![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
![]() ![]() Групата се казва Krystal Tears. Това е провинциална, малко известна групичка с един единствен албум - A Brand New Life, но повярвайте ми, наистина правят добра музика. Като жанр аз ги определям на Melodic Soft Metal, предимно мажорни песни. Вокалът им, макър и да изглежда доста зле, пее прекрасно и добринася за доброто ми впечатление от групата, присъстват и доста добри бек-вокали. Официалния сайт на групата е www.krystaltears.com , а единствения им албум можете да си свалите от http://www.arenabg.com/details.php?id=52553 -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Много приятна банда. Разчитам следващите им неща да са още по-силни.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
мдам харесаха ми
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 06:24 AM |