![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Преди ми харесваха, но вече ме дразнят и то адски. Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ ПФФФФФФФФФФФАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
Според мен: революционна банда, странна, оригинална. Не са ми любимите, но пък оценявам безспорната им оригиналност и важност за развитието на рок музиката. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди ми харесваха, но вече ме дразнят и то адски. Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. ![]() Опростена?!? Повърхностна?!? Еднообразна?!? На кой свят живееш? Вярно, че не свирят ебаси-сложните-сола, но все пак... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Toxicity e изключително слаб албум. С нищо не е по-добър от останалите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
тук по-скоро става въпрос за някакъв проблем с това, че са много известни и харесвани от всевъзможни тъпи хора
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Винаги съм ги намирал за особено бездарни. Но то си има значение и какво търси човек в музиката... Тяхната за мен не носи достойнства. Че са оригинални - оригинални са. Не се сещам за друга банда с подобно звучене, но въпросната странност на SOAD винаги ми се е виждала малко или много самоцелна, изнасилена.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
..и лигава..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Любима банда. Много харесвана заради уникалността си, заради Небезмислените текстове. По дяволите, имат страхотни лирики, смислени, дълбоки и...да, саркастични.
40 000 children dying of starvation, while billions are spent on bombs creating death showers Кое е лигавото на това? Или повърхностното? Срашно ми харесва етно звученето им. Вмъкването на мотиви от арменската народна музика са не просто иновативност, а и маркер за разнообразие изобщо. Страхотна банда. PS: Цитат Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити. Не знаех, че освен че си тъп си и глух. Трябваше поне и да си ням, за да на пречиш. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Трябва да си идиот, малоумник, тъпак, простак, глухар и тем подобни, за да кажеш че Токсисити е най-слабия им албум. Също трябва да си идиот... и т.н, за да кажеш, че Mezmerize е силен, още по-малко Hypnotize. Mezmerize го бива да. Само толкова. А Hypnotize
![]() ![]() Жалко е че Serj дели вокалните партии с китариста (забравих му името). Не си заслужава. Иначе СОАД са толкова добри (бяха толкова добри)... Жалко, че май ще спрат да свирят... задълго. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^В момента са легендарни. По-добре да спрат, отколкото да създадат нещо неструващо.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Добре, де. Не са толкова безмислени, но определено не са мой стил и не ми допадат.
Последния албум, Hypnotize, според мен е пълна дупка и адска деградация на групата, -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
В момента са легендарни. Легендарни ще станат, ако след време бъдат признати за бащи на някое течение, или поне ако повлияят на няколко десетки банди. В момента са само поредните MTV звезди. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ай стига сте говорили глупости, ако обичате. СОАД са си СОАД. Едно време-велики! Сега- просто ги няма.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така и не ми харесаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Принципно не ми харесват,че на моменти и ме дразнят,но в същото време има песни като Chop Suye които мога да ги слушам непрекъснато.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Имат някой добри песни....но останалите на боза ;/
Забелязала съм че все повече хора започват да ги слушат в днешно време ама.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
бе не е лошо мн големи олигуфрени са
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Отначало сбърках темата с тази за Линкин Парк.
Сториха ми се същите писаници. Когато излъчват песните на една група по Мтв, или когато все по-масово започва да се слуша, това не винаги означава, че са безидейни/лоши музиканти/бози и т.н. Не слушам System Of A Down, само отделни песни по телевизията + цял куп хвалебствия от приятели. Нямам време за тях нещо, а и настроение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Не са лоши , това че ги слушат повечето лапетии не ги прави по-лоши музиканти нали
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^А ние с теб сме супер по-възрастни от "лапетиите", нали
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Antichrist... девойче... краино си прост нямам какво да кажа повече... SYSTEM са група която са заслужили уважението ми... и наистина ми е адски смешно кохато боклук като теб прави 4 теми за една вечер..от кото се затварят половината... или се усмири или се регистрирай пак след 3 години (когато си на 17) а сега честно да ти кажа наистина ме е срам да кажа тези неща дето мисля за теб защото ...са ме учили че срещу бременни жени не се говорят такив неща ...Осмисли си съществуването... осъзнай си половата ориентация ..и ми клипни....(БОКЛУК)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^^Много си зле
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мейдъне, ти чак сега ли откри че съм ГИГА МЕГА ШИБАНО УЛТРА тъп идиот, а? Че то това всеки си го знае, който ме познава. Ето, вече и ти си просветен. Хел найс
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Всъщност този боклук дори не си чете темите ...така че няма да се хабя да му пиша повече.......
