![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1741 ![]() |
Първо,здрасти на всички.
Та какво да кажа...Името ми е Камелия.На 13 съм,но мисля,че з възрастта си имам прилична музикална куртура...Слушам главно хеви и хард рок.Общо взето слушам: Black Sabbath,Iron Maiden,Motorhead,Pink floyd,Nightwish,Rammstein,Rainbow,Uriah heep,Led zeppelin,Cradle of filth,Blind Guardian(в момента тепърва ги прослушвам всъщност),Moonspell,HammerFal,Marilyn Manson,Guns n' Roses,Aerosmith,Queen,AC/DC,Ахат,БТР,Подуене Блус бенд(е тия много радват),Сигнал,Metallica,Deep Purple,System of a down и мъънниичко Catamenia,Twisted Sister,Rammstein. Изнервям се,като някой ми каже "Гее ма ти си голяма метълка"или нещо от сорта,защото в същност съм нещо като полу-хипи,полу-рокерче(Бащата едно време е бил нещо като хипи...И още е,ама го прикрива. ![]() Хмм още какво да ви кажа.Регнах се във форума,за да науча още нещо за музиката като цяло.Надявам се да не обръщате повече внимание,отколкото е нужно на възрастта ми ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Ей, очарована съм. Добре дошла
![]() p.s. Catamenia е правилното ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 9 Регистриран: 19-December 06 Потребител N: 1741 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей! Наистина имаш добра музикална ориентация за тази възраст! Поздравления! Весело прекарване във форума, сигурен съм, че тук ще ти хареса, а и определено не е като повечето форуми, в които съм писал.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Здрасти.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аааа, не - ше трябва да редактираме списъка с групите!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Здрасти, да не си от Плевен?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^^Еми да,допусната грешка в хевито!
![]() ![]() Добре дошла,тъй като забелязах увлеченостати към хевито,е чуи и менолар,няма да сгрешис ![]() ^Аве пич Х.х сега забелязах че си от Русе,има ли някакъв шанс да се познаваме Ь.ь -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Здравей
![]() ![]() До момента май биеш рекорда...по най-ниска възраст, но като гледам ..компенсираш с всичко останало... ![]() ![]() хайде ...приято прекарване из форумчето |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошла
![]() И аз на 13 слушах същите групи, като изключим по-новите ти в списъка. Приятно прекарване из форумчето. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Привет и на теб
![]() ![]() Добре дошла във форума и приятно прекарване. Та да те питам нещо - интереси относно литература, какви книги четеш? Хобита и подобни? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Привет
![]() Абе Vermic, стига с това Менолар, в АГ си все пак... -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти, да не си от Плевен? Не,от Чирпан съм.Малък град,намира се между Пловдив и Стара Загора ![]() Цитат ^^Еми да,допусната грешка в хевито! И това пак с Менсън . Е,аз казах,че слушам главно хеви и хард...Малко индъстриъл никому не е навредил.А и немога да се ограничавам само в два стила.Трябва да има разнообразие.Чичко Менсън преди наистина ме нервеше много...Но сега му посвикнах. Относно Менуър-не сте първите,които ми ги препоръчвате...А някоя тяхна по-добра песен да ми кажете?За да знам откъде да започна. Цитат интереси относно литература, какви книги четеш? Хобита и подобни? Литература чета всякаква,стига да ми е интересно.Понякога се увличам и мога да изчета цялата книга на един дъх.Дали ще е нещо романтично,приключенско или психарско-няма никакво значение за мен. Хобита...да излизам с приятеля си,с компанията.Преди се опитвах да свиря на китара...Нещо не ми се получи.Обичам да пея. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Охо, приятно прекарване тук, ще те обработим ние
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
О.... Прекрасно!
Добре дошла ![]() ![]() ![]() П.П Пхахахахахахахах Svetyl-е ....Вермик и АГ.... ДА ДА!Пхахахахахаха....само си спомням как ми пееше няква песен на Гънс ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Не,от Чирпан съм.Малък град,намира се между Пловдив и Стара Загора
Ти да не си Пеньо??? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Killmister!!! Харесва ми ника
![]() Ти да не си някоя от незаконните му щерки ![]() Бъзикам се ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Яяя, имаме си нов Малчо във форума
![]() ![]() ![]() ![]() И явно имаш готини родители... приятно изкарване тук, сигурна съм, че ще ти хареса ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
HammerFall се пише с две л-та.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
Добре дошла ![]() ![]() ![]() Ти и плейбой, ДА БЕ ДА ХАХАХАХАХХА. Много си умен, признавам те Иво ![]() ![]() ![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Стейджи произнесе думата Hammerfall. Не, не, накъде отиде светът
![]() ![]() ^^^Славена, знаеш ли колко малки пичове сдухваш като им викаш малчо. Милиони животи биват покосени само заради тази дума ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
HammerFall се пише с две л-та. Ти от кога им стана защитник ![]() ![]() scion_of_storm, Уел, ний сме си малчовци, защо да не ни вика така ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
По-добре маловци, отколкото старчоци
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Знам,че е Hammerfall.И все пак благодаря за поправката.
Цитат Ти да не си Пеньо??? Охохоу,повярвай ми,не съм.Тоз тип даже и не съм го виждала по улиците...И не искам. Цитат имаш ли скайп Мхмм,имам.Плейбой!? ![]() Цитат Ти да не си някоя от незаконните му щерки Де да бях,де да бях...Ех мечти.. @scion_of_storm О,нестига,че съм малка,ми съм и ниска.Малчо съм си. Аaaa,тая песен на Manowar я слушам в момента.Каресва ми! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошла
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Що да си ниска, кажи колко си висока и ще организираме жури да решим ниска ли си или не
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Добре дошла! Редактирай си "куртура"...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
HammerFall се пише с две л-та. Ти от кога им стана защитник ![]() ![]() scion_of_storm, Уел, ний сме си малчовци, защо да не ни вика така ![]() A на мен ми викаха дългия ... . -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тука стана битка,кой висок,кой нисък,е аз съм 1,74 и аз висок ли съм според вас?
![]() -------------------- Злоба!Злоба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() Аз съм висок 1.82 или 83, дай сега да направим тема колко е висок, а ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Сашо, виждаш ли - всички си признаха, че са малчовци, само ти още се дърпаш.
А аз съм най-висока, не се карайте - цели метър и 60 съм ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ME>you.
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ You <<< Me
-------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това ме закопа направо.
Бтв, аз съм висок метър и деветдесет сантиметра, сега кой е по-по-най ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ти... не се бутай между шамарите ![]() ![]() Едит: Да не се обидиш само ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Добре си дошла
![]() ![]() Снимчица да дедеш няква ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре си дошла ![]() ![]() Снимчица да дедеш няква ![]() Ем снимчици няам хубави... На всичките мясам на борсук=)Ако скоро се снимам с новата ми коса (вече е черна...) ще постна. А относно височината-Не се карайте-1и55! Кой сега е номер едно? ![]() Абе нали ви казах, малчо съм си... ПП. Абе само за информация, някой знае ли как се чисти боя за коса от кожа? Ей така, само питам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Що бе стой си с черна кожа, по-трю е
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ С лакочистител
![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
HELL-o!
Дано си прекараш добре... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Ако сложиш снимчица пък,ще е идеално
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 2-December 06 Град: Out of the Silent Planet Потребител N: 1706 ![]() |
Не е ли як норвежки блек метъл въобще не ми го хвалете
![]() ![]() -------------------- Най-КУРавия от КУРавите момчета а.к.а Mladost Heavy Crew
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Дани, що не вземеш и ти да се представиш?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 10:31 PM |