![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Еми, просто и ясно! Какъв се чувстваш
![]() Активен, пасивен... Joke ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Слушам, ходя по концерти...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
малко ми беше трудно да отговоря........
Само слушам и се кефя! ...ами Да Слушам, ходя по концерти и метълски сбирки! ....и това Да Интересувам се от музиката като цяло, групите и всичко за тях! ...и това Да Метълист на 100% - ела ме виж как ходя! ....и това Да:D Метъла ми е мания, подражавам му във всяко едно отношение! .....Тук Да също |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
^Eма не сички сме такива маняци явно
![]() Аз не ходя с дрехи, които по някакъв начин да ме свържат с метъла ![]() И за това откровенничко съм си цъкнал на първата опция ![]() Ей, няма спорим тук за кой е и кой не е ... нали се сещаш (има друга тема) ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Тикнах, че се интересувам като цяло. То е най-валидно, макар че също така слушам редовно, ходя по концерти(случва се) и се събирам и с метъли.
![]() Сашо като дойде ще видите какво ще стане с темата. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 127 Регистриран: 7-November 06 Град: София Потребител N: 1666 ![]() |
Минал съм през всияките етапи, но сега само слушам и се кефя и ако дойде някоя любима банда ходя на концерта.
-------------------- България е нашата родина,
Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а ЛЕВСКИ е във нашите сърца !!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Досега на метъл концерт не съм ходил, признавам си. На Катамениата трябваше да отида- и се разболях >.< Но иначе смея да твърдя, че се интересувам от музиката, групите и всичко останало. Сетете се какво съм тикнал
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
А аз като не се имам за метъл, много ли е лошо?
![]() -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Like, ya have to die at that very moment .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Металат е част от живота ми. Той определя мирогледа и действията ми. Не се представям по какъвто и да било начин без него. Най-добрата от всички видове музики!! Що няма такъв отговор? А? Пози!!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Признавам, че е тъпа темата и само ще породи много (пак) куци спорове
![]() Имах няква идея ама... -parabellum, ужасно е ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Метъла е за тъпаци
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
-на концерти ходя
-музиакта е слушам и и се кефя (нямате си на представа колко много) -метъл стилът се превърнал в съществена част от живота ми -наистина смятам че по-велик жанр от него няма ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Ами...скоро се запознах с бая големи пичове и пички(метали разбира се и металки) и сега само с тях се сабирам
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Не, не съм нищо особено - слушам метъл музика и наистина се кефя
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
ами слушам много, обличам се като, ходя по концерти, повечето ми приятели са металисти... абе металургията рулира...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Слушам,обличам се и одим по концерти
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
1 Слушам яко хеви и траш метал и си умирам от кеф в буквалният смисъл
2 Обличам се като метъл и ходя със кубинките и жака даже и през лятото 3 Ходя по концерти , метълски кръчми и метълски събори 4 Метълът ми се е превърнал в мания , постоянно се ровя из нета и търся информация за любимите ми групи и всичко свързано с тях ![]() 5 Без метъл не мога да живея ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 20-September 06 Потребител N: 1577 ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
пхаа
![]() Отговорис с второто ![]() П.С.Забрайх гу вечи ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Слушам, обличам се така /е, на работа е друго
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Само слушам музика и ходя по концерти .. тук таме да сложа някой суитчър от преди време
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
Слушам си, кефя се тихичко и тайно зарибявам колеги ;п
-------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Само слушам музика и ходя по концерти .. тук таме да сложа някой суитчър от преди време +1 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
1.Само слушам и се кефя!А по облекло и вънщност никой не може да разбере че слушам метъл, макар че не приличам на чалгар или рапър.Но мисля да си променя леко облеклото - с камуфлажни панталони и кубинки.Обаче си оставам с пуловерите(суитчъри), защото цветовете много ми харесват(кафяво-зелено, тъмно-зелено и бежаво).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 43 Регистриран: 3-November 06 Град: Nowhere... Потребител N: 1657 ![]() |
Кво да кажа аз... аз съм некъв травестит слушам метъл, кефя се /пале съм още/ ходя дрън-дрън ама имам още много да се уча
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^В интерес на истината вчера попаднах на следния парадокс.....
хора които правят и са 4-те от изброените неща не се определят като "метъли".... и наистина се замислих, все пак всичо това не те прави метъл....а може и да си много повече и пак да не се определяш като метъл....стойностите са относителни ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат травестит слушам метъл Ей туй е яко ся ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Металат е част от живота ми. Респект. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Irony, perhaps?
Искам про Батори да гласува и да се изкаже, че ми е интересно ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
irony is e dead scene?!?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз съм фен на музиката. Другото са тъпотии. Прасе съм, не защото съм метъл, а щото съм си прасе. Хайде да не смесваме нещата...
Металат е част от живота ми. Респект. Предлагам "всички видове музики" да бъде замененео с "рап и чалга", защото на всички ни е ясно, че с това се изчерпва съвременната музика. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
True!
Аз пък съм говедо, не защото съм метъл, а защото съм си говедо ![]() -Beerzebub, как може да даваш някой, нещо или едикво си изобщо да ти влияе на мирогледа!? -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
^ Еми, в противен случай е смешно да твърдиш че си фен. Металат е най-емоционалната и комплексна музика от всички!
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
100% - само ме виж как ходя! Ха-ха-ха...
Как ли? Облечен отгоре до долу с черно, с кубинки, с прическа тип "виж какво ми причини шизофренията", много наведен и със злобен поглед... П. С. Най-емоционалната и комплексната музика от всички?!? Е, да, ама звучиш като да не казвам какво... По-добре кажи най-здравата... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама как му се връзвате на ебавките на Сашо не е истина
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Ae, mozhe da ne sum metul, btw, nito puk koi znae kakuv fen, ama chat-pat se sluchva da ida na niakakuv kontzert. Posledno biah na poslednia Soulfly.
![]() Цитат П. С. Най-емоционалната и комплексната музика от всички?!? Kvo, vse edno ne e taka, asshole. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 14-December 07 Потребител N: 2482 ![]() |
Никакъв... не се определям с нито едно съществително.
-------------------- And if I don't,
and if I do, the difference exists in a fiction ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Предполагам че и аз съм активен
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 23-September 06 Потребител N: 1584 ![]() |
Скоро един познат съвсем серизно ме попита:
-Ти не се ли обиждаш като ти викат метъл? -Не,защо?Такъв съм си,как иначе да ми викат? А той като се изцепи: -Ами Hard-слушател. ![]() Е като го чух това щях да падна от стола,толкова смешно ми стана ![]() Иначе не ме интересуват разни категории,просто комбинацията от хубава(за мен) музика и тежък саунд ми е любима ![]() -------------------- DEAD EYES SEE NO FUTURE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Tука не помна ко съм таковал
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Thrasher ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 595 Регистриран: 17-July 07 Град: Севлиево / София Потребител N: 2223 ![]() |
Само слушам и се кефя!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
Ходя по концерти когато имам пари.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Нема пари за концерти, все пак трябва и наркотици да купувам
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Хероин или амфети?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 04:55 PM |