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ники откъде тази злоба към Менсън фена
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Винаги съм мразил травестити... най-вече когато ми се набиват в очите и когато съм пиян
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе аре стига обиди бе. Все пак има граници някакви. Тука и лични неща някакви вкарахте...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.....Спирам ..... верно няма смисъл
![]() Извинявам се |
|
|
![]()
Коментар
|
|
And the battlefield, painted in the color of red, was now empty.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
Ей Хора спрете се бе тука да не ви е metal-bg.com
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. 1.Безсмилените текстове са им чара според мен. 2.Музиката им е странно неповторима в сравнение с групите до които ги слагат. 3.Направо си е еднообразна ...и повърхностна да ![]() Значи аз и до ден днешен си ги въртя (Токсисити и Спайдърс). В съответните теми за "Хипнотайз" и "Мезмърийз" съм написал какво ми е мнението за новите неща на бандата ![]() П.С. За мен единствения им проблем си остава това, че малко бързичко омръзват. Все пак радват де, ако ги слушам по-рядичко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Имаха два много добри албума. След това нямам идея .
-------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Не знам какво ги величаете чак толкова, сигурно имат повече емоционална стойност за вас. Старите неща са добри, стават за слушане, но все пак нищо кой знае какво и дори не ги смятам за чак толкова оригинални.
А винаги съм се чудел как толкова известна, да не кажа комерсиална група, засяга такива тематики като техните. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Трябва да си идиот, малоумник, тъпак, простак, глухар и тем подобни, за да кажеш че Токсисити е най-слабия им албум. Също трябва да си идиот... и т.н, за да кажеш, че Mezmerize е силен, още по-малко Hypnotize. Mezmerize го бива да. Само толкова. А Hypnotize ![]() ![]() Жалко е че Serj дели вокалните партии с китариста (забравих му името). Не си заслужава. Иначе СОАД са толкова добри (бяха толкова добри)... Жалко, че май ще спрат да свирят... задълго. +1 Бтв..Скоро чух по ММ (Музинки ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 485 Регистриран: 22-June 06 Град: Sofiq Потребител N: 1410 ![]() |
Аз ги харесвам,кефят ме за мен те нямат слаб албум.............
Това че ги дават по Мтв не значи не правят стойностна музика..... Групата е много добра..... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
НЕ ми харесват. Това, дали ги дават или не ги дават по мтв нищо не определя.
Много са ми лигави. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 65 Регистриран: 10-February 07 Град: rusenskiq kei Потребител N: 1857 ![]() |
Харесват ми, но са еднообразни и колкото и да са "различни" се поизтъркаха. Ако бях чула първо Hypnotize едва щяха да ми харесват, но...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 18-February 07 Потребител N: 1892 ![]() |
Не Харесвам !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Да очевидно този пост е доста смислен
![]() Имат някой хубави песни... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вярно ли е че С.О.А.Д са се разпаднали ????
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Имаше такива слухове по едно време. В момента май наистина не свирят заедно, но за разпадане не знам...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
На моменти...
