![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
http://store3.data.bg/teodoriak/Akashti%20Djudjeta/
Който не ги е чувал досега веднага да дърпа - размазвацията е тотална!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Ненормално е
![]() Тва гици, гъци ще ме утрепе ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
"Тази вечер" също е убийствена, особено солото на клавири по средата
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Star Wars-a са го нацелили екстра. Показват, че може и да са сериозни
![]() Абе кефат ме. Такова за пръв път чувам ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Големи идиоти
![]() Мамооо...тупур-тупур, еленчета, мамооо ![]() В повечето песни забелязах, че се възпява женската красота. Дед Мороз е много подходяща за мошинг Стари Рани е успешно съчетание между готик метъл и чалга ![]() Star Farts е умело съчетание между Dream Theater и Джон Уийлямс. абе лудница ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
аахахаха цепят мрака!
![]() особено последната "Ужасна си" ... тая песен ме изпълва просто както е направено с почти гриндажни елементи ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Не мога да си ги сваля за да чуя, но мога да кажа само следното: името им просто е the mightiest trve satanic cvltness, която някога съм чувал.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Е не, това вече не мога да го повярвам!
![]() Върха на простотията отвсякъде! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Когато изкараха само 3 песничкии- Дядо мраз, Тази вечер и Лайнитро ми бяха забавни ... тая безидейна "гавра" на чалга чеснои казано е чак дразнещ "метализъм "
иначе тази вечер, дядо мраз и лайнитрото са е култ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тия винаги са ме дразнели
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Тея са брутални
![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Снощи си купонясвах с тях. Брутални са.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Преди време ми бяха пращали някоя и друга песен.
Забавни са, но като цяло не харесвам подобни музиканти решили да изпъкват с простотия. Разбира се, има си настроения и за това, но не го приемам за особено голяма гордост. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДОЛЕН ЧАЛГАР ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 573 Регистриран: 17-March 06 Град: ПЛОВДИВ. BG Потребител N: 1220 ![]() |
Искренно се смях като ги слушах "ужасна си мязаш куту рубот"
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
![]() ![]() На мене слипнот са ми в пъти по-гнусни. И те също пеят за лайна. Примерно: people = shit. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Всеки със вкусът си
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пфаххах, пичове са, забавничко си е да ги слушаш.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Допаднаха ми това истинското име на групата и ли е само за този албум кои са тези момци някои знае ли нещо за тях ????
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Е няма такъв идиотизъм!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
името е култ ...а имаше и една група Ебанизъм
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Свалих си ги и ги слушах ...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Хах, супер. Не знаех, че имат цял албум. Имах им само Дет Мароз и Тази вечер, едни от най-култовите им песни. Идиотизмът блика от всеки един запис.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
![]() ![]() Тук може би имаш право, и на мен не ми харесват ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ами ДА!Това е няква голяма гавра от някви чалгари!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ми се ще да вярвам, че си толкова кух да не разбереш, че това е ирония и пародия на чалгата и естествено не е правена от чалгари.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() МоторисТ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 901 Регистриран: 15-September 06 Град: София Потребител N: 1570 ![]() |
Чалгар знае ли от коя страна се държи китарата да не говорим дали може да свири на нея би ли изревал като в някои от песните ???????
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Чалгаджия знае само синтезатор. И то само знае как се включва и изключва.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук е моментът Niilo да се намеси авторитетно.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Mи да, те всички чалгари са рокери и метули под прикритие
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Без коментар........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Т`ва си е жива гавра. -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 18-October 05 Потребител N: 984 ![]() |
Много са яки, не бях слушал нещо подобно досега.
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Хаха размазвацията верно е тотална
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е не, отдавна не съм се хилил толкова на някаква музика...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Мамо тупур , тупур еленчета мамо.....
