![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Има манджи забъркани от много групи, но тука става въпрос за истинската Кльопачка
![]() Най ме кефят естествено малки недорасли костурчета, препечени на ламарина ![]() ![]() От наща кухня: Мусаката, Таратора, Лозови сърми ![]() Други любимки са: Свинско с картофи, Солени палачинки и Брьоф Струганов (така ли се пишеше) Важен едит: ПАРТИ БУТЧЕТА ![]() бахти.. огладнех ![]() И за това и гадориите: гадно шкембе чорба, мозъче на агънце, очички на свинкя, дреболии на магаре ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Мусака, таратор, леща, боб, салата снежанка и руска, зелеви сърми, пиле с картофи, пица
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^^Винаги съм те мислил за свиня!
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Просто едно печено пиле или воденички. По принцип адски мразя сосовете в яденетата...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Любими:
пържени гъби; гъби с ориз херинга маслини с лук шкембе чорба пролетни ролца телешко варено чушки-бюрек ![]() ![]() крем-карамел; Омразни: пиле-фрикасе ![]() мляко с ориз ![]() Давам ви и една рецепта за бутер-банички, с които съм участвала на кулинарно състезание: Нарязвате на квадратчета 1 пакет бутер-тесто и във всяко квадратче слагате нарязяни ня кубчета бекон, гъби и кашкавал и оформяте баничка. Преди да ги сложите във фурната ги намазвате с яйчен жълтък. Не се препоръчва на хора, които са на диета ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
еее 666-тия ми пост си заслужава да споменем ЛЕЩАТА ,като любимото ми ядене
![]() Иначе обичам да муам мрявки некви естествено ,и пържени картофи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мусака, Лозови Са/ърми, Гюведже, сирене по шопски, картофи със сирене и масло, бяло месо от пиле в какъвто и да е вид...Муахахах
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Списъкът ми може да изглежда като "открийте излишното", но нищо излишно тук няма! Бих хапнала с най-най-голямо удоволствие следното:
пилешки хапки; хрупкави пилешки хапки (бон-филе, оформено като хапка с галета и корнфлейкс, опържено във фритюрник); сусамени пилешки хапки; панирани пилешки крилца с лютив доматен сос; пилешки бутчета с ориз; пилешки бутчета с картофи; просто пилешки бутчета; пушени пилешки бутчета + горната част, където (условно казано) са бедрените кости; варено пиле с черен пипер; пилешки сърца с лук и гъбен сос; агнешка глава. -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Lamb drob sarma.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Пържени картофи
![]() ![]() А най-мразя дробове, бъбреци, шкембе чорба и всякакви други извратени неща. П.П. А лютите чушки рулз ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат дреболии на магаре you are dead meat sucker ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Цитат И за това и гадориите: гадно шкембе чорба, мозъче на агънце, очички на свинкя, дреболии на магаре и секви такива специалитети Имах предвид, че тия най ги мразя ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз май най се кефя на някви постни неща като се замсиля... шопска, таратор, картофена, картофени кюфтета. И всяква скара да. Щем е умряло животно, начи е вкусно...
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Аз мога да карам цял живот на риба, домати и картофи (във всичките им разновидности)
ама най- са ми любими пилешки дробчета и ребра със мед и вино, сготвени от мен!!! ![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
ъхъхъ аз съм тревопасно животно
![]() обичам каша от спанак, плодова салата, агнесии (един мн готин кекс, който се мъчих да го правя и стана пожар ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
И защо ти е забранено?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 14-April 06 Град: София/Казанлък Потребител N: 1294 ![]() |
Mусаката е турска манджа доколкото знам.
