![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
http://www.politicalcompass.org/questionnaire
Този тест показва каква е вашата политическа насоченост. Мен ме изкарва авторитарен левтист. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Social Libertarian/Authoritarian
Не, че знам какво означава това, ама айде! ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Е са ако не ме изкара комуниС...
![]() EDIT: Economic Left/Right: -2.25 Social Libertarian/Authoritarian: -2.21 ![]() Почти в центъра, с лек наклон наляво... както и очаквах. Този коментар е бил редактиран от Beerzebub на Dec 10 2006, 09:50 PM -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Economic Left/Right: -6.25
Social Libertarian/Authoritarian: 0.62 http://www.politicalcompass.org/printableg...25&soc=0.62 -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Nazi
Despot . -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
http://www.politicalcompass.org/printableg...3&soc=-3.44
Your political compass Economic Left/Right: -6.13 Social Libertarian/Authoritarian: -3.44 -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Правила съм го това преди около година, резултатът си е все същия: Кръц
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Уоу, това беше изненадващо за мен самия - http://www.politicalcompass.org/printableg...5&soc=-1.44
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Много сте крайни нещо, аз съм по умерен - ЦЪК
EDIT: а като ви гледам повечето са левчовци ![]() EDIT2: а и няма нищо лошо в това да има богати хора и големи корпорации. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз ли съм най-деспотичният човек във форума?Някой да е изкарал по-високи резултати от мен?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това е защото си пикливо хлапе на 13 и си мислиш глупости...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Много грешиш! А и плюс това съм на 16!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво се греша толкова? Все едно не изпитваш някаква малоумна радост от това, че имаш яко авторитарни нагалси? You da man!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Тук съм съгласен, но все пак няма нужда да ме обиждаш(както направи в по-горният пост).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Така е, никой няма право да Убижда никого. Обийте ме с камАни, ама си е така. Ама да Утидеш и да се кефиш, че си деспот.
Един ден може да биеш жена си и децата си. И пак да си доволен. ![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Аз иначе съм много добър човек.Това може да го потвърди всеки мои приятел.
П.П.Плюс това на въпроса какво мисля за домашното насилие и дали съм за него отговорих с абсолютно против(strongly decline). |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега го правих насериозно тоя тест и ме изкара близо до центъра, но по-скоро ляв. Шибана комунистическа манипулация!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
И аз съм от левите. Май съм заминала доста наляво: ЕТО ТУК се вижда
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Някой да е изкарал по-високи резултати от мен? Високи резултати!? Нали не смяташ, че големината на генерираните цифри означава висок (добър) резултат? Щото... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() wizard of 40. Oz ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 621 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 965 ![]() |
Economic Left/Right: -0.13
Social Libertarian/Authoritarian: 0.87 Мързи ме нещо да давам коментари n shit, ама strongly agree по въпроса за марихуаната, xqxqx. -------------------- no matter how far a jackass may travel, it will never return as a horse.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Супер!
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, все пак съм донякъде умерен!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Economic left/right -4,25
Social libertarian/authoritarian -2,46 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Economic Left/Right: -1.00
Social Libertarian/Authoritarian: -2.51 Авторитарен Социал-Либерал -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 10:09 PM |