![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Хах незнам дали трябваше да пускам цяла тема, но все пак половината си живот прекарваме в едно състояние за което не се знае особенно много или казано иначе - не се знае - знае ли се.
![]() Сомнамбули ![]() Може да не повярвате, но имам един приятел, който отдавна е заебал пуберитета, но по незнайни причини сънува нон стоп, или поне си спомня повечето сънища. Просто удивително! Всеки божи ден ![]() ![]() ![]() А аз не съм сънувал кой знае от кога. Защо някои хора сънуват често, а други супер рядко? Може би (четох някъде) човек си спомня точно съня преди да се събуди. - А аз защо по дяволите нищо не си спомням ![]() Както и да е. Един сънува - друг бълнува ![]() Еми.. казвайте, колко, какво, как и защо сънувате? Мацки във вериги и черни кожи или някви по-тъпи сънища ви гонят по нощите. Ако сте прецакани като мен също, ако сте самнамбули - къде бръмчите и кви ги вършите ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Винаги сънуваш, това дали си спомняш съня зависи в коя част на съня си се събудил, има някакви фази на съня и т.н... не съм много компетентен
странното при мен е понякога се събуждам, разбирам че сънувам и пак заспивам със същия сън -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^Не можеш да си представиш това колко често ми се случва и на мен.
Преди 2-3 години сънувах почти всяка вечер, но сега не съм сънувал от незнайно кога. Според психолозите сънищата са начин за мозъка ни да преработи случилото се през деня. В такъв случай или вече нищо не ми се случва или мозъкът ми не е в ред (по-вероятно второто) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Аз все някви простотии сънувам .....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Напоследък не съм сънувал доста или поне не си спомням сънищата ми. Иначе какво ли не съм сънувал ебаси, най-яркия ми сън беше, че яздих някакъв дракон, а пък друг- че Скелетон Уориъри ме пукат с мечове. Е тва е Диабло към 4-5 клас
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 30-October 06 Потребител N: 1648 ![]() |
Аз сънувам доста често.
![]() ![]() ![]() А аз имам друг въпрос. Случвало ли ви се е да изпадате в състоянието когато си представяте как спите и се гледате отгоре? Мн неприятно чувство. Това е друга теория за сънищата, според която като спиш и душата ти се отделя от тялото. С това се обяснява и дежавуто. -------------------- When the night falls,
when the moon's full |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Мале с туй Диабло и аз какви сънища съм имала... сънувала съм, че съм сорсерка и ходя да бия Баал... общо взето сънувам някакви безсмислени неща
![]() А доколкото си спомням четох, че всички сънуват, но много малко хора си спомнят какво са сънували ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Аз рядко сънувам.И обикновенно само глупости.Понякога ми се случва да сънувам в съня някъв кошмар и се будя и се едно съм си се събудил и съм си в стаята където сичко е нормално и изведнъж почват да се случват някви неща и си се будя вече наистина.Един от най-ужасните ми сънища беше преди напалм дет когато сънувах че отивам да си купя билет за въпросния концерт за 100 лв. и като се прибирам се оказва че е за някъв минал концерт
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
bez_alko може да ви разкаже какви глупости сънувам, защото редовно му се оплаквам. Сънувам буквално всяка вечер и то по няколко пъти. Така е сигурно от година-две. За този период съм имала всякакви сънища - свързани със смърт, със секс, с женитби, с изневери, с караници, с котки, с шофиране, отвличане, .... Обикновено за една нощ изреждам по две-три от изброение. Общо взето се забравят (особено ако са били неприятни), само дето винаги се чувствам уморена и недоспала, след като през нощта съм "препускала" из дебрите на подсъзнанието.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
А сънища които се повтарят сънувате ли? Аз примерно от години си сънувам отвреме навреме един сън с море и огромни вълни, които идват към сушата. И други повтарящи се имам, за които да се чудиш откъде се появяват. Най-обичам нищо да не сънувам, за да не си занимавам ума с глупости да мисля за сънища.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Като малка си имах един доста повтарящ се кошмар, до толкова го сънувах,че почнах да се чудя истина ли е сън ли е...беше някак си реално.