Най-обичам:Мусаката,Бобец(шарен особено ![]() П.П. мнооого тача и сланина на филийка или сланинка на шишче и на огъня мммммм. ![]() и разбира се шекембе чорбасътъ с мнооого чесън и не токова люто,всъщност чесън обичам на всичко. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Таратора кърти, особено през лятото е неповторимо нещо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Рядко ям ,защото е ниско-калоричен
![]() пилешки хапки; хрупкави пилешки хапки (бон-филе, оформено като хапка с галета и корнфлейкс, опържено във фритюрник); сусамени пилешки хапки; панирани пилешки крилца с лютив доматен сос; пилешки бутчета с ориз; пилешки бутчета с картофи; просто пилешки бутчета; пушени пилешки бутчета + горната част, където (условно казано) са бедрените кости; варено пиле с черен пипер; пилешки сърца с лук и гъбен сос; Ти да нее да си няква пилешка фенка ![]() П.С.Аз спя с котката вечер ,ми ти с пиле ли? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Последно време се зарибих много по броколите.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
И защо ти е забранено? защото на няколко пъти влизам в болницата заради силни болки в корема и последния път ми казаха да престана да ям пържено, защото дразнело много стомаха и да наблягам повече на кашички ![]() Та затова сега плодове, зеленчуци, кашички и изобщо по здравословен начин на живот да не седя пак в болницата за няма нищо ![]() Нека да спомена единственото месо което мога да ям е пилешкото (е тук не е забранено, а видях че от него се чувствам по-добре ![]() ТаратоЛ си похапвам ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Всякакви манджи с картофи. И с гъби.
Само без пилешко!!! Направо ми става зле само като си го представя. ![]() ![]() Китайска храна, с повече сос, или по-лютиви неща. Може би по същата причина обичам и ядене и салати с повече лук и чесън ![]() Риба - осолена и на скара. Тиквеник също много обичам, много ми харесва съчетанието на тиква, канела и орехи. И горе долу мога да си готвя някои от нещата, които ми се ядат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Тиквеник също много обичам, много ми харесва съчетанието на тиква, канела и орехи. Ау, какъв тиквеник правеше баба ми! ![]() Иначе обожавам ТАРАТОР ( ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
П.С.Аз спя с котката вечер ,ми ти с пиле ли? ![]() Обикновено хората не спят нощем с това, което хапват през деня (с изключитение на богомолките - б.а.). Ти котки ли похапваш? ![]() P.S. Видях, че горе към пилешките истории съм забравила да спомена кордон бльо! Задължително се добавя към списъка!!! -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само без пилешко!!! Направо ми става зле само като си го представя. ![]() ![]() На мен чак да ми става зле - не, но не ми харесва и на мен Китайска храна, с повече сос, или по-лютиви неща. Може би по същата причина обичам и ядене и салати с повече лук и чесън ![]() И аз съм така. Обожавам салата със синьо сирене от Макдоналдс. ![]() Риба - осолена и на скара. Зависи от рибата. Най-много обичам тон, сьомга и херинга ![]() ![]() Да добавя още и спагети със сос '' Карбонара'' . Понякога смесвам и сладка царевица със сирене и олио ![]() ![]() Какво представлява точно това кордон бльо; струва ми се, че съм го чувала ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пилешка хапка с размерите на малка пържолка, като освен пилешко месо, във вътрешността има и бекон с топено сирене. Нещо като бонус за мен, защото топеното сирене ми е не по-малка страст от месото!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Звучи доста вкусно, така както ми го описваш
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
Такива вчера ядох
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
егати само като чета какво се пише тук огладнявам
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
Тая тема не е за гладни!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Има нещо вярно.
Я да ви видя ръцете горе за пиле на грил с подобаващо много черен пипер? ![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Аз не съм капризен, що се отнася до храна. В зависмост от какво ли не, най-различни специалитети могат да ми се сторят безумно вкусни... или почти обратното. Едни от малкото неща които избягвам са: ябълки (ненавиждам!), бял сос, дроб сърма, пъпеш и разни мазни сланини (стига да не е замразена сланината, посолена и поръсена обилно с червен пипер)...
