Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!

Reply to this topicStart new topic
> Hardcore X-Mass 2006
falio`
коментар Dec 10 2006, 07:41 PM
Коментар #1

Burned from hope

Група: Приятели
Коментари: 1741
Регистриран: 18-February 03
Град: София
Потребител N: 45

Вече станалият традиция Hardcore X-Mass тази година ще продължи два дена. Събитието ще се състои в столичното читалище "Средец" на 26-ти и 27-ми декември, а участие ще вземат 22 групи, по 11 на ден. Очаквайте подробна информация, както и пълния списък с групите съвсем скоро, a ето и тези които са потвърдили участие до момента:

* Hitman (Сърбия),
* Full Size (Сърбия),
* Saht (Сърбия),
* Discord (Сърбия),
* Hang (Сърбия),
* Last Hope,
* Switchstance,
* Envy,
* Brothers In Blood,
* Spot,
* BFDM,
* Death Squad,
* Missing The Point,
* C4,
* Cut Off,
* Empty Face
* Fight To Win
* Melekh

инфо: hc-spirit

Скоро още информация...

Същевременно на феста ще има много merch и дискове (Напомням и за новия албум на Last Hope, който излиза на 17ти). Ще има и промоция на сплита Death Squad и Missing The Point. Съвместното издание ще се казва "Асеновград / София сплит". Дискът съдържа по четири парчета на група и едно обшо интро, записани в столичното студио "Subzero". Цената му в деня на промоцията ще бъде 5, а след това - 6 лева. Приготвяйте коледните парички!
Go to the top of the page

+Quote Post
falio`
коментар Dec 14 2006, 09:20 PM
Коментар #2

Burned from hope

От днес в предварителна продажба са пуснати билетите за станалия традиционен концерт "Hardcore X-Mas". За първи път тази година събитието ще се проведе в два дни – 26 и 27 декември. Мястото на провеждане е залата на столичното читалище "Средец", а организатори са Re-Act.

В предварителна продажба са пуснати билети важащи за двата дена заедно на цена 20 лв. Електронни билети за събитието могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концертите вече се предлагат в местата за продажба на билети местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria посочени тук. В дните на концертите билети ще се продават за всеки ден по отделно на цена 12 лв.

По време на тазгодишния Hardcore X-Mas, пред феновете на твърдата музика ще излязат 20 групи. Първият ден ще се изявят: Hitman, Hang, FullSize, Discord, Tibia, C4, Death Squad, Fight To Win, Spot и Empty Face. Вторият ден на сцената ще излязат: Last Hope, Switchstance, Envy, Melekh, Brothers In Blood, Cut Off, NBIS, Missing The Point, Omerta и Catalyst.

И в двата дни концертните изпълнения започват в 17:00 ч. и приключват вечерта в 22:00 ч.

"Тази година сме поканили повече сръбски групи, защото след влизането ни в Европейския съюз ще се въведат визи за Сърбия и посещението на групите ще бъде по-трудно", каза организатора на проявата Александър Бояджиев за Avtora.com.

инфо: http://www.avtora.com/

дата: 26.12.2006
групи: Hitman, Hang, FullSize, Discord, Tibia, C4, Death Squad, Fight To Win, Spot, Empty Face.

дата: 27.12.2006
групи: Last Hope, Switchstance, Envy, Melekh, Brothers In Blood, Cut Off, NBIS, Missing The Point, Omerta, Catalyst.

място: София - читалище "Средец"
начало: 17:00 (край: 22:00)
вход: 20 лв за двата дни при предварителна продажба/ 12 лв за ден на място.

Сръбските групи може да чуете на myspace адресите им:
Hitman
Hang
Fullsize
Discord
Tibia

+Quote Post
xskacorex
коментар Dec 19 2006, 12:58 PM
Коментар #3

protocol down

Група: Потребители
Коментари: 1855
Регистриран: 12-January 03
Град: Пловдив
Потребител N: 4

баси, как ме е яд само, че няма да е в блек бокс...
ама какво да се прави, ще траем.

--------------------

+Quote Post
falio`
коментар Dec 19 2006, 09:43 PM
Коментар #4

Burned from hope

+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Dec 25 2006, 11:45 AM
Коментар #5

Facepalmer

Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63

Цитат
баси, как ме е яд само, че няма да е в блек бокс...
ама какво да се прави, ще траем.

Мене лично Средец повече ме кефи. Като се замсиля и аз не знам защо...

edit: всъщност ми е близо да стария квартал и знам кръчмите biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
falio`
коментар Dec 25 2006, 08:04 PM
Коментар #6

Burned from hope

От групите от афиша няма да вземат участие Saht (Сърбия), Switchstance. BFDM са включени.

Ето реда за първия ден:

1. Catalyst
2. Missing The Point
3. Discord
4. Tibia
5. Empty Face
6. Spot
7. C4
8. Death Squad
9. Fullsize
10. Hitman

За втория ден утре ще се разбере на място какъв е реда и пълния списък с групите, но ето обявените за сега (може би ще има още 1-2 групи към списъка):
Last Hope, Envy, Melekh, Brothers In Blood, Cut Off, BFDM, Omerta, Fight To Win, The Livingdead

+Quote Post
falio`
коментар Dec 28 2006, 02:50 PM
Коментар #7

Burned from hope

Много як фест! И двата дни бяха супер. Поздравления и на сръбските групи, които се представиха много добре и сцепиха (особено Fullsize i HITMAN!!1) и за всички наши групи. Мисля, че не може да има разочаровани на феста!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 11th September 2025 - 03:26 AM