![]() Тия пичове са виртуози за мен искам ги на оригинален диск ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
това е неква поредна простотия ..която щте трае 2-3 седмици...ама е некво забавно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Абе става да поизпростееш. Всеки, който е "куфял" на Черно фередже, ще ме разбере
![]() Бтв, преди малко си свалих песничките. Определено ми разведряват леко сивия работен ден ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Тупур Тупур еленчета мамо
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Класика в жанра
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Интересна гледна точка наистина
![]() Яки са ама ако чуя тяхна песен повече от 3 пъти ще се издрайфам наистина .... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1739 ![]() |
Здрасти пичове. Съвсем случайно попаднах тук и видях ,че някой е пуснал почти целия ни проект за теглене. Прекрасно
![]() Shadow Man да, истинското име е истинското хахаххаха ![]() blame "Преди време ми бяха пращали някоя и друга песен" - абе пич кой ще ти прати нещо на теб бе ???? Vlad " Тия винаги са ме дразнели " Е ????? и така .Съжалявам ,че нещата които слушате не са довършени , но .......това е нета - докато ти се присере и си online. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, като пак ви се присере - направо давайте с мръсна гас и да дърпаме.
![]() Честно, на един от последните купони слушахме почти само това и се разбихме от кеф през цялото време, явно простотията е дълбоко вкоренена в нас ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 26-February 06 Потребител N: 1186 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Дееба тъпотията!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1742 ![]() |
Когато изкараха само 3 песничкии- Дядо мраз, Тази вечер и Лайнитро ми бяха забавни ... тая безидейна "гавра" на чалга чеснои казано е чак дразнещ "метализъм " иначе тази вечер, дядо мраз и лайнитрото са е култ Браво!!!Само че нещо не виждам къде е метализма.Шегата не е само с чалгата или само с метълснаба простотията е навсякъде в музиката..Бурзум,Нети,Амет, все хубави боклуци................ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
простотията е навсякъде в музиката..Бурзум,Нети,Амет, все хубави боклуци................ ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1742 ![]() |
Преди време ми бяха пращали някоя и друга песен. Забавни са, но като цяло не харесвам подобни музиканти решили да изпъкват с простотия. Разбира се, има си настроения и за това, но не го приемам за особено голяма гордост. Получателю,от Акащите Джуджета има записани 2 диска и не са пращани на никой,и никой не е искал да попадат в интернет. Музиката е правена за забавлвние без претенции за оригиналност и е за будалкане с всичко.А за това с настроенията има психиатри. простотията е навсякъде в музиката..Бурзум,Нети,Амет, все хубави боклуци................ ![]() Защо се сърдиш? Бурзума е гот ама да убиваш под влияние на музиката не радва особено... Не е забавление ... ![]() Аз го гледам от веселата страна Бурзука... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() tortured soul ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 30-December 06 Потребител N: 1760 ![]() |
мен ме радват...
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе вие като пишете, някой усети ли в Гъци, Гъци кои песни са вкарани вътре? Айде малко познание да проявим. 2 песни са, ама кой ще ги каже?
Това важи и за другите песни, поне някои от тях. Хм, къде ли има Зайчето с карираните уши, а Милко калайджиев? Айде със здраве. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
не че нещо ама ... едва ли някой тук е слушал Милко калайджиев че да го познае като го чуе
![]() па кой знае ... може да имам прекалено високо мнение за хората ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 19-February 07 Потребител N: 1901 ![]() |
Много забавна група , много съм им се смяла на песните
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
не че нещо ама ... едва ли някой тук е слушал Милко калайджиев че да го познае като го чуе ![]() па кой знае ... може да имам прекалено високо мнение за хората ![]() Че какво му е бате Милко?Какво не ти харесва? ![]() Няма лошо да се слуша музика за забавление.Аз си имам и Амет на видео.Исках да кажа ,че трябва и да се заслушаме в музиката,а не само да съдим по текста както е написал некакъв маладеж.името на групата отговаряло на качеството на песните.Има си мнение човека. ![]() Ако напише и какво трябва да се записва сменяме стила. Нещо от рода: О сатана,ела в селската гора? или поне обясни,да имаме в предвид с колегите. не че нещо ама ... едва ли някой тук е слушал Милко калайджиев че да го познае като го чуе ![]() па кой знае ... може да имам прекалено високо мнение за хората ![]() Гъци е на Амет.Ти ли ти ли ...е на бат Милко. А зайчето с карираните уши къде е,а? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
много ме кефят
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
А зайчето с карираните уши къде е,а? ![]() Най-вероятно си пасе тревица някъде ![]() Ако не... да питаме Гугъл? ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Не вярвах че някога ще пея песни като Гъци, Гъци, ама просто в това изпълнение не се сдържам, особено на кея...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1739 ![]() |
направи, направи
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И дай да слушаме после
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
О да! Чакам вдъхновение за "многосъдържателни" и "смислени" текстове, ако имате нещо готово постнете тука, може да влезе в употреба
![]() -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, ще бъде bone crushing
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 26-March 07 Град: Казанлък Потребител N: 1986 ![]() |
Това само болни мозъци могат да го измислят ... Отвратително е !
