![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Преди малко си говорихме с един приятел, който има магазин за ловно-рибарски принадлежности и се завърза лек спор за хобитата на човек. Той смята, че хората дават най-много пари за своите хобита.
Споделете вашите скрити страсти влечения. Аз например се запалих по сноуборд. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^Няма да се даваш, спортувай на воля!
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 54 Регистриран: 24-September 06 Потребител N: 1590 ![]() |
1.
![]() 2. Нещо се зарибих по World of Warcraft ;] Първата оригинална игра която си купих и ме беше много яд, че не можах да си взема и The Burning Crusade btw на виста фонетиката смуче! И БАН смучат ![]() -------------------- I died to become immortal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Забравих да спомена за другото ми хоби, което е колелоезденето. Практикуваме го заедно със съпругата ми, почти винаги когато имаме свободно време.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
1. Много обичам да се разхождам...и да ходя пеша особено късно вечер
2. Когато ми е крайно скучно рисувам понякога (вече доста рядко) 3. Пиша разни работи....обикновенно текстове ![]() Бързо си създавам хобита и наистина имам много, но това маи са най-основните |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
1. Рисувам, но много рядко. Повечето работи са репродукции на нещо, кеото съм видяла, и не са нищо особено.
2. Колекционирам всякакви картинки на компа, също така снимки от списания и вестници -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Men puk ti si mi hobi:P
най вече пием с приятели ииии май само тва правя ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Метълът (или по-скоро музиката, защото слушам и доста други неща) ми е хобито. Другото е работа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Ами какво да ви кажа обичам много неща и едно от тях е разходките сред природата и забележителностите на нашата родина, защото има определено какво да се види стига човек да има желание и свободно вереме.
Плувам,но незнам дали ми е хоби или изкривяване от едно време. Преди карах и колело,но откакто се хвирлих с него все по рядко го правя. Обожавам да излизам с приятели, да запиваме в някая кръчма да си говорим разни простотии ако това може да се нарече хоби. Новата ми страст е скачане с бънджи.Искам да разбера дали имам волята да надвия страха си ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Пиша като имам вдъхновение, превеждам текстове (в рими както звучат на английски), чета по история (това си ми е и хоби), пия бира
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ами...занимавам се и аз с разни работи. Често карам велосипед с приятели, пиша стихове - обикновено демонични, не са за пред хора. Пиша разкази, разни, чета много, занимавам се с фотошоп и програми за тримерно моделиране, имам някои анимации. Често ходя на планина или някъде сред природата, въобще. Имам огромна страст към фентъзи изкуството, купувал съм си много албуми и имам тонове картинки на компютъра. Играя ролеви игри, главно Dungeons And Dragons и Ендивал. Преди играех и компютърни, но напоследък съм се отказал.
Освен това си свиря на китарата, хармоника, и електрика. Останалите не се броят за хобита. =) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Рисувам главно...или по-скоро трябва да кажа,че се скъсвам от рисуване...Досега го смятах за хоби,но в най-скоро време се надявам да се превърне в професия
![]() Иначе много обичам да се разхождам пеша с часове.. Мра да гледам анимета и чета манга,когато имам време.И аз си колекционирам картинки,главно фентъзи и аниме/манга стил.. ...и дъня джин когато имам възможност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
да ходя по горите и да плавам по реките, което напоследък става доста рядко
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Обожавам да чета, да гледам хубави(по възможност) филми, да играя джага. Нищо по-спешал.
Рисуването не приемам за хоби.Пеенето го отказах. Единственото, което да речем е хоби е писането. А последно време.... алкохола е назад в желанията ми. Иначе..джин с дарга винаги:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
чета, рисувам, гледам много анимация и свиря на китара и пиано(тва никой не го знае и по-добре защото съм много зле още...)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 17-June 06 Град: 4ерният Ад Потребител N: 1406 ![]() |
Ами за едното ми хоби се знае вече,то ми е изписано на подписа ми - бира Алмус!
