![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Аз не мога без шкембенце... стигнах до извода, че против грип е екстра... пък и лекува махмурлук...
някой да знае нещо за това че от EU искали да завраняват продавбата на субпродукти по магазините, както и пригорвянето на ястия от тях по ресторантите? Ако наистина се стигне дотам, какво мислите че ще стане и какво бихте направили А ето това е мое доло ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Ти пак ли си пиян????
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
О, да.
След бруталната, като по ученически, изцепка на 8-ми шкембенцето в 10 сутринта помогна стабилно. С яко чесън и пипер. Е пиперчето по-малко. Само дето е събота и неделя бях на бач... :/ -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Гахахахахахахха, браво бе
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
И аз като малък мразех. После се отпуших и сега обичам стабилно. Само миризмата продължава да не ме кефи исобено. Ама, к'во толкова, да не ям с нос...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Шкембе > EU
Факт. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
+1
Шкембето си е класика! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Според мен е гадно
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 29-September 06 Град: Sofia Потребител N: 1599 ![]() |
абсолютна класика!!!Обаче не си слагам чесън,защото иначе ме отбягват
![]() -------------------- So this song is for all of you
By my side, through and through We'll roam that world true and free Feeding you the inner beast You are the ones that keep me high You are the ones for which I'll die Forever we will be Standing tall, side by side We're children of the night Blessed Are You - ICED EARTH (Schaffer) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 ![]() |
Up the Shkembe chorbasъ!!!От оцета и чесъна ръгам яко,ама с пиперчето внимавам че понякога го правя отровно,направо не се яде а ако има и бира,ох ох ох лигата ми потече.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Най-великата супа!
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
хахаха и аз внимавам с пиперчето ..че иначе после пари на митницата....:
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
а свински пръжки с чесън ??
Бтв... дядо ми пък яде на шарана очите и само чисти зениците ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 ![]() |
Споделете къде в София се прави хубава Шкембе чорбасъ, че аз се попадам на някви кръчмета, където шкембето сигурно е 3-та употреба.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Питай Ицо ..обещал ми е да ме води някъде дет било яко...ама още не го е направил....и гледай шкембето да е под лев...тогава е наи яко..или поне под 1,20
иначе за сега се сещам само за Адамса (последните 2 пъти там беше яко шкембето) и една кручмица срещу 3-то раьонно казва се "Вале купа" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Не съм опитвал, но ЩЕ!
Между другото, действа добре против махмурлук, защото възстановяват изгубените минерали, соли и витамини в тялото (научено от 10-те най). Между другото шкембето е най-добрия лек против махмурлука. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^В Казанлък преди около 2 години имаше на едно място по 60 стотинки беше, ама на чичката май му затвориха гостилницата.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^Питай Ицо ..обещал ми е да ме води някъде дет било яко...ама още не го е направил....и гледай шкембето да е под лев...тогава е наи яко..или поне под 1,20 В ресторантчето срещу службата е точно лев, а порциите са огромни и което е най-важно - твърде добре готвят. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^леее леее под 60... тва вече е рекорд... ама щом е преди 2 години може и това да е била редовната му цена де да знам... аз го помня от както беше към 80 ..после стана на лев... а напоследък съм го виждал и за 1,80. Нищо чудно и след Нова година... и тея евро простотии да поскъпне... и да стане някаква екзотична гозба
^ обещал си некоя неделя... кат е стряшна зима... дигаме се у 8 сутринта... и ходим пеша до там... напукваме се като свине... и после пием и греяна ракия някъде |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Да забранят някакъв вид храна, консумирана от еди колко си години е малоумно. И доста невъзможно.
Шкембе не ям. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Стига да е подходящо олютено и вряло, шкембето си е цяла амброзия! Обожавам!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
хах те от EU i частната ракия искат да ни забранят
![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И как по точно ще стане това?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Спокойно, няма да ви забранят шкембето
![]() Иначе аз го мразя... самата представа, че ям някакви стомаси и черва, през които по принцип минават...ъм...акитата на животното...бляяяя ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Пхахахахахаха определено НЕ!!!!!!!!!!!!!Мразя!Само като го вмириша
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 86 Регистриран: 2-December 06 Град: Вкъщи, в хола пред компа Потребител N: 1707 ![]() |
[off]На тебе верно речник трял ти се бутне
![]() -------------------- ![]() Отзиви за мен: * Сатанистки простак! :bunny: --- Bojko_92 * Poneje ne obi4am da me pozdravqvat...Varnenci..i takiva koito sa ot daleko i govorqt na meko..ne priemam tvoite pozdravi..dori i pojelaniq.. --- ivito_love_vlado * fallenblood iskam da ti kaja 4e si stra6no smotan --- Nadetoo * Ми метъл е, гледа лошо... ако беше рейвърче, щеше да се опитва да те фокусира... а ако беше чалгар... ако беше чалгар досега да сме го изгонили! --- geoff и Samurai относно начина, по който гледам stynito0o * Анархист! И.. зъл! И... крадец на захарчета! --- Ескарина |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Много обичам
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Иска ли питане? Много обичам да ям шкембе чорба! Много ме радва
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мога да го ям по сяко време на денонощието. А за закуска топло шкембе, много люто с много бира е супер
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Обичам шкембе и пача, но отдавна не съм яла, защото предишният път баба не го беше направила.... като от едно време.
![]() ![]() Много ме зарадва тази тема, браво! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:51 AM |