Сред вечните си любимци мога да откроя: Пелмени Пилешко Салата от марули с кисело мляко .... Със сигурност има още, за които не се сещам в момента. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пелмени със сельодка и водка. Обожавам.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Пиперки Бюрек (ако има кой да ми ги опържи), пържени тиквички с кисело мляко и торти много торти...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Бла... На мен, с редки изключения, ми става гадно от сладкото още на половината парче торта.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
А някой ял ли е католическа кървавица... представа си нямате колко е вкусно
![]() Значи вземате червата на прасето ( без дебелото черво ![]() ![]() P.S Някой път като ям и като кръвта не се е съсирила добре почва да ми се стича по брадичката и изглеждам все едно някой вампир или канибал |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ Нещо не прозвуча толкова гнусно, колкото сигурно е целяло. Try again
![]() Хм, какво ми е любимо на мен, за съжаление доста неща от по-бързата кухня, което е малко нездравословно. Иначе баница (домашна), кюфтета в доматен сос и с много лук, запечени картофи с кашкавал и шунка, всякакви сосове, ориз, кремсупи... и други вкусни неща. + меденки ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^ Нещо не прозвуча толкова гнусно, колкото сигурно е целяло. Try again ![]() Ами то не е никак гнусно а точно обратното - много си е вкусно ![]() P.S Аз не съм целял да погнуся някого с това, но ако ти дам на теб примерно да я ядеш, само като я погледнеш и ще се издрайфаш - гарантирано ;) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() ^ Не става въпрос дали е вкусна, а как се беше увлякъл да описваш приготвянето и. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ А то е от голямо значение
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Как забравих да спомена паниран език
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Капризен съм по отношение на храната, задължително трябва да е приготвена от майка
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пиперки Бюрек (ако има кой да ми ги опържи), пържени тиквички с кисело мляко и торти много торти... ![]() Всичко без последното. Много мразя сладко. ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ти си доста активна в тази тема, явно обичаш да си угаждаш.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така е, дори се чудя как още не съм си развалила фигурата. Когато съм си вкъщи ям нон-стоп, а съм само 48 кг
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно активно си Обменяш веществата
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Така е, дори се чудя как още не съм си развалила фигурата. Когато съм си вкъщи ям нон-стоп, а съм само 48 кг ![]() познато.... не мога без поне малкооо сладко на ден... иначе побеснявам е аз всъщнос съм си голяма свиня мммм колко много ям.. ама не ми личи ![]() ![]() та най много обичам домашна пицааа и спагети мм и от китайкия пилешко в пикантен сос и ананас много обичам пикантни неща ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Патешко с ориз.
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 1-February 07 Потребител N: 1826 ![]() |
пълнени чушки,мусака,миш-маш,омлет(само ако са излезнали от моите ръце..),дюнери,пица...пържени картофки с пуешко филе и снежанка или руска салата...някви такива работи :Р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мамка му, мислех даже да пускам нова тема, ама айде - можем да ги обсъдим тука... Кои? Ми как кои - мръсните араби - най-вече и гадните китайци
![]() Иде реч за стотиците отвратни бутки-дюнерници и китайски ресторанти. Е до са повръщах. Повръшах гаден дюнер са се шибаното зеле вътре ![]() Майка им долна, се имам чувството, че нарочно ни тровят шибаняците! Не стига че зеха хляба на нашите, ами и се гаврят видимо с нас, и с държание и с гнусните си манджи. А и гледам нагълците как се ебават с девойките ни - рак ме фаща ![]() Нема стапим повече в чужда кухня, па за арабеската да не говорим ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Дам..така е
![]() Един хубав ден дочух че в китайския ресторант "ПИНКО" в паучитата използват кучешко месо! В началото не ми се вярваше, но с приятели започнахме да наобикаляме ресторанта и точно зад него намерихме клетка с кученца, а следмалко от ресторанта излезе някакъв човек и взе едното кученце....почудихме се йкакво став и тази история с кучешкото месо ми се стори реална ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Господи...Защо не съм инспектор в хеи
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Обичам: шопска салата, "Снежанка", люти чушки, варени картофи, плодов сладолед, портокали, череши.