Страшно оригинални, много мелодични, страхотни идеи, супер изпълнения, размазващи текстове, револуционни, прогресивни, разнообразни. Не мога да кажа, че нямат слаби песни, но повече от половината си ги слушам до ден днешен. WHY DO THEY ALWAYS SEND THE POOR ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 4-May 07 Град: Bulgaria Потребител N: 2054 ![]() |
Men mnooooooooooooogo me kefqt
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 22-August 07 Потребител N: 2294 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 149 Регистриран: 6-August 07 Потребител N: 2269 ![]() |
Стават,но много рядко ги слушам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
може и да са оригинални но не са по пой вкус....но има една песен forest...която просто ме побърква когато си я пускам 1 път на 2-3 месеца
![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Миналата година им намерих някви лайфове и си ги слушах много.След това им намерих и дискографията и не ми хареса многопесните бяха малко по-бавни от колкото на лайфовете.От време на време пак си ги слушам.
![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 84 Регистриран: 16-January 08 Град: Ambient Universe Потребител N: 2541 ![]() |
По това се определят големите музиканти, за тях има 2 мнения - или са най-великите или са пълен боклук. Групи, за които най-често срещаното мнение е "mi staat" никога няма да останат в сърцата на хората, с малки изключения.
В този ред на мисли ще заявя, че не съм срещал мнение за SOAD "mi staat". И тази тема също го потвърждава. Иначе SOAD са зверове, много иновативни и креативни агенти, жалко че си почиват сега, но може би е за добро, кой знае! ![]() Като започнем от барабаниста, минем през тежките грифове на китариста и стигнем до откачения вокал на Серж, като разбира се не пропускаме честите, да не кажа непрестанни бас секции, групата създава много интересни композиции. Със сигурност важен фактор в уникалността им е, че всички са арменци (Серж - ливанец, а ако бъркам някой да ме поправи), което със сигурност носи своя дух и атмосфера, пренесени чудесно и в музикалните им интерпретации на болните им арменски главици... ! Мечтата на всеки, който свири е да записва и да се популяризира, а всеки запознат с историята на SOAD знае, че и те са почнали от клубчетата, докато не започват да набират скорост. Не е случайно, нали така? ![]() Дано в близките 1-2 години се съберат и извадят шести, смазващ албум, та вземат да пообиколят света, барабар с България! Love, light and unity, ZawHeR -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ммм, Систем ъф а Даун.....имат някви отделни яки парчета, но по принцип не си падам по точно тоя стил(какъвто и да е)
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Имаше период, в който доста си ги послушвах - не мога да кажа нищо лошо за тях.
Вече са ми поомръзнали но оценявам музиката им - луди типове ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 15-November 07 Град: Varna Потребител N: 2430 ![]() |
преди ги слушах ама сега са ми лигави..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. 1.Безсмилените текстове са им чара според мен. Когато загубиш предразсъдъците си, печелиш свободата на живота си. Освободи очите си, за да виждат в безкрая.. Също така, нещо, което с превод не струва толкова. Do we! Do we know, when we FLY? When we, when we go Do we die? Приятелю, трябваше ми година за да осъзная горните думи и все още мисля, че има още какво да се иска. Това са малка част от лириките на Малакиан, а книгата, която Серж изкарва?! Той също не е слаб текстописец. Песните от Elect the dead, които е написал, които засягат толкова набъбнали проблеми в момента.? Както и да е, всеки с мнението си.. Имам неиздавани техни парчета, ако някой има желание.. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Винаги са ме кефели, но от мнооооооого време не ги бях слушал. Мерси, че ме подсетихте да си ги пусна пак.
![]() ![]() "Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution." ![]() edit: Я, ама то аз съм я пускал тая тема... ![]() edit2: Мразя Токсисити. Моля?! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
За мене са американският Хиподил => много добри
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
За мен СОАД са уникални
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Винаги са ме кефели, но от мнооооооого време не ги бях слушал. Мерси, че ме подсетихте да си ги пусна пак. ![]() ![]() "Revolution, the only solution, The armed response of an entire nation, Revolution, the only solution, We've taken all your shit, now it's time for restitution." ![]() edit: Я, ама то аз съм я пускал тая тема... ![]() edit2: Мразя Токсисити. Моля?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^E споко де. Това си го писал преди да се научиш да четеш по яките форуми и да разбереш, че Систем оф ъ даун са шибани комерсиални позьорчета. Разбираемо е.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не, сериозно не помня да съм го писал тва...
