилия и т.н.)? Най-любима група нямам, на моменти съм. Преди Crale Of Filth ми беше любима, после Catamenia, после през Amorphis, Korozy... Според зависи от етапа на живота ми ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат признавам само шоколадов Това беше правилния отговор ![]() Шоколадов сладолед > всички останали -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Стейдж аххах
![]() Добре дошла, бързо се ориентираш ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Добре дошла...Бургаска мафия
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здравей, приветсваме всички млади новодошли бургазлийки, защото вече имаме опит, че те са доста приятни и хубави (затова дай снимки
![]() ПС: Тоя път бях първи за снимките! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
А! Не само аз съм питала за сладоледи.
![]() Добре дошла! Обичаш ли морето?Поздрави на бургаското от мое име. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^ Ванилов сладолед със сироп от ягоди + вафла Боровец + Туборг ....ето това е комбинацията
![]() към сметките може и да се вкара някоя девойка ![]() ![]() PS: .....И още няколко бирички |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Аааа копеле потече ми слюнка като ми дрънкаш такива простотии
![]() P.S. Морт, не си първи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мале колко рано сте станали
![]() ![]() Сега поред... снимки - тук Сайта го видях още преди форума ![]() Морето го обичам, стига да не съм в него - изпитвам панически страх от вода, ако е над коленете ми ![]() ![]() Цитат("Dragontear) Ванилов сладолед със сироп от ягоди + вафла Боровец + Туборг ....ето това е комбинацията Нищо не си познал... ![]() Шоколадов сладолед с шоколадов сироп ![]() ![]() П.С. Сега на мен ми потекоха лигите ![]() П.С 2. Боровеца преди беше готина, ама сега има вкус на ретро вафла... ако ме разбирате какво имам предвид ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
П.С 2. Боровеца преди беше готина, ама сега има вкус на ретро вафла... ако ме разбирате какво имам предвид ![]() Е аз както казах съм дърт и си падам по ретро нещата.... ![]() ![]() ако имаше и още шоколадче "Кума Лиса" или "Родопче" маааааааааалииии ....Спирам че ще се удавя в лиги тука ![]() ей!! някой да знае да се продават някъде още кифли осморки ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Първо добре дошла на FallenAngel. А после - хора, защо забравяте пастата за зъби "Мечо" и дъвките "Дъга", страшни бяха.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Е тая паста даже аз я помня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само аз ли гледам тъпо като ви чета последните три поста
![]() Сефте ги чувам тея неща ![]() По моето време имаше вафли Куку руку ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здрасти и от мен!
Интересен ник... Навремето харесвах група със същото име. Приятно прекарване във форума, надявам се да го намериш за полезен и забавен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
И в рекламата и се пееше "Вафла Куку Руку, пълна с течен шоколад". И имаше някакви томболи, свързани с нея. Верно си е.
Ама леле и ние какви глупости бръщолевим, хаха -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не не. Ако не се лъжа беше "Куку руку вафла чудна, пълна с течен шоколад" И вътре май имаше някви картинки, доколкото помня
![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕЕЕЕЕ куку руку си е дълеч по "малда" вафла тя даже е вносна....или поне марката е Гръцка
аз трябва да напиша докторат на тема "ВАФЛИТЕ, И ИМАТ ЛИ ТЕ ПОЧВА СРЕД ДНЕШНАТА МЛАДЕЖ" ![]() ![]() a едно време имаше и ШОПСКО ПИВО |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Имаше и Алтай и Ехо
![]() Добре дошла. Тук ще ти хареса. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Куку руку вафла чудна, пълна с течен шоколад ..."хапнеш, гръмнеш, хвърлиш топа със приятели добри". Прекрасно минало пхах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Добре дошла тук!
![]() Винаги се радвам, когато приветствам съграждани, приятно постване във форума ти желая, сигурно ще ти хареса, тук всички са...ъъъ много приятни хора, с голяяямо чувство за хумор. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() Виждам, че набъбва бургаския контингент във форума. Колкото сме повече бургазлии - толкова по-добре ![]() То и аз съм студентин в шопско, само че мъгистър и друг вуз. Иначе ти желая приятно постване във форума и успешно следване ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много сте мили всички
![]() ![]() Цитат тук всички са...ъъъ много приятни хора, с голяяямо чувство за хумор. Това го забелязах вече ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
Здравееей
![]() -------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Здрасти, Славена
![]() Дуум ![]() ![]() Едно време спечелих тениска от куку-руку, но не ми я дадоха. Тъпаци! ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ти от Куку-руку, аз пък от Покемон, какво знаеш. Лепих 256 шибани лепенки за една обикновена червена тениска с дребен плъх Пикачу отпред!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък преди време спечелих тениска с Трите Хикса
![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре Дошла
![]() ДХ Форевър !!!!11 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Най-накрая и някой друг, който да им се кефи ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 10:53 AM |