![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 12-November 06 Потребител N: 1671 ![]() |
С някоя от стандартните ли? Или нещо по-специално за самият теб?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Нищо по-специално, съчиних си някаква от хаотично натискане на клавишите и тя си ми върви
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
В момента е Behemoth - Harlot Of The Saints. А за събуждане е някво миди, което трябва да прилича на Metallica - Fade To Black.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
ANNIHILATOR - Alison Hell
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Dark Tranquillity - The New Build
На съобщенията е Lacuna Coil - Heaven's A Lie А сутрин ме буди Killswitch Engage - End Of A Heartache ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
С няква стандартна. Откакто съм го взел не ми е и минавало през ума да си я сменям. Тва е телефон, а не уокмен...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
ти ри тити тиририти ритрири тити ититит тииииииииииииииии
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Children Of Bodom - Towards Dead End. Почти всеки, който я чуе, казва, че е някаква турбо чалга.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Смс-а е стандартна както някакво изскачане на пружина, завъни с едно инструменталче и началото на една песен на Nothingface, но и двете са записвани и звучат леко гадно. Като цяло 90% от времето е с изключен звук.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
ми до скоро ми званеше на AC/DC-big gun
обаче ся си е на няква обикновена мелодия почти същата е като на домашния ми телефон -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Norther - Die
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Iron Maiden - The Number Of The Beast
А ВИП-овете с Iron Maiden - The Trooper ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Някаква стандартна, никога не съм се замислял.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
със звука от занасяне на някво порше, а смс-ите са ми с бръмчащ двигател
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
ANNIHILATOR - Alison Hell ![]() ![]() Иначе аз съм с: All Calls>Classical>7 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Звъни с XXX Maniak - A Knife Called Pussykiller
При SMS-ите с някво "Хахаха, ЕсЕмЕс, хаха" А се събуждам с Catamenia - The Fallen Angel Pt. I -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Моята Нокиа звъни със стандартната си мелодийка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
Моята не е няква металска
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Добре сте си вие, сичките сте полифонии, а на мен Металика ми титка отвратително
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Bed Of Razors
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Project Pitchfork - 2069 A.D.
по-точно припева ![]() my mind is collapsing minds are collapsing is the the end crowds are walking my mind is collapsing МеРеЗетка:) -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
От Star Wars - The Imperial March
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
до скоро ми звънеше с Iron Maden-The Trooper, но вече звънка с AC/DC-Hells Bells
![]() SMS-ите идват с Metallica-Enter Sandman, а алармата ми е Cradle of Filth-Niphetamine...аз съм баси мазохиста честно...в 5 и 45 като звънне това обаче подскачам ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре сте си вие, сичките сте полифонии, а на мен Металика ми титка отвратително ![]() хахахахаха Металика - МоП ми беше преди сега ...Бе изпих си телефона ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
Специален микс от дискографията на Кондьо ;]
-------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Стандартна, тръ тъ тъ тъъъ тъ, нещо такова.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
нещо на стинг май беше
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 24-May 06 Потребител N: 1360 ![]() |
Мойта мелодия се казва Thunderbolt и звучи така - тън търъдънтън тън тън тъъъъън ,тън търъдънтън,тън тън тъъън , тън търъдънтън тън търъдънтън тън търъдъннтън тън тън тън и т.н.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ти ри тити тиририти ритрири тити ититит тииииииииииииииии За голяма жaлост и моета е такава ![]() ![]() ![]() Ама имам и няква дето е като цирка ![]() ![]() ![]() и що така си мислиш ... монофоничните мелодии най-малкото са по-малко дразнещи а и чесатно казано нокията ми, която е монофония звучи много по- добре от дървения ми сименс |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аз съм на вибрация
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^^ Тва е щот не си си взел Sony Ericsson
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Разговорите за телефони - още повече! Почти колкото разговорите за футбол, козметика, коли, холивудски клюки и тн.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
Nightwish - Wishmaster
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Звън на стар телефон.