![]() Баси. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Систем са гениална банда.
При тях комерса не ме интересува въобще. Който не го кефят, да мре в лайна. (Обичам да съм обоснован) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
System рулират, жалко за разпадането. Комбинацията на вокали Сердж и Дейв е просто невероятна
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
Те май не са се разпаднали, а са се разделили и според мен скоро ще се усетят, че кариерите им по отделно няма се развиват така добре или ще им свършат парите и ще се съберат.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^ Блондинка си казваш?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нем не съм блондинка не че това е важно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Toва не са ботове на CS да им свършват парите, в момента само Серж беше на турне в Америка, сега не ми се търси инфо и за останалите, но точно парите няма да ги съберат. Бях писал в затворената тема, няма да се повтарям общо взето, гадабаут и инсартуре ми се издигнаха крайно в очите :>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Вече са си класика.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Не усещате ли що за глупости пишете? Били класика? С какво по-точно са класика? С това, че песните им се въртят по медиите и имат няколко милиона фенове тийнейджъри? Въобще наясно ли сте какво трябва да постигне една група, за да бъде наречена класическа? Това, че е изкефила някого за някакъв нищожен отрязък от време е най-малкото условие...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хяя, агресиве, споко ;] В нашийо период лесно правим някакви такива скокчета, че да не си разпознава човек писаното отпреди година/две/т.н.
SOAD всъщност според мен от нео-метъл групите имат най-малко тийн фенове. Нямам идея, винаги съм бил с това чувство. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Хмммм, нека погледнем фактите:
- 90% от феновете им са на ниво "кефят ме тая, тая и тая песен". Дори не ги слушат сериозно. - песните им са уникално прости - текстовете смучат - вокалистът е изнасилено агне - сценичното им поведение е плачевно - въртят ги по MTV - баба ти е в мензис =======> FAIL! -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, не бийте децата си по главата, че вижте какво излиза накрая.
За справка: Виж горния пост. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Не знам дали са класика, но за мене са една от малкото наистина оригинални и уникални групи в последните години. Всичко друго са приказки.
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Подкрепям с две ръце и три крака.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Лично аз им се кефя заради това, че не ги е страх да експериментират, не мога да разбера метълът най-консервативната музика ли е, че да не може банда да звучи като тях? И дори да ги слушат само тийнове, какъв е проблемът? Предполгам, че след като пърпъл ги слушат предимно пенсионери не е проблем, а? И мейдън и металика в началото са били слушани от хлапетии в началото...