Сега май почти не сънувам. Онзи ден задрямах в не помня кой час и сънувах,че един съученик мъкне шишета с вода в стаята.(предния ден нямахме вода и бях много притеснена да не спре и този) Иначе съм сънувала какво ли не - желания, паяци, майка ми ме коли, Слави Трифонов ми капке капки за нос, баща ми умрял... бтв последното беше красив сън, макар и тъжен. Голямо нещо са сънищата, понякога ни показват нещата, които сами крием от себе си. Плашещо е. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Аз сънувам какво ще ми се случи на следващия ден. Понякога ги приемам като проклятие, друг път-като дар божи.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
И познаваш ли?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ведъж сънувах че управлявам боен кораб и ме гонят големи пирани...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
А сънували ли сте че умирате? Мен ми се е случвало няколко пъти и веднага се събуждам после
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
^ Сънувала съм
![]() ![]() А най-мразя да сънувам, че съм бременна... случвало ми се е няколко пъти - ужасяващо е ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат Металски ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
А най-мразя да сънувам, че съм бременна... случвало ми се е няколко пъти - ужасяващо е ![]() много е гадно да си бременна на сън, вярно! ![]() сънувам: цветно разнообразно хора познати понякога сънувам филмирани истории - наскоро "участвах" в съня си в нещо като психо трилър и имаше много трупове и човешки крайници около мен, а аз бях мъж с отрязана ръка... ![]() кошмари не сънувам (от години не помня да съм сънувала кошмари) оставам с впечатлението, че сънувам сутрин няколко пъти - че летя ![]() помня си много сънища, имам и много брутални ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Рядко помня какво съм сънувал, но ако се сетя като се събудя и ми става доста кофти... имаше един период , в който сънувах само кошмари, което си има и добри страни. След кошмар спя като къпан.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Цитат а от най-бруталния ми чак ме е срам разкажи разкажи ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
![]() ![]() На мен най-интересен ми беше сомнамбулският ми период..жалко ,че продължи кратко. Иначе често си сънувам продължения на сънища отпреди години.Някои сънища толкова си ги обичам,че ги помня вече повече от 10-11 години.Всъщност си спомням някои сънища от 4-5 годишна възраст-един вълк се катери по леглото и разни подобни. Най-мразя сънища,,в които се извършва активна физическа дейност,щото в един момент направо си падаш от леглото или на каквото там спиш. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Понякога (много рядко) сънувам събития, които наистина се случват на другият ден.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
Сънувам много и цветно... мразя това обаче, че не мога да крещя или да тичам... много рядко ми се случва да мога
![]() Много често сънувам, че ме убиват... гадничко си е... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^^И на мен човек...но явно е случайност....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Аз по някакво странно стечение на обстоятелствата се будя с ужасяваща аларма в 6 часа сутринта и последното което ми се помни са сънищата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1665 ![]() |
Ей преди няколко дена сънувах, че се мотах по безбрай метълски завадения, кръчми гледайки как една приятелка бие с китара някаква друга
![]() -------------------- It's a man's obligation
to put his boneration in a woman's separation the kind of penetration that will increase the population of the current generation of our humble little nation |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Сънувах че снимам на някакво културно събитие с голям цифров фотоапарат. Дотук добре. Ама се оказа че апарата го е страх да снима когато има други хора наблизо. Това май го беше написал на дисплея. И аз се чудих известно време кво да правя, и после някой ми каза да му се обадя на апарата по GSM-а и да го успокоя и щял да се оправи ... ама в съня всичко ми изглеждаше супер логично и възможно ... и тогава се сабудих с някво невероятно тъпо изражение и си викам WTF??!?!
![]() много ясно го помня това след като беше един от най-малоумните ми сънища ever ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
А аз имам друг въпрос. Случвало ли ви се е да изпадате в състоянието когато си представяте как спите и се гледате отгоре? Мн неприятно чувство. Това е друга теория за сънищата, според която като спиш и душата ти се отделя от тялото. С това се обяснява и дежавуто. ОМФГ, значи всяка нощ аз докато спя се призрачният алф примович се разхожда на свобода... Мамка му наскоро сънувах че съм негър и приказвам с Тупак... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Аз сънувам много рядко и хората винаги са без лица (дори и да ги познавам).