![]() ![]() ![]() -------------------- ALMUS...е хоби!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Книги и аерография и за двете давам много пари, без да жаля
-------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 13-November 06 Град: София Потребител N: 1672 ![]() |
Четене (най-вече фантастика и фентъзи), разходки насам натам (не отказвам да ходя на гости и в други градове
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 50 Регистриран: 9-February 07 Град: the 13th graveyard Потребител N: 1854 ![]() |
1.Чета книги... фентъзи и хорър... все интересни нещица... но наскоро вече нз какво да чета... нищо интересно не намирам... дори вчера вечерта нямаше какво да чета и измъкнах от нейде прашасало томче с приказки на братя Грим...
![]() 2.Рисувам... почти постоянно... все си драскам по нещичко... 3.Пиша бели стихове но мнооого рядко... -------------------- who are they i'm afraid to ask... ?
it's always the same that i am just like them, the wolves into daylight and [...] the rain what is this that tells me I am not alone? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Футбола или по-скоро да съм му фен.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Ооо занимавам се с доста неща в свободното си време.Чета примерно ,плувам ,играя футбол ,медитирам.Даа и природата обичам ...и друсам да ,и
![]() ![]() П.С.Е женките не са просто хоби ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Тенис.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Най-голямото ми хоби /за съжаление само хоби
![]() Също така чета и превеждам от френски на български /и това ми е само хоби/, но не и обратното ![]() Обичам и да се разхождам в Боровата горичка в моя квартал... в която няма борчета. Защо й казват "Боровата горичка" остава мистерия ![]() Обичам и да чета за индианците и да уча индиански езици... сега се мъча с езика на Лакота... научила съм само няколко израза. ![]() И другото - обожавам да карам ролери и да ходим на едни люлки в Морската градина с определени приятели ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Обичам и да чета за индианците и да уча индиански езици... сега се мъча с езика на Лакота... научила съм само няколко израза. Напомняш ми за моите неотдавни мъчения с Иврид-а ...Напрао не ми се ще да си спомням ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Да играя футбол,освен това събирам футболни тениски за сега имам към 20тина...........много ме кефят
В работата даже имаме отбор по футбол,ходиме на разни турнири |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш.
![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Тва с фанелките е готино и аз имам доста.Най си обичам една на Ливърпул с подписи
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Като се замисля...
![]() ![]() Понякога, когато имам вдъхновение пиша стихове, ако това може да се нарече хоби ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 46 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1694 ![]() |
ами занимавам се с барабани, обичам да чета и се забавлявам като уча думички на финландски.
също така обичам и да се ровичкам в нета. понякога рисувам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. ![]() ![]() Ахаа ...Чувстваш ли се остроумна илиии зряла ![]() Еми то в крайна сметка те форумите са си за това ...избивай си комплексите миличка, не се притеснявай ![]() П.С.А за женките вече рекох, че не е само хоби ама явно... ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
sepulturatr, прост си, пич.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Най-голямото ми хоби /за съжаление само хоби ![]() Също така чета и превеждам от френски на български /и това ми е само хоби/, но не и обратното ![]() Обичам и да се разхождам в Боровата горичка в моя квартал... в която няма борчета. Защо й казват "Боровата горичка" остава мистерия ![]() Обичам и да чета за индианците и да уча индиански езици... сега се мъча с езика на Лакота... научила съм само няколко израза. ![]() И другото - обожавам да карам ролери и да ходим на едни люлки в Морската градина с определени приятели ![]() И аз съм много добра на стрелба. Всъщност това е един от малкото спортове, по които съм добра ![]() Чак да превеждам от френски на български не мога. Още не го знам добре, ако е нещо по-лесно - тогава да. Обичам да си изваждам думи от речника по английски и да ги уча ![]() Иначе от индианската култура и аз се интересувам. Имам доста индиански книги вкъщи, но напоследък не ми остава много време, да ги чета. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. ![]() ![]() Ахаа ...Чувстваш ли се остроумна илиии зряла ![]() Еми то в крайна сметка те форумите са си за това ...избивай си комплексите миличка, не се притеснявай ![]() П.С.А за женките вече рекох, че не е само хоби ама явно... ![]() ![]() *dead* ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Цитат Интересно как ще научиш език, който не съществува...виж, иврит може и да се опиташ да научиш. Не знам дали за моя "индиански" ставаше въпрос... не мисля, че не съществува, след като в другите страни дори имат речници /не знам как ги имат при условие, че индианците са нямали писменост, но са факт/, общо индианските езици и диалекти възлизат на над 500... Има и речници из сайтове. А и все още малкото останали живи индианци традиционалисти си говорят на техния език. Видях, че има още няколко индиански почитатели. Ще си позволя да споделя два линка с тях - Клубът в дир.бг и Българско индианско общество "Орловият кръг" - има доста интересна информация там ![]() П.П. Съжалявам за спама/флуда ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