та ето това не може да не го оцените ![]() http://vbox7.com/play:0947f030 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Хмммм, нека погледнем фактите: - 90% от феновете им са на ниво "кефят ме тая, тая и тая песен". Дори не ги слушат сериозно. И? - песните им са уникално прости ... а ние не можем да си позволим да слушаме нещо, което ни кефи, трябва да има 6754 увъртяни сола, защото сме разбирачи нали, простата музика оставяме на смъртните. Музиката на СОАД е разкършена и звученето им- специфично. Не ти ли стига? - текстовете смучат Радвам се, че можеш да го оцениш. Аз мога да ти кажа за всеки текст, че смуче, ако не се опитам да разбера, с каква мисъл е правен. А текстовете на СОАД определено са правени с идея, нямаш причина да им се дразниш повече, отколкото на 99% от другите метъл групи. - вокалистът е изнасилено агне Нетипичен е, да. Което повечето хора казват за метъл вокалите (от пауър до дет) изобщо. Защо точно Серж ти е трън в очите? А, да, вж. това за МТВ и феновете. - въртят ги по MTV И? ===> System, дори и да не правят музика, която се вписва в разбиранията на повечето за метъл, правят нещо различно. Това, разбира се, означава, че много хора са напълно прави да не ги харесват, но при положение, че музиката им с нищо не е по-лоша от по-голямата част от метъл (пък и не само метъл) нещата, тези хора нямат право да плюят по тях само за да се докажат пред себе си като прота. Което, на практика, казах още в първия си пост. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nasko receives passive skill Enrage
|
|
![]()
Коментар
|
|
...но при положение, че музиката им с нищо не е по-лоша от по-голямата част от метъл (пък и не само метъл) нещата... Музиката им нито е "не по-лоша", нито "не по-добра", нито никаква в съпоставка с която и да е друга... просто защото е абсурдно да се правят качествени сравнения между едно изкуство и друго. Иначе всеки е в правото си да не харесва едно и да харесва друго, и оттам да критикува едното и да хвали другото. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Клипчето е брутгално ![]() ![]() ![]() ![]() Тъкмо се бях сдухал и ми оправи настроението! -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 8-June 06 Потребител N: 1391 ![]() |
Е, не бийте децата си по главата, че вижте какво излиза накрая. За справка: Виж горния пост. Благодаря ти, че сам си каза "Аз съм тъп". Вече дори няма смисъл да те обиждам. Хмммм, нека погледнем фактите: - 90% от феновете им са на ниво "кефят ме тая, тая и тая песен". Дори не ги слушат сериозно. И? Ами, личи си колко им струва музиката... Аз ако бях музикант, щях да умра от срам ако хората слушащи моята музика бяха дебили. Цитат ... а ние не можем да си позволим да слушаме нещо, което ни кефи, трябва да има 6754 увъртяни сола, защото сме разбирачи нали, простата музика оставяме на смъртните. Музикалната простота обикновено се компенсира с нещо. Къде с послания или енергия, като при пънка, къде с атмосферичност, като при блека... MTV песничките са прости с цел да се харесват на овцете. Цитат Музиката на СОАД е разкършена и звученето им- специфично. ![]() Цитат Радвам се, че можеш да го оцениш. Аз мога да ти кажа за всеки текст, че смуче, ако не се опитам да разбера, с каква мисъл е правен. А текстовете на СОАД определено са правени с идея, нямаш причина да им се дразниш повече, отколкото на 99% от другите метъл групи. ахахахахаххахахаххах, извинявай, че не виждам ОГРОМНИО смисъл зад ГЕНИАЛНИТЕ им текстове, които се състоят от мелене на несвързани простотии (щото трябва да звучи философски и който не го харесва ===> е тъп и затворен и не разбира гения... ![]() "The standardised non-conformist ...is, like, totally disgusted with multi-national greed, and, like, thinks that America is so materialist, and that everything would be so much better if people just had what they needed. Doesn't just spout some recycled quasi-anarchistic philosophy because, like, no-one's ever thought of this before. Obviously. Thinks that, y'know, everyone in government is corrupt and you can't, like, trust the corporations, and we don't need all these possessions and stuff, and by the way, have you seen their new xbox 360? They know that the class system is all unfair and repressive and stuff, although are, sortoflike, a bit quiet about how rich their parents actually are. Smoke weed because, y'know, the