![]() -------------------- My Apocalipse is Real
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 4-April 07 Град: Варна Потребител N: 1997 ![]() |
Хаха , покъртителни са.Умрирам от смях на Тази вечер и Дед Мороз , а Стар Фартс е много здрава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
тази група е НЕВЕРОЯТНА, от край време си ги слушкам и наистина ме разбиват
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Това само болни мозъци могат да го измислят ... Отвратително е ! ![]() Я,колко сме гнусливи ![]() Бе като цяло малко се лигавят,обаче мивкокъртацията е във Star Farts ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 7 Регистриран: 5-May 07 Потребител N: 2058 ![]() |
XAxAxAxAxAxAxAxAxAxAxAxA
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Let it rock!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 32 Регистриран: 5-June 07 Потребител N: 2125 ![]() |
Тея са вел
![]() ![]() -------------------- An Angel's kiss now fallen
Descending scarlet cuts the sky Faded names left on the wall Honor the fighting leave life to die Remembered is the sacrifice but No praisal of blood still flowing Who were the leaders? what controlled the Killing Hand that caused this mourning? Crossing over... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 10-July 07 Град: София Потребител N: 2211 ![]() |
Мн са готини.
![]() -------------------- Когато прочетох колко е вреден алкохола за човешкия организъм се отказах от четенето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Първия път като чух Дед Мороз и зяпнах. На втория се превивах от смях. Космодискът ... заболя ме душата, докато я слушам. Хаха!
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Искам само да направя едно доуточнение - песните съм ги именувал аз преди да ги кача , така че не са официални
![]() А иначе естествено, че рулират, всички хейтъри да "го ядат"... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
тъпо, на който му харесва, ок, за мен е тъпо !
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ +1
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Веселяшки тъпо
![]() ![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
даите още акащи дзудзета
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 37 Регистриран: 26-December 07 Град: София Потребител N: 2499 ![]() |
А кои са тези хора всъщност?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тези дни нови джуджета ще има.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
Здраствъй Дедошка Мароз,
с барадой изватъй, тъй падарки нам приноз, педераст гърбатъй. Класика ![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 25-October 08 Град: Battlefield Потребител N: 3064 ![]() |
Мамо! Тупур-тупур еленчета, мамо!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Здраствъй Дедошка Мароз, с барадой изватъй, тъй падарки нам приноз, педераст гърбатъй. Класика ![]() Всъщност: Здравствуй дедушка мороз С бородой из ватой Ты подарки нам принес Педераст горбатый!!! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 21-October 08 Град: Варна Потребител N: 3059 ![]() |
Миииииииии...в една позната съм ги слушала неведнъж, всъщност един мой приятел ми ги пусна за първи път. Тогава умрях от смях, записах си ги и повече не си ги пуснах за повече от минута
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Абе, бтв, тва ли е правилния раздел за тая група
![]() Не, че съм ги слушал, ама предполагам, че са нещо тип Хиподил и прочие -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 29 Регистриран: 10-February 09 Потребител N: 3255 ![]() |
Гъци, Гъци ме разбива просто
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Расмус имат конкуренция вече.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 16-September 09 Град: Варна Потребител N: 3567 ![]() |
Абе предпочитам си оригинала - Weird Al Yankovich
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd July 2025 - 05:07 AM |