О, не, не става въпрос за твоя индиански
![]() п.п. благодаря за интересната информация ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 26 Регистриран: 3-May 06 Потребител N: 1324 ![]() |
да слушам музика, да рисувам, да карам колата и да пия
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лошото е, че явно се гордееш с това си качество... Разбира се ..So What ?! ![]() ![]() ![]() ![]() Смейте се за моя сметка аз ще се смея за ваша ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Може и да няма за кво ама аз ще си се хиля, Проблем?! Изцяло твой. ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В по-горното ти мнение на пишеше така ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Преводи на текстове (с това може дори да съм ви полезна), изобразяване на духовния и физическия свят чрез лист хартия и молив (изразявайки се като човек на изкуството) или просто рисуване (изразявайки се като човек), техника с двуръчен меч и тем подобни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Интересна тема... освен цикленето пред компа имам и още няколко неща, които са ми не по-малки хобита! Събирам комикси... не съм много активен, но ми харесва от време на време да хвърля някой лев за това. Също така обичам да си купувам оригинални филми на DVD
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 17 Регистриран: 10-July 07 Град: София Потребител N: 2211 ![]() |
Обикновенно съм навън с приятели. А ако не съм чета някоя книга, гледам някякъв филм или си играя с котарака ми.
![]() -------------------- Когато прочетох колко е вреден алкохола за човешкия организъм се отказах от четенето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 111 Регистриран: 21-June 07 Град: Пловдивъ Потребител N: 2157 ![]() |
На мен филмите са ми хоби.
Преди пеех във една вокална формация, това също ми беше хоби. Много съм запалена по идеята да науча латински език. -------------------- Quo Vadis Domine
http://i203.photobucket.com/albums/aa141/j...ka_/azimama.jpg Verba volant scripta manent |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ами например да пия по една-две бири с приятели, да цъкам разни стратегиики, шутъри т,н. Обичам и пържоли, по-добре свински
![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^Това хобита ли са??
Колекционирам салфетки ![]() ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 20-June 07 Потребител N: 2152 ![]() |
Засега фитнеса ми е хоби, зарибих се яко
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
^Това хобита ли са?? Колекционирам салфетки ![]() ![]() А, да де, пържолите не са хоби, но да цъкаш, караш колело са си хобита.А да пиеш...може би... ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Това с което се занимавах най-много в свободното си време, допреди 1-2 години беше Unreal. Играех почти сериозно, може да се каже... Хофил съм по турнири, участвал съм в организацията на импровизирани такива, следях изкъсо какво се случа на световната сцена. Сега май се занимавам с доста бледо подобие на гейм журналистика. И ако завбъдеще започна и да печеля от нещо свързано с гореописаното... може и да е яко. Но не се надявам прекалено... старая се да съм реалист.
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Колекционирам салфетки ![]() ![]() Ха и аз преди събирах са нещо съм ги заебал обаче си имам мноо яка колекция която трябва да си я изровя тия дни. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
хобито ми е да съм тъп
хм други неща които обичам - нъ мамъ мусакътъ и дъ ибъ ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ебеш мусака?
![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
позаигравам се с аутокад-а в свободното си време. Разни експерименти със светлина и форми
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хобито ми е да бъда шматка предимно...добре се справям ;p
Иначе обичам (обожавам) да чета фентъзита и от време на време някоя и друга фантастика, да слушам хубава музика, да поразцъквам някое спортче...обикновени, познати на всички неща :> -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
хоби е това с което се занимавам в свободното си време нали? Еми значи хобито ми е "както дойди".