only reason it's illegal is because the government doesn't want people to express their freedom." Цитат Нетипичен е, да. Което повечето хора казват за метъл вокалите (от пауър до дет) изобщо. Защо точно Серж ти е трън в очите? А, да, вж. това за МТВ и феновете. Кой ти говори за нетипичност? Той просто си смуче. ![]() (и аз обичам да съм обоснован) Цитат 99% от музиката по MTV е лайняна. Цитат ===> System, дори и да не правят музика, която се вписва в разбиранията на повечето за метъл, правят нещо различно. Това, разбира се, означава, че много хора са напълно прави да не ги харесват, но при положение, че музиката им с нищо не е по-лоша от по-голямата част от метъл (пък и не само метъл) нещата, тези хора нямат право да плюят по тях само за да се докажат пред себе си като прота. Което, на практика, казах още в първия си пост. Аха, начи, видиш ли, който се превъзнася по SOAD е човек със собствено мнение, а който ги плюе е гаден конформист. Аре беги от тука бе! -------------------- POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE POWER OF THE GREAT SWORD!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ами, личи си колко им струва музиката... Аз ако бях музикант, щях да умра от срам ако хората слушащи моята музика бяха дебили. Жалко за любимите ти изпълнители, значи. Ако съдехме за музиката по феновете й, всяка музика е боклук. Аз не знам за стил, преобладаващият процент на фенове на който да не са идиоти. Музикалната простота обикновено се компенсира с нещо. Къде с послания или енергия, като при пънка, къде с атмосферичност, като при блека... MTV песничките са прости с цел да се харесват на овцете. Аз нито пънка свързвам с послания, нито всеки блек е атмосферичен. Искаш да виждаш послания - виждаш ги. Не ти харесва едно нещо - не усещаш атмосферичност. За мен песните на Култ ов Азазел например с нищо не са по-смислени/атмосферични. Това не е обида към горните, просто ти показвам, че е глупаво да слагаш субективните фактори при оценяването на група като обективни. ![]() Хубаво е, че това ти е представата за разчупеност и уникалност. ахахахахаххахахаххах, извинявай, че не виждам ОГРОМНИО смисъл зад ГЕНИАЛНИТЕ им текстове, които се състоят от мелене на несвързани простотии (щото трябва да звучи философски и който не го харесва ===> е тъп и затворен и не разбира гения... ![]() Говорил ли съм за ГЕНИЙ!? По дяволите, такова определение не би използвал човек, имащ поне някаква музикална култура, близка до средната. Казвам, че текстовете им не са в никакъв случай по-смешни от вътрешностите, паладините и жертвоприношенията. Преди да оплюеш тях, замисли се, дали и ти не слушаш бози. Скрийм Блъди Гор, баце! Кой ти говори за нетипичност? Той просто си смуче. ![]() (и аз обичам да съм обоснован) А ти си комплексар, овца, която просто преповтаря мнението на останалите разбирачи. И аз се обосновавам. 99% от музиката по MTV е лайняна. Да. Аха, начи, видиш ли, който се превъзнася по SOAD е човек със собствено мнение, а който ги плюе е гаден конформист. Аре беги от тука бе! Къде си ме виждал да ПРЕВЪЗНАСЯМ група въобще? Пак казвам, това правят само хората, които не са запознати с многообразието на музиката. Казах, че всеки може да ги харесва / да не ги харесва, но е жалко да ги плюеш по такъв начин, все едно си кой знае колко над тези неща. Сега, след това "беги", предполагам, трябва да се покрия някъде от срам? Затапи ме, признавам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Преди да оплюеш тях, замисли се, дали и ти не слушаш бози. Скрийм Блъди Гор, баце! Хайде да не намесваш точно Death в дебилна тема като тази, защото е върхът на простащината. Дори в "Scream Bloody Gore", който е най-примитивен от лирическа гледна точка, има емблематични и култови за дет метъла текстове. За по-нататък да не говорим... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм говорил за по-нататък, нито имам нещо против Death като група. Идеята е, че няма човек, който да слуша само смислени текстове. Дори да има култови и емблематични моменти, този текст е тъп за мен. Разликата е, че аз осъзнавам, че е така, просто защото е далеч от мен и че това не ми дава право да ги плюя. Иначе съжалявам, ако съм накърнил нечие достойнство, съпоставяйки двете групи. Дуели не приемам.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
За Чък (лека му пръст) или добро или нищо!