Като малка в продължение на няколко години сънувах един и същи кошмар и след време доста неща от него се сбъднаха... Неприятно. Доста често ми се случва и да изпадам в едно такова странно състояние преди да заспя - като си затворя очите имам чувството, че някаква черна бездна ме засмуква и не мога нито да си отворя отново очите, нито дори да помръдна, а ме обхваща отвратителното усещане, че никога повече няма да мога да се върна от това странно измерение, ако не направя едно от двете неща. Адски плашещо е! ![]() Докато четях "Властелинът на пръстените" (бях на 11), всяка вечер сънувах продължение на това, което вече съм прочела и бях сред героите естествено. ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Винаги сънуваш, това дали си спомняш съня зависи в коя част на съня си се събудил, има някакви фази на съня и т.н... не съм много компетентен странното при мен е понякога се събуждам, разбирам че сънувам и пак заспивам със същия сън хехе, при мен пък е още по-странно, щото мога да се накарам да сънувам нещо, което съм сънувал назад във времето. но все още не мога да CANCEL-вам сънища - такива, които не ми харесват да не ги сънувам повторно. ма с времето дано се науча. а другото странно при мен е, че половината от нещата, които сънувам са ситуации, които след време ми се случват и имам усещането за дежа-ву, когато се случат. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Понякога, когато сънувам нещо неприятно в един момент се усещам, че е сън и опитвам по всевъзможни начини да се събудя и когато успявам (уж) се озовавам на място, на което съзнвам, че не може да съм заспала (при НДК примерно). При втори опит пак (уж) се събуждам, но отново виждам, че съм се събудила с съня си... и така продължава сън в съня и накрая ставам от леглото потна и уморена. Мразя такива нощи!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Аз пък точно такива сънища обожавам. Събуждам се и после спя като къпан.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 20-March 07 Град: Lovech Потребител N: 1973 ![]() |
Na men postoqnno i neprekasnato mi se sly4va da sanyvam vsqkakvi prostotii.Nai 4esto s ybiistva.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Сеп, вървя след постовете ти да прочета някоя мъдрост, ама нъцки. Предвидим си, много даже.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Не търси под вола теле
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Че какво правят хора със слаби сърца в такъв форум?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Оглеждат се за "потни и изморени" девойки.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^Хъ хъ хъ за да ги довършат
![]() ![]() ![]() ех Танче Танчеееее... ![]() спрете с потните и изморени девойки, че се РазчуФствах и Разлупках ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Понякога, когато сънувам нещо неприятно в един момент се усещам, че е сън и опитвам по всевъзможни начини да се събудя и когато успявам (уж) се озовавам на място, на което съзнвам, че не може да съм заспала (при НДК примерно). При втори опит пак (уж) се събуждам, но отново виждам, че съм се събудила с съня си... и така продължава сън в съня и накрая ставам от леглото потна и уморена. Мразя такива нощи! +1 Ужасно е гадно! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() спрете се бе момичета, ще стане някой фал ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Я тихо, бе.
![]() ![]() SharondenAdel и SoulThief, с Dragontear искаме по-детайлни подробности за сънищата ви и за периода непосредствено след тях... ![]() Edit: Добре. Отбелязано е вече. ![]() || || V -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Е сега....за Sharon не знам ... ама за Танчето определено
![]() ![]() PS : Танче да не си сънувала и мен ? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
@Sharon-Потна
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, човек да не вземе да се оплаче и ще го изядете с парцалите.