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хоби ..хм , може би разходките в гората при залез илиии някое форумче ..жалко че не мога да рисувам много хубаво,...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 11-November 07 Град: София Потребител N: 2420 ![]() |
Еми и аз пиша текстовеее и хмм..интересъвам се от серийни убийици..биографии,информации,работи около процесите им..такива неща
![]() -------------------- ...I'm a wild child, come and love me
I want you My heart's in exile I need you to touch me 'Cause I want what you do... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Метълът (или по-скоро музиката, защото слушам и доста други неща) ми е хобито. Другото е работа. И за мен така. Старая се да слушам колкото се може повече от всеки стил, въпреки че е трудно и няма време... А, и мъча да свиря метъл на китарата, само дето солата все още не ми се отдават добре... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 6-November 07 Град: Бургас Потребител N: 2412 ![]() |
Еми аз твърдо мога да кажа , че съм се занимавал с много неща като хобита и сега продължавам много от тях :
1.Китарата - не съм майстор , но този инструмент ми е дал много (бас ако хвана също свиря, но нямам в момента , също свиря малко на пиано и барабани , но съвсем малко ) 2.Винг Чун (Wing Tsun ) - харесва ми това бойно изкуство , защото е съчетало в себе си както много ефкисани движения , така и дълбока философия ![]() 3. Обичам да пътувам - където мога , стига да е извън България ( в бг също се разкарвам , но не ми е интересно(планините са яки though)).Наистина съм благодарен на наще , че от малък са ме взимали наляво-надясно и са запалили в мен желание да пътувам.(Надявам се Април месец да си направя една екскурзия със съученици до Амстердам , Лондон и Париж ![]() Към пътуването май спада и това че съм запален по ЮАР (Южно-Африканска Република) Знам доста неща за страната и не пропускам възможности да я посетя.Жалко че следващия път ще е чак на световното 2010 , но и това не е сигурно разбира се ![]() 4.Карам Ски - за кеф , не професионално , но съм сравнително добър.От 5 годишен се занимавам. 5.Анимации - всякакви , повече обичам японските анимета. 6.За съжаление ученето на Английски стана хоби , зашото ме чакат TOEFL и SAT , може би ![]() Това са хобитата които засега поддържам редовно иначе : Обичам да спортувам - ходил съм на плуване , тенис , баскет и цъкам футбол когато мога(лонг лив отбора на Метъл-БС).Занимавал съм се и с паркур около година и нещо. Бивш Пратчет и Толкин фен.Бивш ,защото вече не чета толкова колкото преди и вече съм забравил повечето неща. Л.А.Р.П - от 2-3 годиники ходя когато се организират , но като че ли вървя към отказване.Може би лятото ще посетя националните ларпове. Ролеви игри - ДнД и още куп системи (от Гурпс до Ендивал).Вече няма с кой да го играя това , или попадам сред разни гийкове или несериозници ![]() Навремето се занимавах с Уеб-дизайн , но отшумя бързо.Интересно е , но не ме влечеше пък и нямах какво толкова да сътворя.В повечето случаи хвърляш усилия за нещо в което ще влязат 10 човека. "Jack of all trades , master of none" -------------------- Thus ends the bard's tale
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 12-November 07 Град: kriq se ot tumnoto! Потребител N: 2421 ![]() |
До преди време...Моето хоби и Спорт Бяха планинските колела
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Съжелявам За неграмотицата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Хъмм, да играя билярдец, да чета книжки, да цикля на компа и естествено да пия биричка, което е може би и най-сериозното ми ежедневно занимание като се замисля.
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Четене на фентъзи!!!Ето това е нещо смислено с което си пилея свободното време
![]() И за непросветените-Малазанска книга на мъртвите е най-добрата книга Ever!!! -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
И за непросветените-Малазанска книга на мъртвите е най-добрата книга Ever!!! Грешник! ![]() ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 282 Регистриран: 1-November 07 Град: София Потребител N: 2401 ![]() |
Абе четенето като цяло е страхотен начин да си уплътняваш времето, пък дали ще е фентъзи не е толкова важно!