Може само да стоите мирно, докато слушате Death! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
А не може ли да куфеем? ^.^
И за да не става офтопик, ще кажа че SOAD са ми лигави. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Може, стига да искате. :р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само не мога да разбера на някои хора като не им е работа да пишат тук и въобще нямат и идея за какво става дума на ниво под повърхностното, какъв го дирят у темичкО?
Аз що не пиша в темата за Драгънфорс 1231312 поуста да обяснявам колко е зле? Мислете малко ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уж щях да спирам да пиша във форума, ама не мога да се сдържа:
Кво "ниво под повърхностното" бе?!?!?! Защо трябва да се замисляш над неща, които са елементарни и нямат нищо за разбиране????? Защо защитавате една група, която нито слушате, нито ви кефи? И, по между другото, всеки е в пълното си право да плюе по каквото си иска. Показвате се като тотални путки, изписвайки огромни постове в защита на (уж) любимата си група... Сякаш са ви отнели Безценното, баси! Cradle of Filth са педали. Айде убийте ме с камъни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Защо защитавате една група, която нито слушате, нито ви кефи? Защо плюете група, която сме слушали (нефеновете) колкото аз - Darkthrone, ахах? Още по-тъпо е от това. Цитат И, по между другото, всеки е в пълното си право да плюе по каквото си иска. Естествено. Просто е изключително тъпо като постъпка да пречиш на феновете на групата да си обменят мнение. Цитат Показвате се като тотални путки, изписвайки огромни постове в защита на (уж) любимата си група... Сякаш са ви отнели Безценното, баси! То пък не е путкенско да дойдеш и да започнеш да редиш колко безсмислена, малоумна, уникално тъпа и елементарна е групата, за която е направена темата. И да започнеш да убеждаваш хората, които са й фенове. То става егати и темата, нямам думи. Добре, аз сега да отида в темата за драгънфорс и да започна да обяснявам колко е зле, колко е безсмислена, как Ли и ко. са някакви пълни малоумници, които знаят само да свирят бързо и са тъпи колкото антилопа гну през летния полусезон? Какъв ще е смисъла в цялата работа? Поредната тема, в която ще се води някакъв малоумен спор, който накрая ще стигне до лична основа; поредната осрана такава за някаква група? Ми лол. П.П. Във всяко нещо има частица, която може да се разбере, стига да искаш. Дали е празна музиката като цяло на даден изпълнител не го решаваме аз, ти, и който и да е. За нас може да го решим, но така да твърдиш глобално е неподходящо. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ама те именно феновете на групата ги започват тия спорове с убеждаванията, караниците и т.н. Дойде някой, напише "е тия са путки" и се почва "Те са най-влиятелната бла бла бла бла бла поне първите им албуми трябва да уважаваш бла бла". Просто не разбирам какво ви бърка, че някой не харесва и плюе по любимата ви банда...
Цитат Добре, аз сега да отида в темата за драгънфорс и да започна да обяснявам колко е зле, колко е безсмислена, как Ли и ко. са някакви пълни малоумници, които знаят само да свирят бързо и са тъпи колкото антилопа гну през летния полусезон? Ако наистина това е мнението ти за групата - не виждам проблем да го изкажеш. Нека не забравяме и че: ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
То пък не е путкенско да дойдеш и да започнеш да редиш колко безсмислена, малоумна, уникално тъпа и елементарна е групата, за която е направена темата. И да започнеш да убеждаваш хората, които са й фенове. То става егати и темата, нямам думи. Добре, аз сега да отида в темата за драгънфорс и да започна да обяснявам колко е зле, колко е безсмислена, как Ли и ко. са някакви пълни малоумници, които знаят само да свирят бързо и са тъпи колкото антилопа гну през летния полусезон? Едни DragonForce винаги можеш да ги охулиш от позицията на личния си вкус, разбира се. Само че не върви много да ги наречеш точно елементарни, и то в тема за System of a Down. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахяхях, съгласен съм с картинката.