![]() Какво сънувам ще ти кажа някой друг път. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен ли ........Кога? .......Насаме?..............С много бира? ...пък си ми обещала надпиване с бира... а аз съм ти обещал да ти правя сандвич
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Никога не помня какво сънувам ;р ако има някой който да ми постави диагноза, ще ми е интересно да я чуя ;р
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Същото. През целия ми живот досега си спомням най-много 2 или 3 от всичките ми сънища. ;?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Аз пък, като се замисля в моемнта, не мога да се сетя за нито един.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Доста често ми се случва и да изпадам в едно такова странно състояние преди да заспя - като си затворя очите имам чувството, че някаква черна бездна ме засмуква и не мога нито да си отворя отново очите, нито дори да помръдна, а ме обхваща отвратителното усещане, че никога повече няма да мога да се върна от това странно измерение, ако не направя едно от двете неща. Адски плашещо е! ![]() ухаа - като всяко егоцентрично същество аз си мислех, че съм единствената, която е усетила подобно нещо. Наистина е ужас. Първата нощ, когато ми се случи се обградих със защитници - реалната ми котка и един мечок. После пък ми се яви някакъв уникален дзвер, който ми каза, че ще ми вземе душата - при това шептеше на ухото ми - това втория, третия път... Е тогава как се разкрещях, мислех си, че съм събудила цялата къща, а после се оказа, че и звук не съм издала. Ожас. ![]() Последно реших, че трябва да експериментирам и се опитах да 'потъна' нарочно. Успях - при това през деня, обаче ме обзе някаква паника и все пак започнах да се опитвам да се "върна". ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
people, май прекалявате с фантастиката като жанр във филмите и книгите...
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^+1 - Само че на мен ми е кеф, даже понякога "се опитвам" да контролирам изпадането в бездната, като се издигам когато си искам
![]() Плюс това понякога "усещам" че някво гадно и потайно същество се пробва съвсем тихичко да ме вдигне.. Аз се правя на луд и в най-неочакваният момент скачам да го хана или поне да видя кво е... и уйци - нема никой ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 3-February 07 Град: гр.Русе Потребител N: 1833 ![]() |
Е тогава как се разкрещях, мислех си, че съм събудила цялата къща, а после се оказа, че и звук не съм издала. Ожас. ![]() Аз като изпадна в това състояние не мога и да издам какъвто и да било звук, колкото и да искам и да се мъча... И най-гадното е, че го осъзнавам. Но "дзверове" не ми са се явявали... още. ![]() А вие и експерименти си правите... От къде събрахте толкова воля и смелост за подобни подвизи? ![]() -------------------- Властелин на света е не този, който победи другите, а този, който победи себе си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
Сънувам често...Но рядко си спомням съня...Случвало се е да се събудя от часовника и да стоя няколко минути в размисли какво съм сънувала...Безуспешно.Странното е,че след това..Да кажем по някое време в училище се сещам.Изведнъж ми изкачат в ума..Има и сънищ,които помня,но ме тормозят...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Сънувах, че един клошар ме зяжда
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък напоследък съм се разсънувал като лумпен, ама не ща да ги помня :Р
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Записвай си като се събудиш, Сашо. Така идват едни от най-добрите идеи.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aбе да не стане прекалено шизо :Д
Иначе ни песни, ни стихове, ни нищо не би станало от тях... ...не е като онзи флауър метъл сън в 6 клас, че яздя дракон ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Аз сънувах преди няколко дни, че с един фр и някви негри ограбваме някъв апартамент!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Често когато сънувам, нещата се случват точно както на мен ми се иска...т.е. ако съм в съня си и ако ми се прииска да завали,то така и става...ама толкова реално е всичко,че понякога даже почвам да се плаша....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Обикновено сънувам, че си намирам пари на улицата.Ама много пари.И като се събудя си умирам от яд
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
^^ все пак това е твоя сън
аз пък най редовно си сънувам кошмари..много ме радват именно защото знам че са кошмари учителката ми по английски (фенка на Paradise Lost..мдъъ младичка е) беше изсвирясала и кат ми извади една бухалка изпод катедрата направо се побърках да се хиля а за пари кой не го е яд особено като е пачка по стотачки -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 4-February 08 Град: софия Потребител N: 2574 ![]() |
Много са ти весели кошмарите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
ее в съня не ми беше смешно, но съвсем спокойно тогава реших да се успа, за да видя какво ще стане
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
После изяде ли си боя?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
При мене се случват разни неща от сънищата, обаче понякога имам чувството, че се повтарят и реални случки.