Защото винаги съм в матрицата и никога не се знае какво има под коженото манто! ПХАХАХАХАХА............... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 26-November 06 Град: Асеновград Потребител N: 1695 ![]() |
Kiss - I Was Made For Loving You
не съм много доволна от мелодийката ама беше единствената свястна монофонична,която можах да измъкна... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Turmion Katilot - Illuusio Musiikista
Ама нещо не ме кефи мноо как звучи... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
From Autumn To Ashes - The After Dinner Payback
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
1. Teriyaki Boyz - Tokyo Drift
2. Tao of the machine(NFS MW OST) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
В момента с дрън-дрън
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Цитат From Autumn To Ashes - The After Dinner Payback Пич, дай го това насам. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
С една мелодийка от телефона, дето се казва 'dew'. Много е приятно, едно такова успокояващо и тихичко, че даже не го и чувам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Panic! At The Disco - I Write Sinds Not Tragedies
Ако звънне в час и всички скачат:") Светъл и от смс скача.. то е някакво шпльонкване там.. -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 2-December 06 Град: Out of the Silent Planet Потребител N: 1706 ![]() |
Pain - Shut Your Mouth
![]() -------------------- Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 8-December 06 Потребител N: 1715 ![]() |
Deep Purple - Smoke on the water.
-------------------- Животът е болест, която се предава по полов път и е със 100% смъртен изход...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
Знам ли и аз с кво звъни... Некви рифчета дето съм писал, запис от концерта на Crowfish, оня дебилизъм We Like The Moon...
-------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Сега го направих да ми звъни с мелодията от филма "Кръстника". Много е яко.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Когато мама и тати ми звънят, звучи химнът на Шампионска лига.
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
сега съм с Jingle Bell Rock-по коледно му...всички се шашкат ама мен ме кефи...иначе се ме се-тата са си с Metallica-Enter Sandman.
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Keeper of Time ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 30-July 03 Град: XIII век Потребител N: 218 ![]() |
Моят звъни с българския военен марш "Бдинци".
БДИНЦИ Марш на 3 пехотен Бдински полк Бдинци, лъвове, титани, Наша слава всепобедна, Що се носи от балкани И до хижата последна. Вас ви Сливница познава, От победата гръмовна, За България тогава Храбростта ви бе чутовна. И при Чаталджа със лъвска сила, В бой вража мощ сломихте, А при Струма, бистра, мила, Родний край с венци покрихте. текст: Никола Попов музика: Боню Кирчев -------------------- Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 114 Регистриран: 25-January 06 Град: Пловдив Потребител N: 1126 ![]() |
Хах моя тел звъни със Соло на Joey Jordison
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 ![]() |
The Number of The Beast ама е монофонично.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 22-December 06 Потребител N: 1745 ![]() |
X files =)
за сабъждане и за звънене =) саобщенията с default-a -------------------- "Imagination is more important than knowledge..."
- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
заеби, обърках кодовете и стана мазало
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Моя телефон звъни с нотинг елс метърс или според един чалгар от русе с никой няма майка(в превод).
![]() ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Моят телефон звъни със Grave Digger - Excalibur
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^ Според някои е "Не съм ти Майка Вече" ....или No More Else Mothers
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Понеже си взех нов GSM съм с Children Of Bodom-Are you dead yet?.Но се чудя някоя на Arch Enemy ли да си сложя...?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз много време звънях със Silverwing на Arch Enemy. Много го бива за звънене.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега ми звъни с Holl Dolly
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Съпругът ми звъни с Metallica-Master of puppets
Шефът-Aleksander The Great с Holly Dolly Song са децата |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
а от каде ги дърпате бе хора
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Caliban-The Seventh Soul
![]() ^^Ами първо си я дръпни като песен на компа..След това си взими кабел за GSM-а и си готов ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От днес - първите 50-на секунди от DT - Terminus.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дай насам! Кой ти написа мелодията! Или качи мп3?
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
mp3
Супер яко звучи. А и започва подходящо, усилва се постепенно. Кеф!! Ае звънете ми ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай, че ме амбицирА. Качвам с качество 192, пък да видим.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 17-February 07 Потребител N: 1886 ![]() |
ARCH ENEMY-Dead eyes see no future
![]() -------------------- I need serenity,
in a place where I can hide... I need serenity, nothing changes,days go by... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Ecuador
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 21 Регистриран: 17-February 07 Град: София Потребител N: 1884 ![]() |
Slipknot-Wait and Bleed
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Caliban-The Seventh Soul е на моя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С дрънченето на телефоните от централата на CTU (който гледа сериалът 24 ще се сети).