Мразя: Полуготови спагети и Активия !!! (от няколко месеца това м ие дневната дажба и вече ми се гади от нея), шкембе чорба (само при вида й треперя), всякакво месо, чушки, шоколад. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Обичам: шопска салата, "Снежанка", люти чушки, варени картофи, плодов сладолед, портокали, череши. Мразя: Полуготови спагети и Активия !!! (от няколко месеца това м ие дневната дажба и вече ми се гади от нея), шкембе чорба (само при вида й треперя), всякакво месо, чушки, шоколад. Не знаех че се храниш ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Лимон със сол
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
крем "снежна топка", ей такова нещо няма просто, толкова е вкусно, да знаете
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Пробвай и със сол. Ще ти хареса
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат крем "снежна топка" ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Родопски клин с ориз
![]() ![]() Качамак ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам..така е ![]() Един хубав ден дочух че в китайския ресторант "ПИНКО" в паучитата използват кучешко месо! В началото не ми се вярваше, но с приятели започнахме да наобикаляме ресторанта и точно зад него намерихме клетка с кученца, а следмалко от ресторанта излезе някакъв човек и взе едното кученце....почудихме се йкакво став и тази история с кучешкото месо ми се стори реална ![]() Е и к'во? Месо ли е? Месо е. Вкусно ли е? Аз не съм се оплаквал (не съм и разбрал). Отровно ли е? Не, разбира се! Айде улево. -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() И аз съм на този принцип. Не знам как точно ги приготвят китайските манджи зад кулисите, ама са вкусни. Пък и с какво кучето е по-различно от останалите животни, които също ги убиват и ние ги ядем с удоволствие. Пък и да не навлизаме в подробности готовите салати примерно как ги правят, че там май нещата са по-зле. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 17-February 07 Потребител N: 1886 ![]() |
Макарони на фурна(с 12 лъжици захар),еклери,торти,сладолед,
От солените манджи:принцеса,пица,спагети,Бейк Ролс ![]() Не понасям:чипс,кебапчета,карантии,мляко с ориз и всичко с лук и чесън ![]() -------------------- I need serenity,
in a place where I can hide... I need serenity, nothing changes,days go by... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
фасулец,ама по-гъст както майка го прави
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
^^мляко с ориз руууууууууулз!!! и руска салатка...и зелен фасул с много кисело мляко...гладна съм мамка му!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Боб,свинско със зеле,пиле с ориз или с картофи,шкембе,мусака,руло стефани
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
картофиииииииииииииииииии!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не ,не можеш повече от 3 месеца ...
Аз пък картофите като малък само сурови ги ядох ,щото не ми се ходеше на даскало ![]() П.С.Отивам да ям картофи с мрявка няква ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
картофи с настъргано сирене отгоре
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Патладжанен чипс
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Дояде ми се винен кебап уф и шкембе...уф...
Ау, май ще изляза за да си изям едно шкембе! После мама ще ме гони с точилката, задето и мириша на чесън, ама.... ох леле... (кат пиша и направо ми се напълни устната кухина със слюнки) Та, тия са ми любими - винения кебап, дюнер от Ам-гъл и шкембето - люто, горещо и с чесън! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
шкембето - люто, горещо и с чесън! Стига, защото ми се прияжда, а няма откъде да си купя наблизо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
...и с препечена филийка хляб, от която като я разчупиш и излиза пара...
мляс-мляс (уф и на мен ми се прияде..) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Стига, наистина
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щот щи стане нещо на онаа работа
![]() Значи в тая тема постовече са 80 ,15 са твои ![]() П.С.Колко си кила ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() 50 няма да повярваш ![]() Ами просто пиша каквото се сетя ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Не мога да устоя на мусаката, зелеви сърмии, пържени картофи, дроб сърма, пълнени чушки и много други благинки от репертуара на майка ми! Обилно поръсени с черен пипер
![]() А най-мразя дробове, бъбреци, шкембе чорба и всякакви други извратени неща. П.П. А лютите чушки рулз ![]() Ти си бъгната бе! ![]() PS: Единственото което му харесвам на Плевен е шкембето! Там то е велико!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не биваше да възраждаш тази тема.