А тази нощ сънувах, че карам лекции и някакво бабе чука на вратата и като влиза, изведнъж вади моторна резачка и се опитва да разфасова колегите, а аз хуквам да бягам нанякъде. И най-забавното е, че по време на съня се събудих 2 или 3 пъти, заспивам пак и сънят започва отначало, обаче аз тръгвам в друга посока, като видя резачката. -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ бой ами да колкото и да ми е неприятно, но поне ми беше приятно да я спъна (аз всъщност не мога да я трая)
^това с резачката е два пъти по-брутално, че и бабка..смятай какво е интересно с такова въобръжение -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Колкото повече мисля за тоя сън, толкова повече ми се струва, че бабето беше Недялка Иванова (Нела Фонемата - страшилището по езикознание).
-------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
аз от два дни сънувам, че съм ранена в ръката в един супермаркет. обикалям го и не мога да изляза, а някой ме гони. а снощи ненадейно срещнах най-добрия ми приятел и майка му там...гадно е...особено това, че ме боли адски много...
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Последния ми потресающ сън:
Аз съм японски самурай ???? ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 88 Регистриран: 25-July 08 Град: London Dungeon Потребител N: 2892 ![]() |
Мусака
-------------------- There goes a little fucked up piece of my brain
Didn't need it anyhow, didn't use it anyhow no way! My minds been soakin' up so much shit... now it's cured not like healthy But cured like marinated dried out fuckin piece of meat |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Последния ми потресающ сън: Аз съм японски самурай ???? ![]() ![]() gadabout и Stormrider да не са те обсебили ;д -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мъхахахахахах!!!
Аз оня ден сънувах катана оргия и също беше мн яко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Аз пък снощи сънувах някакви нереални глупости..
Избягах от нас, за да отида в.. ъъ, лагер за депресирани хора (не че имам нужда, но.. ) , след което се сетих, че няма какво да правя там и на всичкото отгоре не съм казала на нашите. Ии, ъм, избягах от лагера и се озовах в някаква очарователна гора, където ме преследваха някакви хора/същества, там от нищото изникна Гандалф, като мой спасител и.. толкова си спомням. Или май се събудих. ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^ Надявам се сега някой да не рече, че Ulair ти е повлиял
![]() ![]() Аз не съм сънувал абсолютно нищо от две седмици. Помня, че последния ми сън беше свързан с някакъв огромен дъб, който внезапно израстна в стаята, клоните му започнаха да излизат през прозорците, чупейки всяко едно стъкло и постепенно дръвчето стана по високо от къщата ми. Всичко беше в листа, а аз си лежах с кеф върху проклетите клони... Какво в името на Царството чернобогово беше това!!! ![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Какво в името на Царството чернобогово беше това!!! ![]() Това е знак от Боговете да се ориентираш към folkmetal-a докато е време ![]() А може и да означава, че агентите Му са разбрали за предателската ти душа и са ти пратили предупреждение ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Баница > Мусака +1
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баница = Мусака, но задълже с кисело мляко/айрян.
+ 66.6 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
^^+ 4 000 000, макар и никога да не ми се е явявала на сън...
![]() ^^^ Хех, че аз отдаавна съм се ориентирал към него! Според мен ми се явяват подобни неща, заради прекомерното шляене из Витоша напоследък. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Прекомерно шляене из Витоша няма. Колкото повече- толкова по- добре. Ех, аз все още не мога да навия моите мързели да се стегнем и да направим излет като хората(а не с маршрутка до Златните Мостове, оттам до Момина Скала, където сядаме и ядем като прасенца).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ха, тоя маршрут колко пъти съм го пребродил пеша (даже и на кон веднъж), просто не е истина!
Няма ли някой да се навие на една екскурзийка до Черни връх, например? Не съм ходил поне от година натам.. -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
|
|
![]()
Коментар
|
|
напоследък сънувам къде по дяволите да намеря търговец в Divine Divinity или поне някой дето да поправя екипировка ...
