![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
http://rateyourmusic.com/list/zefirien/gre...an_metal_bands/
Какво мислите за тази класация? Кои от тези канадски банди сте слушали и кои не сте, а искате? Аз мога да похваля на новите момчета/момичета тук Augury, които имат тема, а от класиците - Metal Church, Voivod и Kataklysm издадоха много силни албуми. За това се сещам в момента. Правя тази тема и за себе си, защото ми се слуша нещо канадско... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
Ами изненадан съм как е подредена, и от факта че несъм чувал повечето групи
Quo valdis и Criptopsy заслужават голямо внимание според мен The End ме впечатлиха наскоро...от предаването по Z-rock ![]() ...мисля че ми е попадал и албум на Martyr, но не твърдя с сигурност а личната ми препоръка е Sig:Ar:Tyr -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
The End са много зле, имат една песен
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Гледал съм я преди време тази класация, повечето банди са ми познати. Не ми е съвсем ясно защо класици като Voivod са толкова назад, но здраве да е - класация и обективност са две рядко съвместими понятия.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Да, вижда се с просто око, че класацията е субективна (както всички де), но идеята е, че там има интересни банди, а тази тема бих искал да е за канадски метъл като цяло. Просто има много талант и свежа кръв там, според мен, и сега смятам да потърся Sig:Ar:Tyr...
The End са много зле, имат една песен ![]() Това на колко бири/водки/ракии е? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Къде са Into Eternity
![]() ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Наистина, липсата им е озадачаваща. А Kataklysm и особено Voivod трябва да са доста по-напред. Иначе за голяма част от групите не съм чувала - ще препоръчате ли?
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
What the fuck is Dark Metal???
Супер странно е колко назад са Despised Icon, Kataklysm, Martyr, Ion Dissonance и Neuraxis... Иначе 10 от 10 за Augury, Anal Bleeding и Paroxysm! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Горещо препоръчвам на всички
![]() Само че бих добавил и че са леко фолкец ^^ По темата: Повечето групи не съм ги слушал, ама не са и моя тип с всичките дет/грайнд неща, рядко пускам точно такъв метълиз'м. ![]() The end така и не ме грабнаха, обаче. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Подредени са по азбучен ред, не е класация.
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Пхах, верно...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Канадците си имат и доста стабилна дуум сцена.
Едни от най-големите Longing for Dawn ![]() ![]() За това се сещам на първо време. ЕДИТ: И разбира се, свръх продуктивните Nadja. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Между другото аз го пльоснах така без никакви отзиви, но просто няма смисъл - или ми се доверяваш и го теглиш или не... Мен ме размазва всеки пък като го слушам, харесва ми повече и от новия Eluveitie, а и той е много хубав. Просто са есенция на много качествен метъл тези Moonlyght...
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Quality: MP3 @ CBR 320 kbps ![]() 1990 - ...And Then Comes Lividity (Demo) ![]() Rapidshare.com 1991 - Considered Dead (Reissue 2006) ![]() Rapidshare.com Part 1 Rapidshare.com Part 2 1993 - The Erosion of Sanity (Reissue 2006) ![]() Rapidshare.com Part 1 Rapidshare.com Part 2 1998 - Obscura ![]() Rapidshare.com Part 1 Rapidshare.com Part 2 2001 - From Wisdom To Hate ![]() Rapidshare.com 2003 - Demo Anthology ![]() Rapidshare.com Part 1 Rapidshare.com Part 2 pass: www.mediaportal.ru |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Евала, Slash, много ценна група!
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 09:19 AM |