-------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Дам, четененето е много хубаво и полезно нещо! Аз чета много, но не понасям напоследък "модерното" фентъзи. Всеки преписал по нещо от Толкин и вече
![]() ![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Всеки преписал по нещо от Толкин и вече Личи си колко си ги чел или запознат с тях ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Боже малкия нищо не знаеш.Ама наистина си жалък...Ериксън нищо не е взел от Толкин.Дори го е надминал 100 пъти.Неговия свят е много по-голям и милиони пъти по-динамичен от този на средната земя.Така че кротни се и прочети книгите първо
-------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^Човек не може да прочете всичко. Като бях 5-6 клас и аз четох някакви фентъзите, включително и вашето тъй любимо " Окото на Света" ! Това е книгата, с която си доказах, че този жанр не е за мен и че в него няма нищо, което да заслужава вниманието ми. Има хиляди стойностни книги, които трябва да прочета- няма какво да се занимавам с някакво си фентъзи, от което нито нещо ще науча, ни ще ми стане интересно, ни нищо. Да, този Ериксън не съм го и чувал, но смяташ ли, че той щеше да пише това, ако Толкин не беше написал книгите си?
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Миличък в книгите на
толкин няма нищо общо със самата фентзъзи вселена.Единственото общо е че има магия и до тук. А да и хората ги има като раса.Повярвай ми тази книга грабва и е каде каде по интересна от толкин.+ това няма и бездарно дълги описания на тревата... като при толкин.От самото начало до края в книгата има само развитие на деиствието и екшън без да спира.А и не знам така като те гледам си си дете още. Така че по-добре прецени дали трябва да я четеш защото главните герои в 90% от случаите умират ,а това може да ти разтрои нервичките,които така като чувам са си хич зле... -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Ох, колко лесно се дразниш, горкия. Не ме познаваш, но щом си решил да си правиш изводите от един форум, чудно. За моите "нервичи" не ми говори, защото съм чел неща, от които може да стане хиляди пъти по-тъжно. А, друго-като гледам се чувстваш невероятно голям и зрял, че чак ме наричаш дете... Да, аз съм дете и винаги ще съм си дете и се гордея с това! Но дай за книги да не спорим, че ако ти съдя по постовете, ти четеш само фентъзи. За разлика от теб, аз не се дразня от такива маловабни и смешни неща. Имам пълното право да ненавиждам фентъзито и ти не можеш да ми забраниш това. Имам права и да се иазказвам срещу него. Има едно нещо, което не мога да разбера- как един толкова зрял човек като теб, се дразни от постовете на едно дете, че даже и се заяжда с него.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 97 Регистриран: 6-November 07 Град: Бургас Потребител N: 2412 ![]() |
Ако говорим за крадене , всички крадат от митологиите. Толкин само е дал шаблон за крадене .
-------------------- Thus ends the bard's tale
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
За хобита нямам особено много време, но:
1. Циклене пред компютъра (май за всеки важи) 2. Оръжия и стрелба (за жалост рядко го практикувам) 3. Airsoft (пак рядко) 4. Да човъркам/ремонтирам/повреждам всякакви "джаджи" 5. Да пия бира/джин/портокалов сок/вода ![]() 6. Да пътувам или да се шматкам из планините 7. Да работя (сравнително рядко ми доставя удоволствие, но понякога успява) 8. Да гледам South Park Навремето имах и други хобита (четене, фитнес, колоездене, тенис на маса...), но в последните 2-3 години не съм ги практикувал поради разни причини. P.S. Относно спора ви за фентъзито - "Всеки си има вкус", казала котката и си облизала под опашката. Не се карайте за глупости ![]() -------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Спорове на тема кой какво трябва и не трябва да чете са по-странни и от тези в "Метъл ли са Линкин парк, Лимп Бизкит, Корн етс.?"