-------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Преди няколко дни сънувах, че пътуваме за Букурещ, за концерта на Maiden, и изведнъж се сещам, че съм забравил билета си! Направо щях да се побъркам!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Мразя някой сън да ми остави някакво супер неприятно усещане, а да не мога да го обясня с думи
![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Последно като сънувах помня че бях болен и беше най-странният ми сън. James от Metallica ми беше баща и с още 1 момчета им подгрявахме на някакъв концерт в Бургас
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 1-August 08 Град: fuckenMadrid/fuckenSpain Потребител N: 2904 ![]() |
Az pqk ot 12 godishna sqnuvam , che sqm bogata i si stroya vqzdushni zamqci kato kakvo shte pravya s tolkova pari... Tova e super nepriyatno , shtoto oshte ne sqm bogata , d'eba!!! Mnogo mi haresa sqnya na onazi devoyka , koyato se narqgala s noj za da ne ya zakoli nyakqv izrod - ey tova e pozitivno mislene!
![]() -------------------- Hell aint a bad place to be!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Такива работи да не описвам с подробности,че лошо..... Опиши, опиши... интересно ще ми е да чуя. ![]() Аха, баш на тебе ше ти го описвам! Сигур по-добре и от мене си го знаеш... ![]() ![]() ![]() Ти пък... :О Кога съм мислил за такива неща... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Baby, I'm Your Nightmare
When it is night and there is darkness in your room You hear a sound with sharpened ears Then it is me 'cause I return from time to time And I have heard your silent tears You lock your bedroom door and close the window Indeed you know that there is no way to hide I get in from the door on the backside Baby, I'm your nightmare But I know that you will like the creeps 'Cause nothing thrills like scary deeds I know that you will like the creeps You know you'll like the creeps We learned to know each other many years ago And in those days I was your man We never could have been a couple, you and me But still I do the best I can To make your sheets alive and fill the space up That all the others still were leaving behind To make that sweat is running down your spine Baby, I'm your nightmare... We make your sheets alive and fill the space up That all the others still were leaving behind To make that sweat is running down your spine Baby, I'm your nightmare... You know you can't get over me 'Cause I can set desire free When moonlight's shining through the trees I'm coming from your fantasies You need that dirty mad dog, me You cannot live without, you see And when it's dreamtime I'll return To feed the flame in you, it burns for me, 'Cause I'm your nightmare Baby I'm your nightmare -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Aз не сънувам...Незнам защо.
-------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ъхъъъъъъъм.. O_o
Сънувах разцеплението на ангелите в някакъв модифициран вариант. Тези, които предадоха Чичото на небето станаха Огън, а другите, които останаха при него след това станаха Лед. И някакви такива... Знаех си, че тоя омлет не е читав O_O -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947 ![]() |
Бредбъри явно адски ми е повлиял..
Сънувах, че бягам от град в град и от държава в държава, за да търся книги. Правителството, или каквото там беше малко по-малко изпразваше всички книжарници и библиотеки, казвайки, че книгите са вредни за хората и пр. и пр. Аз пък си купувах последните останали живи издания на не знам си какви езици и бягах с тях. ![]() -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Сънувах скоро някакви синеоки дългокоси руси шведи (нужно ли е да споменавам и че бяха особено хубави!)... и после как да не ми се спи по цял ден?
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^и мен постоянно ме тормозят такива сънища,ама не са шведи
![]() Иначе последният ми по-интересен сън беше преди 10-ина дни. Бяха ме наели да правя стълба в дома на някакъв свещеник, който се оказа че иска да ме убие и тръгнах да се измъквам от него. Някъде из тъмнината ме срещна една жена, за която знаех че е набедена за вещица от същия този, но от разговора ни разбрах, че наистина е, и даже ми обясняваше как да направя някаква магия... добре че се събудих, иначе щях да си имам работа със светата инквизиция. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
ебаси сънищата имате,аз обикновено сънувам само отделни фрагменти,нямам сънища с такъв сюжет д'ге
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
^^ ау, че гадория. С подобни сънища най-много ме е яд, когато се събудя. Тамъъън да ми се прошепне на сън какво точно трябва да направя и пуффф... глупавата ми реалност
![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Ебати съня, станах преди 10 минути и ми е толкова пресен, че
![]() ![]() Подозирам, че това има нещо общо със сериала на Стивън Кинг който гледах снощи, и му се подигравах за нелепата идея за "страшната" едноока котка... е, май ми го върна ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:33 AM |