![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
След няколко прослушвания на албума не се сдържах да не пусна тема. Вече се чувстван премазан, като поцинкована кофа. Въобще не очаквах толкова силен албум! За разлика от предните, албума е значително по-мрачен, по-тежък и по-суров.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Доста емоционален и агресивен албум. Радвам се, че Паси можел да пее така
![]() Кой е писал лириките на албума, по-различни ми се виждат. И тематично даже ми се струва, че се обединяват. Не явно, но имам чувство, че се описват различните проявления на едно душевно състояние, което доминира. И вярно има нещо такова, че е по-добър от предишните. Това може и да е от еуфорията покрай новите песни все пак. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Съгласен съм напълно с теб. Не са ми от най-любимите групи, но албумът им мачка. Буквално.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Албумът вече беше въртян предостатъчно от мен за да си изградя непредубедено мнение - ще го прочетете тази или следващата седмица, живот и здраве. Накратко - Thunderstone мачкат както винаги. Това, което ми направи най-силно впечатление този път е барабанистът, който блъска здраво още от началото на тавата, а и показва напълно изградено и лично чувство за ритъм, доста по-разчупено от в предните албуми. Финландската сила си пролича.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Албума наистина е доста силен...личи още на първо слушане...,но лично на мен ми трябва още малко слушане
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Великолепен е, доста го въртя тук (10x to Dragontear). Получили са се много добри попадения, специално Down With Me, Great Man Down и Swirled ме размазват тотално...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Няма да крия, че са ми една от любимите ми групи (именно поради пристрастието ми не исках аз да пускам тема, но добре че Владо също е бил доста повлиян, за да го направи
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Хубав албум са направили, повече от приятен за слушане. Thunderstone никога не са ми били особено любими - и сега едва ли ще станат, но класата си е класа.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Супер си е "Evolution 4.0"! Харесва ми това, че са решили донякъде да променят звученето, получило се е. А Pasi Rantanen e невероятен певец!
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Албума наистина е прекрасен, забелязвам голяма еволюция в начина на свирене на групата и сериозно са разгърнали стила на музиката си. Наистина похвално!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Албум от класа! ....И понеже вече всички казаха каквото останало има да се казва за албума, ще добавя само едно:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2154 Регистриран: 21-July 06 Град: Там някъде! Потребител N: 1467 ![]() |
Невероятен албум, който мога да слушам постоянно!!!
![]() -------------------- Аз съм пеперудата
на тази дъска, забодени с другите сме част от колекция. Карфиците бляскави бяха наши мечти, но само свободни от тях отново ще летим...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
За пореден път, евала на финландците. Новият албум е много изпипан, не мога да спра да го слушам през последните няколко дни. Thunderstone постепенно развиват потенциала си и съм убеден, че имат да ни предложат още много интересни неща.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 27-November 06 Потребител N: 1698 ![]() |
На тия не им писна да издават скучни неща...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Обоснови се, кое по-точно ти е скучно...?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^^А на тебе не ти ли писна да пишеш тъпи и безмислени постове...
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Кво се връзвате, бе
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 01:42 AM |