![]() Иначе аз също обичам да чета, но засега фентъзито остава малко на по-заден план. Обичам да се разхождам, слушането на музика и гледането на филми са ми голяма страст, както и на още 5 млр. хора де ![]() Едит: И танците!!! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Оръжия и стрелба (за жалост рядко го практикувам) С какво си стрелял? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
P.S. Относно спора ви за фентъзито - "Всеки си има вкус", казала котката и си облизала под опашката. Не се карайте за глупости ![]() Нищо не знаеш, тук винаги се спори, и то в повечето случаи за тотално абсурдни неща, които са си до всеки индивид и вижданията му. Невърдълес, ще свикнеш, сигурен съм. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Аз играя футбол(не е точно хоби де,но не мога без да играя просто),играем карти с приятели много често,ходя по купони,и си правя фигурки от клечки за зъби
![]() ![]() -------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 31 Регистриран: 4-November 07 Град: София/Свищов Потребител N: 2407 ![]() |
С какво си стрелял? Въздушна пушка, въздушен пистолет, карабина в .22LR, карабина в 9,3х62 (много рита това говедо), помпа 12 калибър и няколко пистолета в .22, 9х18, 9х19 и .45АСР. Предимно по стрелбища. -------------------- 07, piperka07
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Миличък в книгите на толкин няма нищо общо със самата фентзъзи вселена. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам защо момчето което не може да намери любовта
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Леле, от едното фентъзи стана така, че изведнъж започнах да нямам приятели, да си стоя само в къщи... Много изводи си направи от тази тема, браво, за което! Разкрит съм! Ти направо ме разобличи пред всички и сега толкова ме е срам, лелее... Виж сега, ти не си този, който ще каже какъв съм, какво имам и какво трябва да направя, ясно? Не ме познаваш, нито искам да ме познаваш. Освен това, спорът беше за фентъзито, а не за мен и моя живот. По принцип обичам да споря, но като те гледам колко си сладичък и като гледам колко умело се заяждаш, нещо се отказах. Ти си толкова затапващ, че няма накъде.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 14-March 06 Град: Veliko Turnovo Потребител N: 1213 ![]() |
Ми аз кво - ходя да плувам и на йога ходя от време на време а през другото време
![]() ![]() -------------------- Животът е илюзия - нека помечтаем!!!!
www.art-utopia.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат (обичам те сашко ) Luv ya too ![]() ![]() Уяхяхях ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам защо момчето което не може да намери любовта ![]() ![]() ![]() ![]() Всички, които не четат фентъзи са социопати!!!!!!!!!!!11111!!!1!!!1111111111 ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съвсем правилно
![]() -------------------- There are no unlockable doors
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И фентъзито е жанрът на жанровете, най-великото нещо в литературата ЕВЪР, гениално по замисъл, бла-бла-бла...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
Perfector, разбрахме, че си прост. Не е нужно да ни го доказваш повече. Наистина.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Всички, които не сме фенове на книгите за Великия Меч на Великия Господар сме идиоти. Знам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 110 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1268 ![]() |
Напротив, голяма част не са идиоти. Но ти специално си.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Не е идиот, просто е прекаленно малък, за да може да разбира от нещо, освен от свойте детски нещица ...не го съдете, след има няма 7 години ще му мине...
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^^Уаааау. Обиди ме. Как ше спа тая вечер, тц, тц, тц...
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, да си бях мълчал по въпроса с четенето...
Като стана дума за Толкин (който няма нищо общо с фентъзито, нали Жоре?), някой прочете ли вече "Децата на Хурин" и ако да, как я оценява? -------------------- Проклет и благ, суров и нежен, Познат и странен, мръсен и чист, Еднакво глупав и премъдър, Такъв съм аз, такъв ще бъда, В едно змия, свиня и гълъб. Фридрих Ницше |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз. Хм, не я прочетох, но всъщност съм я чел като част от Недовършени предания - Нарн и Хин Хурин, Приказка за децата на Хурин. Става въпрос за Ниенор Ниниел, и Турин Турамбар, естествено, разликата в отделното издание "Децата на Хурин" е по-луксозната хартия, твърдите корици и различните рисунки от време на време. Все пак ми харесва изданието, макар да се оказа, че съм го чел :/
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм заблудил съм се, луксозното издание ми изглежда доста по-обемисто, отколкото поместеното в "Недовършени предания".
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми може да са аднати малко неща, ама виж първо шрифта
|
|
![]()
Коментар
|
|
Видях го днеска, но нищо, все пак май ще трябва да си я купя, не може в книжарницата на нещо да пише Дж. Р. Р. Толкин, а в нас да го няма (ше каже човек че съм най-големия фентъзи маниак лол).
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама чеденце, ще се погрижим за теб да станеш мухъхъхъ >:О Нема се притесняваш
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Абе и аз си имам едно хоби.. Само едничко.. Събирам си снимките на една рускиня, модел (гола предимно).. Вече съм на 4GB снимки, много съм горд! Ама ако пусна тука снимка да я видите ще земат да ме резнат админите, че това не е порно форум:)
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 11:31 AM |