Виж, няма проблем да го изкажа, но искам да проявя малко такт. Аз съм го изказал, чисто и просто само веднъж - "Така и не ми харесаха." Оттам нататък са написани изключително много мнения колко са добри, Ултра бийтдаун колко як албум е и т.н., но не виждам смисъла да отида и да напиша мнението от типа - "кво говорите бе, ебати дебилната група, а пък точно ултра бийтдаун няма нищо в себе си и е върхът на традиционалният тъп пауър метъл." Наско направи темата, защото искаше да знае защо хората така се отнасят към групата и творчеството й. Самият той, доколкото знам, не е от най-големите фенове също. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
но не виждам смисъла да отида и да напиша мнението от типа - "кво говорите бе, ебати дебилната група, а пък точно ултра бийтдаун няма нищо в себе си и е върхът на традиционалният тъп пауър метъл." Трябваше да го напишеш, винаги е забавно да се четат глупости от подобен калибър. ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^А на Наско (предполагам за Tha' Zhal говориш) каза ли му се защо не се харесва тази банда, казано ли е и преди това в тази тема? Ама не, всичко се довежда до trve-щина... В смисъл ако ти наплюеш Драгънфорс, веднага ще ти се обясни, че това в никакъв случай няма как да е защото просто не харесваш иначе гениалната им музика, ами защото се правиш на tr00 kvltist, избиваш комплекси, оди си слушай Satan's Almighty Penis и т.н... Разбираш ли?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да ти обяснявам ли колко са смешни и обвинения в това, че СОАД не са уникална банда? С определенията от типа на "дебилна тема", "смешници, пускани по МТВ" и т.н.?
Ми мамка му, уникални са. Казвам го като човек, който не харесва групата и никога не я е харесвал. Примерът с критикуването на Драгънфорс беше толкова подходящ, колкото е и критикуването тук. Тоест - точно толкова малоумен. Туйто. ![]() Извини ме, Ролф, за неграмотността. Аз разчитам на теб да ме ограмотиш, но от два месеца и половина чакам твоето знание в една друга тема и ти не ми го даряваш. Затова съм така. ^ О, това ще стане, несъмнено. Просто защото за някои може да се плюе една група (заслужено според тях), но виж, техните любими групи - АБСУРД! :Р В крайна сметка, радвам се, че си смислен човек, с който да се спори ;р хях -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами че уникални са си SOAD, това не вярвам мнозина да са го отрекли... Само че едната уникалност не ми стига, за да ги харесам, но предполагам, че феновете откриват и нещо друго.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Виждаш ли, може и смислено да говорим в цялата работа. И на мен не ми стига, даже никак, но щом се намира нещо в тях, ми е достатъчно да уважавам дадена група. Просто плюене тип това на флипи666 е безумно и тъпо. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ О, това ще стане, несъмнено. Просто защото за някои може да се плюе една група (заслужено според тях), но виж, техните любими групи - АБСУРД! :Р Да, но има разлика между това просто да подминеш поредното Knut/Valle/Magne мнение и това да започнеш ти да водиш спор за това колко е добра любимата ти група. Ставаш като Nightwish феновете с писмата към http://globaldomination.se, които изписаха 2000 писма с OMGOMGOMG, само защото някой беше писал подигравателно ревю за "Once". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-August 08 Потребител N: 2940 ![]() |
http://soad-bg.awardspace.com/
това е българският фен сайт!! и форума: http://soad-bg.awardspace.com/forum/ ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Бягай от тук с тоя глупав ник и ти бе
![]() Иначе, вие, които не разбирате посланието в тия техни парчета в клипове и текст и музика, ограничени сте, факт! http://www.youtube.com/watch?v=K7yAO-QCSWA http://www.youtube.com/watch?v=ZE7VwuJqApI...feature=related -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:15 AM |