![]() ![]() Накълцани тиквички, смесени с накълцан бекон и запечени с кашкавал. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 138 Регистриран: 19-July 07 Потребител N: 2236 ![]() |
мариниран слон!
![]() сериозно... ами аз обичам по-простичките неща...пиле с ориз примерно...пържени картофи с няква пържолка или нещо подобно...МУСАКА!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Кисело мляко (овче или биволско), черен хляб, сарми лозов лист и въобще всичко постно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 42 Регистриран: 28-July 07 Град: не знам? Потребител N: 2256 ![]() |
таратор ту рул дем ол!
![]() а най-много мразя мамалига ![]() -------------------- Wait for me in thе mountains, haunt for me in the winds
Wait for me in the land where nothing lives Until the day I have found revenge, I will feed my sword Until my heart is cold, every breath of mine is yours |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
+1 ^ Таратор OWNZ
![]() Но ако си говорим за същинска манджа... Пиле в сос Рокфор, Шкембенце ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Качамак.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Никога не съм обичал качамака. Когато го правеха в къщи само айрянчето пиех.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Качамак с айрян??? ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Отделно е разбира се.
Умирам си за китайски хранителни извращения! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имах предвид като напитка. Ти да не искаш вътре в качамака.
![]() И аз обичам китайска кухня, което ме подсеща утре да си взема две-три пролетни рулца. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 179 Регистриран: 21-May 06 Град: Oven the hills and far away... Потребител N: 1351 ![]() |
Хахаххаха великата тема!!! Чакайте сега и аз да се включа. Когато не си изпивам парите обичам да си хапвам:
ШОПСКА САЛАТА ОВЧАРСКА САЛАТА ИТАЛИАНСКА САЛТА ( която не се вписва в българските манджи, но пък е адски вкусна) ТАРАТОР ГЮВЕЧЕ СИРЕНЕ ПО ШОПСКИ СУПА ТОПЧЕТА ПЕЧЕНИ ЧУШКИ В ДОМАТЕН СОС ЛОЗОВИ СЪРМИ -------------------- И все така... А в есента на твойта хладна
и блудна красота ще спре смъртта настръхнала и беэпощадна пред твоите отключени врата. Но щом простре ръка душата ти да вземе, тя в миг ще се смути Влевластникът Живот предварил я навреме- и ти... отдавна без душа си ти! Христо Смирненски |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мусака(x)
Сандвич на моето тостерчи ![]() Мешана салата от домати и краставици, ама само така, без сол, олио или оцет. Чушки пълнени (с оризец, кайма..) ![]() ПАЛАЧИНКИ!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Мусакаааа!!!!!!
Шкембе чорбица... ауу! ![]() Тараторец също. eБаница, както баба я прави. ![]() Салатка с домати и краставички. Руска салата. Парти бутчета с варени картофи. Кииисели краставички с майонезка. спирам, че огладнях. (: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Кфи баници, кфи 5 леа?Най-яко си е свинска вратна пържола
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Пръжки
с портокал!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^поредното извращение...аз тука по ЦЕЛ ДЕН гледам стокови разписки за какви ли не вкусотий от сорта на шишчета, наденици, пилешки пържолки(с було, без було) 100 вида кифтета и прочие...та вече незнам какво ми се яде...до мен достига само сурово обаче...обработката е по обяд
![]() а сега съм толкова гладна че бих яздила кон. Искам зелеви сърми, пиле с грах, пилешка наденица, бобец, и китайските извращения са ми сред любимите!!! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 4th August 2025 - 07:47 AM |