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Дефолт звънене - Sepultura - Roots, Bloody Roots
мъж ми и баща ми шнай-важните мъже в живота ми ![]() майка ми - Metallica - Mama Said бабите и дядовците - Iron Maiden - Children Of The Damned разни други по-специални приятели - Iron Maiden - Murders In The Rue Morgue Koкоша Глава - Багер Aqua - Barbie Girl Slipknot - The Heretic Anthem/Wait And Bleed/Disasterpieces ...туй то. Трябва да си зачистя телефона от ненужни ring тонове ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^В такъв случай за бивш/бивша би било добро да бъде
Lords Of Decadence - Go To Blazes! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 284 Регистриран: 20-February 07 Град: София Потребител N: 1905 ![]() |
IRON MAIDEN -Fear of the Dark ; The Number of the Beast ; Детство мое
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
^В такъв случай за бивш/бивша би било добро да бъде[/b] Настоящ, че и вечен ![]() p.s. Затрих тези на Slipknot, качих си demo-то на Hell's Bells ![]() -------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Rammstein-Benzin копче
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Новите:
Съпругът-Cradle Of Filth-Her Ghost In The Fog Шефа си звъни все още с Alexander The Great на Maiden а децата вече не звънят |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
на някои от групите в телефона са различни мелодии, а основната е музика, която вече не слушам, но като няма свястна полифонична метъл мелодия ще трябва да остане ъпсурт.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Моя звъни със Dead Skin Mask на Slayer, много е подходяща за рингтон.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-March 07 Град: Beyond Потребител N: 1931 ![]() |
Default звъня с луда крава, винаги кърти особено на публични места...
Жената звъни с разгонена котка. Роднините звънят със съспенс от филмите на Хичкок. Колегите звънята с Another Brick In The Wall на знаете кои ![]() Но като се замисля трябва да обновя май вече, че 2 години... -------------------- ![]() "Съблечена" звучи добре. И "гола" е приятно. Ти ми ги каза в този ред, а може би обратно. И "искам те" преди това ушите ми дочуха. \,,/_[°_^]_\,,/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
жената и големият син - Whis I Had An Angel - Nightwish
близките - Powder&Iron - Running Wild приятелите - Earth Mother, The Sun And The Furious Host - Skyclad колегите - Old Phone sms - All That Words - Brainstorm будилника - The Power - Manowar Default - Beggar's Night - Running Wild -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Мояъ 'звъни' с Pain - Shut Your Mouth.
Идеална песен за мелодия на gsm, защото почва като мелодия на gsm (или будилник според клипа). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
^Хе, и на мене старият апарат ми звънеше така.Новият е вечно на вибрации.Нещо ме дразни като издава звуци.
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
А предишния ми по едно време звънеше със Симфъни Ъф Дистръкшън.
офф: Алекто, ти днеска случайно да си се мяркала из прекрасния квартал жк. Сердика, по-точно улица Гюешево? Май те мернах в някаква паркирана кола, но ми отне половин минута да се сетя от къде те познавам. Ако не съм се припознал де... ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Хехе, ами не съм излизала от нас днес, а и кой за бога е този квартал?
-------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Сега звъня с Hate Me на CoB
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Siebenburgen-Majesties Infernal
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Slipknot-Wait and Bleed
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това би звучало доста яко само като тонове, всъщност.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Six Feet Under-Deathklaat(тои gsm-a е стар и не е записана цялата,само към 50 секунди)
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Моя телефон звънеше с Фейтлес - Инсомниа докато не му преебах говорителчето. Трябва нов телефон...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 6-May 07 Град: Sozopol Потребител N: 2062 ![]() |
Звъни ми с обикновената "mono_ring_long.MID"
![]() ![]() -------------------- Like a wolf in sheep's clothing,
You try to hide your deepest sins, Of all the things that you've done wrong, And I know where you belong. ................... ............. /' /)... ................./´ /)........./¯ //... ..............,/¯// ......... /...//... ............./...//. ......./¯ //...... .........../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /...... ........./'.../... ./... /.../ //...... ........('(...´(... ....... ,../'. .')... .........\.......... ..... ..\/..../.... ..........''...\.... ..... . _.•´...... ............\....... ..... ..(......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Clawfinger - Do What i Say !
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
приятелите с песничката от ПРИЯТЕЛИ.
наще с P.I.F. - приказка а тези от училище с Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off (еъздух) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
В момента е с Bruce Faulconer - Vegeta Super-Saiyan
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:37 AM |